nikosm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 Γειά χαρά σας! Στα 125 κυβικά να πάρω παπί ή on-off του τύπου xt ή xr (ή τι άλλο ανάλογο); Δεν προτίθεμαι να δώσω πάνω από 2000 και βασικά θέλω ένα μηχανάκι για την πόλη και τα νησιά, με λίγα έξοδα. Ξέρω, τα 125 είναι λίγα αλλά ο πωλητής μου λέει ότι το παπί είναι και καλύτερο και πιο γρήγορο και βγάζει και λιγότερες βλάβες. Ενώ το xt δεν είναι ούτε καν yamaha, malaguti είναι βασικά - λέει... Μα τι, σαρδέλα τον έφαγε τον Ιωνά; Εγώ πάλι λέω ένα on-off δεν είναι πιο μοτοσυκλέτα; Το παπί είναι παπί, ξέρω γω, πιο ασφαλές δεν είναι το άλλο; (άσε που είναι και πιο ψηλό και πιο μούρη)... Επίσης, απλό ή s/motard; Αν βέβαια υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ, στείλτε μου ένα link, εγώ δε βρήκα κάτι όσο τα έψαξα... Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Νομιζω το xt ειναι αδυναμο μηχανακι, ενω το παπι οπως και να το κανεις ειναι παπι... Οσο για την μουρη που λες... Απο οτι βλεπω πιο πολλοι ειναι αυτοι που σκανε στα γελια βλεποντας εναν μαντραχαλα πανω σε ενα xt125 που νομιζει οτι καμια μηχαναρα παρα αυτοι που κοιτανε με θαυμαζμο... Απο εκει και περα δεν ξερω να σου πω τιποτα, και αυτα που σου ειπα ειναι οπως νομιζω οτι ειναι... Περιμενε να σου πει κανενας αλλος που να ξερει σιγουρα... Γνωμη μου παντος ειναι να παρεις ενα παπι τωρα, και οταν θα μπορεις μοτοσυκλετα πηγενε για μοτοσυκλετα... Συνιθος οσοι ψαχνουν τα πολλα χανουν και τα λιγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Ο πωλητης θελει να σου πασαρει παπι γιαυτο σου λεει μλκς....Τα 125 παπια ενδεχετε να ειναι πιο γρηγορα αλλα ο σκοπος ειναι να παρεις ενα 125 που σου βγαζει 10χλμ παραπανω σε τελικη....?Και ποιο νομιζεις απο τα 2 θα σταματησει πρωτο σε οριακο φρεναρισμα?Οπως το ειπες ενα εντουρακι 125 ειναι μοτοσυκλετα ενω το παπι ειναι παπι!Με μεγαλυτερη ασφαλεια θα κανεις διαδρομες με το εντουρακι πιστευω παρα με το παπι.Που λεει ο λογος βλεπεις λακουβα και δεν χρειαζετε να σκευτεις στιγμιαια τροπο να την αποφυγεις αλλα απλα περνας απο πανω της....Απο θεμα συντηρησης τα ιδια πανω κατω θα ειναι εκτος απο πτωση (χτυπα ξυλο) γιατι εκει το παπι εχει ενα σωρο πλαστικα τα οποια πληρωνεις ενω στο αντουρακι αντε μια μανετα φρενου η συμπλεκτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karidri 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Καλημέρα! Μιας και έψαξα πολύ πρόσφατα, βρίσκεις πολύ καλά XT125 και XR125 του 2004-2005 με 1500-1700 ευρώ, πήγαινε δες κανένα και οδήγησέ το αν μπορείς.. Πιστεύω θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από παπί. Εγώ κατέληξα σε XR125 ( δες εδώ) πριν 2-3 βδομάδες και μετά τα πρώτα 1000 χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Αν πάντως πάρεις κάτι τέτοιο - όπως λέει και ο φίλος από πάνω - τα πεζοδρόμια, λακούβες, σαμαράκια θα είναι φίλοι σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Ξέρω, τα 125 είναι λίγα αλλά ο πωλητής μου λέει ότι το παπί είναι και καλύτερο και πιο γρήγορο και βγάζει και λιγότερες βλάβες. πες του πωλητη να κοψει τα ναρκωτικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Εχουμε ξανασυζητησει εδω με τη παρεα αντιστοιχα θεματα και καταληξαμε στο εξης: Ενα μικρο enduraki η streetaki ειναι η καλυτερη αρχη (και απο αποψη ασφαλειας) για εναν που ξεκιναει τωρα και εχει βλεψεις για περισσοτερα....Παρε ενα ΧΤ που το βισκεις σε καλη τιμη μεταχειρα και θα μπορεις να κανεις και τις βολτουλες σου τα καλοκαιρια στα νησακια. αν θες να πατας χωμα παρε το R αλλιως παρε το S. Το μοτερ του ειναι σκυλι να ξερεις, το φαραει και το δικο μου μηχανακι. δεν εχει κανει κιχ μεχρι τωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Βλέπω και πιο χαμηλές τιμές από 2000, αυτό είναι καλό. Πάντως με μια πρώτη εκτίμηση υπάρχει μάλλον έλλειψη στην κατηγορία σε μτχ - άρα δεν τα ξεφορτώνονται αηδιασμένοι οι καβαλαραίοι τους. Το ψάχνω, θα ενημερώσω. Μόλις είδα για ένα xt s/motard στα 2000, πάω να το δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EYAGGELOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΤ125 ΣΕ MOTARD. TO EIXA ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΡΗΝ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ ΜΕ 19000ΚΜ. ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΠΙ(ΓΙΑ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ). ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤ. ΠΟΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ, ΦΡΕΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΠΑΡΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΟΥΡΗ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkapet 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 η γνωμη μου φιλε ειναι. να κοιταξεις να παρεις ενα παπι μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση δες honda kawasaki. με λιγα λεφτα. και μετα μολις το διπλωμα σου γινει ανεξαρτητου το δινεις τραμπα με ενα χτχ 660 ή xtr εφοσων σου αρεσουν τετιου ειδους μηχανακια. εγω αυτο θα εκανα αυτην την στιγμη που μιλαμε.αν ειχα τα λεφτα θα εδεινα το zip100cc που εχω και θα επαιρνα ενα xtxακι ή xtrακι που ειναι καυλα και για μεσα την πολη και για ταξιδακια. δεν σημφαιρει να παρεις παπι καινουριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2008 ως θύμα τρελής λακούβας με παπί δε μπορω να σου πω κατι διαφορετικο! αν τα :greece: ελληνικά δεδομένα :greece: ήταν διαφορετικα και δεν υπήρχαν τόσο κακοί δρόμοι ίσως το παπί να ταν το καλύτερο... μέχρι τοτε όμως... xt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση και τις απαντήσεις. Απ' ό,τι βλέπω οι γνώμες διχάζονται - πράγμα που είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο. Θα ψαχτώ αρκετά πριν αγοράσω κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sTuNT 163 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Φίλε nikosm, Πολύ πρόσφατα το έψαχνα το ζήτημα για μια μικρή μοτοσικλέτα. Και νομίζω μπορώ να σε κατατοπίσω διότι είχα τους ίδιους προβληματισμούς όταν σκεφτόμουν τι να πάρω. Κατέληξα λοιπόν στο εξής. Endur-άκι και πάλι endur-άκι! Δεν συγκρίνεται. Η ταχύτητα (που όπως προαναφέρθηκε είναι μικρή η διαφορά) σαν μυαλομένος αναβάτης δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τόσο το "γκάζι". Κάποιος συν-forum-ίτης (δεν θυμάμαι το nick του... Θα το βρώ και θα διορθώσω αργότερα αν είναι το post μου...) είχε αναφέρει σε μια συζήτηση κάτι πολύ σωστό. Τη μοτοσικλέτα από το παπί τις διαχωρίζει η γεωμετρία. Άλλη κατασκευή μια moto και άλλη ένα παπί, όπως και να το κάνουμε. Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ένα καλό "σχολείο" και μια εμφάνιση που να σε καλύπτει. Να μπορείς να κάνεις το "κομμάτι" σου ρε παιδί μου! ΠΟΙΟΣ είπε ότι η εμφάνιση (κατά άλλους μούρη) δεν μετράει; Ξερουμέ όλοι καλά ότι τη μοτοσικλέτα την παίρνει κανείς και για να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και αν δεν σου "λέει" κάτι εμφανισιακά; ΓΙΑΤΙ να πάρεις κάτι απλά για να σε πηγαίνει; (εκτός και αν αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο). Συν ότι η moto αν και μικρή θα είναι ασφαλέστερη του παπιού! Επειδή νομίζω ότι εσύ κινείσαι στο ίδιο μήκος κύμματος που ήμουν εγώ θα σε ενθαρρύνω για ακόμη μια φορά στο να πάρεις ένα endur-άκι. Το ΧΤ μου φαίνεται πιο όμορφο. Το ΧR το έχω καβαλήσει. ΜΙΑ ΧΑΡΑ όποιο και να διαλέξεις! Στα ίδια πλαίσια κινούνται. Απλά, από ότι μου έχουν πει η YAMAHA ειναι ότι καλύτερο για διαθεσιμότητα και τιμή ανταλλακτικών. Θα σου πρότεινα (αν μπορείς να ρίξεις καμιά 500άρα euro ακόμα) να κοιτάξεις ένα καινούριο Derbi Senda Baja 125R/SM. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όμορφο! Νομίζω το ωραιότερο της κατηγορίας. Αν και Derbi θαρρώ πως φοράει τον κινητήρα του XR και έχει και δίσκους μπρος πίσω. ΑΞΙΖΕΙ τα παραπάνω λεφτά. Είναι στην ίδια τιμή με την XR. Απλά για μεταχειρισμένο, μαλλον αδύνατο να το βρεις και προφανώς εξίσου δύσκολο να το πουλήσεις στο μέλλον... Όπως και να 'χει άκου τι έχουν να σου πουν και οι πιο έμπειροι του forum (διότι εγώ εμπειρία 0 και για αυτό ότι σου λέω ειναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό. Απλά το είχα ψάξει λίγο και μπορεί να έχουμε τις ίδιες απορίες) και ζύγισέ τα για να κάνεις τελικα αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γουστάρεις. Με το καλό να αποκτήσεις το δικό σου μοτόρι ό,τι και αν απιλέξεις. Να είσαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EYAGGELOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 ΤΟ ΧΤ ΣΕ ΜΟΤΑΡΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ XR. ΕΧΕΙ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, DISPLAY ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΙΣΩ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΜΠΟΥΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ XR) ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 115ΚΜ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤ-ακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 Δεν υπάρχουν μονο τα XT & XR 125! Κοίταξε και κάποιο δίχρονο ευρωπαϊκό ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 XT δαγκωτό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2008 ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΧΤ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EYAGGELOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Δεν υπάρχουν μονο τα XT & XR 125! Κοίταξε και κάποιο δίχρονο ευρωπαϊκό ;) ΔΙΧΡΟΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ!!!!! ΕΛΕΟΣ! ΧΤ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ XR. JAPAN FOREVER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 XR φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
helonaracer 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2008 Φίλε μου, να με συνχωρείς, αλλά θα σου μιλήσω με τον αέρα που μου δίνουν τα περίπου 20 χρόνια διαφοράς ηλικίας και επίσης οι 7 μπύρες διαφοράς νηφαλιότητας. Το ζήτημα μπορείς να το δείς από δύο πλευρές. 1) Παρά το ότι εσύ πιστεύεις ότι μεγάλωσες, στην πραγματικότητα, τώρα ξεκινάς να ζείς κι έχεις μπροστά σου άλλα 30-60 χρόνια ζωής και αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλώς, τότε μπορεί να είναι και 30-60 χρόνια μοτοσυκλετιστικής ζωής. Υπο αυτή την οπτική λοιπόν, αυτο που χρειαζεσαι ειναι κατι που θα σε βαλει στον κοσμο της μοτοσυκλετας κι οχι απλα στον κοσμο του δικυκλου. Εσύ θα το κρίνεις το τι... 2)Φίλε μου, ξέρεις...δεν είμαστε μόνο σκέψη. Είμαστε και αισθήσεις...κυρίως αισθήσεις. Οι αισθήσεις μας δεν ελενχονται απο την σκεψη. Εχουν τις δικες τους αρχες λειτουργιας και τους δικους τους νομους. Κι επίσης...εκείνες είναι οι οποίες μας ορίζουν πραγματικά. Αν τους παμε κοντρα, το πληρωνουμε ακριβα... Εχεις ακουστα το ανχος? Τον στρες? Τα διαφορα ψυχοσωματικα νοσήματα? Τι σημασία έχει αν το Α έχει 5 χλμ μεγαλυτερη ταζχυτητα απο το Β? Εσυ, ποιο ονειρευεσαι με ματια ορθανοιχτα τα βραδια πριν κοιμηθείς???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 Εσυ, ποιο ονειρευεσαι με ματια ορθανοιχτα τα βραδια πριν κοιμηθείς???? Μεσοπροθεσμα το ΜΤ-03 Μακροπροθεσμα το Benelli που εχω για dreambike Sorry για το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotarosgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2008 vasika ego papi tha agoraza ti na su po. gia mena afta ta endurakia einai koroidia. oson afora peri asfalias as min koroidevomaste ahaha. ti diafora iparxei stin asfalia?me opio kai na peseis tha xtipiseis.ego tha eperna papi pu einai kai pio mikrosomo kai tha se volepsei stis metakiniseis su mesa stin poli kai idika sta nisia. xoraei apo pantu parkarei pantu to vazeis kai sto asanser tu spitiu su kai to pas spiti su :P . mikro mixanaki thes na kaneis ti dulia su.ego eixa bobo 2 xronia kai den eixa kapio provlima.tis suzes mu ekana ta dikavala mu ola kirile.exun perasei polla mixanakia apo ta xeria mu kai exo na su po oti to thema asfalias stis mixanes den ifistate.isa isa pistevo pws oso pio elafria einai toso to kalitero se periptosi ptosis.ama se plakosei se ptosi tha katalaveis.oson afora pio sigekrimena to xt to exo odigisei to eixe enas gnostos mu gia na metakinite.exo na po oti otan anevika pano tu gelaga.poli eleino mixanaki trizei kai apo kataskevi einai gia gelia.pare to papi esto na min iperektimas tis dinatotites su kai nomizeis kamia mera oti exeis enduro kai savuriasteis. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Νομιζω το xt ειναι αδυναμο μηχανακι, ενω το παπι οπως και να το κανεις ειναι παπι... Οσο για την μουρη που λες... Απο οτι βλεπω πιο πολλοι ειναι αυτοι που σκανε στα γελια βλεποντας εναν μαντραχαλα πανω σε ενα xt125 που νομιζει οτι καμια μηχαναρα παρα αυτοι που κοιτανε με θαυμαζμο... Απο εκει και περα δεν ξερω να σου πω τιποτα, και αυτα που σου ειπα ειναι οπως νομιζω οτι ειναι... Περιμενε να σου πει κανενας αλλος που να ξερει σιγουρα... Γνωμη μου παντος ειναι να παρεις ενα παπι τωρα, και οταν θα μπορεις μοτοσυκλετα πηγενε για μοτοσυκλετα... Συνιθος οσοι ψαχνουν τα πολλα χανουν και τα λιγα... Εγω εχω ενα χτακι 125 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ειναι πολυ ασφαλες σε κρατηματα κ οδηγηκι συμπεριφορα ...και αν βγαλεις το πισω φτερω κ κανεις καποιες μικροδιωρθωσεις γινετε και παρα πολυ ομορφο αν θες μπορεις να το δεις στο {(www.bikepics.com) ειναι 08 μοντελο(kyprinos ebrou)} εχει 14000κμ κ δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα ...και αν θες και καμια endurada τα σπαει παει παντου thumbsup.gif και πιστευω κ για εσενα η καλλιτερη επιλογη που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις ενα enduro Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2009 από τον top1992 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2009 vasika ego papi tha agoraza ti na su po. gia mena afta ta endurakia einai koroidia. oson afora peri asfalias as min koroidevomaste ahaha. ti diafora iparxei stin asfalia?me opio kai na peseis tha xtipiseis.ego tha eperna papi pu einai kai pio mikrosomo kai tha se volepsei stis metakiniseis su mesa stin poli kai idika sta nisia. xoraei apo pantu parkarei pantu to vazeis kai sto asanser tu spitiu su kai to pas spiti su :P . mikro mixanaki thes na kaneis ti dulia su.ego eixa bobo 2 xronia kai den eixa kapio provlima.tis suzes mu ekana ta dikavala mu ola kirile.exun perasei polla mixanakia apo ta xeria mu kai exo na su po oti to thema asfalias stis mixanes den ifistate.isa isa pistevo pws oso pio elafria einai toso to kalitero se periptosi ptosis.ama se plakosei se ptosi tha katalaveis.oson afora pio sigekrimena to xt to exo odigisei to eixe enas gnostos mu gia na metakinite.exo na po oti otan anevika pano tu gelaga.poli eleino mixanaki trizei kai apo kataskevi einai gia gelia.pare to papi esto na min iperektimas tis dinatotites su kai nomizeis kamia mera oti exeis enduro kai savuriasteis. file m na s po kati an to paidi p to eixe to mixanaki den to prosexe fisiko einai na einai se xalia katastasi k na trizi opos les alla k ego p exw to idio m fenete oti les mlkies exei 14000km k den trizi tpt k exw kanei k polles mlkies....gia emena esi eisai gia gelia p les oti exoun perasei tosa mixanakia apo ta xeria s k den iparxi asfalei pigene esi k pare me ta papakia s mia strofi terma k 8a paw k ego me to xt na deis poios 8a figi eu8eia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis-4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΠΑΡΑΘΕΣΗ(fotarosgr @ Sun 22 Jun 08 - 16:09) vasika ego papi tha agoraza ti na su po. gia mena afta ta endurakia einai koroidia. oson afora peri asfalias as min koroidevomaste ahaha. ti diafora iparxei stin asfalia?me opio kai na peseis tha xtipiseis.ego tha eperna papi pu einai kai pio mikrosomo kai tha se volepsei stis metakiniseis su mesa stin poli kai idika sta nisia. xoraei apo pantu parkarei pantu to vazeis kai sto asanser tu spitiu su kai to pas spiti su . mikro mixanaki thes na kaneis ti dulia su.ego eixa bobo 2 xronia kai den eixa kapio provlima.tis suzes mu ekana ta dikavala mu ola kirile.exun perasei polla mixanakia apo ta xeria mu kai exo na su po oti to thema asfalias stis mixanes den ifistate.isa isa pistevo pws oso pio elafria einai toso to kalitero se periptosi ptosis.ama se plakosei se ptosi tha katalaveis.oson afora pio sigekrimena to xt to exo odigisei to eixe enas gnostos mu gia na metakinite.exo na po oti otan anevika pano tu gelaga.poli eleino mixanaki trizei kai apo kataskevi einai gia gelia.pare to papi esto na min iperektimas tis dinatotites su kai nomizeis kamia mera oti exeis enduro kai savuriasteis. file m na s po kati an to paidi p to eixe to mixanaki den to prosexe fisiko einai na einai se xalia katastasi k na trizi opos les alla k ego p exw to idio m fenete oti les mlkies exei 14000km k den trizi tpt k exw kanei k polles mlkies....gia emena esi eisai gia gelia p les oti exoun perasei tosa mixanakia apo ta xeria s k den iparxi asfalei pigene esi k pare me ta papakia s mia strofi terma k 8a paw k ego me to xt na deis poios 8a figi eu8eia σωστοοοοοοοοοοοος Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2009 από τον vassilis-4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
top1992 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2009 σωστοοοοοοοοοοοος δεν μου λες εσυ το dr 125sm εχεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες