Jump to content
Sign in to follow this  
xx1100

Σαββατοβραδο αξεχαστο

Recommended Posts

Σάββατο απογευματάκι και αφού έχω σχολάσει φεύγω από γλυκά νερά για το σπίτι μου, στον δρόμο μήνυμα από την γυναίκα μου είμαστε με την παρέα Σούνιο στο σπίτι τους .

Φτάνω σπίτι αράζω δένω το παπί παίρνω το xx και βουρ για Σούνιο .

Φτάνω με το καλό καφεδάκι κουβεντούλα και χαλάρωση.

Κατά της έντεκα αποφασίζουμε να φάμε κανα σουβλάκι αναλαμβάνω την παραγκελεια βάζω μπρος το xx ανοίγω την ηλεκτρική γκαραζοπορτα και δρόμο για Λαύριο.

Στον δρόμο ειχα χαμηλή ένταση φώτων στην αρχή , μετά από λίγο χάνω τα φώτα του καντράν και υστέρα από λίγο χάνω και κοντέρ και στροφόμετρο.

Την κάτσαμε την βάρκα σκέφτομαι.

Φτάνω Λαύριο σβήνω πάω να βάλω μπροστά πάσαλα ούτε κιχ ούτε αχ τίποτα όλα νεκρά, ψυχραιμία σκέφτομαι, τηλέφωνο στην παρέα να έρθει κάποιος να με μαζέψει .

Μην φάτε είχα μαζί μου το κοντρόλ του γκαραζ.

Βρέθηκαν 2 παλικάρια εκεί κοντά με έσπρωξαν και πήρε αμέσως ωραία τουλάχιστον να γυρίσουμε στην βαση μας .

Μπα δεν το νομίζω σκέφτηκε το xx και μετά από λίγο με αφήνει σε σημείο χωρίς ίχνος φώτων . ωραία όλο και καλυτέρα ,ψυχραιμία.

Έρχεται ένας φίλος που κατάφερε να ανοίξει την πόρτα χειροκίνητα άιντε σκέφτομαι άλλη μια προσπάθεια σπρώξιμο πήρε αμέσως αλλά μετά από 500 μέτρα που έκανα χωρίς φώτα με φώτα από πίσω του φίλου [αυτοκίνητο] αποφασίζω ότι είναι επικινδηνω ταυτόχρονος σβήνει και το xx

Παρκάρισμα δεξιά επιβίβαση στο αυτοκίνητο να φάμε τουλάχιστον και κάτι

Πρώτη σκέψη δεν έχω μπαταρία αλλά γιατί ???? η μπαταρία είναι καινούρια και φορτισμένη και στο προηγούμενο σέρβις σε επίσημο όλα καλά μου είπαν

Ένα ζευγάρι θα έφευγε για Αθήνα οπότε πάω εγώ μαζί τους για να κατεβάσω το παπάκι να μπορώ να κινούμε την ημέρα μήπως και βρω βενζινάδικο για φορτίσει την μπαταρία να μπορέσω τουλάχιστον να γυρίσω το xx

Και να με με το παπί 3 η ώρα χαράματα να ξαναπηγαίνω στο Σούνιο!!!! Φτάνω 4 η ώρα και κάπου εκεί παραδίδω πνεύμα και πέφτω για ύπνο .

Ξημερώνει ο καλός θεούλης μια φανταστική ημέρα και εγώ ψάχνω για να φορτίσω την μπαταρία .

Δεν υπήρχε τίποτα οπότε μια λύση μένει οδική βοήθεια που έχω μέσω της ασφάλειας.

Πρώτο τηλέφωνο 10 η ώρα οκ στέλνουμε φορτηγό .

Η ώρα έχει 3 φορτηγό δεν έχει έρθει και μετά από 10 τηλεφωνήματα ακούω και το θεϊκό δεν έχουμε άλλο φορτηγό αύριο ίσως!!!!!!!

Κάπου εκεί έχασα την ψυχραιμία μου και απλά δεν θυμάμαι τι τους έλεγα αλλά σίγουρα όχι κοπλιμεντα.

Άλλη εναλλακτική αλλη οδική και τελικά βρίσκω μια που χρέωνε λόγω Κυριακής 1 ευρώ το χιλιόμετρο!!!!!!!.

Έστω λέω τώρα έτσι όπως έγινε το θέμα ας πάει και το παλιάμπελο ,φωρτοθηκε το xx και το παπάκι και επιστροφή στην αθηνα

Δευτέρα απόγευμα επίσκεψη στον μηχανικό μου για διάγνωση η οποιοα έγινε σε μισή ώρα μόλις

Καμένα πηνία κόστος καινούριων 400 ευρώ ωχ αμάν !!!!!!!

Περίμενε μου λέει ο μηχανικός μπας και βρω μεταχειρισμένα ,οκ, προχώρα .

Σήμερα τρίτη βρήκε πηνία σχεδόν καινούρια κόστος 150 ευρώ τοποθέτηση και είμαστε πάλι on the road

Στην φωτο τα καμένα .

Μιλάμε καρβουνο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τυχερός στην ατυχία σου ΧΧ...Τελος καλό όλα καλά.Θα ήταν καλά όμως να μάθεις τι προκάλεσε την ζημιά και να ενημερώσεις και μας αν μπορέσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογως για αυτην τουλαχιστον την ζημια τουλαχιστων απο οσο ξερω εγω τωρα ανα καποιο αλλο φιλαρακι εδω μεσα ξερει κατι αλλο θα ηθελα να το μαθω και εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπώρια αυτή που τράβηξες φίλε. πολύ πιθανό να είχε πρόβλημα η μόνωση στα πηνία. φαντάζομαι είναι όπως στους μετασχηματιστές. με την χρήση και την θερμοκρασία που αναπτήσεται αν η μόνωση έχει κάποιο αδύνατο σημείο κάποια στιγμή θα γίνει το βραχυκύκλωμα.

τα πηνία πρέπει να είναι σε παράλληλη σύνδεση. άρχισε από ένα και σιγά σιγά ακολούθησαν και τα υπόλοιπα γι'αυτό και το πρόβλημα όλο και χειροτέρευε. πρέπει να ήταν κατασκευαστικό το λάθος.

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

εύχομαι το επόμενο σαββατόβραδο να σου μείνει αξέχαστο για καλύτερους λόγους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπώρια αυτή που τράβηξες φίλε. πολύ πιθανό να είχε πρόβλημα η μόνωση στα πηνία. φαντάζομαι είναι όπως στους μετασχηματιστές. με την χρήση και την θερμοκρασία που αναπτήσεται αν η μόνωση έχει κάποιο αδύνατο σημείο κάποια στιγμή θα γίνει το βραχυκύκλωμα.

τα πηνία πρέπει να είναι σε παράλληλη σύνδεση. άρχισε από ένα και σιγά σιγά ακολούθησαν και τα υπόλοιπα γι'αυτό και το πρόβλημα όλο και χειροτέρευε. πρέπει να ήταν κατασκευαστικό το λάθος.

αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

εύχομαι το επόμενο σαββατόβραδο να σου μείνει αξέχαστο για καλύτερους λόγους.

ευχαριστω παιδες

Οντως υπουλο πραγμα τα πηνεια και τα συμπτωματα τα ειχε το μηχανακι απλα δεν κρατουσαν καιρο και δεν επαναλαμβανονταν και στης κατα καιρου μετρησεις ολα εδειχναν σωστα

εαν τα βαλω ολα κατω μαλλον τα πρωτα σημαδια ηταν πριν απο 2 χρονια οταν σε μια μερα μεσα εκαψε 8 ασφαλειες !!!! την αλλη μερα στον μαστορα δεν βρηκε τιποτα!! και απο τοτε δεν ξαναεκαψε ασφαλεια μετα και λιγο καιρο αναβε λαμπακι F για δυο τρεις ημερες μετα απο τιποτα βολτα απο τον μηχανικο ολα καλα , μετα αιντα παλι τα ιδια .

Μετα σταματισε τα κουλα για κανα εξαμηνο μεχρι που αποφασισε να καει και να βρω και την αρωστεια που επασχε και να το γιατρεψω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150 € μεταχειρισμένα :thumbsdown:

πήρα καινούριο στάτορα και ανορθωτή της Electrex (προληπτικά, τελικά ήταν η μπαταρία αλλά θα τα αλλάξω εν καιρώ) από Αγγλία (Ebay) με λιγότερα και ταχυδρομικά μέσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
150 ? μεταχειρισμένα :thumbsdown:

πήρα καινούριο στάτορα και ανορθωτή της Electrex (προληπτικά, τελικά ήταν η μπαταρία αλλά θα τα αλλάξω εν καιρώ) από Αγγλία (Ebay) με λιγότερα και ταχυδρομικά μέσα!!!

Και καλα εκανες απλα εγω δεν ειχα την δυνατοτητα να κανω αυτες της αγορες λογω ελειψης χρονου συν του οτι χρειαζομουν την μηχανη αυτην την εβδομαδα επειγοντως σε δουλεις που το παπακι δεν μπορει να καλυψει και ηδη η δυο μερες χασιμο μου εχει κλειση την κυριακη για δουλεια :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα τα πληρωσες μια χαρα τα πηνια φιλε μου αλλα επισκευαζονται μια χαρα με κοστος πολυ μικροτερο. Αντε να εδινες 50? με το ζορι... Αν εχεις τα παλια κρατησε τα και πηγαινε τα για επισκευη. Αχρειαστα να σου ειναι, αλλα ποτε δεν ξερεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τωρα τα πληρωσες μια χαρα τα πηνια φιλε μου αλλα επισκευαζονται μια χαρα με κοστος πολυ μικροτερο. Αντε να εδινες 50? με το ζορι... Αν εχεις τα παλια κρατησε τα και πηγαινε τα για επισκευη. Αχρειαστα να σου ειναι, αλλα ποτε δεν ξερεις...

Το ξερω οτι επισκευαζονται κοστος που ρωτησα αντε βαρια βαρια 70 ευρω και μαλλον θα δωσο τα παλια για επισκευει ,αστα να βρισκονται μπορει να τα χρειαστη κανα φιλαρακι απο εδω μεσα -ελπιζω οχι- αλλα το ξαναλεω ημουν πιεσμενος χρονικα αυτα που βρεθηκαν ηταν σχεδον κουτα .οποτε αν εχασα εχασα 70 ευρω που δεν τα λυπαμε γιατι το μηχανακι το εχω λιωσεικαι ποτε εως τωρα δεν εβγαλε ζημια μικρη η μεγαλη και η χαρες που μου εχει δωσει ειναι ανεκτιμητες ,αλλα αυτα που κλαιω γιατι το θεωρο υπερβολικο ειναι τα 120 ευρω της οδικης 1 ευρω το χιλιομετρο !!!!!εελεος ενταξει το ξερω στην αναγκη ημουν και η επηχειρησει δουλευει για το κερδος της αλλα .................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πρέπει να ήταν κατασκευαστικό το λάθος.

Πρέπει να είναι τουλάχιστον το 2ο ΧΧ που αναφέρεται εδώ η ίδια βλάβη... :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να είναι τουλάχιστον το 2ο ΧΧ που αναφέρεται εδώ η ίδια βλάβη... :this:

Κατασκευαστικο λαθος σε μηχανακι που κλυκλοφορει απο το 99 και με 90000 χιλιομετρα??? :think: ας ειναι ετσι οποτε το επομενω πηνιο πρεπει να καει σε αλλα 90000 χιλιομετρα ,

μην ξαχναμε και της καταπονησεις που δεχεται ενα πηνιο και στο κατω κατο το να καει κατι σε μηχανακι που εχει δουλεψει δεν το θεωρο σοβαρο ,σοβαρο ειναι αν μολις το παρεις καινουριο αρχιζεις να εχεις τετοια προβληματα τοτε ναι σιγουρα υπαρχει προβλημα . :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μακαρι να ειναι οτι χειροτερο θα σου τυχει απο εδω και περα... να σαι παντα καλα να ταξιδευεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....τρελη ταλαιπωρια φιλε !...αλλα η φθορα νορμαλ μου φαίνεται μετα απο 90.000 χιλιομετρα και σχεδον 10 χρονια στη πλατη!!

αντε τωρα για τα επομενα 100.000 !!! :_rock-on:

...

...

:blink: ...120 ευρω για 120 χιλιομετρα ε?...τι να πεις !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μακαρι να ειναι οτι χειροτερο θα σου τυχει απο εδω και περα... να σαι παντα καλα να ταξιδευεις :_thumbsup:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

....τρελη ταλαιπωρια φιλε !...αλλα η φθορα νορμαλ μου φαίνεται μετα απο 90.000 χιλιομετρα και σχεδον 10 χρονια στη πλατη!!

αντε τωρα για τα επομενα 100.000 !!! :_rock-on:

...

...

:blink: ...120 ευρω για 120 χιλιομετρα ε?...τι να πεις !

Ευχαριστω

και ναι θελω ακομα τουλαχιστων 100000 χιλιομετρα με αυτο το μηχανακι για να αρχισω να το βαριεμαι ;)

πιστεψε με αυτα τα 120 ευρω θα ταθυμαμαι για πολυ καιρο ακομα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κατασκευαστικο λαθος σε μηχανακι που κλυκλοφορει απο το 99 και με 90000 χιλιομετρα??? :think: ας ειναι ετσι οποτε το επομενω πηνιο πρεπει να καει σε αλλα 90000 χιλιομετρα ,

μην ξαχναμε και της καταπονησεις που δεχεται ενα πηνιο και στο κατω κατο το να καει κατι σε μηχανακι που εχει δουλεψει δεν το θεωρο σοβαρο ,σοβαρο ειναι αν μολις το παρεις καινουριο αρχιζεις να εχεις τετοια προβληματα τοτε ναι σιγουρα υπαρχει προβλημα . :)

Τι καταπόνηση να δέχεται ο στάτορας της γεννήτριας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια!Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα αυτην την στιγμη!Το θεμα ειναι οτι πρωτα αλλαξα ανορθωτη χωρις ακομα να τον πληρωσω!Με τα λεγομενα σας μπορει να μην εχει προβλημα ο ανορθωτης που δεν το νομιζω και να ειναι μονο στα πηνια! Ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω αν θα καταφερω να τα επιδιορθωσω!Στην χοντα που ρωτησα μου ειπαν 410 ευρω και δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα!Θελουν παραγγελια απο Ιαπωνια και αγνωστο ποτε θα ερθουν!Αν μπορει να βοηθησει κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπερα παιδια!Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα αυτην την στιγμη!Το θεμα ειναι οτι πρωτα αλλαξα ανορθωτη χωρις ακομα να τον πληρωσω!Με τα λεγομενα σας μπορει να μην εχει προβλημα ο ανορθωτης που δεν το νομιζω και να ειναι μονο στα πηνια! Ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω αν θα καταφερω να τα επιδιορθωσω!Στην χοντα που ρωτησα μου ειπαν 410 ευρω και δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα!Θελουν παραγγελια απο Ιαπωνια και αγνωστο ποτε θα ερθουν!Αν μπορει να βοηθησει κανεις?

εχεις βαλει και στο moto.gr το προβλημα σου σου εχω στειλη π.μ. διαβασε το και εδω ειμαστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα παιδια εγινε η μοτο μου!Επισκευαστηκαν τα πηνια στην

Θεσσαλονικη με κοστος στα 150 ευρω και λυθηκε το προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σας!Γεια κακη μου τυχη το προβλημα εμφανιστηκε παλι!Πανω στην ατυχια μου σταθηκα τυχερος παιδια που δεν ειχα και χειροτερα!Τι εννοω?

Το προβλημα μου εμφανιστηκε στην Γαλλια στην επιστροφη μου απο ταξιδι που εκανε με το χχ στην Βαρκελωνη!Σταματησα σε ενα βενζιναδικο να βαλω βενζινη και το χχ μετα δεν επαιρνε μπροστα!Το εσπρωξα και πηρε!Απο εκει γυρισα πισω χωρις να αναβω φωτα και φυσικα μονο εγνατια οπου δεν ανεβαζε θερμοκρασια η μηχανη για να τραβαει ρευμα το βεντιλατερ!Ισα ισα οταν σταματησα και στο Μονακο και στην Βενετια να διανυκτερευσω φορτιζε η μπαταρια και γυριζε την μιζα κανονικα!Τεσπα γνωριζει καποιος που μπορω να βρω και γω μεταχειρισμενα για να μην μπω στην διαδικασια να επισκευαζω παλι τα παλια?Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μοντέλλα είναι τα εν θέματι ΧΧ;

Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ βλάβη που παρουσιάζουν στην υπερδεκαετή

πορεία τους. Απο το 2002 και μετά το πρόβλημα λύθηκε.

Κάποιος αναβάτης απο εδώ μου είχε πει και τη μάρκα

του ανορθωτή (νομίζω mitcubichi) που φορά και το δικό μου

και τελείωσες.

Αυτά

Αλήθεια ποιό είναι καλύτερο,το γέρικο ΧΧ η η καινούρια Κ;

ΥΓ μην αρχίσετε πάλι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν χαλασαν τα πηνια δε γινεται να εφτιαξαν παλι μονα τους. Κατι αλλο φταιει και συγκεκριμενα καποια κακια ηλεκτρικη επαφη. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπερα σας!Γεια κακη μου τυχη το προβλημα εμφανιστηκε παλι!Πανω στην ατυχια μου σταθηκα τυχερος παιδια που δεν ειχα και χειροτερα!Τι εννοω?

Το προβλημα μου εμφανιστηκε στην Γαλλια στην επιστροφη μου απο ταξιδι που εκανε με το χχ στην Βαρκελωνη!Σταματησα σε ενα βενζιναδικο να βαλω βενζινη και το χχ μετα δεν επαιρνε μπροστα!Το εσπρωξα και πηρε!Απο εκει γυρισα πισω χωρις να αναβω φωτα και φυσικα μονο εγνατια οπου δεν ανεβαζε θερμοκρασια η μηχανη για να τραβαει ρευμα το βεντιλατερ!Ισα ισα οταν σταματησα και στο Μονακο και στην Βενετια να διανυκτερευσω φορτιζε η μπαταρια και γυριζε την μιζα κανονικα!Τεσπα γνωριζει καποιος που μπορω να βρω και γω μεταχειρισμενα για να μην μπω στην διαδικασια να επισκευαζω παλι τα παλια?Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

πηγαινε σε ηλεκτρολογο να στα μετρησει μονο ετσι θα βγαλεις ακρη αν ειναι οντως τα πηνια.

και στο δικο μου για 2 χρονια πηγαινε καλα μεχρι που τα εκανε καρβουνο.

Τι μοντέλλα είναι τα εν θέματι ΧΧ;

Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ βλάβη που παρουσιάζουν στην υπερδεκαετή

πορεία τους. Απο το 2002 και μετά το πρόβλημα λύθηκε.

Κάποιος αναβάτης απο εδώ μου είχε πει και τη μάρκα

του ανορθωτή (νομίζω mitcubichi) που φορά και το δικό μου

και τελείωσες.

Αυτά

Αλήθεια ποιό είναι καλύτερο,το γέρικο ΧΧ η η καινούρια Κ;

ΥΓ μην αρχίσετε πάλι.....

Πετρο το δικο μου ειναι του 99

το προβλημα στον ανορθωτη ηταν η ελλειπης στεγανοποιησει που ειχε σε ορισμενα μοντελα οποτε σε νερο με μεγαλη πιεση η πολυ μα παρα πολυ βροχη μπορει να εβγαζε προβλημα.

ποιο ειναι καλυτερο xx η καινουριο Κ??

δεν ξερω δεν με αφορα εγω εχω xx :P και ειμαι καλα. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγαινε σε ηλεκτρολογο να στα μετρησει μονο ετσι θα βγαλεις ακρη αν ειναι οντως τα πηνια.

και στο δικο μου για 2 χρονια πηγαινε καλα μεχρι που τα εκανε καρβουνο.

Πετρο το δικο μου ειναι του 99

το προβλημα στον ανορθωτη ηταν η ελλειπης στεγανοποιησει που ειχε σε ορισμενα μοντελα οποτε σε νερο με μεγαλη πιεση η πολυ μα παρα πολυ βροχη μπορει να εβγαζε προβλημα.

ποιο ειναι καλυτερο xx η καινουριο Κ??

δεν ξερω δεν με αφορα εγω εχω xx :P και ειμαι καλα. :D

και εγω το ίδιο

εχω ΧΧ και ξεμπερδεψα οριστικα με το θεμα μοτο

παμε για αλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα