Jump to content
Miyu

Aφηστε ενα δωρακι για τον επομενο/η....

Recommended Posts

Με την ΙΟΝ πάω επισκεπτήριο στον ισοβίτη Καραφλωδαίμονα, την τρώω αργά και βασανιστικά μπροστά του, και τον βγαζω φωτο να τρέχουν τα σάλια του.

Η φώτο στον επόμενο.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τη φωτογραφία του Δαίμονα την κρατάω για να φοβερίζω το παιδί μου όταν δεν τρώεί στο μέλλον :mB_kalo_e::tooth:

και στον επόμενο δίνω ενα κουπόνι για διήμερο στην Καλαμάτα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Τροποποιήθηκε από τον argi6argi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατά τη διάρκεια του διημέρου μου στην Καλαμάτα, πετάγομαι μέχρι τη Μάνη, όπου και πιάνω έναν σκορπιό. Ο σκορπιός, μετά την επιστροφή μου, μου φεύγει και, όλως τυχαίως, τον βρίσκει ο-η επόμενος-η...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφηνω μια Ducati Xerox supercharged με περιφερειακα απο χρυσο και πλατινα στολισμενη με διαμαντια και ζαντες απο monock ρουμπινι...

...με bagster!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπ οπ...βρηκα τον σκορπιο..........τον πιανω :cry: πολυ προσεκτικα με ενα ξυλαρακι.......

αλλα γιατι να τον πιασω?????

θα τον αφησω στο φυσικο του περιβαλον να ζησει..........

στον επομενο αφηνω.........ενα αντικουνουπικο...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
"OFF"??

OXI!

στον επομενο αφηνω.........ενα αντικουνουπικο...........

Παίρνω το αντικουνουπικό γιατί μπορεί να χρειαστεί στη Βοβούσα (ποτέ δεν ξέρεις) και

στον επόμενο αφήνω μια δωρεάν διαμονή για εδώ:

Poseidon-Underwater-Hotel.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παω σ'αυτο το γ@ματο μερος

και αφηνω τον λογαριασμο απο το μινι μπαρ (ηπια ολα τα ποτα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παίρνω την μασημένη τσίχλα και την παρατάω διακριτικά σε έναν χώρο εγκλήματος. Η αστυνομία βρίσκει το DNA του δράστη και χώνουν τον KARAFLODAIMONA στην φυλάκα !Στον επόμενο αφήνω και τις 3 σεζόν του prison break για να βγάλει τον KARAFLODAIMON από την φυλάκα! :D

εννοειτε οτι θα βγαλω το καραφλα εξω για να σπαει κανα κεφαλι.... στον επομενο αφηνω μια ιον αμυγδαλου...

Με την ΙΟΝ πάω επισκεπτήριο στον ισοβίτη Καραφλωδαίμονα, την τρώω αργά και βασανιστικά μπροστά του, και τον βγαζω φωτο να τρέχουν τα σάλια του.

Η φώτο στον επόμενο.............

Τη φωτογραφία του Δαίμονα την κρατάω για να φοβερίζω το παιδί μου όταν δεν τρώεί στο μέλλον :mB_kalo_e::tooth:

και στον επόμενο δίνω ενα κουπόνι για διήμερο στην Καλαμάτα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Αααααχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: Είστε για δέσιμο όλοι!!!!! Ελιωσα κωλόπαιδα!!!! :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω το γκομενάκι Χ-Large αλλά επειδή είμαι παντρεμένος και θα φάω παντόφλα το κάνω πάσα σε ένα κολλητάρι! Στον επόμενο αφήνω ένα ζευγάρι γυαλιά με ακτίνες Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω τα γυαλιά με ακτίνες Χ και παριστάνω το γιατρό ακτινολόγο (Ελλάδα είμαστε), μέχρι που με παίρνουν χαμπάρι, με πλακώνουν στο κυνήγι και τρέχω σαν το Βέγγο... Στον επόμενο-η αφήνω έναν, από τους τσιμεντόλιθους που μου πετάξανε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσιμεντολιθο τον ριχνω στο κεφαλιτου μαλαμα που με τρακαρε.... στον επομενο αφηνω ενα εισητηριο για ΤΟΥΜΠΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να το κανω το εισητηριο γαι Τουμπα γμτ!? -_- Κανα διαρκειας για Καραισκακη δεν εχομεν!?!? Στον επομενο αφηνω ................................................................................

................... ενα σερβις αυτοκινητου πληρωμενο ...λαδια, μπουζια, πλατινες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε γμτ και την προηγουμενη εβδομαδα εκανα το σερβις στο τουτουνι μου...

δε πειραζει ομως παιρνω το σερβις και παω στον Βροχιδη και ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ...:)

στον επομενο αφηνω το λουκανικο που αγορασα προχθες (Ναι εκεινο που πηρα οταν χαζεψα απο την κοπελα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιρνω τα γυαλια με τις ακτινες Χ και αφηνω ενα μπουκαλάκι ξυδι για τον επομενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω το ξύδι και δεν ξέρω τι το θέλω....

Στον επόμενο αφήνω ενα αλεξίπτωτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω το αλεξίπτωτο..... γιατί που θα πάει κάποια στιγμή θα κάνω κανα σάλτο, κι όχι τίποτα άλλο το γραφείο είναι στον 5 :lol:

Στον/ην επόμενο/η αφήνω ένα κουτί Α4 κόλλες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίρνω τις κόλλεσ Α4 και τις βάζω στην τραπεζα γιατί με την καταστροφή του περιβάλλοντος σε λίγα χρόνια θα αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό!!!

Στον επόμενο αφήνω ένα συρραπτικό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συρραπτικό? Θα συρράψω τα απομνημονεύματα μου.

Τι να δώσω? τι να δώσω?

Ένα εισητήριο για Μπικάκη σήμερα στο Βεάκιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα