Jump to content
Sarevock

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ/ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Recommended Posts

DEEP PURPLE

METALLICA

MANOWAR

AC/DC

IRON MAIDEN

LED ZEPPELIN

RAINBOW

WHITESNAKE

RORY GALLAGHER

RONNIE JAMES DIO

TEN YEARS AFTER

SCORPIONS

BLACK SABBATH

TWISTED SISTER:worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
, Σαπιόχριστοι (Rotting Christ - είναι και φιλαράκια

<{POST_SNAPBACK}>

Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται? ;) )...

Α ρε εποχες... :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται?  ;)  )...

Α ρε εποχες...  :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

καλα ρε 30φυλλε ειχες zine και δεν ειπες τίποτα;;;;;; :blink::blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωσε χαιρετισματα στο Σακη απο το Necromancer ' Zine ('92-'93 Τριανταφυλλος-Ξανθη λες να θυμαται? ;) )...

Α ρε εποχες... :thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

30φυλλε σε έχω "κόψει" ότι είσαι στη φάση της ποιοτικής μουσικής :thumbsup::thumbsup:

Με τα παιδιά έχω χαθεί τώρα τελευταία (δουλειές, μηδέν χρόνος και μαλακίες) αλλά ήμασταν κολλητοί τις αρχικές εποχές με τη σύνθεσή τους ως Μίμης, Σάκης, Θέμης ...... (να δείς φωτό από jamming sessions σπίτι μου να πεθάνεις στο γέλιο ! :lol: ) ........ πράγματι γαμώ τις εποχές ....... επίσης φιλαράκια οι Sadistik Noise (Νίκος δηλαδή), Death Courier, Varathron (Σταφανος rules), Flegethon, Grinding Disgust, Vomit (Σπυράκλα :ok: ), Despise ...... και πόσοι ακόμα ......

συγκινήθηκα ...... :cry::cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγγελε τους Manowar τους ξέρεις? :grin: :lol:

Να πάμε για κανα καφεδάκι αν είναι :D :thumbsup::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου ρε Βασιλη... :lol:

DREAM THEATER

ρεεεεεεεεεεεεεεεε :devil:

@angelthing :_thumbsup: Ααααααααααλλες εποχες! :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Sarevock

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άγγελε τους Manowar τους ξέρεις? :grin:  :lol:

Να πάμε για κανα καφεδάκι αν είναι :D  :thumbsup:  :tease:

<{POST_SNAPBACK}>

Περίεργο πράμα βρε Θάνο .....

ποτέ δε μού κατσε αυτό το συγκρότημα .....

Τις εποχές που θα μπορούσε, θεωρούσα ότι παίζανε πάρα πολύ ήρεμα για τις καφρίλες που άκουγα ....... και τώρα .... (λένε κάτι για γριές αρκούδες και νέα κόλπα :lol: :lol: ).

Τα βίντεό τους βέβαια άλλη υπόθεση, είχα δεί ένα από κάποιο live που πασπάτευε ένας τους μια χαμούρα επί σκηνής !!!!!! :thumbsup:

(Απολογούμαι σφόδρα για την φρασεολογία που χρησιμοποιώ σε ένα εικογενειακό φόρουμ όπως το παρών :2funny::2funny: )

Όσον αφορά αυτό τον καφέ που λες ...... θα βρεθείς καμία μέρα προς αρχές Συγγρού πλευρά (προς κέντρο) ... γιατί με τα ωράριά μου ...... χε με ! :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο! και προσθέτω και έναν Ιταλό. Vasco Rossi. (καμια συγγένια με τον αλλο τον Rossi)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχιζω πρωτος και λεω R.A.P και 50cent 50-cent-13.jpgγιατι ειναι μαυρος και τον εβγαλε ο αλλος μεγας παπερ ο EMINEM....Αλλα φυσικα με πιανουν που κου που τα γιαολια μου κατα καιρους και ακουω rock και συγκεκριμενα Merilyn Manson65989730.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΡΟΚ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ JETHRO TULL

post-1631-1166637516.jpg

ΑΚΟΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

post-1631-1166637538.jpg

ΑΚΟΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ……

:punk::afro::whistling::serenade:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι τόσο δύσκολο να διαλέξω ένα είδος μουσικής και πόσο μάλλον έναν καλλιτέχνη.

Επιλέγω λοιπόν .... ανεξάρτητη σκηνή.

Και σαν καλλιτέχνη – όχι αγαπημένος τραγουδιστής – αλλά καλλιτέχνης που του τρέφω τη μέγιστη εκτίμηση .... επιλέγω δύο και είναι ..... ο Freddie Μercury και ο Prince.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μα οι δύο που λες δεν ανήκουν στην ανεξάρτητη σκηνή... τεσπα

Μα δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
post-1631-1166637516.jpg

Γιώργο, να υποθέσω ότι πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία σου, αφού από ότι κατάλαβα, τώρα έχεις λιγότερα μαλλιά και είσαι λίγο πιο ευτραφής. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο, να υποθέσω ότι πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία σου, αφού από ότι κατάλαβα, τώρα έχεις λιγότερα μαλλιά και είσαι λίγο πιο ευτραφής. :P

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΧΟΝΤΡΟΣ :2funny::2funny: ( :ranting: ΟΒΕΛΙΞ :ranting: )

:2funny::2funny::2funny::2funny:

ΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ .....ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ???

:_w00t::_w00t::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρχισα να γράφω μια λίστα με αγαπημένα συγκροτήματα, αλλά μου βγήκε πολύ μακριά και πολύ διαχρονική.

Εντελώς ενδεικτικά, πολύ αγαπημένος δίσκος μου, είναι το selling England by the pound των Genesis (με Gabriel), ή το islands των King Grimson, ή το Achtung Baby των U2, ή το Closer των Joy Division ή το Thick as a Brick των Jethro Tull….

Όχι μόνο αυτές οι κλασικές παλιατζούρες όμως. Υπάρχουν και πάρα πολλά καινούρια κομμάτια που μʼ αρέσουν, αν και θεωρώ το κλασικό rock αξεπέραστο.

Ακόμα, χιλιάδες ελληνικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Jimi Hendrix

2. Pink Floyd

3. Tool

4. Black Sabbath

5. Led Zeppelin

χωρις να αναιρω massive attack,portishead,a perfect circle,deftones,kyuss,qotsa,black uhuru,μανο χατζιδακι,ramones,dj shadow,dead kennedys,tim buckley,mulatu astatke,miles davis,nofx,simon posford,pearl jam,nine inch nails,fsol...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1. Jimi Hendrix

2. Pink Floyd

3. Tool

4. Black Sabbath

5. Led Zeppelin

χωρις να αναιρω massive attack,portishead,a perfect circle,deftones,kyuss,qotsa,black uhuru,μανο χατζιδακι,ramones,dj shadow,dead kennedys,tim buckley,mulatu astatke,miles davis,nofx,simon posford,pearl jam,nine inch nails,fsol...

:_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

:_rock-on::_rock-on::_rock-on::_rock-on:

ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:_rock-on::_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα