Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 4 γιατί κάνει τσαμπουκάδες... :P Δεν μπορείς να με κάνεις τίποτα παλιό μάγισσα! έχω μαγικό τάλισμαν εγώ που με προφυλάσσει από την μαγεία σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 viper ενα 5 ........... και ειναι ο τελικος βαθμος μου .............χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Της βάζω 1...γιατι γέμισε τον τόπο υπογραφές :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 9 γιατί ρε έχει δίκιο ρε γ@μ0τ0!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 4,7...... φίλος σίγουρα μπορείς και καλύτερα, απλά πρέπει να καταλήξεις (το παράκανες με τις διαφημίσεις) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 3 και πολυ του ειναι ,τι δαγκωνει δεν εχω καταλαβει ακομα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 7, γιατί μου αρέσει ο τύπος της υπογραφής σου όπως πετάει, κατι σαν σουπερμαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 1 γιατί πρώτον είναι στα Αγγλικά και δεύτερον γιατί δεν καταλαβαίνω το ακρονύμιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 10 ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΗΓΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 10 μ ε πολλα θαυμαστικα ..... γιατι το ξερω..... (οντως ...είναι όλοι!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 wow!!! τελεια υπογραφή 10 με τόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 10 με πολλούς τόνους!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 July.... χρυση μου κοπελα ! 2 για τα λατινικα, γιατι ειναι ζητημα αν 2 στους 10 εδω ξερουν λατινικα και δεν καταλαβαινω μια... 8 για το αλλο. Ασε τα revenge και τα κινηγητα, οπως εχω ξαναπει , μεικ λαβ ! νοτ γουορ ! :) Eroden!!!!!! Στο απειρο και ακομα παραπερα η βλακια μερικων ! , 10 ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 παί εσυ απο πανω μου βρε!!??!? Ουφ! αντε ... 10καρακι στρογγυλο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Αυτο μάλιστα...αν και αυστηρός 8,5 γιατι μου αρέσουν τα σκιτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 :D :D 9.5 στον honda55551 γιατι εχει απολυτο δικιο σε αυτο που γραφει για τα tattoos! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 7 γιατί και χαζό μήνυμα είναι και γιατί δεν είναι στα Ελληνικά. Και δεν πέρνει παρακάτω γιατί μου άρεσαν τα σκιτσάκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 6 γιατι συμφωνω με το δευτερο σκελος της υπογραφης και αποδοκιμαζω τα 200km σε ελληνικο δρομο ακομα και εθνικη να ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 9,99! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 αμαν βρε παιδια με τα λατινικα... μονο το τριτο καταλαβα παλι... anyway επειδη τα γραπτα, ακομα και ψηφιακα , μενουν βαζω ενα 7 το πολυ... :P κανε μια μεταφραση και ισως αναθεωρησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) 5...γιατι δεν ξερω καν τι λεει η υπογραφη του................ :P ωχ αργησα...........σορρι Mantis Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2008 από τον Miyu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 αμαν βρε παιδια με τα λατινικα... μονο το τριτο καταλαβα παλι... anyway επειδη τα γραπτα, ακομα και ψηφιακα , μενουν βαζω ενα 7 το πολυ... :P κανε μια μεταφραση και ισως αναθεωρησω veni,vidi,vici=ηλθα,ειδα,νικησα! primus inter pares!=Πρωτος μεταξυ ισων! scripta manent, verba volant!=Τα γραπτα μενουν,τα λογια πετουν! Ε το χρηστος ειναι το ονομα μου! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 999 εχεις μια δοση μετριοπαθειας βλεπω ε... αν μπορεις να κερδιζεις παντως με τον τροπο που οριζει το γνωμικο χαλαλι το 10αρι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 εγω παλι ειμαι κατα των λατινικων. παραγινατε κουλτουριαρηδες ολοι. ας μαθουμε πρωτα τα ελληνικα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 την φωτογραφεια να την βαθμολογησουμε? ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες