Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 και παλευομαι, και δεν ειμαι ακυρος. υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται διαφορετικη αποψη, η διαφορετικη ιδεολογια. Αν δεν ειναι αποδεκτη αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Δεν υπάρχει μη αποδεκτό εδώ μέσα ρε φίλε, έχουμε κάνει τόσες κουβέντες και καθένας έχει την άποψή του.Απλά είπαμε ότι σε μερικές περιπτώσεις αξιζει να εκμεταλλευτεί καποιος το φόρουμ, έστω και παροδικά, ιδιαίτερα για ένα θέμα που πονάει τόσο πολύ.Δεν τρέχει και τίποτα λέμε ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 και στο κατω κατω ας το εκμεταλευτη, δεν παιρνει κατι απο την τσεπη μας...και ναι ας το εκμεταλευτη αν ειναι να ξαναβρει την μηχανη του, εγω πρωσοπικα αλαρμ και εσυ πιστευω, θα εκμεταλευωμουν ολες τις δυνατοτιτες που θα ειχα αν μου ειχαν κλεψει την μηχανη μου και υπηρχε εστο και μια μηδαμηνη πιθανοτιτα να την ξαναβρω και στα @ρχιδι@ μου αν κανα δυο με ''διαφορετικη αποψη'' ενοχλουνταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Δειτε την ουσια σε αυτα που λεω. Με το παιδι που εγραψε εδω δεν εχω κατι προσωπικο και μακαρι να την βρει. Και δεν λεω ψεματα , πως και εγω αν παθενα το ιδιο θα εκανα οτι περναει απο το χερι μου για να μπορεσω να βρω την μηχανη μου. Με ενοχλει γενικοτερα ομως κατι τετοιο, οχι μονο σε ενα φορουμ , αλλα σε παρομοιες καταστασεις. Πχ του στυλ να με θυμηθει καποιος μετα απο χρονια επειδη χριαζεται κατι μονο και εγω σαν καλος ανθρωπος θα πρεπει να ειμαι εκει να τον βοηθησω. Μην το βλεπετε σαν κατηγορια, ειναι ο τροπος σκεψης που εχω γυρο απο καποια θεματα. Προφανος δεν σκεφτομαστε το ιδιο, θα ηταν βαρετο να ηταν ετσι αλλοστε. Οπως και να εχει, επειδη δεν θελω να ειναι ενα αλλο θεμα το οποιο απλα θα καταληγει απο αντιπαραθεση σε αντιπαραθεση, λεω να το αφησουμε καπου εδω. Και οχι, δεν το λεω αυτο επειδη θελω να εχω τον τελευταιο λογο, απλα επειδη μπορουμε να γραφουμε για μερες πανω σε αυτο και ακρη δεν θα βγει. Δεκτες οι αποψεις σας και σεβαστες, αλλα εχω και εγω τις δικες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 ΦΙΛΕ alarm ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ π.χ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΩΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΜΗΣΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ .ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ "ΠΕΙΣ"ΑΣ ΠΟΥΜΕ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΛΑΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ".ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Μαυρο γατο ε?Κανενας απο το καφε καφε η απο την κρεπερι ποιο κατω δεν ειδε τιποτα αραγε....(αναλογος την ωρα της κλοπης)(εγω μενω πισω απο το δημαρχειο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 κανενας δε ζητησε τη γνωμη σου ρε αλαρμ ολοι γραφουν οτι θελουν στο φορουμ εσενα αμα σε πειραζει μη βλεπεις καν το τοπικ και τελοιωσε το πραμα του παιδιου του φαγανε τη μηχανη και εσυ καθεσε λες λαλακιες να πουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 ΜΠΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ .ΠΡΕΠΕΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Υπάρχει μια έξαρση στις κλοπές μοτοσυκλετών αυτή την περίοδο Θεσσαλονίκη. έχω ακούσει 4 κρούσματα σε 1 εβδομάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Η μηχανή έχει πιθανότητες να βρεθεί. Πολλές μηχανές βρίσκονται. Βάλε αγγελίες σε εφημερίδες αγγελιών, και σε άλλα sites σχετικά με μηχανές, καθώς και στο www.lostandfound.gr Antonis. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyborg 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ναι κι εγώ όπως όλοι μας φαντάζομαι εδώ μέσα θα εχω το νου μου. Αν μπορείς να πεις και κατι που ίσως έχει ως χαρακτηριστικό της πέρα της πινακίδας ίσως να βοηθούσε. Μακάρι να βρεθεί και την αμοιβή να την πιεις σε μπύρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theofilos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 EFXARISTO POLI OLA TA PEDIA GIA THN VOITHIA.TIPOTE PROS TO PARON Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες