janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 ε.....όχι και με τα ΑRAI ..η τα χ-σπιριτ... Αυτό είναι ένα από τα πολλά review.. επειδή έχουν καθιερωθεί 2 ονόματα δεν σημαίνει ότι είναι το Α και το Ω της αγοράς.. ψάξτε το λιγάκι http://www.youtube.com/watch?v=Rquz7ky2eQQ Το Ν-103 ασφαλές.. αυτό μάλλον πρέπει να μεταφερθεί στα ανέκδοτα.. φυσικά αν λάβουμε υπόψη τον ανταγωνισμό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2008 Το ιδιο λεω και εγω. Καθε κρανος εχει το καλουπι του. Αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις απολυτα το νουμερο, Πιστεψε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DAIMOND 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αυτό είναι ένα από τα πολλά review.. επειδή έχουν καθιερωθεί 2 ονόματα δεν σημαίνει ότι είναι το Α και το Ω της αγοράς.. ψάξτε το λιγάκι http://www.youtube.com/watch?v=Rquz7ky2eQQ Το Ν-103 ασφαλές.. αυτό μάλλον πρέπει να μεταφερθεί στα ανέκδοτα.. φυσικά αν λάβουμε υπόψη τον ανταγωνισμό.. δεν έχεις άδικο αλλά απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς..και οσο για το ψάξιμο..ένα κράνος της τάξης των 500 ευρώ+ δεν υποδηλώνει απερίσκεπτη ενέργεια-αγορά ,υποδηλώνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον εαυτό μας. και επίσης πιστεύω πως δεν ειναι τυχαίο το ότι θεωρουντε τα καλύτερα της αγοράς..εξάλλου το είπες και μόνος σου..''καθιερωθεί'' κατι που δεν έγινε σίγουρα από εμάς η για να μην γενικεύω ..απο μένα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2008 από τον DAIMOND Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Φιλε TERRY θα σε συμβουλεβα να πας πρωτα καπου να το δοκιμασεις αν το κρανος ταιριαζει στο κεφαλι σου γιατι δεν ειναι μονο το νουμερο αλλα και το σχημα του κεφαλιου. αν δεν κανω λαθος στης αντιπρωσπιες της YAMAHA μπορεις να το δεις και να δοκιμασεις το κρανος της SHARK Σίγουρα μπορω να το δοκιμάσω στην αντιπροσωπεια; Γιατί στην δική μου περίπτωση θα το παραγγείλουν και αν δεν ταιριάζει στο σχήμα του κεφαλιού μου θα το δεχτούν ή θα με βάλουν να το πάρω με το ζόρι επειδή το έχω παραγγείλει... :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Παιδια χαρη στο υπεροχο mybike.gr τη παρασκευη παρελαβα το κρανοσ απο Αμερικα Arai rx-7 corsair! 450 μου βγηκε. Ειχα ενα Uvex winf rs, τωρα αρχιζω κ ενοχλω εγω τον αερα οχι ο αερας εμενα αντε γεια το κρανος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Για αυτο τον λογο υπαρχουν οι φημε ζελατινες. Επιμενω να λεω πως δεν προσφερει ασφαλεια αυτο που λες και πως απο κατι τετοιο δεν μπορεις να πεις αν ενα κρανος ειναι καλο. Κρανη αξιας πανω απο 500 ευρω δεν εχουν αυτο το πραγμα, αυτο τα κανει να μην ειναι καλα ? Ειπες κατι το οποιο ειναι λαθος, μην επιμενεις στο οτι ειναι σωστο. Ευχρηστο ναι ειναι και δεν στραβονεις τα ματια σου καμια φορα, δεν προσφερει ομως ασφαλεια στο κεφαλι σου ουτε κανι το κρανος ποιο δυνατο σε συγκρουσεις. Υπαρχουν αλλοστε και ζελατινες που σκουρενουν με την φωτηνοτητα του ηλιου αναλογα. Οσο για τον σκελετο γυαλιων. Φοραω απο τα 16 μου κρανος και γυαλια (κανονικα), ποτε δεν χαλασα σκελετο γυαλιων. Τελος πιστεψε με υπαρχει λογος που οι ζελατινες ειναι απο την εξω πλευρα του κρανους. Ωστε σε καποια συγκρουση απλα να φυγει απο το κρανος και να μην την φας στην μουρη. Οτι ειναι μεσα στο κρανος, αν σπασει ο πρωτος προορισμος ειναι τα μουτρα σου. Μην είσαι απόλυτος σε αυτό που λες.. Το παλλικάρι είπε την εμπειρία του και αν θες και την δική μου άποψη είναι σωστός.. Φυσικά και δεν είναι κριτήριο για το πόσο καλό είναι ένα κράνος αν έχει εσωτερική φυμέ ζελατίνα αλλά αν το είχες θα εκτιμούσες το πόσο πολύ προσφέρει σε πρακτικότητα και ασφάλεια. Εγώ έχω κράνος HJC (κορυφαία κράνη) και ένας λόγος που θα ξανάπαιρνα HJC είναι επειδή έχει αυτή την εσωτερική ζελατίνα. Και να σου πω 2-3 παραδείγματα. Πες οτι ξεκινάς με ηλιοφάνεια απο Αθήνα και κάπου στο Αρτεμίσιο μόλις βγαίνεις απ το τούνελ πλακώνει βροχή και συννεφιά. Θα σταματήσεις στη μέση του δρόμου να αλλάξεις ζελατίνα? 2)Πες οτι Ξεκινάς μέρα και σε πιάνει νύχτα στο δρόμο. Πάλι πρέπει να σταματάς για να αλλάζεις ζελατίνα. Αν όμως έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα και έχεις εμπειρίες θα συμφωνήσεις πως λόγω κούρασης τις περισσότερες περιπτώσεις θα πεις΄΄δεν βαριέσαι΄΄ και θα στραβωθείς να συνεχίσεις με την φυμέ (αυξημένος κίνδυνος) 3)Μπαινοβγαίνεις σε τουνελ και η θερμοκρασία είναι 2 βαθμοί κελσίου. Θα πας με ανοιχτή ζελατίνα και να παγώσεις ή με κλειστή μέσα στο τούνελ και δεν θα βλέπεις την τύφλα σου? Και πολλά άλλα θα μπορούσα να σου πω. Δεν είναι καλύτερο με το πάτημα ενός κουμπιού να έχεις την καλύτερη δυνατή ορατότητα?? Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2008 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 Σίγουρα μπορω να το δοκιμάσω στην αντιπροσωπεια; Γιατί στην δική μου περίπτωση θα το παραγγείλουν και αν δεν ταιριάζει στο σχήμα του κεφαλιού μου θα το δεχτούν ή θα με βάλουν να το πάρω με το ζόρι επειδή το έχω παραγγείλει... :o 1. απλως θα πας και θα τους πεις οτι ενδιαφερεσαι να αγορασεις ενα κρανος απο αυτους και θελεις να το δοκιμασεις 2.εχεις δωσει καποια λεφτα? δεν πιστευω οτι μπορουν να σε υποχρεωσουν να παρεις ενα που δεν σου κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2008 1. απλως θα πας και θα τους πεις οτι ενδιαφερεσαι να αγορασεις ενα κρανος απο αυτους και θελεις να το δοκιμασεις 2.εχεις δωσει καποια λεφτα? δεν πιστευω οτι μπορουν να σε υποχρεωσουν να παρεις ενα που δεν σου κανει Το θέμα είναι πως το έχω παραγγείλει, διότι δεν το έχουν καν εδώ στην Ελλάδα.Το έχω διαλέξει απο το προσπέκτους της SHARK και είναι καινούργιο μοντέλο, γι'αυτό και θα μου έρθει αρχές Ιουλίου. Όσο αφορά αν τους έχω δώσει λεφτά, φυσικά και όχι, γιατί όπως λένε και οι παλιοί, <<όποιος πρωτοπληρώσει κακά γ@μ..>>, δηλαδή δεν θα δώσω τίποτα μέχρι να μου έρθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδια σημερα ηρθε απο αμερικα το κρανος που παραγγειλα.Ενω οτι arai εχω φορεσει σε small εδω στην ελλαδα μου εφαρμοζε κανονικα αυτο το κρανος μπαινει με μια σχετικα υποπτη ανεση στο κεφαλι μου και το νιωθω λιγο πιο μεγαλο.Οταν κουναω το σαγονι μου το κρανος κουνιεται σχετικα ευκολα.Δεν νιωθω την παραμικρη πιεση.Προφανως δεν ειναι καταλληλο ε?Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει ακομα περισσοτερο?Ειναι νομος οτι οταν παιρνεις κρανος πρεπει να ειναι σφιχτο ωστε μετα να παρει το σχημα του κεφαλιου σου και να ανοιξει? Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον gkalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apicos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Το πιο καλό κράνος θα το βρείτε στο Μοναστηράκι.. Στο κέντρο της Αθήνας... Είναι ένα κατάλοιπο της κατοχής! :P Είναι από αυτά τα σιδερένια με την πρόκα στην κορυφή! Προστατεύει ακόμα κι από σφαίρες!! xaxaa Συν του ότι σε μία δύσκολη στιγμή γίνεται έξοχο επιθετικό κι αμυντικό όπλο :P Τιμή: περίπου 120 euro Παιδια σημερα ηρθε απο αμερικα το κρανος που παραγγειλα.Ενω οτι arai εχω φορεσει σε small εδω στην ελλαδα μου εφαρμοζε κανονικα αυτο το κρανος μπαινει με μια σχετικα υποπτη ανεση στο κεφαλι μου και το νιωθω λιγο πιο μεγαλο.Οταν κουναω το σαγονι μου το κρανος κουνιεται σχετικα ευκολα.Δεν νιωθω την παραμικρη πιεση.Προφανως δεν ειναι καταλληλο ε?Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει ακομα περισσοτερο?Ειναι νομος οτι οταν παιρνεις κρανος πρεπει να ειναι σφιχτο ωστε μετα να παρει το σχημα του κεφαλιου σου και να ανοιξει? Πιθανότατα την πάτησες λόγω ενός ενδιαφέροντος χαρακτηριστικού της συγκεκριμένης εταιρείας. Οι τύποι είναι τόσο μα τόσο μπροστά, που χρησιμοποιούν διαφορετικά μαξιλαράκια ανάλογα με την εθνικότητα του ιδιοκτήτη του κράνους. Έχουν 3 είδη: ευρωπαϊκο, ασιατικό κι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. Πιθανότατα, επειδή το αγόρασες από Αμερική, το κράνος σου φέρει τα αμερικάνικα μαξιλαράκια. Το πρόβλημά σου θα λυθεί, εάν πας σε κάποιο μαγαζί εν Ελλάδι κι αγοράσεις νέα μαξιλαράκια ( ή αν περάσεις το κεφάλι σου από καλίμπρα, ώστε να γίνει "αμερικάνικο".. Κάτι δύσκολο, οπότε.... :P ) Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο ( για ακόμα μία φορά ) τον panosxlv650, για τις πληροφορίες, τις οποίες μου δίνει καθημερινά... Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Αν τυχόν το κράνος που έχω παραγγείλει στην αντιπροσωπεία δεν μου κάνει, θα με υποχρεώσουν να το πάρω; Έχει κανείς εδώ κάποια παρόμοια περίπτωση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Το πιο καλό κράνος θα το βρείτε στο Μοναστηράκι.. Στο κέντρο της Αθήνας... Είναι ένα κατάλοιπο της κατοχής! :P Είναι από αυτά τα σιδερένια με την πρόκα στην κορυφή! Προστατεύει ακόμα κι από σφαίρες!! xaxaa Συν του ότι σε μία δύσκολη στιγμή γίνεται έξοχο επιθετικό κι αμυντικό όπλο :P Τιμή: περίπου 120 euro Πιθανότατα την πάτησες λόγω ενός ενδιαφέροντος χαρακτηριστικού της συγκεκριμένης εταιρείας. Οι τύποι είναι τόσο μα τόσο μπροστά, που χρησιμοποιούν διαφορετικά μαξιλαράκια ανάλογα με την εθνικότητα του ιδιοκτήτη του κράνους. Έχουν 3 είδη: ευρωπαϊκο, ασιατικό κι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. Πιθανότατα, επειδή το αγόρασες από Αμερική, το κράνος σου φέρει τα αμερικάνικα μαξιλαράκια. Το πρόβλημά σου θα λυθεί, εάν πας σε κάποιο μαγαζί εν Ελλάδι κι αγοράσεις νέα μαξιλαράκια ( ή αν περάσεις το κεφάλι σου από καλίμπρα, ώστε να γίνει "αμερικάνικο".. Κάτι δύσκολο, οπότε.... :P ) Θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο ( για ακόμα μία φορά ) τον panosxlv650, για τις πληροφορίες, τις οποίες μου δίνει καθημερινά... Ελπίζω να βοήθησα Aδερφε αν ισχυει αυτο με τα μαξιλαρακια τοτε σωζομαι.Ξερεις πανω κατω τιμες?Δεν το εχω ξανακουσει παντως αυτο.Σε ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apicos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Aδερφε αν ισχυει αυτο με τα μαξιλαρακια τοτε σωζομαι.Ξερεις πανω κατω τιμες?Δεν το εχω ξανακουσει παντως αυτο.Σε ευχαριστω. Δυστυχώς τιμές δε γνωρίζω, φίλε μου... Τον Panosxlv650 να ευχαριστήσεις για τη τεχνογνωσία του :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 @gkalas: Η Arai (εκτός από αυτό που λέει ο Apicos) βγάζει διαφορετικά μεγέθη ανάμεσα στις κατηγορίες της. Δηλαδή το Chaser σε small, που έχω, είναι διαφορετικό απο το δικό σου σε small! Επομένως αν δοκίμασες κάποιο άλλο (Chaser-Condor-Viper), ίσως να έχεις λαθεμένη άποψη για το μέγεθος που έπρεπε να επιλέξεις. Ο κολλητός μου, που φοράμε ίδιο μέγεθος σε Shoei, πήρε το RX7-Corsair από Αμερική σε μέγεθος extra small!!! Δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη βεβαια... Πιο πιθανό όμως βρίσκω το ενδεχόμενο των μαξιλαρακίων :) Η τιμή που θα τα βρεις είναι στα 55.00€ περίπου. @Αpicos: Αφού ξέρεις αν είναι να αγοράσω κάτι το "ψειρίζω" ρε.... Υ.Γ.: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασε για να αγοράσω το ρημαδοκράνος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apicos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 @gkalas: Η Arai (εκτός από αυτό που λέει ο Apicos) βγάζει διαφορετικά μεγέθη ανάμεσα στις κατηγορίες της. Δηλαδή το Chaser σε small, που έχω, είναι διαφορετικό απο το δικό σου σε small! Επομένως αν δοκίμασες κάποιο άλλο (Chaser-Condor-Viper), ίσως να έχεις λαθεμένη άποψη για το μέγεθος που έπρεπε να επιλέξεις. Ο κολλητός μου, που φοράμε ίδιο μέγεθος σε Shoei, πήρε το RX7-Corsair από Αμερική σε μέγεθος extra small!!! Δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη βεβαια... Πιο πιθανό όμως βρίσκω το ενδεχόμενο των μαξιλαρακίων :) Η τιμή που θα τα βρεις είναι στα 55.00? περίπου. @Αpicos: Αφού ξέρεις αν είναι να αγοράσω κάτι το "ψειρίζω" ρε.... Υ.Γ.: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασε για να αγοράσω το ρημαδοκράνος!!!! Χαλάλι σου όσα κι αν πέρασα ή θα περάσω, αδερφούλη ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 @gkalas: Η Arai (εκτός από αυτό που λέει ο Apicos) βγάζει διαφορετικά μεγέθη ανάμεσα στις κατηγορίες της. Δηλαδή το Chaser σε small, που έχω, είναι διαφορετικό απο το δικό σου σε small! Επομένως αν δοκίμασες κάποιο άλλο (Chaser-Condor-Viper), ίσως να έχεις λαθεμένη άποψη για το μέγεθος που έπρεπε να επιλέξεις. Ο κολλητός μου, που φοράμε ίδιο μέγεθος σε Shoei, πήρε το RX7-Corsair από Αμερική σε μέγεθος extra small!!! Δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη βεβαια... Πιο πιθανό όμως βρίσκω το ενδεχόμενο των μαξιλαρακίων :) Η τιμή που θα τα βρεις είναι στα 55.00€ περίπου. @Αpicos: Αφού ξέρεις αν είναι να αγοράσω κάτι το "ψειρίζω" ρε.... Υ.Γ.: Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασε για να αγοράσω το ρημαδοκράνος!!!! Πρωτα απ'ολα να σας ευχαριστησω παιδια για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.Απο κει και περα εχω να σου πω οτι δοκιμασα το rx 7.Πηρα τηλεφωνο σε ενα μαγαζι με κρανη και μου ειπε οτι και να τα αλλαξω τα μαξιλαρακια παλι δε θα μου εφαρμοζει στο μετωπο.Στο μετωπο ομως μου ειναι μια χαρα.Το προβλημα ειναι οτι στα μαγουλα δεν νοιωθω πιεση και μπορω σχετικα ανετα να το βγαζω και να το βαζω ενω ξερω οτι στην αρχη πρεπει να ειναι λιγο σφιχτο.Μου απαντησε οτι τοτε χρειαζομαι μεγαλυτερο νουμερο στα μαγουλα και το προβλημα θα λυθει. Ακομα μια ερωτηση φιλε μου,το μεγεθος το εξωτερικο του κρανους ειναι ιδιο με αυτα της ευρωπης?Δηλαση το small το ευρωπαικο ειναι το ιδιο εξωτερικα σε μεγεθος με το αμερικανικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 γιατι ποιο απλα δεν μετρατε την κεφαλα σας με μια μεζουρα....?μετα ολα τα αλλα ειναι στανταρ... π.χ. η κεφαλα μου ειναι 56,5 οποτε παω στο small (55-56) αφου το medium einai 57-58 ,και οταν εισαι στο οριο πας στο πιο μικρο.(αν θυμαμε καλα) αυτα μου τα εξηγησε ο πωλητης ,γιατι πραγματικα ειμουν ασχετος....Αν και στην αρχη πιστευα οτι μου ειχε κανει μλκια γιατι το ενοιοθα πολυ σφιχτο τελικα αποδεικτικε οτι ηταν το σωστο νουμερο.Και αποοτι φενετε το πειρα και σε καλη τιμη ,χωρις να ψαχτο ΚΑΘΟΛΟΥ....360€ αν θυμαμε καλα περισι τετια εποχη μαλιστα πριν ειχα ενα airoh το οποιο το ειχα παρει medium , γιατι μου ηταν πιο ανετο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 γιατι ποιο απλα δεν μετρατε την κεφαλα σας με μια μεζουρα....?μετα ολα τα αλλα ειναι στανταρ... π.χ. η κεφαλα μου ειναι 56,5 οποτε παω στο small (55-56) αφου το medium einai 57-58 ,και οταν εισαι στο οριο πας στο πιο μικρο.(αν θυμαμε καλα) αυτα μου τα εξηγησε ο πωλητης ,γιατι πραγματικα ειμουν ασχετος....Αν και στην αρχη πιστευα οτι μου ειχε κανει μλκια γιατι το ενοιοθα πολυ σφιχτο τελικα αποδεικτικε οτι ηταν το σωστο νουμερο.Και αποοτι φενετε το πειρα και σε καλη τιμη ,χωρις να ψαχτο ΚΑΘΟΛΟΥ....360€ αν θυμαμε καλα περισι τετια εποχη μαλιστα πριν ειχα ενα airoh το οποιο το ειχα παρει medium , γιατι μου ηταν πιο ανετο..... Το εκανα φιλε μου αλλα παραγγειλα απο αμερικα και εφαγα πακετο οπως θα διαβασεις και στα πιο πανω posts. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Μα τον καραφλο-δαιμονα αλλα κεφαλια εχουν οι αμερικανοι??? ή μαλλον αλλα μαγουλα? Φουσκωνουν απο τα burger???? η λυση παντος με τα μαξιλαρακια καλη ακουγετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Πρωτα απ'ολα να σας ευχαριστησω παιδια για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.Απο κει και περα εχω να σου πω οτι δοκιμασα το rx 7.Πηρα τηλεφωνο σε ενα μαγαζι με κρανη και μου ειπε οτι και να τα αλλαξω τα μαξιλαρακια παλι δε θα μου εφαρμοζει στο μετωπο.Στο μετωπο ομως μου ειναι μια χαρα.Το προβλημα ειναι οτι στα μαγουλα δεν νοιωθω πιεση και μπορω σχετικα ανετα να το βγαζω και να το βαζω ενω ξερω οτι στην αρχη πρεπει να ειναι λιγο σφιχτο.Μου απαντησε οτι τοτε χρειαζομαι μεγαλυτερο νουμερο στα μαγουλα και το προβλημα θα λυθει. Ακομα μια ερωτηση φιλε μου,το μεγεθος το εξωτερικο του κρανους ειναι ιδιο με αυτα της ευρωπης?Δηλαση το small το ευρωπαικο ειναι το ιδιο εξωτερικα σε μεγεθος με το αμερικανικο? Πολύ σωστός. Στο μέτωπο δεν πρέπει να έχει κενό (βάλε δάχτυλο που λένε...) :P Τα μεγέθη είναι ακριβώς ίδια. Arai has 3 main markets, American Asian and Europe, however, helmet SHELLS do NOT differ from markets but "MODELS". Some customers might have been misleading somehow, typical misunderstanding is like "Asian shell vs European shell". ARAI has several slighly different shapes in full face helmet offering great fit for differnet customers, including RX7 -Relaxed Round Oval interior, Profile / Viper GT - Long oval fit, Quantum 2 / Astro-TR - Round oval fit, and Vector / Chaser - Intermediate oval fit. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Με φώναξε κανείς???? Η αλήθεια για τους Αμερικάνους είναι επειδή είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ άνθρωποι ο εγκέφαλός τους αναπτύσεται περισσότερο με αποτέλεσμα να πιέζει τα κρανιακά κόκκαλα και να τους μεγαλώνει το κεφάλι! Επίσης υπάρχει και μία άλλη επιστημονική γνώμη που λέει οτι επειδή η πολλή τους βαράει στο κεφάλι, γεμίζουν καρούμπαλα και έτσι μεγαλώνει η περίμετρος του κεφαλιού τους!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 μαλιστα πριν ειχα ενα airoh το οποιο το ειχα παρει medium , γιατι μου ηταν πιο ανετο..... Κι εγώ το ίδιο ειχα κανει :P χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Aρα φιλε μου Παναγιωτη με μαξιλαρακια σωθηκα και ληγει εδω το θεμα?Την ξερω την απαντηση αλλα σε παρακαλω πες τη μου να την ακουσω απο εσενα που εισαι ειδικος.Μου αρεσει να το ακουω :lol: :lol: :lol: .Τα εκανα πανω μου οταν ειδα οτι ειναι πιο μεγαλο.Λεω τσαμπα η 550αρα. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον gkalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apicos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Aρα φιλε μου Παναγιωτη με μαξιλαρακια σωθηκα και ληγει εδω το θεμα?Την ξερω την απαντηση αλλα σε παρακαλω πες τη μου να την ακουσω απο εσενα που εισαι ειδικος.Μου αρεσει να το ακουω :lol: :lol: :lol: .Τα εκανα πανω μου οταν ειδα οτι ειναι πιο μεγαλο.Λεω τσαμπα η 550αρα. "Ειδικός...." "Ψύρρας" είναι πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός.. ΑΡΓΕ?:?:?:?::? θα περάσεις να με πάρεις?!?!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 ειδικός... χαχαχχαχαχαχαχα Λογικά σώθηκες... Κι εγώ που το πήρα από Ελλάδα το ίδιο μου είπαν. Αν το νιώσω πιο χαλαρό να αλλάξω μαξιλαράκια. Την 550αρα δεν την έχασες. Πίστεψε με μπορείς να το πουλήσεις τόσο ;) "Ειδικός...." "Ψύρρας" είναι πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός.. ΑΡΓΕ?:?:?:?::? θα περάσεις να με πάρεις?!?!? Στο τσακ με πρόλαβες.... Ναι. Έχε το νου σου στο τηλέφωνο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες