giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7iJqlT4GLEY...feature=related αν κ εχω μια ενσταση στην προφορα του παιδιου...αν ειναι αληθινο που δεν εχει λογο να μην ειναι... παιδια ορισμενοι εχουν ηδη αρχισει να πηγαινουν στα ακρα.. προσωπικα το παραξενο ειναι οτι δεν με πολυχαλασε σαν ιδεα να υποστηριξουμε τα αδερφια μας,αλλα νιωθω οτι εχουν αρχισει τα πραματα να γινονται επικινδυνα.. ειδικα οτι ξεκιναει απο προσαφορμους κ φανατικους... για πειτε κ σεις την γνωμη σας σ αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Δεν μου φανηκε και πολυ γνησιο κρητικο. Αλλα απο την αλλη παντως αν ειναι αληθινο τοτε μαλλον τα πραγματα δεν ειναι καλα. Καποιοι εχουν αρχισει και το χανουν. Πολυ λυπηρο πραγματι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Δεν περίμενα να δώ κάτι τέτοιο , αλλά σε μία χώρα που το τελευταίο διάστημα οι γειτονικές χώρες έχουν τόση εχθρική στάση νομίζω ότι είναι φυσιολογική εξέλιξη να αρχίσουν να εμφανίζονται τέτοιες ακραίες φωνές ! Δύσκολα τα πράγματα ! Πάντως οι κρητικοί κουβαλάνε πολύ τρέλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Παιδια παρατηρήστε γύρω σς τι συμβαινει . Στην αφρική τι γίνεται . Ποιοι σκοτώνον ποιους . Κενυάτες με τους μετανάστατες . εκι βέβαια είναι λόγω φτώχιας και πείνας αλλα σε λίγο σε μερικά χρόνια μακαρι να διαψευστω θα χτυπήσει και την δικιή μας πόρτα. Και τότε ο θεος να βάλει το χέρι του. Ηδη τα 1α συμπτωματα της παγκόσμιας αυτης επιδημίας της φτώχιας έχουν έρθει. εείνη την περίδο θα βγεί κάθε καρυδιας καρύδι και για τους λόγους που θα προβάλει θα ξεκησώσει τον έναν εναντίον του άλλου . Αλλοι για πατριωτικούς αλλοι για κοινωνιούς κ.τ.λ. Τωρα για τ βίντεο δεν μπορώ να πω πως με έπεισε. Οποιοσδήποτε μπορει να το κάνει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 τελικα ειναι χανιωτικη η προφορα...ετσι ναι..δεν το χα συνδυασει γιατι δεν εχω πολλες γνωριμιες με χανια ωστε να μουρθει στο μυαλο.. το 2013 τελιωνει η συμφωνια ενσωματωσης με το ελληνικο κρατος κ εχουν ερχισει να ξεπηδανε οργανωσεις???τι γινεται ρε??απο τη αλλη να το χουν δειξει στα σκοπια κ οχι στην ελλαδα στη τηλεοραση.?.μπορει να ναι κ προβοκατσια δικα τους..ευτυχως ξερουμε οτι ειμαστε ελληνες χριστιανοι... α.για οσους δεν ξερουν η κρητη εχει μπει στην ελλαδα το 1913 για 100 χρονια..κατι σαν συμβαση δλδ..αμα τελειωση δεν ξερω τι θα κανουμε..το πολυ πολυ να την ανανεωσουμε...αλλιως μονοι μας..ετσι κ αλλιως οι σημερινες κυβερνησεις δεν μας κανουν κ πολυ καλο... παιδια μεγαλες αλλαγες ερχοται στην διεθνη κοινοτητα..αρα κ στην πορτα μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mariner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Αν πατήσετε "more info" θα δείτε οτι το video εχει ενταχθεί στην κατηγορία Κωμικά οπότε μάλλον πρόκειται για μια παρέα που κάνει χαβαλε (οσο χαβαλές μπορεί να γίνει με τοσα καλαζνικοφ τριγύρω.. Added: May 06, 2008 (Less info) Το πρώτο video του ΕΚΕΠ είναι γεγονός! Category: Comedy ΥΓ: Οριστε κ η απαντηση του Μπα.Μ στο εκεπ http://www.youtube.com/watch?v=RYkgmyxY94M...feature=related ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 αν θεωρουν κωμικο το γεγονος οτι οι ειδησεις στα σκοπια το προβαλαν οτι κ καλα του απειλουμε κ τους τρομοκρατουμε...τι να πω.. το μπαμ ειναι για κλαματα..δλδ τι θελουν να πουν μ αυτη τη γελοιοτητα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Δεν ξερω τι λεει το βιντεο αν ειναι αληθεια η οχι παντος ο κοσμος εχει αγανακτησει πολυ <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Έτσι Έτσι οι Κρητικοί!!!! Μέχρι το 2013 έχουμε καιρό ακόμα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Και εμένα δεν μου φαίνεται να είναι αληθινό, μάλλον για φάρσα πρόκειται, δείτε και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=jATQLPGYuUQ...feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων είναι... Θα υπάρξουν και οι ακραίοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Και εμένα δεν μου φαίνεται να είναι αληθινό, μάλλον για φάρσα πρόκειται, δείτε και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=jATQLPGYuUQ...feature=related ναι... <_< κατι πανε να καλυψουνε αυτοι τωρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thenietzschelegacy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 Δεν ανυσυχώ και πολύ... Δεν νομίζω να πείθουν κανέναν. Μάλλον την πλάκα τους κάνανε τα κοπέλια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2008 πλακα ξεπλακα στη διεθνη κοινοτητα οι σκοπιανοι μας παρουσιαζουν σαν τρομοκρατες.. να δειτε που θα μπουνε οι αμερικανοι στην μεση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 και η συνθηκη για την ενωση της μητερας ελλαδος με τις 7 κορες του ιονιου αλλα λεει και αλλα εχουν γινει.τι πρεπει δλδ να κανουμε εμεις που αντικειμενικα ειματε και οι πιο ριγμενοι??μιας και εχει ληξει εδω και κατι χρονια,μηπως θα επρεπε να δηλωσουμε ουδετεροτητα να πληρωνουμε τον φορο που εχει συμφωνηθει τη συνθηκη και ο οποιος ειναι 12000 χρυσες λιρες της εποχης που σημαινει 10.000.000 ευρω το χρονο και οχι τα εκατονταπλασια που παιρνει η κυβερνηση απο μας χωρις να προσφερει το παραμικρο σε εργα υποδομης μιας και οι φοροι εχουν χαραχτηρα ανταποδοτικο.π.χ το νοσοκομειο στα γρεβενα ειναι σαν ξενοδοχειο 5 αστερων σε μια περιοχη που πληρωνει 500 φορες λιγοτερο φορο απο οτι εμεις και καλα κανουν βεβαια οι ανθρωποι και εχουν τετοιο νοσοκομειο,ειναι ομως απαραδεκτο να καρκινοβατει το νεο νοσοκομειο στην κερκυρα που το καλοκαιρι υποδεχεται 10 φορες τον πλυθησμο της σε τουριστες και στην καλητερη να γελανε με τα χαλια μας.οι κυριοι εκει στην αθηνα εχουν ξεχασει την περιφερεια,καποια στιγμη θα τους ξεχασουμε και μεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες