KeikenHate 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Ανδρεα, αν ξεχασες τι ειναι να σου δωσω μια βολτα το δικο μου να θυμηθεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Η δικια μου σελα στο GSR για κανα 4ωρο ταξιδακι ειναι super! Προσφατα δοκιμασα και σε jel version ενος φιλου, τα σπαει αλλα κανει και 400€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 jel δηλ ηταν πιο μαλακη αυτη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η δικια μου σελα στο GSR για κανα 4ωρο ταξιδακι ειναι super! Προσφατα δοκιμασα και σε jel version ενος φιλου, τα σπαει αλλα κανει και 400€ Θες να σου πω τρόπο να την κάνεις με 50-100 ευρώ?????????? Τράβα σε ένα μαγαζί που έχει ήδη για άτομα με σωματικές αναπηρίες.........Π, καροτσάκια και όλα τα σχετικά. Και πες τους να σου φέρουν το υλικό που έχουν τα καθίσματα απο τα αναπηρικά καροτσάκια ή να σου πουν από που το προμηθεύονται.Είναι από τα καλύτερα jel pads. Το τσιμπάς...... Ξηλώνεις το κάλυμα της σέλας σου....κάνεις πατρόν......ίσως και να φας λίγο το αφρώδες το μαμά.....το πλακώνεις στην κόλλα....κοτσάρεις το jel pad το περνάς και μια στρώση από πολύ ψιλό αφρώδες να μην κάνει ανωμαλίες.....ραβεις το κάλυμμα και να'σαι.... Και άσε τους άλλους να σκάνε 400άρες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2010 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Χάλια :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 σουπερ τελειοτατη σελα.. οσο κ να εχω κατσει δε με εχει κουρασει ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Η δικια μου ειναι σαν πολυθρονα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Από τις αναπαυτικές για ταξίδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 εχοντας κάνει γύρω στις 21000χλμ μπορώ να πώ ότι κάθε 2 ώρες χρειάζεται να κατεβαίνω....κάπως σκληρή και όταν έχεις συνεπιβάτη την γαμ....τα κάκαλα πάνε περίπατο σε κάθε φρενάρισμα....α ρε funduro που είσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες