Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Θα θελα τη βοήθεια σας,για xenon φωτισμό που θέλω να βάλω στη κούκλα μου (TDM 900).Είμαι άσχετος και δεν γνωρίζω αν χρειάζομαι κάποιο συγκεκριμένο τύπο.Διάβασα οτι ένας απ'τους τελευταίους τύπους είναι ο Η8.Κάνει για εμένα?Αν οχι πείτε μου ποιος τύπος κάνει για τη μηχανή μου και απο που μου προτείνεται να το αγοράσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Πολλα ατομα απο το TDM club Hellas (και οχι μονον...)εχουν βαλει απο μαγαζι της Πατρας...Μην κανω ομως διαφημιση(κι εγω εκει ειχα βαλει)...Ο,τι θες ενα ΠΜ και σου λεω:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 H8,H7 ΚΛΠ ειναι ο τυπος της λαμπας απλα,οχι καποιο νεο μοντελο.οι τιμες στα ξενον εχουν πεσει παρα πολυ απο οτι οταν ειχαν πρωτοβγει!επισης οι τιμες παιζουν,αναλογα ποιοτητες,χωρα προελευσης κλπ.εγω εχω βαλει απο ενα στη μεσογειων,ειμαι πολυ ικανοποιημενος 1 1/2 χρονια που τα'χω,τοσο απο τη δουλεια που εχει γινει οσο και απο after sales support!.μπορω να στειλω πμ αν ενδιαφερεσαι με στοιχεια κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Στείλτε 1 pm αν θέλετε παίδες και πείτε και καμιά τιμούλα.Α και για την εγκατάσταση αν την κάνατε μόνοι σας ή εγινε από το κατάστημα που τα αγοράσατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 H7 πρέπει να φοράει η κυρία σου ! Εγώ αγόρασα από το www.xenonkit.gr που βρίσκεται στην αθήνα στο χαλάνδρι νομίζω και όλα σούπερ ! Είχα πάρει 80 ευρω τη μια Η7. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Kαι εγω θελω να βαλω αλλα εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια(επικαιρο :P ) Αλλα δεν θελω να βαλω και κινεζικα φωτα..και να μου χαλασουν στον χρονο <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Το 99,99% είναι κινέζικαι μη ψαρώνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Το 99,99% είναι κινέζικαι μη ψαρώνεις Οχι δεν ειναι Κινεζικα...αν την ψαξεις καλα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 το TDM φοραει μπροστα δύο λάμπες Η7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Στείλτε μου pm αν δεν θέλετε να κάνετε ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ το TDM φοραει μπροστα δύο λάμπες Η7 και τι χρειάζεται να βάλω 2 εφώσον απο μαμά αναβει η μία και η άλλη βοηθάει απλά στο σινιάλο..Άσε που δε ξέρω κι όλας αν η μία που δεν ανάβει αν ο καθρεπτισμός της είναι με κλήση πιο πάνω για την μεγάλη σκάλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Νομιζω εχουν βγαλει νεες πλεον που δεν καθυστερουνε σε αναμα οποτε και σινιαλο γινεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Δε θα χα και τόσο μεγάλο πρόβλημα να μην είχα xenon στο σινιάλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Εφυγεεεε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες