konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΠΡΟΦΑΝΕΣ), ΟΔΗΓΩ ΕΝΑ MAGNA 250 ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΩ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Γειά σου Κωνσταντίνα! Καλωσήλθες στο παρεάκι μας!!! Καλά ποσταρίσματα και πάντα όρθια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 γεια σου και παλι! :D θυμιζεις παλιες εποχες με την μηχανη σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως την και απο δω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως ηρθες Κωνσταντινα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Welcome . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως την νεα μας φίλη. Καλως ήρθες και μακαρι να μην το γκαντεμιαζεις το θέμα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ORIGINAL ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MAGNA ΜΟΥ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ORIGINAL ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MAGNA ΜΟΥ?? Γιατί ορίτζιναλ άν επιτρέπεται??? Υπάρχουν και πολύ ωραίες άφτερ μάρκετ γι αυτό ρωτ(ν)άω!!! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amanda 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 καλως ήρθες κοπελιά..... καλα χλμ πάντα να χεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Ναι γιατί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Welcome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΟΛΛΗΜΑ ΙΣΩΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ (ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ 700e! ΠΕΡΙΠΟΥ), ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΚΤΟΣ HONDA ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ SPRING DRAGON ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ CUSTOM ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ για ρίχτε κανένα λίνκ για εξατμήσεις παρακαλώ να βοηθήσουμε τη μανδάμ και συμφορουμίτισα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 καλώς την konstantina καλά να περνάς ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 για σου ρε κοπελια...... :P :P αντε γιατι το φορουμ θελει κ αλλα κοριτσα.......................... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 liz4rd, μήπως κάνουμε την ίδια δουλειά; Είμαι art director (πτωχή γραφίστρια δηλ.) στην PUBLICIS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως ηλθες κοπελια,καλα να περνας και παντα ορθια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 καλως ηρθες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArhoN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 ...WelcomE AboarD... liz4rd μήπως να κάνετε κίνημα εδω μέσα εσείς οι γραφίστες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλως ηρθες και απο μενα . Καλα να περναμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maria GSA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Γειά σου Κωνσταντίνα! Καλώς ήρθες!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Καλώς την Κωνσταντίνα, και καλά χιλόμετρα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλωσηλθες. Γουσταρω που δεν συστηθηκες Ντινα, αλλα κρατησες ολοκληρο το ονομα σου. Περισσοτερες απαντησεις στην ερωτηση σου, καποιοι που ειχαν ή γνωριζουν την εν λογω μηχανη. Cheers. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2008 από τον man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες