amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Στην απο πάνω!!!Φαίνεται σκληρή απαγγελία αλλά αν κάποιος το προσέξει δεν είναι :o ..................... But I will teach you many things, before I let you fall. I am the black dead nightmare. I bring a light so bright; To illuminate the path we take; I show the way that all hearts break, And I will see the old world's back be broken Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Honda55551 ..............να τι θα σου στειλω...το ακουγα τωρα και για καποιο λογο φανταστηκα οτι ανετα το ακους σε καποιο μπαρ με κανα 2 φιλαρακια και μπυριτσες............... γεια μας Αντρικο...για οταν θα ρθεις αθηνα!!! Thin Lizzy As I was goin over the cork and kerry mountains I saw captain farrell and his money he was countin I first produced my pistol and then produced my rapier I said stand and deliver or the devil he may take ya Musha ring dum a doo dum a da Whack for my daddy-o Whack for my daddy-o Theres whiskey in the jar-o I took all of his money and it was a pretty penny I took all of his money and I brought it home to molly She swore that shed love me, never would she leave me But the devil take that woman for you know she tricked me easy Being drunk and weary I went to mollys chamber Takin my money with me and I never knew the danger For about six or maybe seven in walked captain farrell I jumped up, fired off my pistols and I shot him with both barrels Now some men like the fishin and some men like the fowlin And some men like ta hear a cannon ball a roarin Me I like sleepin specially in my mollys chamber But here I am in prison, here I am with a ball and chain yeah Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 σιγουρα ΑΥΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 σιγουρα ΑΥΤΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εδώ και κάποια χρόνια, έχω ένα ...φιλαράκι, που παίζει κιθάρα.. Τον ακούω πολλές φορές.. μ αρέσει και τον γουστάρω.. Δεν ξέρω αν τον ξέρετε.. τον λένε David Gilmour Μπορείτε να τον ακούσετε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE...feature=related Ελπίζω να σας αρέσει Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2008 από τον kostas_1100gs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Εδώ και κάποια χρόνια, έχω ένα ...φιλαράκι, που παίζει κιθάρα.. Τον ακούω πολλές φορές.. μ αρέσει και τον γουστάρω.. Δεν ξέρω αν τον ξέρετε.. τον λένε David Gilmour Μπορείτε να τον ακούσετε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE...feature=related Ελπίζω να σας αρέσει δε μας ειπες ομως σε ποια κυρια παει το τραγουδακι!? Τετοιο τραγουδι ...πρεπει να χει αφιερωθει καπου..καποτε... :) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 δε μας ειπες ομως σε ποια κυρια παει το τραγουδακι!? Τετοιο τραγουδι ...πρεπει να χει αφιερωθει καπου..καποτε... :) :P Οκ λοιπόν... Το τραγούδι μιας και απάντησες... εφιερώνεται σε εσένα (δεν έχω κοιτάξει προφίλ, αλλά κρίνω από το όνομα ότι είσαι γυναίκα), έτσι να το ακούς και να το χαίρεσε... Και σε ένα ακόμα πολύ γλύκό παιδί.. την Μαρία (με γγ :) ) που να περνά καλά, όπου και αν είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 αφιερωμενο σε ολους.... http://www.youtube.com/watch?v=WXutbXpCiUo...feature=reladet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Αφιερωμένο σε ένα Μωρό Παράκληση Ιωαννίδης Αλκίνοος Μουσική/Στίχοι: Ιωαννίδης Αλκίνοος/Ιωαννίδης Αλκίνοος Περπάτησα πάρα πολύ και τα φτερά μου τα 'χω χάσει Μα εσύ που δεν πατάς στη γη καν' την ψυχή μου να πετάξει Μ' ένα αερόστατο να πάμε στο φεγγάρι ένα αεράκι να μας πάρει Φωτιά και αέρας να κάνουμε δική μας τη μικρή ζωή μας Είν' η καρδιά μου μια αυλή σ' ένα κελί που όλο μικραίνει Μα εσύ που έχεις το κλειδί έλα και πες μου το γιατί Σε κάποια θάλασσα που ο ήλιος τη ζεσταίνει το όνειρο μου ξαποσταίνει Νερό και αρμύρα να κάνουμε δική μας τη μικρή ζωή μας Έχω ένα κόμπο στο λαιμό και μια θηλιά που όλο στενεύει Έλα και κάνε μουσική την τρέλα που με διαφεντεύει Κι αν είναι οι νότες και οι λέξεις αφελείς τραγούδησε τες να χαρείς Μ' ένα τραγούδι να κάνουμε δική μας τη μικρή ζωή μας Το ακούμε εδώ με συμετοχή και του Μάλαμα: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Perastiki..! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2008 Ένα low bap κομματάκι από ένα φιλαράκι... (Ε..μόνο το 1ο κουπλέ κ το ρεφραίν..) Θυμάσαι τα μάτια σου γεμάτα από δάκρυα.. Θυμάσαι τις φορές που όλα φάινονταν μαύρα.. Τότε που τους τοίχους αν κοίταζες μόνος.. Σκεφτόσουν ότι δίπλα σου είναι μόνο ο πόνος... Τις φορές που η νύχτα σε τραβούσε κοντά της Και τα χέρια σου μπλέκονταν στα μαύρα μαλλιά της.. Λες κανείς δεν υπάρχει να σε πάρει μακριά της.. Να σε σώσει απ την ψυχρή αγκαλιά της.. Για μάντεψε ξανά και σκέψου λίγο πιο καλά.. Κοίτα λίγο πιο βαθειά.. Μες στα μαύρα νερά.. Μες στ απέραντο πλήθος που ψυχρά σε προσπερνά.. Ένα ζευγάρι μάτια σε κοιτάζουν καλά.. Είναι τα μάτια που σε είδαν για πρώτη φορά.. Όταν κάπου στο σύμπαν έπαιρνες σάρκα κ οστά.. Κι αν νομίζεις τώρα πως τα 'χεις κάπου ξαναδεί.. Είναι γιατί ήμουν πάντα εκεί.. Ήμουν εκεί όταν σε έσφιγγε η ομίχλη σαν φίδι.. Ήμουν εκεί όταν οι άλλοι από ώρα είχαν φύγει.. Ήμουν εκεί όταν δεν ήξερες ποιον δρόμο να διαλέξεις.. Κι όταν αναρωτιόσουν πόσο ακόμα θ αντέξεις.. Ήμουν εκεί όταν σε χτύπαγε η βροχή σα μαστίγιο .. Και η αμφιβολίες σου είχαν πάρει τον ύπνο.. Κι όταν μου γύρισες την πλάτη εγώ δεν έφυγα ούτε λίγο.. Είμαι εκεί και περιμένω να γυρίσεις πίσω..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Αν και δεν την γνωρίζω...στην κοπέλα απο επάνω και κυρίως στο VTR μου που δεν κουράζεται ποτέ Alright sir sure I'll have another one it's early Three olives, shake it up, i like it dirty (dirty) Tequila for my friend it makes her flirty (flirty) Trust me I'm the instigator of underwear Showing up here and there uh oh (oh no) I'm always on a mission from the get-go (get-go) So what if it's only 1 o'clock in the afternoon It's never too soon to send out all the invatations to the last night (of your life) Lordy, Lordy, Lordy! I can't help it i like to party, it's genetic! It's electrifying, wind me up and watch me go Where she stops, nobody knows A good excuse to be a bad influence on you and you (x15) Alright ma'am (ma'am) Calm down i know your son said he was in my house (my house) He was the captain of the football team but i turned him out He wasn't the first and he won't be the last, to tone it down This happens all the time I'm a story to tell the alibi They wanna go home i asked them (why) It's daylight (not night) They might need a break from all the real life (get a life) It gets to be too much sometimes It's never too late to send out all the invitations to the last night of (your life) Lordy, Lordy, Lordy! I can't help i like to party it's genetic! It's electrifying, wind me up and watch me go Where she stops, nobody knows A good excuse to be a bad influence on you and you (x15) I'm off to see the doctor I hope she has a cure I hope she makes me better What does that even mean? (we don't know!) Lordy, Lordy, Lordy! I can't help it i like to party it's genetic! It's electrifying, wind me up and watch me go Where she stops, nobody knows A good excuse to be a bad influence on you Lordy, Lordy, Lordy! I can't help it i like to party it's genetic! It's electrifying, wind me up and watch me go Where she stops, nobody knows A good excuse to be a bad influence on you Lordy, Lordy, Lordy! I can't help it, i like to party, it's genetic! It's electrifying, wind me up and watch me go Where she stops, nobody knows A good excuse to be a bad influence on you and you (x15) I'm a good excuse (good excuse) To be a bad influence on you and you and you You're too tired You're not too tired! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που φύγανε πάνω στους 2 τροχούς :( Απόψε-Νότης Σφακιανάκης Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2008 από τον kostas3athensfans Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2009 το αφιερωνω σε μενα ;) και στον honda55551! "Το τελευταίο καιρό ακούω συχνά και τρομάζω να λένε όλοι εδώ τριγύρω μου ότι ωριμάζω κι ότι φιλιώνω μ' όλα αυτά που κι αυτοί αγαπάνε, μ' όλα αυτά τα κοντινά και τα πικρά που συναντάνε και μιλάνε , γερνάνε, πάνω σ' αυτά που περπατάνε, πετάνε κι όλο ξεχνάνε, από το τίποτα ζητάνε, και πάνε στα σίγουρα, όπως θέλει η εποχή, εγώ όμως, πλάι μου σέρνω πορφυρένια ευχή. Πάντα να στέκομαι μπροστά απ' τη σκιά μου κι απ' τη φωτιά να ξεπηδάνε τα όνειρα τα μικρά μουּ κοντά μου τα φέρνει ο χρόνος ψημένα και ταμένα να 'ναι, με τη ζωή ερωτευμένα. Σ' αυτό το κόσμο με τα χιλιαδυό μπαλώματα όπου ανοίγουν οι ψυχές, κλέινουνε στόματα και δε χορταίνει η αλήθεια ούτε παίρνει μυρωδιά, στα κρυφά γεννάει το ψέμα και ούτε τσιμουδιά. Γι' αυτό η ευχή μου ανασαίνει στου καιρού τα γυρίσματα και δε μπορεί τα διαβολοσκορπίσματα, έχει περίσσεμα ονείρατα πολλά και χρέωσέ τα στη φωτιά. Να και μια ευχή που χαράμι δε πήγε κι αν δε γουστάρεις μάζεψέ τα και φύγε. Αν περισσέψαν όνειρά μου σκιά μου, χρέωσέ τα στη φωτιά δεν είναι δικά μου. Είναι μια ευχή που έχει ρίζα σαν κι αυτή της πεθυμιάς, γι' αυτό δε βιάζομαι καθόλου να τη ζήσω μονομιάςּ γι' αυτό και δε της κάνω το τελευταίο σινιάλο, το φυλάω για όταν θα πέσω σε κανάλι μεγάλο ή για σπουδαία χαρά και πρωτοτόκια, εκεί που λιώνουν στη φωτιά και τ' ατσάλινα ξόρκιαּ για εκεί μαζεύω στάλα- στάλα στης ζωής την καράφα τις στιγμές μου, τη πιο μεγάλη μου γκάφα, το χειρότερο στο διάβα μου βραχνά που δε κόβεται γιατί ανταμώνω όλους αυτούς συχνά που μου λένε ότι ωριμάζω και να συνεχίσωּ μ' άλλα λόγια, μπρος γκρεμός, γκρεμός και πίσω. Ονειρεύομαι, λοιπόν, με τη ψυχή στο στόμα κι ίσως κάνουν πως δε καταλάβανε ακόμα, όσοι έχουν πάρε- δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους, θα συναντήσουνε στο φως τα σχέδια τους. Γεια χαρά τους εγώ κυλάω σε πύρινη φλέβα κι αν δε φοβάσαι τις φλόγες, έχει χώρο, ανέβα. Στα όνειρα που περισσεύουν, ρίξε μια ματιά και χρέωσέ τα στη φωτιά." Sadahzinia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Στην κοπελιά απ'αχπάν :lol: I�m on the rebound I get it when I want to I�m on the way down I�m getting fixed without you You gave me a band aid I put it on my heartbreak And all you got is pictures in your hand Don't you wish you could hold The angel in the centerfold The fantasy you couldn�t control I walked away from you (I walked away from you) Don't you wish you could hold? The pretty little paper doll The one you couldn�t quite control I walked away from you Flip to me I�m the centerfold I�m gonna charm you all night (all night) Stick to me I�m the centerfold We�re gonna go on, hold tight I�m gonna hate you �Til I forget you So here�s a keep sake I left it in the bathroom Just a little something Something to remind you I�m sure you�ll never get this close again Don't you wish you could hold The angel in the centerfold The fantasy you couldn�t control I walked away from you (I walked away from you) Don't you wish you could hold The pretty little paper doll The one you couldn�t quite control I walked away from you (I walked away from you) Flip to me I�m the centerfold I�m gonna charm you all night (all night) Stick to me I�m the centerfold We�re gonna go on, hold tight (hold tight) Flip to me I�m the centerfold I�m gonna charm you all night (all night) Stick to me I�m the centerfold We�re gonna go on, hold tight Now its him when it coulda been you Tell me why it�s him when it shoulda been you Its crazy how this makes you wanna change Here�s an image you won�t forget All your life I�ll tease, I�ll torment I�ll be gone as soon as you turn the page Don't you wish you could hold The angel in the centerfold The fantasy you couldn�t control I walked away from you (yeah) Don't you wish you could hold The pretty little paper doll The one you couldn�t quite control I walked away from you (oh, walked away from you) Flip to me I�m the centerfold I�m gonna charm you all night (all night) Stick to me I�m the centerfold We�re gonna go on, hold tight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 AMANDA !!!!!!!!!! Παρτο αρωστη :P http://www.youtube.com/watch?v=AqfJntbTR7c&feature=related Το ξέρω πως δεν είμ' αυτός που πάνω του θα στηριχθείς ούτε λεφτάς κι ίσως γυρνάς πιωμένο μες στα μπαρ να με βρεις Ομως εγώ θα σου μετρώ της πόλης το σφυγμό μ' αγκαλιές θα σου χαϊδεύω το μυαλό με χίλιες και μια νύχτες γλυκές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 σε ολους μας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 δεν σε ξερω αλλα ειδα οτι σ αερσουν τα ελληνικα... O AETOΣ ΣΤΙΧΟΙ: Σπύρος Γιατράς ΣΥΝΘΕΣΗ: Αλέκος Χρυσοβέργης & Ειρήνη Χρυσοβέργη ΕΡΜΗΝΕΙΑ: Νότης Σφακιανάκης Και αν μoυ κάψεις τα φτερά vα μηv ξαvαπετάξω απ' της φωτιάς μoυ τov καπvό πάλι ψηλά θα φτάσω. Ο αετός πεθαίvει στov αέρα ελεύθερoς και δυvατός της απovιάς όταv τov βρίσκει σφαίρα τov αγκαλιάζει o ουρανός. Τo αετίσιο δάκρυ μoυ στo χώμα δεv θα φτάvει θα με ζητάς τα δειλιvά κι ύπvoς δε θα σε πιάvει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Μιας και πιάσαμε τα λαϊκά, ορίστε.. Τι ζεϊμπέκικο χορεύεις μ'αυτό το κομμάτι δε λέγεται.. Αυτά είναι τα ελληνικά τραγούδια! Αυτά ήταν, αυτά είναι, και αυτά θα είναι πάντα! Κανένας Ρουβάς, καμία Ταμτα και κανένας Καραφώτης δε θα μπορέσουν ΠΟΤΕ, ούτε καν να ακουμπήσουν τη σκιά αυτού του ανθρώπου! Είδα το μεσημέρι στις ειδήσεις τον Ρουβά να ερμηνεύει το Ain't no Sunshine (του Bill Withers) και ΑΗΔΙΑΣΑ! Ρε γαμώτο, ας κάθονται στ'αυγά τους, και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αλλά όχι και να προσπαθείς να ερμηνεύσεις ΤΕΤΟΙΑ λαϊκά, ή τέτοια κομμάτια όπως το Ain't no Sunshine.. Έλεος πια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dr.mousias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Πλακιτσα δεκτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Πλακιτσα δεκτη? ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!! OMFG!!!!!!!! ας την κοπανησει καπιοιος σας παρακλωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αφιερομενο........................ well ξερει αυτη... ;) When you came in the air went out. And every shadow filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I'm the kind to sit up in his room. Heart sick an' eyes filled up with blue. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. When you came in the air went out. And all those shadows there filled up with doubt. I don't know who you think you are, But before the night is through, I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you. Ow, ooh. I don't know what you've done to me, But I know this much is true: I wanna do bad things with you. I wanna do real bad things with you. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πλακιτσα δεκτη? Η πλακίτσα είναι πάντα δεκτή :D αλλά για το καλό της ανθρωπότητας ας την πυροβολήσει κάποιος ανάμεσα στα μάτια να προχωρήσει η ζωή μας παρακάτω!!.. Edit: Στον αποπάνω μου του αφιερώνω το αποκάτω και ελπίζω να του αρέσει!! : Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2009 από τον SnodeGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 I'm a rabbit in your headlights Scared of the spotlight You don't come to visit I'm stuck in this bed Thin rubber gloves She laughs when she's crying She cries when she's laughing Fat bloody fingers are sucking your soul away... (Away....away....away....) I'm a rabbit in your headlights Christian suburbanite Washed down the toilet Money to burn Fat bloody fingers are sucking your soul away... Sample from movie Jacob's Ladder : If you're frightened of dyin' and you're holding on... You'll see devils tearing your life away. But...if you've made your peace, Then the devils are really angels Freeing you from the earth.....from the earth....from the earth White worms on the underground Caught between stations Butterfingers I'm losing my patience I'm a rabbit in your headlights Christian suburbanite You got money to burn.... Fat bloody fingers are sucking your soul away..... Away, away, away, Away, away, away. U.N.K.L.E featuring Tom Yorke σε όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (έπιπλα που καίγονται στην αυλή κλπ κλπ)... Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (έπιπλα που καίγονται στην αυλή κλπ κλπ)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες