thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2006 DEEP PURPLE METALLICA MANOWAR AC/DC IRON MAIDEN LED ZEPPELIN RAINBOW WHITESNAKE RORY GALLAGHER RONNIE JAMES DIO TEN YEARS AFTER SCORPIONS BLACK SABBATH TWISTED SISTER :worthy: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jzpnogr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Καλά... είμαι τελείως εκτός θέματος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 (τροποποιήθηκε) , Σαπιόχριστοι (Rotting Christ - είναι και φιλαράκια<{POST_SNAPBACK}> Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται? ;) )... Α ρε εποχες... Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2006 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται? ;) )... Α ρε εποχες... <{POST_SNAPBACK}> καλα ρε 30φυλλε ειχες zine και δεν ειπες τίποτα;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται? ;) )... Α ρε εποχες... <{POST_SNAPBACK}> 30φυλλε σε έχω "κόψει" ότι είσαι στη φάση της ποιοτικής μουσικής Με τα παιδιά έχω χαθεί τώρα τελευταία (δουλειές, μηδέν χρόνος και μαλακίες) αλλά ήμασταν κολλητοί τις αρχικές εποχές με τη σύνθεσή τους ως Μίμης, Σάκης, Θέμης ...... (να δείς φωτό από jamming sessions σπίτι μου να πεθάνεις στο γέλιο ! :lol: ) ........ πράγματι γαμώ τις εποχές ....... επίσης φιλαράκια οι Sadistik Noise (Νίκος δηλαδή), Death Courier, Varathron (Σταφανος rules), Flegethon, Grinding Disgust, Vomit (Σπυράκλα ), Despise ...... και πόσοι ακόμα ...... συγκινήθηκα ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 Άγγελε τους Manowar τους ξέρεις? :lol: Να πάμε για κανα καφεδάκι αν είναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2006 και επειδη ξεχνιομαστε .... DREAM THEATER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) Γεια σου ρε Βασιλη... :lol: DREAM THEATER ρεεεεεεεεεεεεεεεε @angelthing Ααααααααααλλες εποχες! Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2006 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Άγγελε τους Manowar τους ξέρεις? :lol: Να πάμε για κανα καφεδάκι αν είναι :D <{POST_SNAPBACK}> Περίεργο πράμα βρε Θάνο ..... ποτέ δε μού κατσε αυτό το συγκρότημα ..... Τις εποχές που θα μπορούσε, θεωρούσα ότι παίζανε πάρα πολύ ήρεμα για τις καφρίλες που άκουγα ....... και τώρα .... (λένε κάτι για γριές αρκούδες και νέα κόλπα :lol: :lol: ). Τα βίντεό τους βέβαια άλλη υπόθεση, είχα δεί ένα από κάποιο live που πασπάτευε ένας τους μια χαμούρα επί σκηνής !!!!!! (Απολογούμαι σφόδρα για την φρασεολογία που χρησιμοποιώ σε ένα εικογενειακό φόρουμ όπως το παρών ) Όσον αφορά αυτό τον καφέ που λες ...... θα βρεθείς καμία μέρα προς αρχές Συγγρού πλευρά (προς κέντρο) ... γιατί με τα ωράριά μου ...... χε με ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimmyZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Από ότι βλέπω ΔΕΝ ξεχνιώμαστε καθόλου......... DREAM THEATER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dante77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2006 Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο! και προσθέτω και έναν Ιταλό. Vasco Rossi. (καμια συγγένια με τον αλλο τον Rossi) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 Αρχιζω πρωτος και λεω R.A.P και 50cent γιατι ειναι μαυρος και τον εβγαλε ο αλλος μεγας παπερ ο EMINEM....Αλλα φυσικα με πιανουν που κου που τα γιαολια μου κατα καιρους και ακουω rock και συγκεκριμενα Merilyn Manson Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ JETHRO TULL ΑΚΟΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΑΚΟΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ…… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 είναι τόσο δύσκολο να διαλέξω ένα είδος μουσικής και πόσο μάλλον έναν καλλιτέχνη. Επιλέγω λοιπόν .... ανεξάρτητη σκηνή. Και σαν καλλιτέχνη – όχι αγαπημένος τραγουδιστής – αλλά καλλιτέχνης που του τρέφω τη μέγιστη εκτίμηση .... επιλέγω δύο και είναι ..... ο Freddie Μercury και ο Prince. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 μα οι δύο που λες δεν ανήκουν στην ανεξάρτητη σκηνή... τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sandy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 μα οι δύο που λες δεν ανήκουν στην ανεξάρτητη σκηνή... τεσπα Μα δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 Γιώργο, να υποθέσω ότι πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία σου, αφού από ότι κατάλαβα, τώρα έχεις λιγότερα μαλλιά και είσαι λίγο πιο ευτραφής. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 Γιώργο, να υποθέσω ότι πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία σου, αφού από ότι κατάλαβα, τώρα έχεις λιγότερα μαλλιά και είσαι λίγο πιο ευτραφής. :P ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΧΟΝΤΡΟΣ ( ΟΒΕΛΙΞ ) ΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ .....ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2006 Άρχισα να γράφω μια λίστα με αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά μου βγήκε πολύ μακριά και πολύ διαχρονική. Εντελώς ενδεικτικά, πολύ αγαπημένος δίσκος μου, είναι το selling England by the pound των Genesis (με Gabriel), ή το islands των King Grimson, ή το Achtung Baby των U2, ή το Closer των Joy Division ή το Thick as a Brick των Jethro Tull…. Όχι μόνο αυτές οι κλασικές παλιατζούρες όμως. Υπάρχουν και πάρα πολλά καινούρια κομμάτια που μʼ αρέσουν, αν και θεωρώ το κλασικό rock αξεπέραστο. Ακόμα, χιλιάδες ελληνικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 PINK FLOYD! και ΤΕΛΟΣ!... (το εχω ξαναπει.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 PINK FLOYD! και ΤΕΛΟΣ!... (το εχω ξαναπει.. ) KAI ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ??? :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 KAI ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ??? :P :P :P :P Kατι λεγαμε Γιωργο για ενα κοκκινο χαπι... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ........ :P :P :P :P ΚΡΙΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 1. Jimi Hendrix 2. Pink Floyd 3. Tool 4. Black Sabbath 5. Led Zeppelin χωρις να αναιρω massive attack,portishead,a perfect circle,deftones,kyuss,qotsa,black uhuru,μανο χατζιδακι,ramones,dj shadow,dead kennedys,tim buckley,mulatu astatke,miles davis,nofx,simon posford,pearl jam,nine inch nails,fsol... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 1. Jimi Hendrix 2. Pink Floyd 3. Tool 4. Black Sabbath 5. Led Zeppelin χωρις να αναιρω massive attack,portishead,a perfect circle,deftones,kyuss,qotsa,black uhuru,μανο χατζιδακι,ramones,dj shadow,dead kennedys,tim buckley,mulatu astatke,miles davis,nofx,simon posford,pearl jam,nine inch nails,fsol... ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες