gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Μια ακομα ερωτηση φιλε μου και δε σε ξαναπρηζω.Οταν βαζεις δαχτυλο για να δεις αν σου κανει στο μετωπο θα πρεπει να μην μπαινει ουτε το νυχι μεσα?Να ειναι τοσο πολυ κλειστο δηλαδη?Γιατι αν το πιεσω πολυ το δαχτυλο ψιλοχωνεται μεσα.Οχι ομως με ανεση. ΥΓ.Φαντασου να μην ξερει κανεις οτι μιλαμε για κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αυτό που δεν πρέπει να έχει είναι κενό. Πρέπει να εφαρμόζει καλά. Και το πολύ σφιχτο (κράνος) δεν είναι καλό. Αυτός είναι ένας λόγος που δεν πήρα Shoei. Έλα την Πέμπτη στον καφέ να γνωριστούμε και να το τεστάρουμε από κοντά. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Οχι κενο δεν εχει σε καμια περιπτωση ουτε μου ενοχλει το μετωπο.Πιστευω οτι ειναι πολυ καλο σε εκεινο το σημειο αρα παμε για μαξιλαρακια.Σε ευχαριστω πολυ αδερφε για τις απαντησεις οπως και τα αλλα παιδια.Θα ριξω μια γυρα αυριο για μαξιλαρακια και θα σας πω νεα.Πρωτα ο Θεος αν μπορεσω θα ερθω γιατι λογω μαγαζιου (βιντεο κλαμπ) ειμαι ολη μερα εκει. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον gkalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 (τροποποιήθηκε) Βγάλε τα μαξιλαράκια και διάβασε τι νούμερο γράφουν μέσα. Έχουν το πάχος τους σε mm. Τα μεγέθη τους στην Arai είναι 15-20-25-30-35mm (15 το πιο λεπτό και 35 το πιο φαρδύ) Πιθανολογώ ότι γράφει εσωτερικά 20mm οπότε θα χρειαστείς 25mm ή και 30mm. Είχα για αρκετά χρόνια το RX7XX. Έχει πλέον ξεχειλώσει τα μαξιλάρια του και στα πολλά χιλιόμετρα μετατοπίζεται προς τα πίσω. Πριν από λίγο καιρό (περίπου δύο μήνες) έφερα δύο Arai από Ιαπωνία (ένα RX7RR4 Corsair για μένα και ένα Profile = Viper GT για την σύζυγό μου) Μαζί με τα κράνη έφερα και μια ζελατίνα extra και δύο σετ μαξιλαράκια extra (ένα σετ για το παλιό μου και ένα για το νέο μου κράνος για την περίπτωση που μου πηγαίνει φαρδύ) Αποδείκτηκε ότι πιθανότατα να χρειαζόμουν και ένα σετ επένδυση ψηλά αλλά θα το δω με τον καιρό γιατί το έχω φορέσει μόνο δύο φορές. Πάντως είναι λογικό να ελέγξεις πόσο κοστίζουν τα μαξιλαράκια που ψάχνεις και στην Αμερική γιατί θα βρεις μεγάλες διαφορές και σε αυτά! Καλή επιτυχία. Το κράνος σου είναι (ΙΜΗΟ) ό,τι καλύτερο μπορούσες να επιλέξεις! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2008 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Eυχαριστω και σενα φιλε μου για την απαντηση σου.Μηπως ξερεις να μου πεις ποσο παει εδω ελλαδα το σετ ολοκληρο με τα μαξιλαρακια δηλαδη οχι μονο μαγουλα αν και το προβλημα εντοπιζεται στα μαγουλα.Θα κοιταξω και αμερικα αλλα αν ειναι μικρη η διαφορα θα το παρω απο εδω.Μια τιμη πανω κατω θελω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
birichino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 μιας κ μιλαμε για καταλιλοτιτα κρανων να ξερεται κατι μερικοι.. το κρανος που ειναι για moto cross (το γουρουνισιο) δεν κανει για δρομο ουτε για enduro ειναι αποκλιστικα κ μονο για moto cross χωμα διλαδι χωρης πετρες! να το εχεται υποψην ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Eυχαριστω και σενα φιλε μου για την απαντηση σου.Μηπως ξερεις να μου πεις ποσο παει εδω ελλαδα το σετ ολοκληρο με τα μαξιλαρακια δηλαδη οχι μονο μαγουλα αν και το προβλημα εντοπιζεται στα μαγουλα.Θα κοιταξω και αμερικα αλλα αν ειναι μικρη η διαφορα θα το παρω απο εδω.Μια τιμη πανω κατω θελω. Ενδεικτική τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TERRY 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Οταν βαζεις δαχτυλο για να δεις αν σου κανει στο μετωπο θα πρεπει να μην μπαινει ουτε το νυχι μεσα?Να ειναι τοσο πολυ κλειστο δηλαδη? Καλά ρε gkalas τι νύχια έχεις και ρωτάς αν μπαινουν μέσα... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Για τα ποδια θελω κοφτη για να τα κοψω.Στα χερια ειμαι ενταξει :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
birichino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) με τα ποδια ξυνεις το κολο σου ? :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2008 από τον birichino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 με τα ποδια ξυνεις το κολο σου ? :lol: Bγηκαμε off topic αλλα ναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Ρε παιδια πως ψαχνω το σετ με τα μαξιλαρακια στο e-bay?Σκεφτομαι να παρω ολοκληρο το σετ και οχι μονο τα μαγουλα.Πανοxlv650 παρουσιασου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Ξεχωριστα πανε. Cheek pad set για τα μαγουλα, 15-20-25-30-35mm Interior pad set για το εσωτερικο, 5-7-10-12mm (Αν εχεις M η XS τοτε εχεις 10mm, αν εχεις S,L,XL τοτε 7mm) (Aν θυμαμαι καλα τα μεγεθη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Ρε παιδια πως ψαχνω το σετ με τα μαξιλαρακια στο e-bay?Σκεφτομαι να παρω ολοκληρο το σετ και οχι μονο τα μαγουλα.Πανοxlv650 παρουσιασου. Σε αγορές μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Είμαι ο πλέον άσχετος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Θα κοιταξω να παρω πρωτα τα μαγουλα και αν δε δω προκοπη θα παρω και το υπολοιπο μαλλον.Ειχα αποφασισει να παρω και τα δυο αλλα δεν εχω λεφτα ουτε για να παρω δυο σουβλακια να φαω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Θα κοιταξω να παρω πρωτα τα μαγουλα και αν δε δω προκοπη θα παρω και το υπολοιπο μαλλον.Ειχα αποφασισει να παρω και τα δυο αλλα δεν εχω λεφτα ουτε για να παρω δυο σουβλακια να φαω. Γνώμη μου μην τα πάρεις απο internet. Πήγαινε μαζί με το κράνος σου σε κάποιο μαγαζί δοκίμασε τα πρώτα, και αν σου κάνουν πάρε τα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Μαλλον αυτο θα κανω.Παω αυριο πρωτα ο Θεος μαζι με το κρανος και δοκιμαζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Ασχημα τα νεα.Πηγα σε ενα μαγαζι με κρανη και δοκιμασα το xsmall.Μου εκανε τελεια και ειπα στο αφεντικο να μου παραγγειλει τα μαξιλαρακια.Αυτος κοιταξε τα μαξιλαρακια μου και ειδε οτι γραφουν 30mm και οτι ειναι τα μεγαλυτερα που υπαρχουν.Εχει διαφορα και στο καλουπι μου ειπε το αμερικανικο και γι'αυτο δεν μπορω να κανω κατι.Μεχρι 30mm πανε τα μαξιλαρακια ή μπορω να βρω και μεγαλυτερο γιατι ενας φιλος ειπε για 35mm σε ενα post πιο πριν.Βοηθεια γιατι πακετωθηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Και 35mm βγαινουν, τα εγραψα πιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 To ειδα φιλε μου αλλα σε εκεινο το μαγαζι μου ειπαν οτι ειναι το μεγαλυτερο το 30 και ειπα μηπως εγινε λαθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Οχι, δεν εγινε λαθος (μαλλον δεν εχουν, γι'αυτο σου ειπαν ετσι) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Κοιτώντας στο ebay μήπως και βρω αυτό που ζητάς, βρήκα αυτό. Δεν είναι το μέγεθος που θες, αλλά αν προσέξεις στον πίνακα στη μέση της σελίδας, λέει τα μεγέθη που κυκλοφορούν. Απ' ότι είδα πάνε μέχρι 40mm. Οπότε στείλε ένα mail στον τύπο και κάτι μπορεί να βγει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Ευχαριστω φιλε μου αλλα το παω για πωληση και να παραγγειλω ενα xsmall.Kαι εγω που νομιζα οτι ειμαι κεφαλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Ασχημα τα νεα.Πηγα σε ενα μαγαζι με κρανη και δοκιμασα το xsmall.Μου εκανε τελεια και ειπα στο αφεντικο να μου παραγγειλει τα μαξιλαρακια.Αυτος κοιταξε τα μαξιλαρακια μου και ειδε οτι γραφουν 30mm και οτι ειναι τα μεγαλυτερα που υπαρχουν.Εχει διαφορα και στο καλουπι μου ειπε το αμερικανικο και γι'αυτο δεν μπορω να κανω κατι.Μεχρι 30mm πανε τα μαξιλαρακια ή μπορω να βρω και μεγαλυτερο γιατι ενας φιλος ειπε για 35mm σε ενα post πιο πριν.Βοηθεια γιατι πακετωθηκα. Ψέμα, μεγάλο ψέμα Γιώργο!!! Έχω επικοινωνήσει μέσω email με την Arai Ιαπωνίας και μου απάντησαν (άμεσα) ότι δεν υπάρχουν διαφορές στο καλούπι. Όποια διαφορά αίσθησης υπάρχει φτιάχνεται με τα κατάλληλα μαξιλάρια/ επενδύσεις. Γιατί δεν φορούσες και ένα small στο ίδιο μαγαζί? Για να δεις ότι είναι το ίδιο με το δικό σου??? Αν όντως χρειάζεσαι το Xsmall πούλα το δικό σου και πάρε καινούριο...... Μπορείς να βρεις και καλύτερη τιμή για το RX7RR4 Corsair από Ιαπωνία (www.j-helmet.com ) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Ευχαριστω φιλε μου.Θα το κοιταξω και αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες