MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 α σαν design εννοώ. Δες π.χ. το καπάκι απο την straffe hendrik και δες του γαϊδαράκου. Χαζολεπτομέρειες, απλά μου αρέσουν αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ρε συ, οι donkey τι απαράδεκτο ποτήρι έχουνε. Σαν νεροπότηρο απο τα ikea ειναι...... Και λίγο προσοχή στο καπάκι τους, δεν θα έβλαπτε... γενικα τα ποτηρια των IPA δεν ειναι κ τα ομορφοτερα παγκοσμιως πχ πλην ελαχιστων περιπτωσεων... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2014 από τον George_® 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 α σαν design εννοώ. Δες π.χ. το καπάκι απο την straffe hendrik και δες του γαϊδαράκου. Χαζολεπτομέρειες, απλά μου αρέσουν αυτά. α ενταξει γουστα ειναι αυτα...μου αρεσαν πολυ σαν γευση.Στο χερι τους ειναι να βελτιωσουν την αισθητικη της φιαλης σε ενα πολυ καλο επιπεδο οπως οι ακολουθες :D ενταξει το ποτηρι δεν το θυμομουνα αλλα οντως ειναι χαλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Πωωωω μ'άνοιξε η όρεξη τώρα με την κουβέντα. Πάω να πάρω καμια μπυρίτσα για το βραδάκι. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 φωτο απο παλιοτερο μπυροταξιδι στην Βαυαρια. το δεξιο ποτηρι ειναι ισως ενα απο τα πιο ξεχωριστα weissoποτηρα παγκοσμιως ενακα σχηματος,παραστασης κτλ κ κοσμει εδω κ 3 χρονια την σθλλογη μου.μοναδικο στην Ελλαδα κ ποθος αρκετων μπυροφιλων... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 φωτο απο παλιοτερο μπυροταξιδι στην Βαυαρια. το δεξιο ποτηρι ειναι ισως ενα απο τα πιο ξεχωριστα weissoποτηρα παγκοσμιως ενακα σχηματος,παραστασης κτλ κ κοσμει εδω κ 3 χρονια την σθλλογη μου.μοναδικο στην Ελλαδα κ ποθος αρκετων μπυροφιλων... το δεξι ποτηρι πολυ ωραιο!(εγω εχω καμια 20ρια αλλα μονο βαρσταϊνερ,τα ψηλα και μεσαια).Ενταξει ειναι παγκοσμιου φημης τα φεστιβαλ μπυρας στη Βαυαρια και ειμαι βεβαιος,αν και δεν εχω παει ποτε,οτι η μπιρα εκει δεν εχει καμια σχεση με τη γερμανικη μπιρα (εννοω την εμφιαλωμενη)που βρισκουμε στην Ελλαδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 αν κανεις κεφι ριξε μια ματια σε μια περιγραφη μου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 αντεγραψα το συνδεσμο για να το μελετησω με την ανεση μου(ο,τι εχει να κανει με ποτα-και μοτο-ασχετο- με απορροφαει...)συγχαρητηρια φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2014 Στεφανε την τελευταια 2ετια οι μικροπαραγωγοι μας εχουν δωσει απιστευτες ετικετες.κανε μια αναζητηση κ δοκιμασε... Red/Yellow Donkey Septem ACE Septem Citra Septem Porter η δε Septem μαλιστα σαρωσε στην Αγγλια σε διαγωνισμο μικροζυθοποιων με 6 βραβεια εκ των οποιων 2 ΧΡΥΣΑ!! κλικ.. Γιωργη , εχω δοκιμασει 2 ετικετες απο την Septem . Παιζει να εχει και μια (Septem) με μελι ? Αν ηταν αυτη, η συγκεκριμενη οχι μονο δεν ηταν καλη, αλλα εντελως κακογουστη . Παντως ξαναλεω, η γευση στον καθενα ειναι διαφορετικη. Τα βραβεια που δινει ο καθε δοκιμαστης δεν μου λενε κατι ρε συ. Πχ εχει ενα καρο Pils, καποιες απο αυτες πολυ καλες, ελα ομως που δεν μου αρεσουν οι Pils :) Oποτε δεν διαφωνω με τα βραβεια και την ποιοτητα, λεω πως οι ελληνικες μπυρες εμενα δεν μου αρεσουν και τοσο με καποιες εξαιρεσεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Γι αυτό λες και την Corona μάπα. Γατάκι. :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Η corona δεν είναι καν μπύρα..... Δηλαδή προσπάθησε να φανταστείς το σκηνικό. Ερχεσαι με όσα με τον τάφο σου (20-30χλμ) μέσα στα δέρματα και υφάκι γαμάω. Βγάζεις κράνος και λές με επιβλητικό υφός "Πιασε μου μια corona μην τα σπάσω όλα", "Να μου βάλεις και μια φέτα λεμονάκι ε;". Αυτή είναι "μπύρα" για, cavo paradiso, με σανδάλι, σορτσάκι και ξυρισμένο πόδι. Δεν μας τα είπες αυτά..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Και τι είμαι εγώ ρε; Κάνας από κείνους που έχουν το SS για μόστρα και μόνο που νομίζουν ότι είναι οι γ@μ@ω και πίνουν μπύρα γιατί έτσι "ορίζει" ο άγραφος νόμος; Όχι φίλε. Εγώ δεν νομίζω. ΕΙΜΑΙ Ο Γ@Μ@Ω!!! ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και Corona πίνουν αυτοί που ξέρουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, πίνουν αυτές τις "ότι να 'ναι, όσο πιο άγνωστη τόσο καλύτερα γιατί με δείχνει ότι ξέρω και καλά" μπύρες! :P :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Χθες ηπια αυτη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Και τι είμαι εγώ ρε; Κάνας από κείνους που έχουν το SS για μόστρα και μόνο που νομίζουν ότι είναι οι γ@μ@ω και πίνουν μπύρα γιατί έτσι "ορίζει" ο άγραφος νόμος; Όχι φίλε. Εγώ δεν νομίζω. ΕΙΜΑΙ Ο Γ@Μ@Ω!!! ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Και Corona πίνουν αυτοί που ξέρουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, πίνουν αυτές τις "ότι να 'ναι, όσο πιο άγνωστη τόσο καλύτερα γιατί με δείχνει ότι ξέρω και καλά" μπύρες! :P :rotfl: :rotfl: Καλά, πιές την corona σου τώρα, και φτύσε και το κουκούτσι. Εγώ παω να βρώ καμια περίεργη μπύρα στο ιντερνετ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Στα λόγια μου έρχεσαι... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Χθες ηπια αυτη στην Vips η' στο Μαντειο την ηπιες ωρε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 στην Vips η' στο Μαντειο την ηπιες ωρε? Χχαχαααχα αυτος με την ασπρη μπλουζα ειναι γιος αυτουνου που χει την vips Τετοιες μπυρες ουτε για δειγμα δεν υπαρχουν εκει, σε μια μπυραρια στην Πατρα ειμαι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 η αλλη διπλα η weiss Weihestaphaner ειναι? (αν δε με γελα το ποτηρι..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 η αλλη διπλα η weiss Weihestaphaner ειναι? (αν δε με γελα το ποτηρι..) πςςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Εγώ ήπια χθες αυτήν... και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή. Με εξέπληξε ευχάριστα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια ελαφριά lager,τίποτα το αξιοσημείωτο,βέβαια πάνω από το μέσο όρο των Ελληνικών κλασικών lager και βέβαια όνομα και ετικέτα τα σπάνε. Αρκετά καλή γεύση,κλασική Εγγλέζικη.Αγαπημένο συγκρότημα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον PKAP 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 πάντως ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν βγει αρκετές καλές Ελληνικές μπύρες και έχω κόψει στο ελάχιστο την αγορά εισαγόμενων.Θυμάμαι ειδικά παλιά που δεν έβρισκες εύκολα και σε καλές τιμές εισαγόμενες και έπινα αναγκαστικά τα ξεπλύματα την amstel και τη heineken.Εκνευρίζομαι ειδικά όταν πάω σε ταβερνα η σουβλατζιδικο και ρωτάω τι μπύρες έχετε ? κι αρχίζουν : amstel,heineken,alfa,mythos. -Ωραία φέρε μισο κιλο κρασι, ε τι να σου πω ρε μεγάλε ? πιες τις μόνος σου............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 .Εκνευρίζομαι ειδικά όταν πάω σε ταβερνα η σουβλατζιδικο και ρωτάω τι μπύρες έχετε ? κι αρχίζουν : amstel,heineken,alfa,mythos. -Ωραία φέρε μισο κιλο κρασι, ε τι να σου πω ρε μεγάλε ? πιες τις μόνος σου............. Το προβλημα σου ειναι η σειρα παρουσιασεις η γιατι δεν εχουν Duvel και La trappe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες