Jump to content
ALX™

11ο 36ωρο by ALX

Recommended Posts

Mπράβο zorz! :thumbsup:

Kαι όσον αφορά τον αέρα..εάν πάρεις θέση supersport...αντιμετοπίζεις το πρόβλημα :D Αλλά η σέλα είναι όντως κουραστική :wacko:

Άσε, στο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και το Τρίπολη-Θεσσαλονίκη δοκίμασα τα πάντα! Σκυμμένος μπροστά σε θέση SS, όρθιος σε στύλ εντούρο, ξάπλα πίσω με τα χέρια τεντωμένα σε στυλ τσόπερ, πόδια στα μαρπιέ, πόδια στα πίσω μαρπιέ, πόδια κάτω να κρέμονται, πόδια στον αέρα μπροστά (μέχρι και διατάσεις έκανα εν κινήσει για να ξεπιαστώ! :lol: ), πόδια στον αέρα πίσω (κάπως έτσι; :D), ξάπλα μπρούμυτα πάνω στο tankbag, καθισμένος στο πλάι με το αριστερό ημικώλιο στη σέλα, το δεξί ημικώλιο στη σέλα... :lol: :lol: :lol:

Ευτυχώς που είχα και αυτό που έκανε την κατάσταση λίγο πιο υποφερτή για το δεξί χέρι.

Τροποποιήθηκε από τον zorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπραβο σε ολους σας που πηρατε μερος και που γυρισατε :_thumbsup: απο οτι καταλαβα περασατε πολυ καλα αντε και του χρονου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μπραβο σε ολους σας που πηρατε μερος και που γυρισατε :_thumbsup: απο οτι καταλαβα περασατε πολυ καλα αντε και του χρονου

+1 ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραδοσιακά..........

....... μαζί με το 36ωρο έπεται κι αναλυτική, πιπεράτη με πολλές φωτο , απολαυστική περιγραφή από ALX....! :worthy::_rock-on:

Αλλά,,,, εκτός,,,, του ότι πήγαινε σα το ..... :devil:

Έκανε κι άλλες κανγκουριες....... κι να τον..... ΚΑΒΑΛΑΕΙ μια.......................

......................... πηγούλα ............

2016215720101877847S600x600Q85.jpg

Τροποποιήθηκε από τον PANAHSKKK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<zorz> [[[[[[[[[[[[[Άσε, στο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και το Τρίπολη-Θεσσαλονίκη δοκίμασα τα πάντα! Σκυμμένος μπροστά σε θέση SS, όρθιος σε στύλ εντούρο, ξάπλα πίσω με τα χέρια τεντωμένα σε στυλ τσόπερ, πόδια στα μαρπιέ, πόδια στα πίσω μαρπιέ, πόδια κάτω να κρέμονται, πόδια στον αέρα μπροστά (μέχρι και διατάσεις έκανα εν κινήσει για να ξεπιαστώ! ), πόδια στον αέρα πίσω (κάπως έτσι; ), ξάπλα μπρούμυτα πάνω στο tankbag, καθισμένος στο πλάι με το αριστερό ημικώλιο στη σέλα, το δεξί ημικώλιο στη σέλα...

Ευτυχώς που είχα και αυτό που έκανε την κατάσταση λίγο πιο υποφερτή για το δεξί χέρι. ]]]]]]]]]

:2funny: :2funny: :D :lol:

Mια απ τα ιδια όλοι.......

Τροποποιήθηκε από τον PANAHSKKK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κάτω από 300? Τα καύσιμα ήταν στο περίπου 150? + 110? η συμμετοχή κι έναν καπνό που αγόρασα γυρνώντας στην Αθήνα :D

AAAA και 3 καλαμάκια στο Ρίο με πατάτες και κόκα κόλα 8?

:lol: Normal μου ακουγεται για τετοια εμπειρια!Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαι μερικές φωτό που μου έστειλαν από την λέσχη της Guzzi, έτοιμες με τις λεζάντες τους :P

af1av1.jpg

af2nw1.jpg

afbn4.jpg

:_w00t: :lol: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα λείψω όμως από την απονομή ρε γμτο :( Πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια. Έχω άδεια και θα κατέβω Αστακό για δουλειές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ :D (απ ότι ξέρω δηλαδή) Αν και αυτοί που ήταν "επικίνδυνοι" για το κύπελλο πέρσι, φέτος δεν ήρθαν. Δεν ξέρω κιόλας, αλλά εμένα με είχε "σηκώσει" πολύ η βαθμολογία του 2002 και πέρσι το έχασα για μερικούς βαθμούς ποινής. Σε εκείνο το 36ωρο είχαν φορτωθεί οι περισσότεροι με πολλούς βαθμούς ποινής γιατί δεν κατάφεραν να τερματίσουν. Όσοι είχαμε τερματίσει κανονικά, παίζοντας εν μέρη και το παιχνίδι είχαμε καλή βαθμολογία. Σκέψου ότι εγώ είχα γύρω στους 100 βαθμούς ποινής και ο περισσότερος κόσμος είχε από 300 και πάνω. (Κάποιοι είχαν και 500!!! ) Λίγοι είμασταν με καλούς βαθμούς. Φέτος όμως το 36ωρο του 2002 δεν υπάρχει στην λίστα της πενταετίας κι έτσι μένω πολύ πίσω. (μετράνε του 03 , 04, 05, 06, 07 φέτος)

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που κυνηγάνε σαν λυσασμένοι τα κύπελλα, οπότε όποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα όπως εγώ, μόνο κατά τύχη μπορεί να το πάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.......

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που κυνηγάνε σαν λυσασμένοι τα κύπελλα, οπότε όποιος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα όπως εγώ, μόνο κατά τύχη μπορεί να το πάρει.

Τους είδα,

Με τα ρολόγια και τα gps ανα χείρας.

Χαρά στο κουράγιο τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα λείψω όμως από την απονομή ρε γμτο :( Πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια. Έχω άδεια και θα κατέβω Αστακό για δουλειές

Και που είναι το πρόβλημα; Έτσι όπως σε έκοψα, σε 1,5 ωρίτσα άνετα έχεις πεταχτεί μέχρι τη λέσχη!

Άντε και γιατί κάποιος πρέπει να παραλάβει το δικό μου κύπελλο, το ειδικό βραβείο "Που πας ρε Καραμήτρο 2008"... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα