Jump to content
ioann1s

Ατύχημα έξω από το metro Χαλανδρίου

Recommended Posts

Μετά από 9+ μήνες ολοκληρώθηκε ο φάκελος της δικογραφίας.

Ο αντίδικος έβαλε την γυναίκα του και κάποιον άλλο ψευδομάρτυρα και οι τρεις τους υποστηρίζουν πως ήμουν εν κινήσει και ξαφνικά μου ήρθε να κάνω αναστροφή πάνω στη Δουκίσης Πλακεντίας και κοκάλωσα τα φρένα μου!!!!! :spam:

Αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη και με θεωρεί υπεύθυνο για το συμβάν.!!!!!!

Ο τύπος εκμεταλλεύεται ένα λάθος του αστυνομικού στον οποίο έδωσα κατάθεση όπου σημείωσε ως προορισμό το Χαλάνδρι αντί για Βριλήσσια. Κάτι που το εντόπισα άμεσα και το διόρθωσε διαγράφοντας το.

Επίσης υποστηρίζει πως ότι κατά το χρόνο του ατυχήματος είχα άδεια μοτοποδηλάτου <=50cc και πως έσπευσα να βγάλω κανονικά δίπλωμα 1,5 μήνα μετά. Προφανώς δεν ξέρει ότι το δίπλωμα για <=25KW που είχα από το 1999 (παλιό Α1) καλύπτει το SH150i του ατυχήματος ούτε ότι έκανα επέκταση για να πάρω το SH300i που απέκτησα μετά ...... :whip:

Εγώ από τη μεριά μου δεν βρήκα κάποιο μάρτυρα γιατί ήμουν στο νοσοκομείο....

Θεώρησα λάθος πως είχα να κάνω με έντιμο άνθρωπο που βρέθηκε σε κακή στιγμή.....

Για ασφάλεια έχω την Anytime της Interamerican. Δεν μου ανάθεσαν κάποιο δικηγόρο και το νομικό τμήμα με είχε συμβουλέψει να περιμένω να βγει το αντίγραφο της δικογραφίας. :thumbsdown:

Θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας. Πιθανότατα θα χρειαστεί να εντοπίσω κάποιον αυτόπτη μάρτυρα.

Υπήρχαν πολλοί γιατί το περιστατικό έγινε μπροστά στο μετρό του Χαλανδρίου και αμέσως μετά το τρακάρισμα με περικύκλωσε κόσμος.

Σας θυμίζω πως το περιστατικό έγινε στην Δουκίσσης Πλακεντίας την Δευτέρα 12/05/2008 στις 17:55 στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Βριλήσσια.

Διαδώστε το αριστερά- δεξια!!!

Ξέχασα να σας πω πως ο παππούς στο αλκοτέστ χτύπησε 0.22 με όριο το 0.25!!!!!!!!!!!!! :0 Εγώ φυσικά είμουν zero...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιάννης

Τροποποιήθηκε από τον ioann1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φίλε μου βρες έναν καλό δικηγόρο (απ' όσο ξέρω η γυναίκα του δεν μπορεί να είναι μάρτυρας -για ευνόητους λόγους- βρες τον αστυνομικό που έκανε το λάθος και μαζί μετον δικηγόρο ετοιμάστε μια δικογραφία που να αντικρούει όλα του επιχειρήματα .και τέλος οπλίσου με υπομονή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε δικηγορο FASTTTT αλλιως πας χαμενος !!!

το διπλωμα μεχρι τα 65 δεν ισχυει ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βάλεις έναν δικηγόρο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Αφού φέρθηκε με αυτό τον τρόπο διεκδίκησε και το παραμικρό που σου αντιστοιχεί.Κοινώς ξέσκισέ τον τον παλιό :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον γ...ας αυτον και την γυναικα του η οχι ?

εισαι 65+ χρονων μαλ@κας, και κολωνεις σαν 15χρονο παιδακι να παρεις ευθυνες.

Εγω θα ντρεπομουν να το εκανα μπροστα αυτο το πραγμα στην γυναικα μου.

Αδελφε μου δεν ξερω την τυφλα μου απο νομικα, δεν ξερω καν τι πρεπει να κανεις σε ενα ατυχημα ακριβως βασικα , περαν οτι του πρεπει να καλεσω τροχαια και ασφαλεια. Τοσο καλα τα παω με τον νομο :)

Ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να βγαλεις ακρη και να του παρεις και τα σοβρακα, και το διπλομα μαζι !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να βάλεις έναν δικηγόρο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Αφού φέρθηκε με αυτό τον τρόπο διεκδίκησε και το παραμικρό που σου αντιστοιχεί.Κοινώς ξέσκισέ τον τον παλιό :ranting3:

+998

Κάτι τέτοιοι θέλουν τέτοια και χειρότερα...

Πάρε δικηγόρο και ζήτησησε να σου αποζημιώσει μέχρι και το σκληρό δίσκο και το κατσαβίδι που έλεγες στην αρχή του πόστ.

Εύχομαι σύντομα να βγάλεις άκρη και να πληρώσει ο παππούς ό,τι του αναλογεί...

Μέχρι τότε υπομονή!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέσκισέ τον τον Μπινέ!!

Ρε παιδιά κανείς από εσάς δεν ήταν μάρτυρας;;; κάτι μου λέει ότι κάποιοι από εσάς που είστε στην Αθήνα είσασταν παρόν στο περιστατικό... Κάνω λάθος;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε μου την διευθυνση του και πιστεψε με αυτο που θα του κανω, θα ειναι καλυτερο και απο το αν παρεις 10.000? αποζημιωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο πισω εχει παντα μα παντα υποχρεωση να εχει ασφαλεις αποστασεις ακομα και αν εσυ αποφασισεις να τσαρουχωσεις τα φρενα σου.. :lock:

Απλα αφου ειναι τοσο μεγαλη η ζημια οσο η αξια της μηχανης και ειναι και καινουργια μηχανη αρα δεν υπαρχει μειωση αξιας απο τα ετη..Αντικατασταση με καινουργια ανδεν κανω λαθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...αν και δεν ξέρω πολλα με τις ασφάλειες δεν τα βγάζεις ευκολα πέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αλκοtest του παππού έγινε 40 λεπτά μετά το ατύχημα και έδειξε 0,22mgr/l.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω αν ήταν εντός ή εκτός του ορίου των 0,25mgr/l την στιγμή του ατυχήματος?

Α! Ξέχασα να σας πω και το ποιο ωραίο. Όταν ήμουν στο κράσπεδο και περίμενα το ΕΚΑΒ η γυναίκα του παππού μου ζήταγε συγνώμη και ο παππούς υποστήριζε πως έκανε ελιγμό για να αποφύγει κάποιον πεζό....

Δεν έχουν καμία τσίπα πάνω τους..... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να μαθαινουμε και εμεις, πως αποφευγουμε τετοιες καταστασεις ? δεν εννοω το ατυχημα. εννοω να μην γινει τετοιο μπλεξημο οταν και να δικαιοθεις (αν οντως δεν φταις), χωρις να φτασεις σε δικαστηρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το αλκοtest του παππού έγινε 40 λεπτά μετά το ατύχημα και έδειξε 0,22mgr/l.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω αν ήταν εντός ή εκτός του ορίου των 0,25mgr/l την στιγμή του ατυχήματος?

Α! Ξέχασα να σας πω και το ποιο ωραίο. Όταν ήμουν στο κράσπεδο και περίμενα το ΕΚΑΒ η γυναίκα του παππού μου ζήταγε συγνώμη και ο παππούς υποστήριζε πως έκανε ελιγμό για να αποφύγει κάποιον πεζό....

Δεν έχουν καμία τσίπα πάνω τους..... :thumbsdown:

στο ξαναλέω φίλε μου δικηγόρο να βρείς και να είναι καλός ........(επιμένω γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσεις μια δίκη και ας έχεις δίκιο εαν δεν μπορείς να τεκμηριώσεις τη θέση σου με το σωστό τρόπο )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχει καταγραφει οτι ο παππους ηταν πιωμενος δε νομιζω οτι εχει ελπιδες δικαστηριο.Ψαξε παρελθον του,βρες οτι κληση εχει και παρε την ARAG τηλ. και κοιτα εκει για δικηγορο,ειναι εξειδικευμενοι.

Δεν μπορεις να υπολογισεις με ακριβεια το ποσοστο αλκοολ στο αιμα γιατι καθε ατομο εχει διαφορετικο ρυθμο αποβολης.Μαρτυρες υπαρχουν παντα.Εστω και αν ειναι ιδιου ειδους με τους δικους του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα το @$#@$#...!!!! :angry: :angry: :angry:

Τελικά κανείς δεν είναι τίμιος άνθρωπος και άξιος εμπιστοσύνης μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο!!!

Κάνε ότι μπορείς για να τον σκίσεις να μάθει να κάνει τον :kaaaala:

Βάλε καλό δικηγόρο και πάρ' του και τις κάλτσες του σκ@το$^%#^&

Φρόντισε να σου ξεφύγει και κανένας αριθμός κυκλοφορίας του τάφου που οδηγάει για να προσέχουν οι υπόλοιποι δικυκλιστές (και να ξέρουν που να φτύνουν). :angry: :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν εχει καταγραφει οτι ο παππους ηταν πιωμενος δε νομιζω οτι εχει ελπιδες δικαστηριο.Ψαξε παρελθον του,βρες οτι κληση εχει και παρε την ARAG τηλ. και κοιτα εκει για δικηγορο,ειναι εξειδικευμενοι.

Δεν μπορεις να υπολογισεις με ακριβεια το ποσοστο αλκοολ στο αιμα γιατι καθε ατομο εχει διαφορετικο ρυθμο αποβολης.Μαρτυρες υπαρχουν παντα.Εστω και αν ειναι ιδιου ειδους με τους δικους του.

Ποια είναι η ARAG;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου καταρχην περαστικα σου και και παντα ορθιος...

οσον αφορα τον παππου θελει ενα χερι ξυλο αυτος και η γυναικα του αλλα ποιο πολυ οι ψευδομαρτυρες

δεν ξερω τι θα κανεις με τα νομικα αλλα σου ευχωμαι να ξεμπερδεψεις ολα καλως απο αυτην την ιστορια..

στην θεση σου πάντως δεν θα αντεχα μωλις τελιωναν τα νομικα θα τον λιανιζα τον καραγκιοζη σπαστου κανα καρπο ετσι γερος που ειναι δεν νομιζω να ξαναοδηγησει.. το @αρχιδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ασε ετσι εχασα κι εγω τρελη δικη πριν ενα χρονο...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και ασφαλιστικες του κωλου!

οι δε δικηγόροι ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΕ!

φιλε ολα ειναι ενα θεατρο και αν πας στο δικαστηριο θα δεις πραγματικο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ μπροστα στα ματια σου!

ΤΣΙΡΚΑ ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! αποδειξανε οτι τελικα ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ!

ΑΛΗΤΕΣ ... την επόμενη φορά θα εχω μαζι μου πιστολι...

προσεξε το και καλη επιτυχια!!!

τιποτε δεν ειναι σιγουρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια είναι η ARAG;

ειναι διεθνης δικηγορικη φιρμα που εξειδικευεται σε τροχαια...θα παρουνε οσο πρεπει,αλλα ο παππους δε θα χει λεφτα ουτε για βενζινη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ειναι διεθνης δικηγορικη φιρμα που εξειδικευεται σε τροχαια...θα παρουνε οσο πρεπει,αλλα ο παππους δε θα χει λεφτα ουτε για βενζινη.

ARAG , DAS

ιδιο ειδος εταιριας...ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε φρόντισε να βρεις ένα καλό δικηγόρο, και πάρτου ακόμα και τα ρούχα που φοράει.. Ή αν δε θες να του πάρεις τα ρούχα, τουλάχιστον κάντε ότι μπορείτε να του πάρετε το αμάξι!.. Ο παλιοτάφος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα δικα του ρουχα και της γυναικας του.

εγω επιμενω σε αυτο που ειπα πριν, σχεδον 70 χρονων κωλογερος, δεν ντρεπεται μπροστα στη γυναικα του (εστω αυτη) , να μην περνει τις ευθυνες του ?

κατι τετοιοι μ@λακες υπαρχουν που λενε "Δεν υπαρχουν αντρες πια, εγω στα νιατα μου...." , να τα χεσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ εφοσων κανει τετιες μλκ33ες ο γερος ηρεμησε. Βρες ενα καλο δικηγορο οπως ειπε ο φιλος, και τα πραματα θα παρουν το δρομο τους απο μονα τους.

Γενικα εχει πει τοσες π33πες ο τυπος που η μαρτυρια του μπαζει νερα απο παντου, κ ενας δικηγορος που θ'ασχοληθει σωστα με το θεμα θα στον κανει κοσκινο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα