Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Καλημέρα παιδιά,είμαι κάτοχος του yamaha xt 250 μοντελο του 1986-89, Είναι σε καλη κατασταση,δν εχει χτυπηθει ποτε,ξερετε ο πατερας μου οδηγουσε με max 40χλμ/ω Ειμαι νεος οδηγος,και θέλω να ασχοληθω έστω με τα βασικά σχετικα μe on-off εμπειρίες και γιατί οχι και enduro Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας,για το αν το παραπάνω μηχανάκι μπορει να ανταπεξέλθει! Ένας πολυ καλος φίλους και εμπειρος μου λέει "Think less,ride more" αλλα ξερετε,δν θελω να γινει καμμια βλακεια και να τρέχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Φιλε μου..Tο ειχα 4 χρονια!!! "ΣΚΥΛΙ"!! με τα ολα του!! (Αρκει να συμαζεψεις τα σκορπια καλωδια, "εδω και κει" (Kυριως κατω απο τη σχαρα, αλλα και τη σελλα..) και να φροντισεις τις σκουριες που προκυπτουν σε εξατμιση και σκελετο!..) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Το έχω (το 90 μοντ. με δισκόφρενο μπροστά) εδώ και 14 χρόνια, σούρτεψα σε όλες τις "Κυκλαδες" .Το μηχανάκι δεν καταλαβαίνει τίποτα.Αν δεν είχα κι εκείνη την ατυχία με την αντλία λαδιού δεν θα το έκανα και επισκευή.Φθηνά ανταλακτικά, οικονομία στην κατανάλωση, χωράει - περνάει από πάντού. Το δικό μου τελικιάζει στα 150 αλλά στα 140 "παίζει" το τιμόνι.Απλά άψογο για την κατηγορία του. Εγώ το πουλάω εσύ μιας και είσαι μικρός ακόμα (απ ότι κατάλαβα δηλαδή) χόρτασέ το. Θα το φχαριστηθείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Το έχω (το 90 μοντ. με δισκόφρενο μπροστά) Δισκοφρενο μπρος, ειχε απο το '88.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Πωπω,με ψήσατε πολύ λέμεεεε :) Πήρα και ένα κράνος enduradiko και δείχνω πολύ "αλύτης" πάνω της στα 150 τελικιάζει;Ελα ρε,ποσα αλογα βγαζει;Το δικο μου ειναι ολοιδιο με το δικο σου στις φωτογραφιες,αλλα πρεπει να ειναι 1-2 χρονια παλαιοτερο,και ειχα δει καπου οτι βγαζει 17 αλογα;ή λαθος διαβασα; Θα ειναι δυσκολο για ταξιδια εκτος Αττικης; είμαι αρρωστος με την Ήπειρο,μεγαλη μου αδυναμια,θα ευχαριστιομουν ενα ταξίδι προς τα εκει,ή θα παραηταν κουραστικο; Υ/Γ:Ανταλακτικα μόνο απο στη Μοτοδυναμική θα βρώ;Γιατι μου πεφτει καπως μακρυα να παω..{δν εχω και διπλωμα ακομη :lol: } Ξεχασα επισης,το δικο μου,δν πρεπει να εχει δισκοφρενο,θα χρειαστει να βάλω ;Απο οσο τα δοκιμασα τα φρενα,λειτουργουν αψογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 στα 150 τελικιάζει; ΝΑΙ! βγαζει 17 αλογα;ή λαθος διαβασα; Βγαζει 28 Θα ειναι δυσκολο για ταξιδια εκτος Αττικης; είμαι αρρωστος με την Ήπειρο,μεγαλη μου αδυναμια,θα ευχαριστιομουν ενα ταξίδι προς τα εκει,ή θα παραηταν κουραστικο; Εγω, ειχα γυρισει ολη την Ελλαδα σχεδον δικαβαλο! :D Ξεχασα επισης,το δικο μου,δν πρεπει να εχει δισκοφρενο,θα χρειαστει να βάλω ;Απο οσο τα δοκιμασα τα φρενα,λειτουργουν αψογα Τοτε ειναι μοντελο πριν το '88..Ε,καλυτερα να ειχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βγαζει 28 πω,δν έχω στάβλο να τα παρκάρω ολα αυτα ρε συ :o :D Εγω, ειχα γυρισει ολη την Ελλαδα σχεδον δικαβαλο! biggrin.gif Νταξ,είσαι ο ηρωάς μου ,με έχεις πορωσει ασχημα τωρα B) Τοτε ειναι μοντελο πριν το '88..Ε,καλυτερα να ειχε! Μολις φτιάξω ενα μικροπροβληματακι που έχει,θα φροντισω και για αυτο Α,σουπερ σοσ ερωτηση,απο που ρυθμιζω το ρελαντί;Μήπως θυμασε;Η βιδα που ρυθμιζει και το free play{ή οπως λεγεται} του γκαζιου; EDIT:Το προβληματακι που εχω ειναι,στο υψηλο ρελαντι,το φυσιολογικο σε αυτη τη μηχανη ποσο ειναι;1200 περιπου; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2008 από τον Shocker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Το προβληματακι που εχω ειναι,στο υψηλο ρελαντι,το φυσιολογικο σε αυτη τη μηχανη ποσο ειναι;1200 περιπου; To ρελαντι δεν θυμαμαι στις ποσες ειναι, σιγουρα ομως παραπανω απο 1200 σ.α.λ. και ρυθμιζεται απο το καρμπυρατερ (Εχει δυο, ενα slide και ενα υποπιεσης) Παντως, γενικα ειναι πολυ απλο και "ευκολο" μηχανακι, και μπορει να στο ρυθμισει ο οποιοσδηποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Ακριβως,αυτο μου έχει κανει εντυπωση,είναι πολυ απλο,κατανοητο θα ελεγα στα μηχανικα του! Πάνω απο 1200 ε?Ωραια,λοιπον,ευχαριστώ Hawk και chdimis,θα επανελθω καποια στιγμη σύντομα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Παιδιά,εχω και μια αλλη απορια,τα φλας δν λειτουργουν κανονικα,δλδ οταν γυρναω το κουμπι ,δν αναβοσβηνουν,αλλα αναβουν κανονικα,τί μπορει να φταίει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Παιδιά,εχω και μια αλλη απορια,τα φλας δν λειτουργουν κανονικα,δλδ οταν γυρναω το κουμπι ,δν αναβοσβηνουν,αλλα αναβουν κανονικα,τί μπορει να φταίει; Φλασερ δεν το λενε αυτό ρε παιδια η κανω λαθος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Φλασέρ ακριβώς, που βρίσκεται κάτω απ τη σέλα μπροστά.Ή έχεις πεσμένη μπαταρία.Εγώ τον άλλαξα τον φλασέρ και έβαλα αυτοκινήτου.Μια χαρά δουλεύει.Το ρελαντί το ρυθμίζεις με το χέρι έχει μια βίδα στο στοπ της πεταλούδας του γκαζιού.Βάλτο εκεί που δεν σε σβήνει (να μην ανχώνεσαι και στο φανάρι) 1200-1500 rpm είναι καλά.Επίσης πάνω στον σκελετό ταιριάζει γάντι και κινητήρας απο 350. Δικάβαλος πας όπου θες (το μηχανάκι πάει) εσύ δεν πας μακριά εκτός αν έχεις τσίγγινο κόλο. Από άλογα 19. Έχεις δίκιο hawk το μοντέλο πρέπει να είναι του 88.Το δικό μου βγήκε το 91 στο δρόμο (πρώτη άδεια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Από άλογα 19. 28 στροφαλο, λεμε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Ευχαριστώ παιδες! Και μια αλλη απορια,μπορώ να ρυθμισω τα μειγματα{αερας/βενζινη} μέσω καρμπυρατερ ? Θα σας ενημερωσω και αυριο γιατι θα αντιμετωπισω και αλλα προβληματα σιγουρα Α,και κατι αλλο,η κορνα δν ακουγετα καλα,λιγο τζουφια,και αυτο της μπαταριας θεμα ειναι;ή θελει αλλαγη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) μπορώ να ρυθμισω τα μειγματα{αερας/βενζινη} μέσω καρμπυρατερ ? ναι! :D Α,και κατι αλλο,η κορνα δν ακουγετα καλα,λιγο τζουφια,και αυτο της μπαταριας θεμα ειναι;ή θελει αλλαγη; Καλυτερα αλλαγη! μετα απο τοοοσα χρονια, ολο και κατι θα εχει οξειδωθει.. Δεν ειναι δα και κανενα σπουδαιο κοστος.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shocker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Είναι 30? ,πηρα στη μοτοδυναμικη και ρωτησα,αν δν φτιαχτει με την μπαταρια,ίσως παρω,γιατι ειναι must Καμμια οδηγία για τα μειγματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anarxias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 γεια σου φιλε και εγω εχω ενα χτ250 μοντελο 1984 με δισκοφρενο μπροστα εχω κ αλλα μηχανακια αλλα αυτο δεν το αλλαζς με τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos Asa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 Την 17/8/2008 at 8:46 ΠΜ, το μέλος anarxias έγραψε: γεια σου φιλε και εγω εχω ενα χτ250 μοντελο 1984 με δισκοφρενο μπροστα εχω κ αλλα μηχανακια αλλα αυτο δεν το αλλαζς με τιποτα Γεια σου φιλε,θα το εχω και εγω σε λιγες μερες και πιστευω θα το ευχαριστηθω. Απο καταναλωση πως παει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες