Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 ως θύμα τρελής λακούβας με παπί δε μπορω να σου πω κατι διαφορετικο! αν τα :greece: ελληνικά δεδομένα :greece: ήταν διαφορετικα και δεν υπήρχαν τόσο κακοί δρόμοι ίσως το παπί να ταν το καλύτερο... μέχρι τοτε όμως... xt Ως θύμα λακκούβας με παπί κι εγω, συμφωνώ με τον παραπάνω ατυχηματία συνάδελφο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) δεν μου λες εσυ το dr 125sm εχεις?? αμε ;) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2009 από τον vassilis-4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2009 αμε ;) πως παει κλ? γιατη και εγω ηθελα να το παρω αλλα δεν ειχε ερθει ακομη ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2009 δες εδω http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...mp;#entry497621 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες