HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 μπραβο φιλε αντε με το καλο και καλοταξιδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eyes_o9001 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 καλοριζικη,παντα ηθελα να καβαλησω ενα τετοιο εργαλειο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 kales boltes! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 "Ενος λεπτου σιγη . . . " . . . με γεια . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Καλοριζικη και καλα χιλιομετρα να εχεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 B) Καλοριζικη B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Καλοταξιδη και να την προσεχεις σαν τα ματια σου γιατι η μοτοσυκλετα ξεχωριζει. Αφου εισαι κι αθηναιος θα χαρω να την δω κι απο κοντα καποια στιγμη σε καμια εκδρομη. Αυτα τα κρανια-βιδες πολυ ψωνιο! Θελω κι εγωωωω :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Καλοτάξιδη........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Και επιτέλους σήμερα το πρωί... Καλά δεν συζητάμε, η μηχανή είναι τρένο, όπου την πάς πάει, σταθερή μέχρι αηδίας και γενικά απο την στιγμή που την καβάλησα ένιωσα ότι ο κώλος μου και η σέλα της φτιάχτηκαν απο πάντα για να είναι μαζί. Δεν ξέρω αν με καταλάβαίνετε, αλλά έτσι νιώθω. Επίσης, απο τις 12 μέχρι τώρα, έκανα 100 χλμ :P Θα την λυσάξω. Στο βάθος, είναι η "γριά" Χόντα, που θα πρέπει να συντηρηθεί τώρα για να ζήσει. Είμαι κατουρημένος. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Και επιτέλους σήμερα το πρωί... Καλά δεν συζητάμε, η μηχανή είναι τρένο, όπου την πάς πάει, σταθερή μέχρι αηδίας και γενικά απο την στιγμή που την καβάλησα ένιωσα ότι ο κώλος μου και η σέλα της φτιάχτηκαν απο πάντα για να είναι μαζί. Δεν ξέρω αν με καταλάβαίνετε, αλλά έτσι νιώθω. Επίσης, απο τις 12 μέχρι τώρα, έκανα 100 χλμ :P Θα την λυσάξω. Στο βάθος, είναι η "γριά" Χόντα, που θα πρέπει να συντηρηθεί τώρα για να ζήσει. Είμαι κατουρημένος. :lol: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΑΔΕΛΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!! ακομα και να μην φτιαχτικε η σελα για να ειναι απο παντα μαζι με τον κωλο σου, να το κανεις να ειστε μια ζωη παντα μαζι γεματα ομορφες εμπειριες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mariner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Καλορίζικη Γουμπουρουμπου! :_rock-on: Πολλά κ καλά χιλιόμετρα να έχεις και κανόνισε να βολτάρουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Κούκλα ειναι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!! Να την χαίρεσαι αδερφέ και καλοτάξιδι :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 Πώπό το μωρό είναι.... φτου φτου. Θέλω να αρχίσω να βλέπω να μπαίνουν και νικελάκια. Να την δούμε σε καμία βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2008 ..Καλοριζικη..Καλοταξιδευτη!!! :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες