TSU 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλημέρα. Έχω παρακολουθήσει κάποιες φορές το φόρουμ. Έχω διαβάσει όπως και όλη η Ελλάδα το "Όνειρο Ζωής". Τελευταία έγραψα κάποιες κουβέντες σε ένα thread, ξέρω και κανά δυο μέλη από Θεσσαλονίκη μάλιστα το ένα με 124 άλογα τροχό μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να πω και μία καλημέρα. Ο γνωστός ευγενικός τρόπος της Βορρείου Ελλάδος... "καλά ρε φιΛΛΛαράκι έτσι μπαίνεις και γράφεις μ@λ@κίες και δε λες ούτε ένα γεια...". Τα υπόλοιπα δεν τα γράφω. Είναι κουβέντες που μόνο στο φόρουμ του "Το παιδί μου και γω" ξεστομίζονται. Αυτά, και αν έχω κάτι να πω ή να συμπληρώσω... να ξέρετε ότι θα το κάνω. Καλημέρα και παρακαλώ, μπορείτε τώρα να ανοίξετε τις σαμπάνιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 δεν έχει emoticon με σαμπάνια γμτ!!!!! Καλώς ήρθες φίλε, καλά ποσταρίσματα και πάντα όρθιος..... Να σαι καλά , με κάνες και γέλασα πρωι πρωι η εργαζόμενη !! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 καλωσηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 μελος απο τον ιανουαριο του 2007 καλως ηρθες και καλα post-αρισματα. ...μα τι λεω ο μ@λ@κ@ς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Welcome welcome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλως ηρθες λοιπον, εστω και καθυστερημενος! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλως τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Χέρουτε κύριέ μου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 ΚαΛΛΛώς τον! ΚαΛΛΛά ποσταρίσματα και μακριά από κακοτοπιές! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marilena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλώς ορίσατε mesier από τα βόρεια!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mavro provato 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Ιανουάριο 2007.........! Άντε,καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα :lol: :P :D ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 σε καλωσοριζω και εγω αν και εισαι πιο παλιος απο εμενα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
quelathil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλώς μας όρισες φιλε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλημέρα. Έχω παρακολουθήσει κάποιες φορές το φόρουμ. Έχω διαβάσει όπως και όλη η Ελλάδα το "Όνειρο Ζωής". Τελευταία έγραψα κάποιες κουβέντες σε ένα thread, ξέρω και κανά δυο μέλη από Θεσσαλονίκη μάλιστα το ένα με 124 άλογα τροχό μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να πω και μία καλημέρα. Ο γνωστός ευγενικός τρόπος της Βορρείου Ελλάδος... "καλά ρε φιΛΛΛαράκι έτσι μπαίνεις και γράφεις μ@λ@κίες και δε λες ούτε ένα γεια...". Τα υπόλοιπα δεν τα γράφω. Είναι κουβέντες που μόνο στο φόρουμ του "Το παιδί μου και γω" ξεστομίζονται. Αυτά, και αν έχω κάτι να πω ή να συμπληρώσω... να ξέρετε ότι θα το κάνω. Καλημέρα και παρακαλώ, μπορείτε τώρα να ανοίξετε τις σαμπάνιες! καλως τον και ας αργησε ........................θα περασεις καλα εδω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GE7PA7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 ...καλωσηρθες στη παρεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλώς ήρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλως ηλθες και καλα να περνας. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλως ηρθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Καλώς τον TSU, γνώριμο από τα παλιά, από τα γραφόμενα σου στο m/b... και μια και κανείς δεν το έκαμε ακόμη.... τσίριο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TSU 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Καλώς τον TSU, γνώριμο από τα παλιά, από τα γραφόμενα σου στο m/b... και μια και κανείς δεν το έκαμε ακόμη.... τσίριο! Μαρίλυ!!!!!! Τελικά σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορείς να κρυφτείς!!! Έχεις ακόμα επικοινωνία με τη Λία? Που και που μιλάμε. Το παλεύουμε εδώ και κάτι μήνες να συναντηθούμε... ...και ευχαριστώ για το ευγενές κέρασμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 να κεράσω και γω μια μπυρίτσα μιας και δεν έχω σαμπάνια. εεμ μιας και είσαι παλιότερος έχει και bonus :D καλώς ήρθες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 B) Καλως ηρθες B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες