Jump to content
ALX™

Tι έχετε να πείτε για την σέλα σας;

Recommended Posts

Αρκετά καλή. Και για τον συνεπιβάτη. Το μόνο κακό είναι πως γλυστρας αβέρτα. Και όταν έχεις συνεπιβάτη πίσω στα κάνει χαλκομανία στο τεπόζιτο τα καημενα!!!!! χαχαχ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει για το μηχανάκι μου λένε ότι έχει την καλύτερη και πιο άνετη σέλα της κατηγορίας της... οπότε δεν θα διαφωνήσω με τους επαγγελματίες :D

Πέραν τούτου όμως στα πολλά χιλιόμετρα (400+ δηλαδή) όσο να 'ναι ένα ψιλομούδιασμα το νιώθεις.

Μπάααα, δε φταίει η σέλα ρε φίλε...γεράματα είναι...

:P

Πάντως ρε παιδιά, η αλήθεια είναι ότι στα SS το τελευταίο που θα κουραστεί και θα πιαστεί είναι ο απ αυτός μας, αφού η θέση οδήγησης είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να χρησιμοποιείς την σέλα στο ελάχιστο δυνατό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω για τη δικη μου,ΟΚ απλα καθεσαι για καμια ωρα και μετα σταση για τσιγαρο.Εχει τα καλα της σε πιο γρηγορους ρυθμους σε στροφιλικι.

Αλλα του συνεπιβατη δεν παλευεται!Ειναι που ειναι στον ουρανο,ειναι και κουτσουρο...

Ευτυχως η γυναικα μου δεν ειχε εμπειρια απο μηχανες και αφου της εδειξα μερικα Ζ με μονοσελο και της ειπα "να μωρο μου,ετσι βγαινει απο το εργοστασιο και εγω εκανα την σουπερ υποχωρηση και εβαλα αυτη την πολυθρονα για να καθεσαι εσυ ανετα!" δεν γκρινιαζει αλλο... :_w00t: :_w00t: :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ευχαριστημένος είμαι και δεν έχω προβλήματα και μετα και απο πολλά χιλιόμετρα.Δηλαδη την θεωρω αρκετά καλή.Μακάρι να λέω το ίδιο και μετά απο κανα δεκαριά χρόνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο F650 GS η σέλα είναι απίστευτη.. ακόμα κ μετά απο πολύωρη οδήγηση είναι το μοναδικό πράγμα στην μηχανή που δεν με κουράζει. Απο άτομα που έχουν ερθει 2κάβαλο έχω ακούσει επίσης τα καλύτερα σχετικά με το πόσο άνετη ηταν γι'αυτους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

350 χλμ σε μια μερα με το παπι το μονο που δεν πονεσε ητανε ο κολος μου αρα μια χαρα σελα εχει! σε λιγες μερες θα δοκιμασθει και σε πιο αντιοξες συνθηκες :vv: :vv: και θα σας πω

στο bandit η σελα ητανε ψιλο μαρτυριο μετα απο ωρα αλλα την παλευα

αν και πιστευω οτι μηχανακι και να καβαλησω δε θα χαμπαριασω (μαλλον λογω ηλικιας :D )

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηταν ειεροσυλια να σχολιασω τι σελα του ktm.. δεν εχει σχεδιαστη για να καθεσαι.

θα την ειθελα πιο στενη κ πιο μπροστα αλλα, λεμε τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το δίπλωμα με το kle μου είχε φανεί πολύ μαλακια (τονίστετο όπως θέλετε). Στο φαράγγι δεν μπορω να πω ότι είναι σκληρή, μάλλον μέτρια θα έλλεγα.

Το κακό που έχει είναι οτι ο πίσω αν και σε νορμαλ συνθήκες κάθετε άνετα, στο φρενάρισμα γλυστράει και φιάχνω ομελέτα.

Μόνος, όλα μια χαρά, φτάνει να μη φοράω μποξεράκι. Με το κλάσσικό ανατομικό όλα σούπερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάτι άσχετο... alx το dream bike σου ειναι 250 cc ελεος

:wacko: :wacko: :wacko:

to dream bike einai dream bike , μηχανη των ονειρων σου!!!!!!!

του Αλεξανδρου δεν το ξερω το συγκεκριμενο αλλα μπορει να ειναι κατι παλιο και να του αρεσει ;) δεν παιζουν ρολο τα κυβικα !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
350 χλμ σε μια μερα με το παπι το μονο που δεν πονεσε ητανε ο κολος μου αρα μια χαρα σελα εχει! σε λιγες μερες θα δοκιμασθει και σε πιο αντιοξες συνθηκες :vv: :vv: και θα σας πω

στο bandit η σελα ητανε ψιλο μαρτυριο μετα απο ωρα αλλα την παλευα

αν και πιστευω οτι μηχανακι και να καβαλησω δε θα χαμπαριασω (μαλλον λογω ηλικιας :D )

Που πηγες ρε θηριο 350χλμ σε μια μερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που πηγες ρε θηριο 350χλμ σε μια μερα?

πριν 2 εβδομαδες, σερρες, γυρω τις λιμνης κερκινης ;) και ετοιμαζομαι για 800+ σε μια μερα

γενικα καθε κυριακη κανω πανω απο 200 χαλαρα

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλη ειναι στο 990 αλλά επειδη εχω μετρο συγκρισης απο το Caponord οπου μιλουσαμε για "Βασιλικες πολυθρονες",ε τωρα τι να πω... :/

μιας και λεμε για σελες μια φορα εκατσα σε ενα gas -gas 250 σαν του mathousalas και την ενοιωθα σαν να φοραγα στρινγκ...!!!!!(βασικα δεν εχω βαλει ποτε για να συγκρινω ,αλλα λεμε...) ταβλα να ειχε ,καλητερη αποδωση θα ειχε....

Οντως ετσι,η πιο πιασοκολέ σελα που εχω συναντησει... :crazy: ΕΥΤΥΧΩΣ ομως που στο 90 % των περιπτωσεων που κινουμαι με το 300αρι μου ειμαι ΟΡΘΙΟΣ... :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 2 εβδομαδες, σερρες, γυρω τις λιμνης κερκινης ;) και ετοιμαζομαι για 800+ σε μια μερα

γενικα καθε κυριακη κανω πανω απο 200 χαλαρα

Με το παπι? Θ'αστειευεσαι μαλλον.... Εγω εδω με τη δικια μου που ειναι μηχανη (και εχει καλυτερο στησιμο) και το σκεφτομαι για παραεξω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το παπι? Θ'αστειευεσαι μαλλον.... Εγω εδω με τη δικια μου που ειναι μηχανη (και εχει καλυτερο στησιμο) και το σκεφτομαι για παραεξω....

με το παπι ναι!!

δε θελει σκεψει just do it ;)

δεν αστειευομαι καθολου :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφοσον ειναι just do it να κανονισουμε βολτα παρεα αν ειναι... ψηνεσαι???... θα εχουμε και ιδια ταχυτητα μιας και ειμστε των χαμηλων κυβικων εμεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εφοσον ειναι just do it να κανονισουμε βολτα παρεα αν ειναι... ψηνεσαι???... θα εχουμε και ιδια ταχυτητα μιας και ειμστε των χαμηλων κυβικων εμεις...

φιλε εχω πολυ καλη παρεα και φυσικα εισαι ευπροσδεκτος οποτε θελεις !!!!! (στειλε κανενα ΠΜ ρε )

στην παρεα μου ειναι fazer 600 - r6 -610

αν εχεις μςν στειλ το με ΠΜ να κανονισουμε να ερχεσαι παρεα μας :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της άνεσή μας, είναι η σέλα μας. Μια άνετη και εργονομική σέλα μας βοηθά να κάνουμε μεγαλύτερα και ξεκούραστα ταξίδια, ενώ μια άβολη και σκληρή σέλα μας αναγκάζει σε συνεχείς στάσεις για ξέπιασμα και ενίοτε μας αποτρέπει από μεγάλα ταξίδια και βόλτες.

Οι έχοντες σούπερ σπορτ βέβαια είναι οι άτυχοι της παρέας από πλευράς σέλας, γιατί όλοι γνωρίζουμε πως οι σέλες αυτών των μοτοσυκλετών είναι σκληρές, γιατί έτσι πρέπει να είναι, όπως και οι σέλες των τουριστικών μοτοσυκλετών είναι μαλακές και άνετες, επειδή ακριβώς έτσι πρέπει να είναι.

Δεν θέλω να αναλωθούμε στην σύγκριση μεταξύ διαφορετικών μοτοσυκλετών ως προς την άνεση της σέλας γιατί θα ήταν άδικο για τα SS, αλλά να πούμε για την δικιά μας σέλα. Αυτή που έχουμε και καβαλάμε καθημερινά. Πως μας φαίνεται, πως την νιώθουμε και πως θα την συγκρίναμε με την σέλα που είχε η προηγούμενη μοτοσυκλέτα μας αν ήταν του ίδιου στυλ.

έχω ένα xt660r και το καβαλάω καθημερινά και κάνω ταξίδια με αυτό......πρόβλημα με την σέλα δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου....θες η απόλυτη απορρόφηση στο ταξίδι....θες η σέλα είναι άνετη.....μάλλον ο συνδυασμός και των δυο. Ότι μηχανή έχεις πάντως, αυτή είναι και απόλαυσέ την σε ότι κι αν κάνεις μαζί της . Στο δρόμο για Σέρρες ξεχάστηκα, χωρίς στάση, μέχρι που άδειασε το ντεπόζιτο και έκανα κάπου δυο χλμ με τα πόδια......τόσο άνετη είναι η σέλα μέσα σε ταξίδι...http://www.mybike.gr/style_images/v3/folder_post_icons/icon4.gif

http://www.mybike.gr/style_images/v3/folde...icons/icon4.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα στα 40 λεπτά...αρχίζω να νοιώθω μιά ......ενόχληση :rolleyes: , που με αναγκάζει να σηκωθώ όρθια να δω τι καιρό κάνει εκεί πάνω!! :P

όλα τα λεφτά το ποδήλατο ασορτί με το φουστάκι και τις κάλτσες....ταξίδια κάνεις ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εμένα στην αρχή τουλάχιστον και μέχρι πρότινος ήταν πολύ αναπαυτική. Τώρα τελευταία όμως έχω την εντύπωση πως έχει πατηθεί πια το σφουγγάρι της και κάπως με ενοχλεί μετά από κάνα δίωρο συνεχούς οδήγησης. Το πρόβλημα το διαπιστώνω όταν οδηγώ με τζιν παντελόνια, ενώ με τα μοτοσυκλετιστικά (γκορντούρα ή δερμάτινο) δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Oντος το τζιν κανει μεγαλη διαφορα...στριμωχνει που στριμωχνει τα `πραγματα εκει κατω` καθεσε και πανω τους μετα την ωρα που οδηγας...λογικο ειναι μετα να.....μας ενοχλουνε!Παντος με φορμες η αλλου τυπου παντελονι πολυυυ καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πώ ρε παιδιά, εγώ μετά απο κανένα μισάωρο αρχίζουν να μουδιάζουν (μην μιλήσω και για φρενάρισμα... :_zeppelin: ) και πρέπει να κινούμε συνέχεια πάνω στη σέλα μου, λιγο πιο πίσω, λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο δεξιά κτλ, αλλιώς δεν θα μπορώ να ....... :vampire: για πολύ ώρα μετά :cry2: . Άσε που αν πηγαίνω διπλός σε κάθε φρενάρισμα τον νιώθω κάπου μεταξύ της μέσης μου και του σβέρκου και τότε είναι που χάνω τον κόσμο :uglystupid2::swear:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι να πώ ρε παιδιά, εγώ μετά απο κανένα μισάωρο αρχίζουν να μουδιάζουν (μην μιλήσω και για φρενάρισμα... :_zeppelin: ) και πρέπει να κινούμε συνέχεια πάνω στη σέλα μου, λιγο πιο πίσω, λίγο πιο αριστερά, λίγο πιο δεξιά κτλ, αλλιώς δεν θα μπορώ να ....... :vampire: για πολύ ώρα μετά :cry2: . Άσε που αν πηγαίνω διπλός σε κάθε φρενάρισμα τον νιώθω κάπου μεταξύ της μέσης μου και του σβέρκου και τότε είναι που χάνω τον κόσμο :uglystupid2::swear:

ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και γω,νομιζα οτι ειναι λογω βαρους{δικου μου 120 κιλα}δλδ πιεζονται τα αγγεια με συνεπεια να μην υπαρχει καλη ροη αιματος στα επιμαχα σημεια.ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ειναι σοβαρο?? :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα