Jump to content
ALX™

Περί μπύρας...

Recommended Posts

Η GUINNESS μαρέσει γενικότερα σαν μπύρα, αδυναμία έχω στις weiss ;οπως σαμικλαους και στις lager krucovise και αμστελ την καινουργια, αλλα ΙΡΑ δεν έχω πιει ακόμα. Απο ότι κατάλαβα μόνο σε μαγαζί και όχι σε κάβα.

Και η σεπτεμ ειναι καλη αλλα και η αλφα τιμαει τα λεφτα που κοστιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ καλή η ΙΡΑ .....έχει γεμάτη γευση όχι όπως η guinness ......amstel premium pilsener ..αξιζε την υπομονη και την τιμη !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει δοκιμάσει κανείς νewcastlebrown ale ? δεν μου άρεσε προσωπικά, προτιμούσα την mcfarland

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασε Hobgoblin

καλή φίλε yamahakias ? και απο πού ? προχθές ένας φίλος που σπουδάζει τσεχία μου έφερε πιλσενερ krucovise και κάτι άλλες μαρκες, μου φαίνεται πως μόνο έτσι θα δοκιμάσουμε καμμια ξένη μπύρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα σας, μας εστειλες φίλε με την bud !! Πολυ καλη όντως !!!!

όσο για τις τσέχικες "κυρίες" πολύ καλές και άμεσα περιμένω και την μαυρη έκδοση της krucovise λένε τα καλύτερα λόγια. Μέχρι τότε ας αρκεστώ στην bock της αμστελ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθεσινη δοκιμη...αν κ οι μπυρες τυπου ΙΡΑ που καθονται αρκετα καλα η συγκεκριμενη -ενω ειχε τελειο αρωμα- γλυκιζε λιγο στην επιγευση κ χαλαγε την δυναμη του λυκισκου..τεσπα ζουμε κ ετσι... :secret:

bikepics-2337905-full.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα κατεβάζετε μπύρες εδώ μέσα? :huh: Λέσχη βαρελοφρόνων το κάνατε το φόρουμ. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την σειρά μου να προτείνω αυτά που δοκίμασα χθες, warsteiner βαρελι ...έτσι και έτσι ..καλά που έιχα την πράσινη βαρέλα καβάτζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H warsteiner στην κατηγορία της δεν παίζεται. Αντιπροσωπευτική γερμανική pilsner μπύρα. Τι δουλεια έχει η πράσινη.

Πρόσφατα είμουνα πορτογαλλία και ανάμεσα στα κρασιά μου ήπια αυτή, κόκκινη, 6,2%, φρουτώδης εντυπωσιακή για την τιμή της μέχρι που θα έλεγα καλύτερη από MacFarland.

sagres_bohemia_carol_castro_1242989603.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H warsteiner στην κατηγορία της δεν παίζεται. Αντιπροσωπευτική γερμανική pilsner μπύρα. Τι δουλεια έχει η πράσινη.

Πρόσφατα είμουνα πορτογαλλία και ανάμεσα στα κρασιά μου ήπια αυτή, κόκκινη, 6,2%, φρουτώδης εντυπωσιακή για την τιμή της μέχρι που θα έλεγα καλύτερη από MacFarland.

sagres_bohemia_carol_castro_1242989603.jpg

H μπύρα που προτείνεις όντως ειναι καλή, όσο για την πράσινη εκανα απλά συγκριση σε βαρέλια, άλλωστε προσωπικά πίνω πιο εύκολα την αλφα παρά την φιξ ..lager και οι δυο αλλα καμία σχέση.

χθεσινη δοκιμη...αν κ οι μπυρες τυπου ΙΡΑ που καθονται αρκετα καλα η συγκεκριμενη -ενω ειχε τελειο αρωμα- γλυκιζε λιγο στην επιγευση κ χαλαγε την δυναμη του λυκισκου..τεσπα ζουμε κ ετσι... :secret:

bikepics-2337905-full.jpg

Πολύ καλή και περιεκτική παρουσίαση, τελικά μονο σε κάβες και μαγαζια μπορούμε να βρούμε τετοιες μπύρες, εκτός και αν έχουμε φίλο σπουδαστη κάπου να μας στείλει καμμια guinness για παραδειγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε συνεχεια του προηγουμενου ...samiclaous,,,,,απιστευτη μπύρα !!!

μια μου εφεραν και την ηπια προχθες για σημερα λουκανικακια με αλφα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοκαιρακι: Corona

Στο φαγητο: Fix

Χειμώνα: Μaissel Waissel.

Καλησπέρα σας, με την σειρά μου και εγώ :

καλοκαίρι : carib και corona

στο φαγητό : αμστελ premium και αλφα

χειμώνα : απο guinness μεχριο μοναστηριακές latrap και chimay αλλα και duvel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό σας σαββατοκύριακο κύριοι και κυρίες, duvel και chimay .....πατάτες τηγανητές με λιωμένο τυρι ροκφόρ.... ΠΑΝΔΑΙΣΊΑ ΓΕΎΣΕΩΝ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σας, ήταν πολύ καλό το χοιρινό και η μπύρα ταίριαζε, αλήθεια ταιριάζει ο μπαστουρμάς με μπύρα ? και αν ναι με ποια προτείνετε φίλοι μου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ενα ξερω, την περασμενη βδομαδα πηγα στην εκθεση φαγητου?! καπως ετσι λεγοταν στο χορεκα στο ελ. βενιζελος κοντα και δεν προλαβαινα να κατεβαζω τα ποτηρια με την μπυρα..ηπια οτι παιζει στην αγορα :drunk: μπυρες μαυρες,ασπρες,κοκκινες,μελιτζανι και σομολ

μπυρες με μελι , κερασι, μπανανι, φρουτα του παθους..μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα ειχα γινει λοκοτρυπιδι! χαχαχα παντως ηταν μια γευσηγνωστικη εμπειρια ! δεν μπορω να πω! αλλα το 95% δεν τις εχω δει ουτε για πλακα να παιζουν στα μαγαζια :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ενα ξερω, την περασμενη βδομαδα πηγα στην εκθεση φαγητου?! καπως ετσι λεγοταν στο χορεκα στο ελ. βενιζελος κοντα και δεν προλαβαινα να κατεβαζω τα ποτηρια με την μπυρα..ηπια οτι παιζει στην αγορα :drunk: μπυρες μαυρες,ασπρες,κοκκινες,μελιτζανι και σομολ

μπυρες με μελι , κερασι, μπανανι, φρουτα του παθους..μεσα σε λιγοτερο απο 1 ωρα ειχα γινει λοκοτρυπιδι! χαχαχα παντως ηταν μια γευσηγνωστικη εμπειρια ! δεν μπορω να πω! αλλα το 95% δεν τις εχω δει ουτε για πλακα να παιζουν στα μαγαζια :kaaaala:

σωστότατος και εγώ μόλις γύρισα απο εκέι και συμφωνώ που ειναι οι μάρκες αυτές και που μπορούμε να τις βρούμε, ευτυχώς βρηκα μια γωνιά και πήρα μια bios 5 για να χαλαρώσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα