monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Η GUINNESS μαρέσει γενικότερα σαν μπύρα, αδυναμία έχω στις weiss ;οπως σαμικλαους και στις lager krucovise και αμστελ την καινουργια, αλλα ΙΡΑ δεν έχω πιει ακόμα. Απο ότι κατάλαβα μόνο σε μαγαζί και όχι σε κάβα. Και η σεπτεμ ειναι καλη αλλα και η αλφα τιμαει τα λεφτα που κοστιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Πολύ καλή η ΙΡΑ .....έχει γεμάτη γευση όχι όπως η guinness ......amstel premium pilsener ..αξιζε την υπομονη και την τιμη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 καλή εβδομάδα σε όλους, μοναστηριακές chimay λατραπε kai duvel to μενου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Εχει δοκιμάσει κανείς νewcastlebrown ale ? δεν μου άρεσε προσωπικά, προτιμούσα την mcfarland Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Δοκιμασε Hobgoblin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Δοκιμασε Hobgoblin καλή φίλε yamahakias ? και απο πού ? προχθές ένας φίλος που σπουδάζει τσεχία μου έφερε πιλσενερ krucovise και κάτι άλλες μαρκες, μου φαίνεται πως μόνο έτσι θα δοκιμάσουμε καμμια ξένη μπύρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 μια σούπερ παγωμένη Bud μετά τη δουλειά είναι ότι πρέπει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 καλησπέρα σας, μας εστειλες φίλε με την bud !! Πολυ καλη όντως !!!!όσο για τις τσέχικες "κυρίες" πολύ καλές και άμεσα περιμένω και την μαυρη έκδοση της krucovise λένε τα καλύτερα λόγια. Μέχρι τότε ας αρκεστώ στην bock της αμστελ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 bock της αμστελ. :puke: :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 χθεσινη δοκιμη...αν κ οι μπυρες τυπου ΙΡΑ που καθονται αρκετα καλα η συγκεκριμενη -ενω ειχε τελειο αρωμα- γλυκιζε λιγο στην επιγευση κ χαλαγε την δυναμη του λυκισκου..τεσπα ζουμε κ ετσι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Ακόμα κατεβάζετε μπύρες εδώ μέσα? Λέσχη βαρελοφρόνων το κάνατε το φόρουμ. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Με την σειρά μου να προτείνω αυτά που δοκίμασα χθες, warsteiner βαρελι ...έτσι και έτσι ..καλά που έιχα την πράσινη βαρέλα καβάτζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 H warsteiner στην κατηγορία της δεν παίζεται. Αντιπροσωπευτική γερμανική pilsner μπύρα. Τι δουλεια έχει η πράσινη. Πρόσφατα είμουνα πορτογαλλία και ανάμεσα στα κρασιά μου ήπια αυτή, κόκκινη, 6,2%, φρουτώδης εντυπωσιακή για την τιμή της μέχρι που θα έλεγα καλύτερη από MacFarland. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 H warsteiner στην κατηγορία της δεν παίζεται. Αντιπροσωπευτική γερμανική pilsner μπύρα. Τι δουλεια έχει η πράσινη. Πρόσφατα είμουνα πορτογαλλία και ανάμεσα στα κρασιά μου ήπια αυτή, κόκκινη, 6,2%, φρουτώδης εντυπωσιακή για την τιμή της μέχρι που θα έλεγα καλύτερη από MacFarland. H μπύρα που προτείνεις όντως ειναι καλή, όσο για την πράσινη εκανα απλά συγκριση σε βαρέλια, άλλωστε προσωπικά πίνω πιο εύκολα την αλφα παρά την φιξ ..lager και οι δυο αλλα καμία σχέση. χθεσινη δοκιμη...αν κ οι μπυρες τυπου ΙΡΑ που καθονται αρκετα καλα η συγκεκριμενη -ενω ειχε τελειο αρωμα- γλυκιζε λιγο στην επιγευση κ χαλαγε την δυναμη του λυκισκου..τεσπα ζουμε κ ετσι... Πολύ καλή και περιεκτική παρουσίαση, τελικά μονο σε κάβες και μαγαζια μπορούμε να βρούμε τετοιες μπύρες, εκτός και αν έχουμε φίλο σπουδαστη κάπου να μας στείλει καμμια guinness για παραδειγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 σε συνεχεια του προηγουμενου ...samiclaous,,,,,απιστευτη μπύρα !!! μια μου εφεραν και την ηπια προχθες για σημερα λουκανικακια με αλφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liasdynamics 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Καλοκαιρακι: Corona Στο φαγητο: Fix Χειμώνα: Μaissel Waissel. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Χειμώνα: Μaissel Waissel. maisel's weisse :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλοκαιρακι: Corona Στο φαγητο: Fix Χειμώνα: Μaissel Waissel. Καλησπέρα σας, με την σειρά μου και εγώ : καλοκαίρι : carib και corona στο φαγητό : αμστελ premium και αλφα χειμώνα : απο guinness μεχριο μοναστηριακές latrap και chimay αλλα και duvel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 καλησπέρα ....newcastle brown ale παρεα με μπασκετ παναθηναικου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Καλό σας σαββατοκύριακο κύριοι και κυρίες, duvel και chimay .....πατάτες τηγανητές με λιωμένο τυρι ροκφόρ.... ΠΑΝΔΑΙΣΊΑ ΓΕΎΣΕΩΝ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Πολύ καλή μας εβδομάδα, αλφα για σημερα με χορινο γκιουλμπασι !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Καλησπέρα σας, ήταν πολύ καλό το χοιρινό και η μπύρα ταίριαζε, αλήθεια ταιριάζει ο μπαστουρμάς με μπύρα ? και αν ναι με ποια προτείνετε φίλοι μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 ο παστρουμας νομιζω με heineken !! αλλα μιλαμε για ποολυυυυ heineken Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 εγω ενα ξερω, την περασμενη βδομαδα πηγα στην εκθεση φαγητου?! καπως ετσι λεγοταν στο χορεκα στο ελ. βενιζελος κοντα και δεν προλαβαινα να κατεβαζω τα ποτηρια με την μπυρα..ηπια οτι παιζει στην αγορα μπυρες μαυρες,ασπρες,κοκκινες,μελιτζανι και σομολ μπυρες με μελι , κερασι, μπανανι, φρουτα του παθους..μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα ειχα γινει λοκοτρυπιδι! χαχαχα παντως ηταν μια γευσηγνωστικη εμπειρια ! δεν μπορω να πω! αλλα το 95% δεν τις εχω δει ουτε για πλακα να παιζουν στα μαγαζια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 εγω ενα ξερω, την περασμενη βδομαδα πηγα στην εκθεση φαγητου?! καπως ετσι λεγοταν στο χορεκα στο ελ. βενιζελος κοντα και δεν προλαβαινα να κατεβαζω τα ποτηρια με την μπυρα..ηπια οτι παιζει στην αγορα μπυρες μαυρες,ασπρες,κοκκινες,μελιτζανι και σομολ μπυρες με μελι , κερασι, μπανανι, φρουτα του παθους..μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα ειχα γινει λοκοτρυπιδι! χαχαχα παντως ηταν μια γευσηγνωστικη εμπειρια ! δεν μπορω να πω! αλλα το 95% δεν τις εχω δει ουτε για πλακα να παιζουν στα μαγαζια σωστότατος και εγώ μόλις γύρισα απο εκέι και συμφωνώ που ειναι οι μάρκες αυτές και που μπορούμε να τις βρούμε, ευτυχώς βρηκα μια γωνιά και πήρα μια bios 5 για να χαλαρώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες