Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Αφιερώνω το παρακάτω βίντεο (δεν είναι τραγούδι) στον Πέτρο και στην Θάλεια! Θυμάμαι που έλεγαν ότι το βλαστάρι τους ρωτάει συνέχεια "τι είναι αυτό;" Αφιερωμένο λοιπόν και καλό Πάσχα σε όλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2009 Αφιερωμένο στο μονοπάτι που διάλεξες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2009 σε οποιον να 'ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 εκει που παει ..............................ας παει ...................... με όλη την εννοια του ............... γιατι οι αξιες στη ζωη μου, ειναι σταθερες και αμεταβλητες ανεξαρτητως καταστασεων και συγκυριών... ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ... ;) www.youtube.com/watch?v=lLq8kP3Pieg Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος Μουσική: Χριστόφορος Κροκίδης Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Όταν δακρύζεις περιμένοντας την άνοιξη όταν κρυώνεις όταν δαγκώνεις με παράπονο τα χείλια σου όταν ματώνεις. όταν οι δρόμοι σου τελειώνουνε απότομα, όταν δεν θα' χεις που να πας και που να κλάψεις, όταν βουλιάζεις στο περίπου και στο τίποτα, να με φωνάξεις. Όταν με σάλπιγγες ξυπνήσεις και με τύμπανα όταν σε πιάσουν, όταν θα ψάχνεις στο ταβάνι την εξώπορτα όταν σε σπάσουν, όταν τα λόγια σου θα πέφτουνε στο πάτωμα, όταν οι φίλοι σου σ' αφήσουν να ρημάξεις, όταν σε φτύσουνε οι πρόχειρες αγάπες σου, Να με φωνάξεις Όταν θ' ανέβεις σ ένα χάρτινο αερόστατο όταν πετάξεις, όταν θα πέσεις κάποια νύχτα από τα σύννεφα όταν τρομάξεις, όταν θα ψάχνεις την ουσία με την γλώσσα σου, όταν φοβάσαι τον καθρέφτη να κοιτάξεις, όταν στραβώσει το μυαλό σου επικίνδυνα, Να με φωνάξεις Φώναξε με φώναξε με με τα κύματα, κατακόκκινο φεγγάρι δώσ' μου βήματα. Να με φωνάξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Στην κοπελιά απ'αχπάν :lol: I�m on the rebound I get it when I want to I�m on the way down I�m getting fixed without you You gave me a band aid I put it on my heartbreak And all you got is pictures in your hand Don't you wish you could hold The angel in the centerfold The fantasy you couldn�t control I walked away from you (I walked away from you) Don't you wish you could hold? The pretty little paper doll The one you couldn�t quite control I walked away from you Flip to me I�m the centerfold I�m gonna charm you all night (all night) Stick to me I�m the centerfold We�re gonna go on, hold tight I�m gonna hate you �Til I forget you So here�s a keep sake I left it in the bathroom Just a little something Something to remind you I�m sure you�ll never get this close again ψιτ ζωγραφισμενο παληκαρι........................ πιάσε............... www.youtube.com/watch?v=SY_rA-zbRDM By the time you hear the siren It's already too late One goes to the morgue and the other jail One guy's wasted and the other's a waste It goes down the same as the thousand before No one's getting smarter No one's learning the score Your never ending spree of death and violence and hate Is gonna tie your own rope Tie your own rope Tie your own Hey, man you disrespecting me take him out You gotta keeep'em separated Hey, man you talkin' back to me take him out B) AMANDA !!!!!!!!!! Παρτο αρωστη :P http://www.youtube.com/watch?v=AqfJntbTR7c&feature=related Το ξέρω πως δεν είμ' αυτός που πάνω του θα στηριχθείς ούτε λεφτάς κι ίσως γυρνάς πιωμένο μες στα μπαρ να με βρεις Ομως εγώ θα σου μετρώ της πόλης το σφυγμό μ' αγκαλιές θα σου χαϊδεύω το μυαλό με χίλιες και μια νύχτες γλυκές ξερεις γιατι................................ www.youtube.com/watch?v=LZLEDUzBH4w Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 και επειδη σταματημο .....................δεν εχω............και δεν μπορειτε να με μπαναρετε γι αυτο ................................. B) (ελπιζω ) στης ζωης μου τα διαολοσκορπισματα ............................. www.youtube.com/watch?v=aYGNCaOijxs And I want you And blessed are the broken And I beg you No loneliness, no misery is worth you Oh, tear his heart cold as ice Its mine And I wait, praying to the northern star Im afraid it wont lead you anywhere και ενα για την παρτυ μου ........... www.youtube.com/watch?v=2aYzrXUzGws My first name Angelene Prettiest mess you've ever seen Love for money is my sin Any man calls, I'll let him in Rose is my colour, and white Pretty mouth and green my eyes I see men come and go But there'll be one who will collect my soul and come to me Two-thousand miles away He walks upon the coast Two-thousand miles away It lays open like a road Dear God, life ain't kind People getting born and dying But I've heard there's joy untold Lays on that open road in front of me My first name is Angelene Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Αυτό είναι για την Χαρά μου.Μιας και είναι αποφασισμένη να με ακολουθήσει πέρα απο τα σύνορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) στους ξενιτεμενους (εγω 6 χρονια αγγλια αυτο ακουγα για να μου ρθει ελλαδα στο μυαλο) Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις τις ώρες που αγριεύει η βροχή στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου σου 'φερα απ' τους Δελφούς γλυκό νερό στα δύο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου και πριν προλάβω τρις να σ' αρνηθώ σκούριασε το κλειδί του παραδείσου Το καραβάνι τρέχει μες στη σκόνη και την τρελή σου κυνηγάει σκιά πώς να ημερέψει ο νους μ' ένα σεντόνι πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά αγάπη που σε λέγαμ' Αντιγόνη Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει και σε ποιο γαλαξία να σε βρω εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diogenis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) to me...and to you... thank you... Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2009 από τον diogenis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) .................................σε οσους θελουν να μπουν κουμανταδοροι στη ζωη μου..................................... .............βρε ουουουουουοουστ.............. Στίχοι: Ανδρέας Τσιλιφώνης Μουσική: Ανδρέας Τσιλιφώνης Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Άσε με να κάνω λάθος Μην μου λες πως ειν' ντροπή άσε με να βρω μονάχος Ποιο το τέλος ποια η αρχή άσε με μονάχο μου να νιώσω Την ουσία μέσα σ' όλα που 'χεις πει Αν αντίρρηση μου φέρεις Θα θυμώσω και το ξέρεις Αν με χάσεις αιτία θα 'σαι εσύ Άσε με να κάνω λάθος άσε με να κούραστώ άσε με να 'ρθω μονάχος Και συγνώμη να σου πω Έχω μπόλικο καιρό να κοροϊδεύω Κάθε λέξη, κάθε έννοια και σκοπό Έχω όρεξη πολύ να αλητεύω Κι ας μη ξέρω για τι ψάχνω ή τι θα βρω Μη μου λες για εξερευνήσεις Και για χώρες μακρινές Μη μου λες για κατακτήσεις Και για μαζικές δομές Πες μου μόνο πως περνούν τη νύχτα Με δυο φίλους σ' ένα υπόγειο σκυφτό Η σειρήνα πάνω ουρλιάζει Και η σύριγγα αδειάζει Και το αίμα χύνεται ζεστό Άσε με να κάνω λάθος άσε με να δω καλά άσε με να βρω μονάχος Τι μου παίρνει τα μυαλά άσε με να σου σφυρίξω στο σκοτάδι Ένα γνώριμο παλιό σκοπό άσε με να σου γεμίσω κάποιο βράδυ Τα κενά με μουσική, rock'n'roll που συμπαθώ Άσε με να κάνω λάθος Μη παριστάνεις το Θεό Δεν μ' αρέσουν οι σωτήρες Δε γουστάρω να σωθώ Δεν πειράζει αν μετά θα μετανιώσω Δεν τρέχει τίποτα αν διπλά θα κουραστώ Δεν με νοιάζει απαγοήτευση αν νιώσω Αφού ξέρω πώς έπαιξα και 'γω Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2009 από τον MantisZZN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 .........................και επειδη με επιασαν τα ρομαντικα (μια φορα τα χιλια χρονια)............................ Σ' ΑΓΑΠΑΩ, Σ' ΑΓΑΠΑΩ, Μ' ΑΚΟΥΣ...? Και λιγα λογια για το ποιημα αυτο! Οδυσσέας Ελύτης, ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ “… ο ποιητής απευθύνει τις ερωτικές επικλήσεις του στην αγαπημένη του, η οποία παρουσιάζεται αγνή και σχεδόν υπερκόσμια, θεϊκή. Το ποιητικό υποκείμενο διακατέχεται από μιαν έντονη ερωτική φλόγα στην καθαρή της διάσταση, σχεδόν καθαγιασμένη, η οποία το βοηθά να εξαγνιστεί. Η απουσία μάλιστα του ερωτικού αντικειμένου και η μοναξιά του ποιητή τονώνει το ερωτικό συναίσθημα. Όπως ακριβώς συμβαίνει, «ο έρωτας δεν εξαρτάται από το αίσθημα της ανταπόδοσης, αλλά είναι μια υπέρτατη δύναμη που ωθεί τον άνθρωπο να υπερβεί τον εαυτό του»”. Μερικα στοιχεια για την τεχνοτροπια συνθεσης του: Το "Μονόγραμμα" αποτελεί περίπλοκη σύνθεση με βάση το 7. Eίναι 7 ποιήματα αριθμημένα με λατινικούς αριθμούς και καθένα με 7 ή, πολλαπλάσιους του 7, στίχους. Το I με επτά στίχους, το II με 21, δηλαδή τρεις φορές επτά , το III με 35 (πέντε φορές επτά), το IV με επτά φορές επτά. Το V με όσους και το ΙΙΙ, το VI με όσους και το ΙΙ και τέλος το VII με όσους και το Ι. Η σύνθεση αρχικά είναι αύξουσα με μεσαίο το IV, 7 φορές 7 = 49 στίχους και φθίνει μετά με το ίδιο τρόπο. Αργοτερα το ποιημα μελοποηθηκε απο τον Μίκη Θεοδωράκη. Ακολουθει η πρωτη εκτελεση Μίκης Θεοδωράκης & Ιουλίτα Ηλιοπούλου ( Ντουέτο ) Υ.Γ.: το ποιημα αφιερωνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.............. το εβαλα γιατι ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 (τροποποιήθηκε) www.youtube.com/watch?v=axe8CwH3tmY Εκτος βεβαια αν το nickname σου ειναι ασχετο με τους ΖΝ. Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2009 από τον man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Σημειωση για το παραπανω video. Δεν ειμαι fan των ΖΝ. Παρολαυτα ετσι οπως εψαχνα στο youtube επεσα σε ενα παλιο rap κομματι απο τους Razastarr, τοτε που προσπαθασουμε να κανουμε κατι διαφορετικο απο το να δειχνουμε ποσες πουτανες μπορουμε να μαζεψουμε για παιξουν σε ενα video μας. www.youtube.com/watch?v=1SLmFiA5SVk&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 man thanks για την αφιερωση αλλα το nick μου ουδεμια σχεση με τους ΖΝ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 για τον ψηλο.. www.youtube.com/watch?v=3lTAwk5VXq4 Οι φίλοι μου είναι κραυγές στη σιωπή οι φίλοι μου φώτα κινδύνου στο σκοτάδι μόνοι σαν δέντρα των κορφών, σαν προσευχή παιδιά που δε γυρίζουνε στο σπίτι τους το βράδυ Οι πιο πολλοί λατρεύουν τις αργίες μα οι φίλοι μου μισούν τις Κυριακές κρύβονται πίσω από τα φώτα στο λιμάνι βάζουν φωτιές, βάζουν φωτιές Σ' αρπάζει από τα μαλλιά η ασημένια σφήκα βραδιές βραδιές και σε τινάζει πάνω έκανα δρόμο να σε δω μα δε σε βρήκα στέκω στις μύτες των ποδιών, μα δε σε φτάνω Κακή εποχή κακές στιγμές μου φέρνει χώμα μυρίζω μοβ σκιές βλέπω θαμπά σαν ένα σαπιοκάραβο που στα ρηχά ξεσέρνει σαν του Ιούδα φίλημα θα φύγω μακριά Ξέρεις πώς είναι να διαβάζεις στο σκοτάδι ξέρεις πώς είναι να δακρύζεις στα κρυφά φώτα της πόλης και μεγάλοι άδειοι δρόμοι τα όνειρα της Κυριακής κοστίζουν ακριβά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2009 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Να κοιμηθούμε αγκαλιά Στίχοι: Γιώργος Κλεφτογιώργος Μουσική: Σοφία Βόσσου Πρώτη εκτέλεση: Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε πώς μ΄αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας Τα φιλιά σου στο λαιμό μου μοιάζουνε με θαύματα σαν τριαντάφυλλα που ανοίγουν πριν απ΄τα χαράματα στων ματιών σου το γαλάζιο έριξα τα δίχτυα μου στις δικές σου παραλίες θέλω τα ξενύχτια μου Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά... Στις ρομαντικές ψυχές εντός και σε μια συγκεκριμένη εκτός! απ τα πολυ αγαπημενα μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 Leave out all the rest!!! I dreamed I was missing You were so scared But no one would listen Cause no one else cared After my dreaming I woke with this fear What am I leaving When I'm done here So if you're asking me I want you to know When my time comes Forget the wrong that i've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Don't be afraid I've taken my beating I've shared what i made I'm strong on the surface Not all the way through I've never been perfect But neither have you So if you're asking me I want you to know When my time comes Forget the wrong that i've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting / all the hurt inside you learned to hide so well Pretending / someone else can come and save me from myself I can't be who you are When my time comes Forget the wrong that I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting / all the hurt inside you learned to hide so well Pretending / someone else can come and save me from myself I can't be who you are I can't be who you are Aπο τα καλυτερα των Linkin Park. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2009 στον lavazutra... throw me to the lesbians... and then you, lesbians, lift me up... ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αφιέρωμένο στην Άσχετη: http://www.esnips.com/doc/3add96b5-5ad1-45...%8C%CE%96%CE%91 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον nexxon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) το έψαχνα αυτό το τοπικ :) σε όσους ψήφισαν σήμερα Υπάρχω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω, σκλάβα τη ζωή σου θά' χω κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς. Υπάρχω μέσ' στα μάτια σου που κλαίνε, μέσ' στα χείλη σου που καίνε και θα υπάρχω στα τραγούδια που θ' ακούς. Είμαι της ζωής σου ο ένας, δε με σβήνει κανένας κι αν με άλλους μιλάς κι ώρες-ώρες γελάς κατά βάθος πονάς, γιατί σκέφτεσ' εμένα. Είμαι και αρχή και φινάλε και στη σκέψη σου βάλε πως αν κάνεις δεσμό μέσ' σε λίγο καιρό θα χωρίσεις γιατί θα υπάρχω εγώ. Υπάρχω, στη χαρά σου και στη λύπη η μορφή μου δε θα σου λείπει κι ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστώ. Υπάρχω μέσ' στην τύχη σου που βρίζεις, στο μυαλό σου που ζαλίζεις με τσιγάρο μ' αναμνήσεις και πιοτό. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες