KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Το 2000 1 $ = 1.2 Εur 1 βαρελι πετρελαιο = 60$ επομενως 1 βαρελι = 72 Ε Σημερα 1 $ = 0.62 Εur 1 βαρελι γυρω στα 115$. Επομενως 1 βαρελι = 71,3 Eur Η ερωτησις ειναι: Εαν στην Ευρωπη το βαρελι, εχει την ιδια τιμη, με εκεινη του 2000, γατι η τιμη της βενζινης εχει αυξηθει τοσο πολυ; Η κριση του πετρελαιου δεν φαινεται τοσο απελπιστικη για οποιον πουλα βενζινη και για το κρατος που εισπρατει δυσαναλογους φορους επ αυτης. Ουτε καν για τους κρατικους φορεις που χρησιμοποιουν το πετρελαιο για παραγωγη ενεργειας, μεταφορες, κλπ που κι αυτοι αυξανουν συνεχως τους λογαριασμους Νομιζω πως μας δουλευουν αγριως... ... παρ ολα ταυτα, η κατασταση δεν ειναι τοσο τρομερη: σκεφτητε τι θα γινει μολις το δολλαριο αρχισει να ανατιμαται ! - Ισως, εχοντας πλεον γνωση ολοι μας, οτι μας δουλευουν αγριως και μας κατακλεβουν (ανεκαθεν), να μπορεσουμε και να βγουμε απ τα ρουχα μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Ποιος ειπε Δημήτρη πως αγοραζουμε εμεις το βαρέλι πιο ακριβα ?Στην κανονική τιμη το αγοράζει η Ευρώπη, Για την Αμερική έχει ακριβίνει. Απλα με την βοηθεια των καναλιων που μας βομβαρδίζουν με παραπλανητικές ειδήσεις βρίσκουν προσφορο έδαφος να ανεβάσουν τις τιμες οι βενζινοπώληδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Δεν ξέρουμε γενικός τι μας γίνεται....και ένας απο αυτούς που δουλεύουν ψιλό γαζί είμαι και εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 το ότι υπαρχει καταφορη κλεψιά εναντι των καταναλωτων απο αυτους που διακινούν το πετρελαιο στην Ευρωπη ειναι γεγονός... αλλά βλέπουμε οτι καμία κυβέρνηση δεν κάνει κάτι...και αυτό είναι το λυπηρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Δεν ξέρουμε γενικός τι μας γίνεται....και ένας απο αυτούς που δουλεύουν ψιλό γαζί είμαι και εγώ Και γώ άλλος ένας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 παιδια σκεφτητε τι θα γινει σε 10 χρονια... ειματε σε μια κριση λιγο πριν την εκτονωση της και οπως παντα κατα την εκτονωση της (οπου να ναι ερχεται) την πληρωνουμε εμεις την νηφη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 τελικά δεν φταίνε μόνο αυτοι που διακινούν με την ευκαιρία μολις τωρα googl-αρα και βρήκα 2 ενδιαφεροντα άρθρα σχετικα με την τιμη των καυσιμων http://www.csmonitor.com/2005/0826/p01s03-woeu.html http://money.cnn.com/pf/features/lists/global_gasprices/ μερικα χαρακτηριστικά στοιχεια: - Κατά μεσο όρο το 60% της τιμης των καυσιμων στην Ευρωπη πηγαινει σαν φόρος στις εκάστοτε κυβερνησεις (στην αμερική ο φορος ειναι ελαχιστος) - στην Αγγλία ο φόρος καυσίμων ειναι στο 75% της τιμής - φθηνα καύσιμα έχουν μόνο οι χωρες παραγωγοί στις οποίες οι εταιρίες που κανουν εξόρυξη είναι κυβερνητικές και μερικές τιμές απο τον Απρίλιο '08 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 ερχονται τα υβριηδικά για αυτό γίνονται ολα αυτα!!!!!!!:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) ....απιστευτη απατη! ... αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται να υφίσταται απο ολα τα Ευρωπαικα κρατη μαζι!!! ...βρες λες να ειναι ολοι οι πρωθυπουργοί της Ευρωπης τοποθετημενοι με τις ευλογιες του Bush(τη) και καθε φορα που μαζευονται εκει στις Βρυξέλλες να σχεδιαζουν πως θα μας την φερουν εις όφελος των πετρελαιοπαραγωγών της Αμερικης ! ...βρε λες? (...ξερω ο κοσμος το χει βουκινο και μεις κρυφο καμαρι ε?) ...ναι αλλα και να θελουμε κατι να κανουμε τι νομιζεις οτι μπορουμε ????...ετσι που μας εχουν μετατρεψει σε υπερκαταναλωτικα κτήνη ...καταφέρνοντας μας , να κανουμε 10 διαφορετικα δανεια σε 10 διαφορετικες τραπεζες ποιος εχει τις δυναμεις να αντιδρασει και να αντεξει ακομα και ενα μηνα χωρις εσοδα?..το εχουν σκεφτει το κολπο πολυ καλα ...και μονο το οτι δοκιμαζουν τετοια πειραματα μαζι μας ...σημαινει οτι γνωριζουν εξ αρχης οτι δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως! ...εγω δεν ειμαι απογοητευμενος μονο απ τους λιγους αρχοντες της Αμερικης που οχι μονο πετρελαιο αλλα και αιμα θα πουλουσαν αν ηταν να βγαλουν περισσοτερα λεφτα ...αλλα ειμαι πικραμενος και προδωμενος απ το ιδιο το δικο μου κρατος ειτε ειναι αυτο η Ελλαδα ειτε η Γερμανια !...πως επιτρέπει να με βιάζουν ετσι καθημερινα απ το super market μεχρι το βενζιναδικο και να απαιτεί απο μενα μετα να πιστευω σε ιδανικα και πατριδες! ...πρεπει να κανουμε κατι !...αλλα τι? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2008 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 ΦΥΓΑΜΕ ΟΛΟΙ μετανάστες στην Βενεζουέλα παιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0.02 Ευρω (2 λεπτά) το ΛΙΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!(ή γαλονι ? :o ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 ΦΥΓΑΜΕ ΟΛΟΙ μετανάστες στην Βενεζουέλα παιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0.02 Ευρω (2 λεπτά) το ΛΙΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!(ή γαλονι ? :o ) Εχει και ωραία κορίτσια εκεί αν μή τι άλλο !!! ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 [ ] οι βενεζουελάνοι πως είναι? [/ ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 [ ] οι βενεζουελάνοι πως είναι? [/ ] κάπως έτσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 B) Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Με 50 λεπτά θα φουλέρνω το gs B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 :D φανταζεστε να βγη η ενωση καταναλωτων και να πη οτι για ΔΥΟ μονον μερες να μην κινηθη κανενα οχημα και εμεις οι καταναλωτες να το ΚΑΝΟΥΜΕ???ας σκεφτει καποιος ποιο θα ειναι το αποτελεσμα οταν θα σκεφτουν οι ψηλα ισταμενοι οτι αυτο μπορει να ξαναγινη?? ξερετε ποσο μεγαλο χτυπημα θα ειναι αυτο για τους εχοντες τα ινια της χωρας?? να χασουν ολα τα κερδη -φορους -διοδια- φθορες τα παντα? καποτε ειχε γινη στην μεγαλη βρεττανια οταν εγινε αυξηση μισης δραχμης,η ενωση καταναλωτων τους παρεκινησε και για μια ημερα τιποτε δεν κινηθηκε.αποτελεσμα?να πεση η τιμη οχι μονον το ενα πενηνταρακι αλλα αλλο ενα λογω του οτι οι μεγαλοι πηραν ενα μηνυμα. τωρα θα μου πης εδω ειναι βαλκανια και αμα πης στον ελληνα οτι μεχρι το περιπτερο που ειναι πενηντα μετρα να μην παει με αυτοκινητο η σκουτερ θα σε κοιταξουν το λιγοτερο σαν ουφο..παντως πιστευω οτι ο καιρος που θα γινη κατι τετοιο ειναι κοντα,πολυ κοντα και πολλοι ελληνες θα υπακουσουν :D αναμεσα τους και εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Τι να κανει αυτο; Σιγα μην δεν κινιθει κανενα οχημα... Απλα δεν θα βαλει βενζινη αυτην την μερα, θα εχει βαλει η την προηγουμενη η την επομενη... Το χτυπιμα θα ητανε να βγει το ΙΝΚΑ και να πει αυτα που λεει ο Karaflodaimon... Και καπακι να ερθει καπιος να ιδριση μια δικη του εταιρια παροχης καυσιμον και να αγοραζει απο την βενεζουελα με τα 2 λεπτα το λιτρο και να μας την πουλαει εμας 50 ξερω γω... Αλλλα ενα πραγμα θαυμαζω πανω μου, οτι νομιζω πως αυτο ειναι δυνατων... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Αχχχχ θυμάμαι όταν την είχα πρωτοσυναντήσει την κοπέλα πριν πολλά πολλά χρόνια! Τότε ήταν που είχα αγοράσει για πρώτη μου φορά μηχανάκι και με αυτό την βολτάριζα. Μύριζε υπέροχα και μου έκανε όλα τα γούστα χωρίς να ζητάει πολλά. Κόστιζε μόνο 60 δραχμούλες το λίτρο :( (εκεί πίσω στο μακρινό '86) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Το θέμα είναι να μην κινηθεί κανένα οχημα άρα να μην καταναλωθούν λίτρα βενζίνης (αυτό είναι το χτύπημα) κι ας εχει φουλαρει από χθες , η ζημιά θα γινει γιατι για 1 μέρα δεν ξοδεψε κανεις βενζίνη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Και πως θα παει ο νεοπλουτος στην δουλεια; Με τα ποδια; Ο Κυριος με την porsce πως θα ριξει τα γκομενακια; Δεν συνεχιζω με παραδειγματα γιατι βαριεμε να γραφω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Και πως θα παει ο νεοπλουτος στην δουλεια; Με τα ποδια; Ο Κυριος με την porsce πως θα ριξει τα γκομενακια; Δεν συνεχιζω με παραδειγματα γιατι βαριεμε να γραφω... Μακαρι να ηταν μονο αυτοι που αναφερεις το προβλημα...το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε διδαχθει την δυναμη που εχουμε σαν καταναλωτες και νομιζουμε οτι η μαζικη αντιδραση ειναι ονειρο θερινης νυκτος. Μπορουμε να σαμποταρουμε οτιδηποτε εχει τιμη...αν βεβαια μας ενδιαφερει να δρασουμε και να μην κλαιγομαστε μονο... Αρη +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες