ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Φοβασε να το συγκρινεις και με τα Γεπμανικα??? Kαθόλου!!! Είπα κάτι τέτοιο? Εγώ απλά αναρωτήθηκα αν θα έχει επαρκή φώτα με αυτά τα δύο μικρά προβολάκια που είδα αλλά και με την πρωτότυπη μούρη του που ίσως θέλει συνήθεια κι ο άλλος βρήκε ευκαιρία να κάνει το πικρόχολο σχόλιο ως συνήθως και όπως πάντα αυτά τα σχόλια είναι εκτός θέματος. Πάντως ώρα είναι να μου πεις ότι κοκορεύομαι και για τις επιδόσεις του gs μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 πολυ ομορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Μου αρεσει,πολυ ξεχωριστο σχεδιο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Πανέμορφο μηχανάκι, και μπράβο τους που το βγάζουν και στην παραγωγή. Ο ανταγωνισμός και ο πλουραλισμός στις επιλογές μόνο κέρδος θα φέρει σε όλους μας, ανεξαρτήτως προτιμήσεων ή κολλημάτων. Έχω όμως και μία ένσταση (όχι πως δεν θα του έβρισκα κάτι), και ισχύει και για αρκετά άλλα μηχανάκια: Αν είναι μόνο για πόλη έπαιξε και έχασε, αν είναι και για ταξίδια,που στο δαίμονα θα βάλω top – case και σαμάρια; Και μη μου πει κανείς πως η σχάρα θα το ασχήμαινε, η after market που θα μπει θα είναι δέκα φορές πιο άσχημη, χώρια που θα προεξέχει σαν μπαλκόνι σε αυθαίρετο….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Πανέμορφο μηχανάκι, και μπράβο τους που το βγάζουν και στην παραγωγή. Ο ανταγωνισμός και ο πλουραλισμός στις επιλογές μόνο κέρδος θα φέρει σε όλους μας, ανεξαρτήτως προτιμήσεων ή κολλημάτων. Έχω όμως και μία ένσταση (όχι πως δεν θα του έβρισκα κάτι), και ισχύει και για αρκετά άλλα μηχανάκια: Αν είναι μόνο για πόλη έπαιξε και έχασε, αν είναι και για ταξίδια,που στο δαίμονα θα βάλω top – case και σαμάρια; Και μη μου πει κανείς πως η σχάρα θα το ασχήμαινε, η after market που θα μπει θα είναι δέκα φορές πιο άσχημη, χώρια που θα προεξέχει σαν μπαλκόνι σε αυθαίρετο….. Αγαπητε Παναγιωτη, το μοτερι δεν ειναι για να του βαλεις φορητο πορτ-μπαγκαζ και να πας για την ακρη του πουθενα! Ειναι ομως, για να πας στα υπεροχα στροφιλικια των Αλπεων -εξου και GranPasso- για να γουσταρεις πλαγιολισθηση σε gravel στα αχανh πλατωματα των βουνων τις Ελλαδος, για να "λυσσαξεις" στους λοφους της Τοσκανης, για να ευχαριστηθεις οδηγησει στις απεραντες ακτες τις Νορμανδιας! Δεν σου πουλαει gran tourismo μηχανακι, σου δινει ενα πολυ καλοζυγισμενο συνολο και ενα καλοσχεδιασμενο concept, γι αυτους που ξερουν να το εκτιμησουν. Δεν μπορεις να το συγκρινεις με κανενα, πρωτο απο ολα λογω τιμης -το κοβω για κανα 17αρι χιλιαρικα- και δευτερο λογω της ιδιας της κατασκευης. Μοτερ, αναρτησεις -τι τριβιδες πλακες ειναι αυτες στις μανες!-, πλαισιο, design, δεν εχω λογια... Μου θυμιζει ποιοτητα κατασκευης Bimota Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Kαθόλου!!! Είπα κάτι τέτοιο? Εγώ απλά αναρωτήθηκα αν θα έχει επαρκή φώτα με αυτά τα δύο μικρά προβολάκια που είδα αλλά και με την πρωτότυπη μούρη του που ίσως θέλει συνήθεια κι ο άλλος βρήκε ευκαιρία να κάνει το πικρόχολο σχόλιο ως συνήθως και όπως πάντα αυτά τα σχόλια είναι εκτός θέματος. Πάντως ώρα είναι να μου πεις ότι κοκορεύομαι και για τις επιδόσεις του gs μου :D :D Δεν ηταν αυτο το υφος μου φιλε που σου ειπα και για τα Γερμανικα. Αυτο που πιστευω,ειναι οτι το Morini ειναι ενα τελειως αντισυμβατικο μηχανακι που ξεχωριζει και αναμεσα στα Ιαπωνεζικα,αλλα και αναμεσα στα Ευρωπαικα μηχανακια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Αγαπητε Παναγιωτη, το μοτερι δεν ειναι για να του βαλεις φορητο πορτ-μπαγκαζ και να πας για την ακρη του πουθενα! Ειναι ομως, για να πας στα υπεροχα στροφιλικια των Αλπεων -εξου και GranPasso- για να γουσταρεις πλαγιολισθηση σε gravel στα αχανh πλατωματα των βουνων τις Ελλαδος, για να "λυσσαξεις" στους λοφους της Τοσκανης, για να ευχαριστηθεις οδηγησει στις απεραντες ακτες τις Νορμανδιας! Δεν σου πουλαει gran tourismo μηχανακι, σου δινει ενα πολυ καλοζυγισμενο συνολο και ενα καλοσχεδιασμενο concept, γι αυτους που ξερουν να το εκτιμησουν. Δεν μπορεις να το συγκρινεις με κανενα, πρωτο απο ολα λογω τιμης -το κοβω για κανα 17αρι χιλιαρικα- και δευτερο λογω της ιδιας της κατασκευης. Μοτερ, αναρτησεις -τι τριβιδες πλακες ειναι αυτες στις μανες!-, πλαισιο, design, δεν εχω λογια... Μου θυμιζει ποιοτητα κατασκευης Bimota Μαζί σου ρε Βίκτωρα, αλλά πως θα φτάσω μέχρι τις Άλπεις, την Τοσκάνη ή την Νορμανδία; :D :D Πέρα από πλάκα όμως, αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως, στο βωμό του (καταπληκτικού ομολογουμένως) design, θυσιάζεται η πρακτικότητα. Αυτό είναι ΟΚ αν κάποιος έχει την πολυτέλεια να έχει 3 - 4 μηχανές στο γκαράζ του, αν όμως μπορείς να έχεις μόνο μια τι γίνεται. Δεν μπορείς να την έχεις, παρά μόνο αν δεν σε ενδιαφέρει το ταξίδι....Κρίμα δεν είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2008 Πανέμορφο και εντυπωσιακότατο! :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2008 η εντυπωση που εχω , περα του οτι ειναι πανεμορφη ή πολυ ιδιαιτερη ειναι πως στο εξωτερικο υπαρχει πολυς κοσμος που μπορει να εχει και 2 μηχανες στο γκαραζ του για να γουσταρει.οποτε γιατι οχι?δεν νομιζω οτι η αγορα της ελλαδας εχει τοσο μεγαλη βαρυτητα για να σκεφτουν καποιον που θα μπορει να εχει ενα και το θελει για τα παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) η εντυπωση που εχω , περα του οτι ειναι πανεμορφη ή πολυ ιδιαιτερη ειναι πως στο εξωτερικο υπαρχει πολυς κοσμος που μπορει να εχει και 2 μηχανες στο γκαραζ του για να γουσταρει.οποτε γιατι οχι?δεν νομιζω οτι η αγορα της ελλαδας εχει τοσο μεγαλη βαρυτητα για να σκεφτουν καποιον που θα μπορει να εχει ενα και το θελει για τα παντα. Πρέπει να πας για διευθύνων σύμβουλος σε κάποια βιομηχανία μοτοσικλέτας και να τους το πεις αυτό !!!!! Θα σου δέσουνε μια πέτρα και θα σε πετάξουνε στο ποτάμι :D μια απορια φιλικα παντα ........γιατι μας εχουμε για παρακατιανους ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2008 από τον spyros_greece Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να πας για διευθύνων σύμβουλος σε κάποια βιομηχανία μοτοσικλέτας και να τους το πεις αυτό !!!!! Θα σου δέσουνε μια πέτρα και θα σε πετάξουνε στο ποτάμι :D μια απορια φιλικα παντα ........γιατι μας εχουμε για παρακατιανους ? Γιατί έχουμε τις λιγότερες και τις πιο παράλογες πωλήσεις της Ευρώπης! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2008 Μ'άρεσε πολύ το μηχανάκι και θα το αγόραζα, αν ήμουν στην αγορά για μηχανή σήμερα. Αλλά τα μπροστινά φανάρια είναι σαν να είχαν τελειώσει τον σχεδιασμό δίχως αυτά και κάποιοςτελευταία στιγμή την τους φώναξε ''Ρε μλκς ξεχάσαμε τα μπροστινά φανάρια''. Εντελώς afterthought. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Μέσα καλοκαιριού θα έρθει Ελλάδα..... Είδομεν..... Πάντως απο κάποια άλλα είναι χρόνια μπροστά και σε τεχνολογία και σχεδιασμό και σε πολλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Πραγματικα πολυ ωραίο μηχανάκι! Και στην έκθεση που το είδαμε απο κοντά με τα παιδιά ,ειναι ακόμα πιο εντυπωσιακό!!! Όμορφο ,δυνατό και ξεχωριστό!!! Μπράβο στη Moto Morini! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2008 Ομορφο ναι αλλα …… παιδία θέλω να πω το παράπονο μου Γιατί γαμ@ το μπελα μου δεν μπορουν να βγαλουν τα μηχανακια τους αξιόπιστα ? Ναι να δώσω 13000 -15000 χιλιάρικα αλλα όχι ρε φουστη μου να εχω προβλήματα Ήμαρτον Πάω στους άλλους τους παπ@ρες Δεν μπορείς ρε σχιστοματι να βγάλεις ένα μηχανάκι να γουστάρουμε ? Έχω καταλήξει ….. Θέλω ένα κτμ990 με αξιοπιστία χονδα και ανεση μπεμβε και ομορφια ιταλικη Πολλά ζητάω ? :P Που πρέπει να στείλω την αίτηση ? :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orestis_G 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2008 Πάρτε και ένα link με φωτογραφιούλες (και) με τριπλέτα... http://www.fasterandfaster.net/2007/11/fir...oto-morini.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Aπλα το επόμενο μου "μηχανάκι¨.................... P.S. Και ας πηγαίνω Ιταλία για service... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2009 Μαζί σου ρε Βίκτωρα, αλλά πως θα φτάσω μέχρι τις Άλπεις, την Τοσκάνη ή την Νορμανδία; :D :D Το ρυμουλκείς με το Varadero; Τη Παρασκευή είδα ένα από κοντά για πρώτη φορά. Κάθησα και το κοιτούσα εντελώς αδιάκριτα για κάμποση ώρα, μπας και φανεί ο/η ιδιοκτήτης και του πιάσω κουβέντα αλλά δεν φάνηκε κανείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Κάθησα και το κοιτούσα εντελώς αδιάκριτα για κάμποση ώρα, μπας και φανεί ο/η ιδιοκτήτης και του πιάσω κουβέντα αλλά δεν φάνηκε κανείς. Moνο γι'αυτο?? :_innocent: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) απο τα πιο απαισια σχεδιαστικος μηχανακια που εχω δει στη ζωη μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αγαπητε Παναγιωτη, το μοτερι δεν ειναι για να του βαλεις φορητο πορτ-μπαγκαζ και να πας για την ακρη του πουθενα! Ειναι ομως, για να πας στα υπεροχα στροφιλικια των Αλπεων -εξου και GranPasso- για να γουσταρεις πλαγιολισθηση σε gravel στα αχανh πλατωματα των βουνων τις Ελλαδος, για να "λυσσαξεις" στους λοφους της Τοσκανης, για να ευχαριστηθεις οδηγησει στις απεραντες ακτες τις Νορμανδιας! Δεν σου πουλαει gran tourismo μηχανακι, σου δινει ενα πολυ καλοζυγισμενο συνολο και ενα καλοσχεδιασμενο concept, γι αυτους που ξερουν να το εκτιμησουν. Δεν μπορεις να το συγκρινεις με κανενα, πρωτο απο ολα λογω τιμης -το κοβω για κανα 17αρι χιλιαρικα- και δευτερο λογω της ιδιας της κατασκευης. Μοτερ, αναρτησεις -τι τριβιδες πλακες ειναι αυτες στις μανες!-, πλαισιο, design, δεν εχω λογια... Μου θυμιζει ποιοτητα κατασκευης Bimota η εταιρια αλλα λεει. "the ideal traveling companion for more than just asphalt" http://www.motomorini.com/web/#?id=granpasso& (εκει που υπονοεί οτι αυτο το πραμα μπαινει χωμα γελαμε?) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 (εκει που υπονοεί οτι αυτο το πραμα μπαινει χωμα γελαμε?) Πες μου ενα καλο λογο για τον οποιο γελαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 To μηχανακι ειναι πολυ καλο και ξεφευγει απο τα συνηθισμενα τα οργανα θυμιζουν συχρονα super sport που οταν χτυπα κοκκινα ο κοφτης θυμιζει καντραν F1 δυνατο οσο πρεπει με πολυ καλη προστασια απο αερα δεν μασαει στα πολλα ΚΜ και δεν σε τρομαζει οταν το στριβεις παροτι ειναι σχετικα ψηλο.Συμπλεκτης λιγο σκληρος και φρενα δαγκανες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antoine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 ... απο τα πιο απαισια σχεδιαστικος μηχανακια που εχω δει στη ζωη μου. Αν και είναι υποκειμενική η ομορφιά, μην τρελαθούμε κιόλας...!! :) Πες εκκεντρικό γιατί η φάτσα του δεν είναι ίδια με ότι έχεις συνηθίσει. Το κόκκινο πλαίσιο με το άσπρο χρώμα και το Ohlins να δεσπώζει πίσω... Τι άλλο θες δηλάδή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 MOTO GUZZI STELVIO V90° 1 ,151 cc 77 kW (105CV) at 7,500 rpm 108 Nm at 6,400 rpm ΕΜΠΡΟΣ: 50άρι USD πλήρως ρυθμιζόμενο διαδρομή: 170 mm ΠΙΣΩ: Μονόμπρατσο πλήρως ρυθμιζόμενο διαδρομή: 155 mm Fuel tank capacity 18 lt Reserve 4.5 lt Βάρος (κενή): 214 kg Εμπρός Ø 320 mm Πίσω Ø 282 mm Front tyre 110/80 R19” Rear tyre 180/55 R17” Παντως απο προδιαγραφές και "προίκα", το μηχανάκι τα "σπάει".......... Το μόνο που με χαλάει είναι το σχετικά μικρό ρεζερβουάρ και η έλλειψη μιάς, έστω και υποτυπώδους, σχάρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες