makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Γιατι εγω το εχω ριξει στο κρασι? Δεν ταιριαζει καλυτερα τον χειμωνα? Δεν συγκρίνεται το κρασί με την μπύρα....μια γουλιά κρασί χίλια αρώματα και γεύσεις....είσαι και από Πελοπόννησο.....καλά κάνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δεν συγκρίνεται το κρασί με την μπύρα....μια γουλιά κρασί χίλια αρώματα και γεύσεις....είσαι και από Πελοπόννησο.....καλά κάνεις συμφωνώ μακη έχπυνε καταπληκτκά κρασιά, αλλά και η ΖΕΟΣ απο πελοπονησο είναι πολυ καλή μπύρα και σε καλή τιμή όπως η αλφα τιμιες μπύρες όπως ειπε και ενας μπυρογνώστης.Πολύ καλή επιλογή είναι και η ΑΜΣΤΕΛ βαρέλι σε μαγαζί την πετυχαίνω συνήθως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εμένα μου άρεσει και προτιμώ τη FIX, παλιότερα έπινα Heineken. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Γιατι εγω το εχω ριξει στο κρασι? Δεν ταιριαζει καλυτερα τον χειμωνα? Κι εγώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Μονστερ21 καλά κάνεις και προτιμάς τα ελληνικά προιόντα, ω επιμένων ελληνικά και περί ορέξεως κολοκυθόπητα αλλά άποψη μου είναι ότι οι ελληνικές lager είναι λίγο πολύ άψητες, ανώριμες και γευστικά επίπεδες. Οι lager είναι ούτε σι άλλως μπύρες ελαφριές για το φαγητό ή την παρέα αλλά πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να τις προτιμάει κανείς από τις pils που είναι πολύ πιο γεμάτες, γευστικές, ψημένες μπύρες και πολλές φορές σε καλύτερες τιμές. Δηλαδή οι μπύρες που φέρνει το Lidl Grafenwalder & Veltins γνώμη μου πάντα αλλά είναι κλάσεις πάνω από τις ελληνικές και σε πολύ καλύτερη τιμή. Και warsteiner να πάρεις πολύ κοντά σε τιμή είναι και καμία σχέση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Εμένα μου άρεσει και προτιμώ τη FIX, παλιότερα έπινα Heineken. καλή και η fix εμενα δεν μου άρεσει προσωπικά, αλλά δοκίμασε την νεα AMSTEL PREMIUM PILSENER και πες μου εντυπώσεις Μονστερ21 καλά κάνεις και προτιμάς τα ελληνικά προιόντα, ω επιμένων ελληνικά και περί ορέξεως κολοκυθόπητα αλλά άποψη μου είναι ότι οι ελληνικές lager είναι λίγο πολύ άψητες, ανώριμες και γευστικά επίπεδες. Οι lager είναι ούτε σι άλλως μπύρες ελαφριές για το φαγητό ή την παρέα αλλά πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να τις προτιμάει κανείς από τις pils που είναι πολύ πιο γεμάτες, γευστικές, ψημένες μπύρες και πολλές φορές σε καλύτερες τιμές. Δηλαδή οι μπύρες που φέρνει το Lidl Grafenwalder & Veltins γνώμη μου πάντα αλλά είναι κλάσεις πάνω από τις ελληνικές και σε πολύ καλύτερη τιμή. Και warsteiner να πάρεις πολύ κοντά σε τιμή είναι και καμία σχέση. warsteiner δεν εχω δοκιμάσει , απο μαύρες όπως guinness η krucovice black η amstel bock ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 καλή και η fix εμενα δεν μου άρεσει προσωπικά, αλλά δοκίμασε την νεα AMSTEL PREMIUM PILSENER και πες μου εντυπώσεις warsteiner δεν εχω δοκιμάσει , απο μαύρες όπως guinness η krucovice black η amstel bock ? Για να δούμε, θα τη δοκιμάσω εάν θυμίθω το όνομά της. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Δεν συγκρίνεται το κρασί με την μπύρα....μια γουλιά κρασί χίλια αρώματα και γεύσεις....είσαι και από Πελοπόννησο.....καλά κάνεις χωρις να αμφισβητω τα καλη ενος καλου κρασιου θα πω απλα οτι υπαρχουν μπυρες που οι γευσεις κ τα αρωματα τους κοντραρουν στα ισια ενα εξαιρετικο ποτηρι κρασι... μπορω εαν θες να σου προτεινω μερικες... ..α..κ γω απο Πελλοπονησο ειμαι..χε,χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 χωρις να αμφισβητω τα καλη ενος καλου κρασιου θα πω απλα οτι υπαρχουν μπυρες που οι γευσεις κ τα αρωματα τους κοντραρουν στα ισια ενα εξαιρετικο ποτηρι κρασι... μπορω εαν θες να σου προτεινω μερικες... ..α..κ γω απο Πελλοπονησο ειμαι..χε,χε Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά αυτό που λες είναι μέχρι και άτοπο. Θα σου προτείνω 1 λευκό και 1 κόκκινο σχετικά οικονομικά κρασιά. Δοκίμασε τα με πρώτη ευκαιρία και πες μου μετά συγκεκριμένα ότι οι μπύρες που λες είναι πιο γευστικές,αρωματικές αφήνουν ανάλογη επίγευση και λοιπά. Συγκρίνεις προιόντα που παράγονται από το αμπέλι με προιόντα από σιτάρι και κριθαρι και με το πρώτο να έχει περάσει από βαρέλι και να έχει τραβήξει και από εκεί... Λευκό από τα μέρη σου Κτήμα Μερκούρη Φολόη fume --->ελληνική ποικιλία ροδίτης περασμένο από δρύινο -->περί τα 10 ευρώ (με γυρω στα 18 πας στα γεροβασιλείου που είναι κόλαση) Κόκκινο από δράμα Κτήμα Παυλίδης Thema Syrah-Αγιωργίτικο περί τα 14 ευρώ. Πολύ καλό είναι και η Παράγκα του Κυρ Γιάννη από ποικιλίες Ξινόμαυρο, Merlot και Syrah με γύρω στα 10 ευρώ Το λευκό παγωμένο στους περίπου 10 βαθμούς το κόκκινο όχι σε θερμοκρασία δωματίου (στην ελλάδα είμαστε) αλλα στους 16 βαθμούς (βάλτο 1 ώρα πριν ψυγείο). Η θερμοκρασία είναι πάρα πολυ σημαντική. Επίσης αν τρως κανά τυράκι με το κόκκινο βοηθάει να ελευθερώσει τα αρώματα του. Υπόψη ότι τα κορυφαία ελληνικά κόκκινα ε'ιναι +30 ευρώ αλλά και αυτά που σου λέω είναι εξαιρετικά. Στην υγεία σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αλλά αυτό που λες είναι μέχρι και άτοπο καλο ειναι οπως γραφεις να σεβομαστε την αποψη του αλλου κ να μην την χαρακτηριζουμε.μπορει οντως να κατεχεις το κρασι η΄οτι αλλο ποτο αλλα ασε την μπυρα για εμας...κατι σκαμπαζουμε μετα απο αρκετα χρονια κ πολλες εκατονταδες ετικετες δοκιμασμενες...πιστεψε με... οταν φτασεις σε σημειο να κανεις ταξιδια με δαπανη καποιων χιλιαδων ευρω μονο κ μονο για να δοκιμασεις καποιες δυσευρετες ετικετες τοτε ισως καταλαβεις την βαρυτητα μιας ατοπης αποψης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πήρες προσωπικά. Υπάρχουν και αντικειμενικά κρητήρια πέραν των υποκειμενικών που είναι οι δικές μας απόψεις. Θα χαρώ λοιπόν να μου υποδείξεις άποψη ειδικού που έχει προβεί σε τέτοια σύγκριση και έχει καταλήξει στο δικό σου συμπέρασμα. Μου αρέσει και η μπύρα όπως και πολλά άλλα ποτά και στο χωριό μου λένε άνθρωπο που πίνεις μην τον φοβάσαι (και εννούν ότι όταν έχει πιει ο άλλος είναι ανοιχτό βιβλιο, αυτό που βλέπεις αυτό είναι). Μπορεί να διαφωνούμε αλλά ευχαρίστως να τα πιουμε όποτε βολέψει. Εις υγείαν πάλι. Υ.Γ. καμιά πρόταση μπύρας αφού το έχεις ψάξει τόσο πολύ καλοδεχούμενη. Τις 5-6 μοναστηριακές τις έχω πιεί. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Ρε παιδιά Brahma έχει δοκιμάσει κανείς. Ελπίζω ένα από τα ταξίδια του Tranten να ήταν στην Βραζιλία. Πρέπει να αξίζει. http://www.youtube.com/watch?v=4eCK8bC85dU&feature=player_detailpage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Υ.Γ. καμιά πρόταση μπύρας αφού το έχεις ψάξει τόσο πολύ καλοδεχούμενη. Τις 5-6 μοναστηριακές τις έχω πιεί. ενημερωτικα θα σου πω οτι μετα τις 5-6 που εχεις δοκιμασει υπαρχουν ακομα αλλες 2-3 χιλιαδες ετικετες. επισης ο ορος μοναστηριακες αποδιδεται σε καποια συγκκριμενα ειδη κ οχι σε ολες! δες εδω τι λεει ο καλος μου φιλος Νικος http://www.all4beer.com/a4b/index.php?option=com_content&task=view&id=164&Itemid=95 τεσπα,αν πετυχεις καμια απο τις παρακατω ανοιξε την... St Feuillien kasteel rouge straffe hendrik rochefort 10 duchesse de bourgogne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 ενημερωτικα θα σου πω οτι μετα τις 5-6 που εχεις δοκιμασει υπαρχουν ακομα αλλες 2-3 χιλιαδες ετικετες. επισης ο ορος μοναστηριακες αποδιδεται σε καποια συγκκριμενα ειδη κ οχι σε ολες! δες εδω τι λεει ο καλος μου φιλος Νικος http://www.all4beer....d=164&Itemid=95 τεσπα,αν πετυχεις καμια απο τις παρακατω ανοιξε την... St Feuillien kasteel rouge straffe hendrik rochefort 10 duchesse de bourgogne ΚΟΖΕΛ ΕΡΝΤΙΝΓΚΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΟΒΙΣΕ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ CHIMAY ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 καλή εβδομάδα σε όλους, strapomen kαι krucovise ειχε το μενου για σήμερα duvel και newcastle brown ale Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 αλφα μπύρα με κοτόπουλο πανέ ....απίστευτος συνδυασμός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Μολις εφαγα μια γρηγορη μακαροναδα, μια Hobgoblin τωρα για να χαλαρωσουμε και υπνο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 μια ακομα Ελληνικη προταση Septem pale ale βαρελι...απλα βελουδινη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 μια ακομα Ελληνικη προταση Septem pale ale βαρελι...απλα βελουδινη!! Δεν την δοκιμασα ακομα και περιμενω στον αβ μηπως και την φερει, για βραδυ με παρέα προτείνω με την σειρά μου ελληνικότατη ΑΜΣΤΕΛ PREMIUM PILSENER με ελληνικότατο κριθάρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Moλις δοκιμασα μαυρη Erdinger(dunkel)! :_rock-on: :worthy: Edit: Exω δοκιμασει septem που περιεχει μελι, πολυ καλη. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 Πίνοντας μια Maredsous 8,έφαγα φλασιά. Μπύρα που είναι σε κουτάκι,κατά 99%,θα είναι άθλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Moλις δοκιμασα μαυρη Erdinger(dunkel)! :_rock-on: :worthy: Edit: Exω δοκιμασει septem που περιεχει μελι, πολυ καλη. η erdinger καλη ? μοιάζει με duvel ? για την σεπτεμ μονο καλά λόγια έχω ακούσει, δεν είναι τυχαίο . Η bios 5 είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 η erdinger καλη ? μοιάζει με duvel ? Οχι πολυ. Η ερντιγκερ ειναι weiß οπως η paulaner πχ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 εχει παιξει η san miguel? απο τις αγαπημενες μπυρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες