Jump to content
ALX™

Περί μπύρας...

Recommended Posts

α σαν design εννοώ.

Δες π.χ. το καπάκι απο την straffe hendrik και δες του γαϊδαράκου.

Χαζολεπτομέρειες, απλά μου αρέσουν αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε συ, οι donkey τι απαράδεκτο ποτήρι έχουνε.

Σαν νεροπότηρο απο τα ikea ειναι......

Και λίγο προσοχή στο καπάκι τους, δεν θα έβλαπτε...

γενικα τα ποτηρια των IPA δεν ειναι κ τα ομορφοτερα παγκοσμιως

πχ

πλην ελαχιστων περιπτωσεων...

BrewDogGlass.jpg

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α σαν design εννοώ.

Δες π.χ. το καπάκι απο την straffe hendrik και δες του γαϊδαράκου.

Χαζολεπτομέρειες, απλά μου αρέσουν αυτά.

α ενταξει γουστα ειναι αυτα...μου αρεσαν πολυ σαν γευση.Στο χερι τους ειναι να βελτιωσουν την αισθητικη της φιαλης σε ενα πολυ καλο επιπεδο οπως οι ακολουθες

3177hvo.jpg

:D

ενταξει το ποτηρι δεν το θυμομουνα αλλα οντως ειναι χαλια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωω μ'άνοιξε η όρεξη τώρα με την κουβέντα.

Πάω να πάρω καμια μπυρίτσα για το βραδάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φωτο απο παλιοτερο μπυροταξιδι στην Βαυαρια.

%25CE%25A1%25CE%25A111.jpg

το δεξιο ποτηρι ειναι ισως ενα απο τα πιο ξεχωριστα weissoποτηρα παγκοσμιως ενακα σχηματος,παραστασης κτλ κ κοσμει εδω κ 3 χρονια την σθλλογη μου.μοναδικο στην Ελλαδα κ ποθος αρκετων μπυροφιλων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φωτο απο παλιοτερο μπυροταξιδι στην Βαυαρια.

%25CE%25A1%25CE%25A111.jpg

το δεξιο ποτηρι ειναι ισως ενα απο τα πιο ξεχωριστα weissoποτηρα παγκοσμιως ενακα σχηματος,παραστασης κτλ κ κοσμει εδω κ 3 χρονια την σθλλογη μου.μοναδικο στην Ελλαδα κ ποθος αρκετων μπυροφιλων...

το δεξι ποτηρι πολυ ωραιο!(εγω εχω καμια 20ρια αλλα μονο βαρσταϊνερ,τα ψηλα και μεσαια).Ενταξει ειναι παγκοσμιου φημης τα φεστιβαλ μπυρας στη Βαυαρια και ειμαι βεβαιος,αν και δεν εχω παει ποτε,οτι η μπιρα εκει δεν εχει καμια σχεση με τη γερμανικη μπιρα (εννοω την εμφιαλωμενη)που βρισκουμε στην Ελλαδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:_thumbsup: αντεγραψα το συνδεσμο για να το μελετησω με την ανεση μου(ο,τι εχει να κανει με ποτα-και μοτο-ασχετο- με απορροφαει...)συγχαρητηρια φιλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανε την τελευταια 2ετια οι μικροπαραγωγοι μας εχουν δωσει απιστευτες ετικετες.κανε μια αναζητηση κ δοκιμασε...

Red/Yellow Donkey

Septem ACE

Septem Citra

Septem Porter

η δε Septem μαλιστα σαρωσε στην Αγγλια σε διαγωνισμο μικροζυθοποιων με 6 βραβεια εκ των οποιων 2 ΧΡΥΣΑ!!

κλικ..

Γιωργη , εχω δοκιμασει 2 ετικετες απο την Septem . Παιζει να εχει και μια (Septem) με μελι ? Αν ηταν αυτη, η συγκεκριμενη οχι μονο δεν ηταν καλη, αλλα εντελως κακογουστη .

Παντως ξαναλεω, η γευση στον καθενα ειναι διαφορετικη. Τα βραβεια που δινει ο καθε δοκιμαστης δεν μου λενε κατι ρε συ.

Πχ εχει ενα καρο Pils, καποιες απο αυτες πολυ καλες, ελα ομως που δεν μου αρεσουν οι Pils :)

Oποτε δεν διαφωνω με τα βραβεια και την ποιοτητα, λεω πως οι ελληνικες μπυρες εμενα δεν μου αρεσουν και τοσο με καποιες εξαιρεσεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η corona δεν είναι καν μπύρα.....

Δηλαδή προσπάθησε να φανταστείς το σκηνικό. Ερχεσαι με όσα με τον τάφο σου (20-30χλμ) μέσα στα δέρματα και υφάκι γαμάω.

Βγάζεις κράνος και λές με επιβλητικό υφός "Πιασε μου μια corona μην τα σπάσω όλα", "Να μου βάλεις και μια φέτα λεμονάκι ε;".

Αυτή είναι "μπύρα" για, cavo paradiso, με σανδάλι, σορτσάκι και ξυρισμένο πόδι. Δεν μας τα είπες αυτά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι είμαι εγώ ρε; Κάνας από κείνους που έχουν το SS για μόστρα και μόνο που νομίζουν ότι είναι οι γ@μ@ω και πίνουν μπύρα γιατί έτσι "ορίζει" ο άγραφος νόμος;

Όχι φίλε.

Εγώ δεν νομίζω. ΕΙΜΑΙ Ο Γ@Μ@Ω!!!

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και Corona πίνουν αυτοί που ξέρουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, πίνουν αυτές τις "ότι να 'ναι, όσο πιο άγνωστη τόσο καλύτερα γιατί με δείχνει ότι ξέρω και καλά" μπύρες! :P

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι είμαι εγώ ρε; Κάνας από κείνους που έχουν το SS για μόστρα και μόνο που νομίζουν ότι είναι οι γ@μ@ω και πίνουν μπύρα γιατί έτσι "ορίζει" ο άγραφος νόμος;

Όχι φίλε.

Εγώ δεν νομίζω. ΕΙΜΑΙ Ο Γ@Μ@Ω!!!

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Και Corona πίνουν αυτοί που ξέρουν. Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, πίνουν αυτές τις "ότι να 'ναι, όσο πιο άγνωστη τόσο καλύτερα γιατί με δείχνει ότι ξέρω και καλά" μπύρες! :P

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Καλά, πιές την corona σου τώρα, και φτύσε και το κουκούτσι.

Εγώ παω να βρώ καμια περίεργη μπύρα στο ιντερνετ :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην Vips η' στο Μαντειο την ηπιες ωρε? :peep:

Χχαχαααχα αυτος με την ασπρη μπλουζα ειναι γιος αυτουνου που χει την vips

Τετοιες μπυρες ουτε για δειγμα δεν υπαρχουν εκει, σε μια μπυραρια στην Πατρα ειμαι :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλλη διπλα η weiss Weihestaphaner ειναι? (αν δε με γελα το ποτηρι..)

πςςς :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ήπια χθες αυτήν...

Volkan_Beers_black.jpg

και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή. Με εξέπληξε ευχάριστα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ελαφριά lager,τίποτα το αξιοσημείωτο,βέβαια πάνω από το μέσο όρο των Ελληνικών κλασικών lager και βέβαια όνομα και ετικέτα τα σπάνε.

1531566_10202833035055821_537886780_n.jpg

Αρκετά καλή γεύση,κλασική Εγγλέζικη.Αγαπημένο συγκρότημα.

1381943_10202271108208001_85891765_n.jpg

Τροποποιήθηκε από τον PKAP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν βγει αρκετές καλές Ελληνικές μπύρες και έχω κόψει στο ελάχιστο την αγορά εισαγόμενων.Θυμάμαι ειδικά παλιά που δεν έβρισκες εύκολα και σε καλές τιμές εισαγόμενες και έπινα αναγκαστικά τα ξεπλύματα την amstel και τη heineken.Εκνευρίζομαι ειδικά όταν πάω σε ταβερνα η σουβλατζιδικο και ρωτάω τι μπύρες έχετε ? κι αρχίζουν : amstel,heineken,alfa,mythos.

-Ωραία φέρε μισο κιλο κρασι, ε τι να σου πω ρε μεγάλε ? πιες τις μόνος σου.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Εκνευρίζομαι ειδικά όταν πάω σε ταβερνα η σουβλατζιδικο και ρωτάω τι μπύρες έχετε ? κι αρχίζουν : amstel,heineken,alfa,mythos.

-Ωραία φέρε μισο κιλο κρασι, ε τι να σου πω ρε μεγάλε ? πιες τις μόνος σου.............

Το προβλημα σου ειναι η σειρα παρουσιασεις η γιατι δεν εχουν Duvel και La trappe :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα