dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Είναι σκατά να πέφτει κάποιος;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Είναι σκατά να πέφτει κάποιος;;; Σκατ@ δεν ειναι;Δεν θελουμε ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ τις πτωσεις;Και τους τραυματισμους;Και τις υλικες ζημιες;Αυτες δεν ειναι οι σκ@τα περιπτωσεις που ΟΛΟΙ κοιταμε να ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ...;;;;;;;;;Υπο την εννοια ΑΥΤΗ ειναι σκ@τα... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Μπαρδό το πήρα αλλιώς.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 τι εγινε ρε ταξιδευτη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Μπαρδό το πήρα αλλιώς.... Εγω φιλε δεν το ειπα ισως απο την αρχη οπως θα επρεπε...αλλά η ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι οτι καποιοι,αναμεσα μας ή μη,αντι να κοιταμε να μαθαινουμε απο ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ μοτοσυκλετιστες,και υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που καθημερινα δινουν τα φωτα τους,και να αποφευγουμε τα ΣΚ@Τ@ ,λες και εχουν μελι...πανε και κανουν του κεφαλιου τους...Καγκουριλικι στο καγκουριλικι.Λες και την ψαχνουν συνεχως!Γιαυτο ειναι η παρεα των μοτοσυκλετιστων,εδω μεσα και εκει εξω.Για να κοιταμε να βαζουμε στο κεφαλι οσων περισσοτερων μπορουμε να οδηγουν ΣΩΣΤΑ!!!Αυτη ειναι η εννοια της συναδερφικοτητας...Και ΑΥΤΗ επρεπε να ακολουθουν πολλοι,αλλά δεν... Ειδα το τοπικ,μαλλον κατι πηγε στραβα και ειπα "ΓΜΤΟ!!!!Σκ@τΑ...."...Πρεπει να καταλαβαινουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ οτι η ζωη μας ειναι ΠΟΛΥ ευθραυστη...Οι μοτοσυκλετες παιζουν με μας,θα μας ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ μονο αν τις σεβαστουμε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Δεν μπορώ να συμφωνήσω με την είσοδο στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με ένα εξωτικό χιλιάρι, αλλά ούτε με το κράξιμο κάποιου που το έκανε επειδή έτσι ένιωσε όμορφα.... Στην τελική όλοι κάνουμε λάθη.... Το θέμα δεν είναι να μουτζώσουμε κάποιον, αλλά να του δώσουμε να καταλάβει την πραγματικότητα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Το θέμα δεν είναι να μουτζώσουμε κάποιον, αλλά να του δώσουμε να καταλάβει την πραγματικότητα.... Αυτο κανουν ολοι ακομα και στο φιλο που λεμε με το Duco αυτο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ να του πουν ολοι...Δεν το θετω προσωπικα.να ειναι καλα και ο φιλος και η μοτο του.Λαθος προσεγγιση ομως του θεματος SS...Οταν βλεπω να λεμε οτι ο Χ δασκαλος δεν ξερει και θα τον μαθω,βλεπω εναν ανθρωπο που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ την ψαχνει... Το θεμα ειναι οχι να μιλαμε στου κουφου την πορτα.Το θεμα ειναι οτι για να μαθει καποιος πρεπει να ξερει να ΑΚΟΥΕΙ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Είμαι σίγουρος, οτι πάντα οι άνθρωποι όταν κάνουν ένα βήμα παραπάνω, νιώθουν δημιουργοί και άτρωτοι.... Μπορεί να ονόμασε τον τάδε Χ και να αμφισβήτησε αυτό που είναι αλλά και πάλι ΔΕΝ πρέπει να τον πάρουμε με τις μούντζες... Μπορεί να μην ξέρει να ακούει, αλλά το πάθημα του έγινε το χειρότερο μάθημα... Και αν δεν του έγινε, με τον καιρό θα το καταλάβει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Είμαι σίγουρος, οτι πάντα οι άνθρωποι όταν κάνουν ένα βήμα παραπάνω, νιώθουν δημιουργοί και άτρωτοι.... Μπορεί να ονόμασε τον τάδε Χ και να αμφισβήτησε αυτό που είναι αλλά και πάλι ΔΕΝ πρέπει να τον πάρουμε με τις μούντζες... Μπορεί να μην ξέρει να ακούει, αλλά το πάθημα του έγινε το χειρότερο μάθημα... Και αν δεν του έγινε, με τον καιρό θα το καταλάβει... Βρε μαζι σου στο σκεπτικο...Αλλά και με την υπονοια μονο,οτι μπορουμε να αποφυγουμε καποια σκ@τα ΑΝ εχουμε το μυαλο,ή απλα την θεληση να ακουσουμε τι μας λενε καποιοι που ΙΣΩΣ ξερουν κατι πιο πανω απο μας,ε αυτο λεω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Μην μου απαντάς μηχανικά γιατί ξέρω, τουλάχιστο για εμένα, ότι υπήρξα άνθρωπος.... Δεν δίνω δίκιο σε κάποιες κινήσεις, αλλά να μην το παίζουμε απόλυτοι, από την στιγμή που όλοι στα ίδια είμαστε... Καλά κάναν όλα τα παιδιά που του το έγραψαν. Καλά έκανε και αυτός που άκουσε την καρδιά του... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Αυτο το τοπικ και μιλαω σοβαρα πρεπει να παει στα σημαντικα θεματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 (τροποποιήθηκε) πως εκανε καλα που ακουσε την καρδια του? που την πηρε και επινε καφε δυο μερες μπροστα της και σκεφτοταν πως θα τη οδηγησει?κτλ κτλ κτλ? Τωρα διαβασα ολο το τοπικ καλο ειναι να κανουμε αυτο που ζηταει η καρδουλα μας αλλα καλυτερο ειναι να εχουμε αυτοελεγχο και να τα βαζουμε σε μια σειρα.Αν δεν μπορουμε να ελεξουμε τον εαυτο μας και τα θελω μας δε μπορουμε να ελεξουμε τιποτα και τα αφηνουε ολα στην τυχη. Πολλα θελω να γραψω σε αυτο το τοπικ αλλα αν ειχε και την καταληξη που νομιζω απο τα γραφωμενα του ταξιδευτη τοτε θα κατεβασω τα 12 ευαγγελια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2008 από τον salcon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Καλά έκανε και αυτός που άκουσε την καρδιά του... πως εκανε καλα που ακουσε την καρδια του? Δηλαδη καποιος που ακουει την καρδια του και τους γραφει ολους στα π@παρια του ειναι σωστος;...Ακουμε την καρδια μας αλλά δεν ενθουσιαζομαστε ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τις ικανοτητες μας.Οι μοτοσυκλετες μπορουν να σπασουν τα χρονομετρα αλλά μπορουν ΑΝΕΤΑ να σε στειλουν και στον ταφο...Οπότε η καρδια για να την ακουμε,και το βασικοτερο ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ πρεπει να περνάμε και μια βολτα απο τη "λογικη"... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Εσύ δηλαδή πρώτα, σκέφτεσαι και μετά ερωτεύεσαι; Και μην μου γράψεις οτι δεν είναι το ίδιο πράγμα... Πήγαινέ το όπου θέλεις, αλλά δεν είναι καλό να είμαστε απόλυτοι με αυτούς που δεν έκατσαν πάνω στην σέλα και δεν είναι σωστό να τους κόβουμε τα θέλω τους.... Όσο παιδικό και αν φαίνεται, είναι δικό τους..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Εσύ δηλαδή πρώτα, σκέφτεσαι και μετά ερωτεύεσαι; Δηλαδη ο νεκρος ερωτευμενος ειναι πιο "free" απο τον ζωντανο παντρεμενο;...Δεν το παω καπου!Σκεψεις κανουμε και λεμε δυο κουβεντες μπας και τις ακουσει και κανεις που πρεπει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Σου έγραψα από την αρχή, ότι είμαι αντίθετος με την κίνηση του να πάρει τέτοια μοτοσυκλέτα για πρώτη. Όπως επίσης μου κακοφάνηκε που θα περνούσε απο τον Χ δάσκαλο για να του μάθει... Αλλά... Προτιμώ να είμαι ερωτευμένος, παρά παντρεμένος, όποιο και να είναι το τίμημα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 Ρε παιδια ενταξει εμεις εδω οφειλουμε να λεμε αυτο που θεωρουμε ως πιο λογικο...Καποιος ζηταει γνωμη κ εμεις λεμε αυτο που πιστευουμε οτι ειναι καλυτερο.Απο εκει κ περα σε κανεναν δεν επιβαλεται τιποτα κ εχει δικη του γνωμη και οι συνεπειες δικες του κ αυτες..Αλλα εμεις λεμε αυτο που θεωρουμε πιο λογικο γιατι καμια φορα ο ανθρωπος θολωνει κ μια πιο "ρεαλιστικη" φωνη ειναι βοηθεια σε τετοιες στιγμες, μια φωνη της συνειδησης που καμια φορα φειμωνεται απο το παθος μας..Βεβαια ολα καταληγουν στον ενδιαφερομενο αφου ουτε γονεις ειμαστε ουτε πανσοφοι εδω μεσα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2008 +10000000000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μαλιστα. Για βαλε τωρα και τις φωτογραφιες του πως εγινε τωρα η κακομοιρη μηχανη... Ε??? τι παίχτηκε ?!?!?!?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2008 από τον DeadRider Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Δηλαδη καποιος που ακουει την καρδια του και τους γραφει ολους στα π@παρια του ειναι σωστος;...Ακουμε την καρδια μας αλλά δεν ενθουσιαζομαστε ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ τις ικανοτητες μας.Οι μοτοσυκλετες μπορουν να σπασουν τα χρονομετρα αλλά μπορουν ΑΝΕΤΑ να σε στειλουν και στον ταφο...Οπότε η καρδια για να την ακουμε,και το βασικοτερο ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ πρεπει να περνάμε και μια βολτα απο τη "λογικη"... +1000 Κωστα! Νικολα (Ντεζερτ) εισαι στην ιδια πλευρα του θεματος με τον Κωστα και δεν χρειαζεται αντιπαραθεση. Ξερω καλα τι εννοεις περι ερωτος αλλα επισης ξερω καλα πως περασες 6 χρονια με μια μικρη δικυλινδρη μηχανη πριν παρεις την αποφαση να παρεις ενα μεγαλο supersport, και ακομα και οταν το εκανες το αντιμετωπισες με σεβασμο και προσοχη. ΑΚΡΙΒΩΣ οπως θα επρεπε να κανει οποιοσδηποτε. Γιατι οπως λεει και ο Κωστας εδω, καλος και αγιος ο ερωτας και η κ@υλα αλλα πρεπει να συνοδευεται και απο το μυαλο να σεβαστεις το τερας. Γιατι πολλα πιτσιρικια σημερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αντιμετωπιζουν τις μηχανες σαν "μοδατα" αξεσουαρ για την μουρη και την καφετερια. Υπαρχει καποιος απο εμας που νομιζει οτι το R1 του 1999 πχ ΔΕΝ ειναι πιστολι; Και ομως... Ο πιτσιρικας θα σου πει "μπαααα! τι 1999; αρχαιο! ασε που εχει μονο 140 αλογα! παμε για κανενα r1 του 2008 που εχει 198,32 αλογα κλπ κλπ" Η ο αλλος που εχει ενα χρονο τωρα το Κ7 αλλα το δινει για να παρει το Κ8 που εχει ..."τους χαρτες" κλπ. Παμε ενα βημα πισω. Οταν ενα αντικειμενο το αντιμετωπιζεις ως gadget μπορει και να ειναι απλα χαζο. Στην περιπτωση των μηχανων ομως μπορει να ειναι θανατηφορο! Το παραπανω παιδι δεν το γνωριζω ουτε και με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Δεν χαιρομαι που εγραψα τα παραπανω, αλλα οταν βλεπω τετοια επαρση και αλλαζονεια δεν μου καθεται καλα. Οταν δεν εχεις κανει ουτε ενα μετρο με μηχανη και ανθρωποι που εχουν λιωσει πανω σε σελλες σου λενε ΟΛΟΙ ενα πραγμα, δεν μπορεις να λες "οκ, ξερω τι λετε, αλλα εγω..." Στο χωρο μας καλο ειναι να ξερουμε να ακουμε και να σεβομαστε τη γνωμη καποιων "πιο παλιων" ακομα και αν δεν μας αρεσει. Και στην τελικα αν το κραξιμο τον γλυτωσει απο τα χειροτερα, ας ειναι. Για την ιστορια το παιδι δεν επαθε τιποτα σοβαρο (παροτι ο εξοπλισμος του ειναι του επιπεδου πουπουλενιο μπουφαν, καλοκαιρινο παντελονι, αθλητικο παπουτσι) αλλα ευτυχως φορουσε κρανος. Αν καταλαβα καλα μπηκε σε μια στροφη σε ορεινο δρομο θεωροντας οτι η στροφη ειναι απλη, αλλα παροτι δεν μπηκε με πολλα χλμ πανικοβληθηκε φρεναρε και η μηχανη τον πεταξε κατω. Δεν θα αναφερθω παραπανω στο συγκεκριμενο παιδι. Απλα θεωρω οτι επρεπε να ειπωθει οτι αντιληψεις του στυλ "δεν εχω καβαλησει ουτε παπι, αλλα θα παρω την χιλιαρα" ειναι ΑΝΟΗΤΕΣ και με μαθηματικη ακριβεια καταληγουν ασχημα. Αν η ιστορια αυτη ανοιξει τα ματια στον επομενο πιτσιρικα που θα μπει με θεμα "r6 για πρωτη μηχανη, τι λετε;" τοτε θα αξιζε τον κοπο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 @Ταξιδευτης...Νικο,με βρισκεις απολυτα συμφωνο.Οσο κι αν δεν συμφωνουν ορισμενα παιδια,το μεγαλο ΘΕΤΙΚΟ θα ειναι,με καλο ή ασχημο τροπο να ΨΙΛΙΑΣΤΟΥΝ ο,τι "για να το λενε καποιοι,κατι πρεπει να προσεξω,δεν θα ειναι και ΤΟΣΟ μαλακες".... εστω και ΕΝΑΣ τραυματισμος να αποφευχθει θα ειναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ για τον μοτοσυκλετισμο αλλα ΚΥΡΙΩΣ για τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τον απαρτιζουν!Αυτο θα ειναι ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!Δεν χωρανε συναισθηματισμοι παιδια οταν αναφερομαστε στη ΖΩΗ!!!Αυτο πρεπει να γινει αντιληπτο,με καθε τροπο,απο τα νεα παιδια που ο ενθουσιασμος μετατρεπει το "ακουω την καρδια μου" στο "ρισκαρω τη ΖΩΗ ΜΟΥ"...Γουσταρουμε και καυλωνουμε για τις μοτοσυκλετες αλλά η αξια της ανθρωπινης ζωης ΔΕΝ συγκρινεται με ΚΑΜΜΙΑ καυλα!!! Υπαρχουν τροποι να γινει καποιος καλυτερος οδηγος.Ο δρομος ομως ειναι ΕΝΑΣ,μεσω ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ για τον εαυτο μας και τους γυρω μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Η θέση μου αν δεν φαίνεται πιο πάνω, είναι ότι θεωρώ το ίδιο ανθρώπινη μια κίνηση που γίνεται από ενθουσιασμό και άγνοια (λανθασμένη), με μια που γίνεται μετά από σκέψη και ωριμότητα. Το τι έγινε, έγινε. Να μην τον πάρουμε με τις μούντζες έγραψα, ούτε αυτόν, ούτε τον κάθε που σκέφτεται να κάνει μια τέτοια κίνηση. Να του/ς δώσουμε να καταλάβουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) το θεμα ειναι Νικολα οταν γραφεις 10 και σελιδες και οταν ο αλλος νομιζεις οτι σε ακουει και νομιζεις οτι σε καταλαβαινει αλλα παει και κανει αυτο το οποιο ηταν απο την αρχη αποφασισμενος να κανει και τρωει και τα μουτρα του.Δε νιωθεις καπως? Οταν καταλαβαινεις οτι η ολη προσπαθεια σου παει στο κενο πως αντιδρας τοτε?Γιατι η συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να συβμει και σε καποιο γυο ή κορη καποιου απο εμας.Μετα θα πουμε στο παιδι μας..οτι εγινε εγινε? αλλα θα τα βαζουμε με τον εαυτο μας γιατι θα νιωθουμε οτι δε καταφεραμε να το αποτρεψουμε? Θελω να πω ,ποιος τελικα ειναι ο σωστος τροπος για να τους δωσουμε να καταλαβουν? Ή καλυτερα πως θα χειριστεις κατι ηδη τετελεσμενο (γιατι φανηκε οτι θα την επαιρνε την μοτο ασχετως της κουβεντας που εγινε εδω) Ειναι ενα λεπτο θεμα χειρισμου που αξιζει συζητησης. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2008 από τον salcon Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 το θεμα ειναι νικολα οταν γραφεις 10 και σελιδες και οταν ο αλλος νομιζεις οτι σε ακουει και νομιζεις οτι σε καταλαβαινει αλλα παει και κανει αυτο το οποιο ηταν απο την αρχη αποφασισμενος να κανει και τρωει και τα μουτρα του.Δε νιωθεις καπως? Οταν καταλαβαινεις οτι η ολη προσπαθεια σου παει στο κενο πως αντιδρας τοτε?Γιατι η συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να συβμει και σε καποιο γυο ή κορη καποιου απο εμας.Μετα θα πουμε στο παιδι μας..οτι εγινε εγινε? αλλα θα τα βαζουμε με τον εαυτο μας γιατι θα νιωθουμε οτι δε καταφεραμε να το αποτρεψουμε? Θελω να πω ,ποιος τελικα ειναι ο σωστος τροπος για να τους δωσουμε να καταλαβουν? Ειναι ενα λεπτο θεμα χειρισμου που αξιζει συζητησης. Δεν έχω διαβάσει όλο το thread, έχω μείνει μόνο στις τελευταίες σελίδες. Είμαι σίγουρος ότι αν προσπαθούσα να δείξω ότι κάτι είναι λάθος, στο παιδί μου, δεν θα του φώναζα και δεν θα το κοπανούσα. Θα του μιλούσα και θα επέμενα μέχρι να καταλάβει. Η διαφορά (η μοναδική , ίσως) που έχουμε εδώ , είναι οτι έχουμε να κάνουμε με ενήλικο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ζωή του, ο ίδιος. Όσο και να μας στεναχωρεί το γεγονός οτι του επαναλαμβάνουμε κάτι και δεν το αντιλαμβάνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (εκτός και το να πιάσεις κάποιον και να τον ξυλοφορτώσεις θεωρείται λύση). Ίσως από το μυαλό του να πέρασε "άσχημα" το , δεν την έχεις τη μηχανή, ή πάρε κανένα παπάκι πρώτα και αντί να το αντιληφθεί όπως θα έπρεπε, να αντέδρασε ακόμα περισσότερο. Όπως έγραψες και πιο πάνω είναι λεπτό το θέμα και επιδή το συγκεκριμένο άτομο που κουβεντιάζουμε, δεν είναι μέσα, να πάρει κάποια θέση, θα μου επιτρέψετε να μην το συνεχίσω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Δεν έχω διαβάσει όλο το thread, Διαβασε το...θα δεις οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ συμφωνο με ο,τι λες...και ο,τι λεμε!Κανεις δεν φωναζει...ισως βλεπεις μια αγανακτηση αλλά απολυτα δικαιολογημενη.Διαβασε ολο το τοπικ και θα δεις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες