Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Με την ΙΟΝ πάω επισκεπτήριο στον ισοβίτη Καραφλωδαίμονα, την τρώω αργά και βασανιστικά μπροστά του, και τον βγαζω φωτο να τρέχουν τα σάλια του. Η φώτο στον επόμενο............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τη φωτογραφία του Δαίμονα την κρατάω για να φοβερίζω το παιδί μου όταν δεν τρώεί στο μέλλον και στον επόμενο δίνω ενα κουπόνι για διήμερο στην Καλαμάτα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2008 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Κατά τη διάρκεια του διημέρου μου στην Καλαμάτα, πετάγομαι μέχρι τη Μάνη, όπου και πιάνω έναν σκορπιό. Ο σκορπιός, μετά την επιστροφή μου, μου φεύγει και, όλως τυχαίως, τον βρίσκει ο-η επόμενος-η... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Αφηνω μια Ducati Xerox supercharged με περιφερειακα απο χρυσο και πλατινα στολισμενη με διαμαντια και ζαντες απο monock ρουμπινι... ...με bagster!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 και ο σκορπιος που ειναι ρε παιδια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 Με φώναξε κανείς???? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 τσιμπησες ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 κυκλοφορεί ακόμα, είναι και τσαντισμένος... προσέξτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 οπ οπ...βρηκα τον σκορπιο..........τον πιανω πολυ προσεκτικα με ενα ξυλαρακι....... αλλα γιατι να τον πιασω????? θα τον αφησω στο φυσικο του περιβαλον να ζησει.......... στον επομενο αφηνω.........ενα αντικουνουπικο........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 "OFF"?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 "OFF"?? OXI! στον επομενο αφηνω.........ενα αντικουνουπικο........... Παίρνω το αντικουνουπικό γιατί μπορεί να χρειαστεί στη Βοβούσα (ποτέ δεν ξέρεις) και στον επόμενο αφήνω μια δωρεάν διαμονή για εδώ: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 παω σ'αυτο το γ@ματο μερος και αφηνω τον λογαριασμο απο το μινι μπαρ (ηπια ολα τα ποτα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Παίρνω την μασημένη τσίχλα και την παρατάω διακριτικά σε έναν χώρο εγκλήματος. Η αστυνομία βρίσκει το DNA του δράστη και χώνουν τον KARAFLODAIMONA στην φυλάκα !Στον επόμενο αφήνω και τις 3 σεζόν του prison break για να βγάλει τον KARAFLODAIMON από την φυλάκα! :D εννοειτε οτι θα βγαλω το καραφλα εξω για να σπαει κανα κεφαλι.... στον επομενο αφηνω μια ιον αμυγδαλου... Με την ΙΟΝ πάω επισκεπτήριο στον ισοβίτη Καραφλωδαίμονα, την τρώω αργά και βασανιστικά μπροστά του, και τον βγαζω φωτο να τρέχουν τα σάλια του. Η φώτο στον επόμενο............. Τη φωτογραφία του Δαίμονα την κρατάω για να φοβερίζω το παιδί μου όταν δεν τρώεί στο μέλλον και στον επόμενο δίνω ενα κουπόνι για διήμερο στην Καλαμάτα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Αααααχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: Είστε για δέσιμο όλοι!!!!! Ελιωσα κωλόπαιδα!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Kαι ξεκινάμε.....στον επόμενο αφήνω ενα γκομενάκι X-Large Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Παίρνω το γκομενάκι Χ-Large αλλά επειδή είμαι παντρεμένος και θα φάω παντόφλα το κάνω πάσα σε ένα κολλητάρι! Στον επόμενο αφήνω ένα ζευγάρι γυαλιά με ακτίνες Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Παίρνω τα γυαλιά με ακτίνες Χ και παριστάνω το γιατρό ακτινολόγο (Ελλάδα είμαστε), μέχρι που με παίρνουν χαμπάρι, με πλακώνουν στο κυνήγι και τρέχω σαν το Βέγγο... Στον επόμενο-η αφήνω έναν, από τους τσιμεντόλιθους που μου πετάξανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Το τσιμεντολιθο τον ριχνω στο κεφαλιτου μαλαμα που με τρακαρε.... στον επομενο αφηνω ενα εισητηριο για ΤΟΥΜΠΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Τι να το κανω το εισητηριο γαι Τουμπα γμτ!? -_- Κανα διαρκειας για Καραισκακη δεν εχομεν!?!? Στον επομενο αφηνω ................................................................................ ................... ενα σερβις αυτοκινητου πληρωμενο ...λαδια, μπουζια, πλατινες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 οχι ρε γμτ και την προηγουμενη εβδομαδα εκανα το σερβις στο τουτουνι μου... δε πειραζει ομως παιρνω το σερβις και παω στον Βροχιδη και ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ...:) στον επομενο αφηνω το λουκανικο που αγορασα προχθες (Ναι εκεινο που πηρα οταν χαζεψα απο την κοπελα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lalixprincex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Παιρνω τα γυαλια με τις ακτινες Χ και αφηνω ενα μπουκαλάκι ξυδι για τον επομενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Παίρνω το ξύδι και δεν ξέρω τι το θέλω.... Στον επόμενο αφήνω ενα αλεξίπτωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Παίρνω το αλεξίπτωτο..... γιατί που θα πάει κάποια στιγμή θα κάνω κανα σάλτο, κι όχι τίποτα άλλο το γραφείο είναι στον 5 :lol: Στον/ην επόμενο/η αφήνω ένα κουτί Α4 κόλλες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Παίρνω τις κόλλεσ Α4 και τις βάζω στην τραπεζα γιατί με την καταστροφή του περιβάλλοντος σε λίγα χρόνια θα αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό!!! Στον επόμενο αφήνω ένα συρραπτικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2008 Συρραπτικό? Θα συρράψω τα απομνημονεύματα μου. Τι να δώσω? τι να δώσω? Ένα εισητήριο για Μπικάκη σήμερα στο Βεάκιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΩ... ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες