Jump to content
ducatisti999

ducati 999

Recommended Posts

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΗΝ 999!ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑ!ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Tωρα μιλας ορθα!!!!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΙ Ε' ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΡ?ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ! :D !ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ Ή Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ :o ΣΤΑ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ 150+.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ Ή ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ!! :excl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Ολοι στην οικογενεια μου ειναι οδηγοι Ε κατηγοριας και δασκαλοι οδηγησης.

Ετσι ετσι απο Κατερινη ειναι το παλικαρι. Τις περισσοτερες νταλικες εδω και στα Γιαννιτσα τις εχουμε. Οποτε δικαιου να μιλαει ΟΧΙ μονο για τα busa. Οποτε Χρηστο προσεχε δεν ειμαστε αδεις! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑΙ ΦΟΥΡΝΑΡΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑΜΠΕΡ.ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΝΤΑΛΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΕΑΝ ΕΜΠΕΝΕΣ ΣΕ ΤΑΜΠΕΡ(ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΑ)ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΥΠΟΓΕΙΑ 50%+ΚΛΙΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΙΜΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΗ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΡΑΜΠΑ ΦΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΕΡ! :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ειναι το ταμπερ που λετε???

ωραια η νταλικα με τους jet κινητηρες αλλα η busa νομιζω το τρωει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες να δείς τι είναι πραγματικός τρόμος, θα πρέπει να κατέβεις τον Κωλοσούρτη καβάλα σε μηχανή με σλικ λαστιχα σε καταγίδα και τον Τράκτωρα με το επικαθήμενο να έχει κολήσει ακριβώς πάνω στην πινακίδα σου, δηλώνοντας σαφώς και αμετακλήτως την πρόθεση του να περάσει από πάνω σου.

Αυτό είναι τρόμος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΗΣ!

ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ MY BIKE ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩ MY TRUCK ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SΙΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΩ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν θες να δείς τι είναι πραγματικός τρόμος, θα πρέπει να κατέβεις τον Κωλοσούρτη καβάλα σε μηχανή με σλικ λαστιχα σε καταγίδα και τον Τράκτωρα με το επικαθήμενο να έχει κολήσει ακριβώς πάνω στην πινακίδα σου, δηλώνοντας σαφώς και αμετακλήτως την πρόθεση του να περάσει από πάνω σου.

Αυτό είναι τρόμος :)

:yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΗΣ!

ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ MY BIKE ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩ MY TRUCK ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SΙΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΩ?

Πάλι καλά που το κατάλαβες και το ένα και το άλλο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποτε ξεκινας με ενα παπακι για κανα διμυνο, μετα περνεις μια φιλικη μηχανη μεχρι 500cc για να μαθεις το τι παιζεται με τις μηχανες, πως στριβουν κτλ και μετα απο κανα 6μηνο που θα φροντισεις να εχεις κανει μπολικα χιλιομετρα και θα εχεις μαθει και 5 πραματα σωστα, τσιμπας και το 999 που ονειρευεσαι και εισαι βασιλιας μετα. Αλλωστε το λεει και το ρητο: "Τα αγαθα κοπεις κτωντε" ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γμτ! Πως μου ξεφυγε αυτο το θεμα; :_unsure:

Φιλαρακι, κοιτα να δεις.... Εγω βεβαια δεν ξερω απο 999 και τετοια μηχανακια που λες.... :_unsure:

Αλλα για να λενε τα παιδια οτι ειναι μια πολυ δυνατη, αγωνιστικα στημενη, απολυτη μηχανη, που θελει σεβασμο και extra large χερια για να την καβαλησεις, τοτε μαλλον κατι ξερουν....

Χαιρομαι που τελικα ειδες το φως! :)

ΥΓ. Παντως θα σε συμβουλευα να σκεφτεις γενικοτερα ολο το θεμα και πολυ πιο σοβαρα.... Ο γενικος τροπος που εξεφρασες το ολο θεμα ηταν μαλλον επιφανειακος και προκλητικος...

Εδω πολλα παιδια εχουν φτυσει αιμα και περασαν δια πυρος και σιδηρου, με χρονια οδηγησης, με τουμπες, σχολεια, και πολλα χιλιαδες χιλιομετρα σε σελλες για να μπορουν να λενε οτι σημερα ειναι μοτοσυκλετιστες, και εσυ χωρις να εχεις καβαλησει καν παπι, το ακυρωνες ολο αυτο κανοντας το "καβαλαω σωστα μια Χ μηχανη" να δειχνει σαν το πιο απλο πραγμα του κοσμου... :( Ευτυχως που τα παιδια εδω ειναι φιλικα.... Αν ειχες μπει στο moto.gr να γραψεις αυτο το θεμα, θα ειχε γινει της ανωμαλιας! :P

Οσοι ειμαστε εδω μεσα και λεμε τους εαυτους μας μηχανοβιους/μοτοσυκλετιστες εχουμε φαει ζορικη πετρια στο κεφαλι.... Για τους πιο πολλους απο εμας εδω, η Μηχανη (οποια και να ειναι) ειναι τροπος ζωης... Για εσενα απο οτι καταλαβα ηταν ενα μπιμπελο που απλα σου αρεσει οπτικα... Μεγαλο λαθος! Ψαξε, σκεψου και εδω ειμαστε! :)

Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν το εκανες εσκεμμενα, και χαιρομαι που καταφεραν τα παιδια να σε κανουν να αλλαξεις γνωμη....

ΥΓ. Αν θες δικαβαλη βολτα με το σαραβαλακι μου για να μπεις λιγο στο νοημα του "καβαλαω μηχανη", θα χαρω να βρεθουμε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευτυχως που τα παιδια εδω ειναι φιλικα.... Αν ειχες μπει στο moto.gr να γραψεις αυτο το θεμα, θα ειχε γινει της ανωμαλιας! :P

Αυτό μου θύμισε ένα θέμα που έτυχε να διαβάσω πρόσφατα:

Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας αδερφια ναμε παλι στο υπεροχο σαιτ μας μετα απο μεγαλη απουσια περιπου ενος μηνα!Ειμαι καλα και ευχομαι να ειστε και εσεις καλα παντα!Περασα μια τρομακτικη εμπειρια αλλα περασε και ειμαι και παλι μαζι σας.Τα ευχαριστα-δυσαρεστα ειναι οτι τελικα την πηρα την ντουκατι τον ονειρο μου 999s 8/2007 160 αλογατα αλλα δεν την εχω παει βολτα ακομα γιατι φοβηθηκα!Εδω και δυο μερες την κοιταω πινω τον καφε μου σπητι μου διπλα της και γενικος προσπαθω να την καλμαρο να με παει μια ησυχη βολτα(την αφηνω που θα παει δεν θα πεσει στην γοητεια μου(λεμε τωρα)).Ειναι οντως δυσκολη και πολυ ροπη ρε παιδια!

Τελως παντων την πηρα την χαιρομαι και μονο που την εκανα δικια μου(οχι εξολοκληρου ακομα δεν εχουμε ολοκληρωση την σχεση μας) και προσπαθω να μαθω με φιλο που γνωριζει απο μηχανες δρομου αλλα θελω αρκετα ακομη.

Τα χαιρετισματα μου σε ολο το σαιτ,να ειστε παντα καλα,καλες βολτες και παντα ορθιοι μαγκες και μαγκιτισες!

Συντομα θα ανεβασω και φωτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ρε φίλε. Καλορίζικο το θεριό και προσοχή. Μην αποκτίσεις ποτέ την αίσθηση ότι την έχεις πλήρως γιατί θα το καταλάβει και θα σε ρίξει ;) Λίγος φόβος πάντα χρειάζεται για να μας φρενάρει ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ τώρα που σκάω από ζήλεια, πρέπει να αισθάνομαι ένοχος?????

Μεγάλε καλορίζικο το γουμ γουμ σου. Άντε και να την χαρείς όσο μπορείς!!!!!!

Για να την χαρείς, θα πρέπει να την πηγαίνεις κι όχι να σε πηγαίνει.

Πάντα μέχρι εκεί που την έχεις, ούτε σπιθαμή παραπάνω!

Καλορίζικια ρε πατριωτάκι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α κομπλέ! πιες της το αίμα ελεύθερα τότε :devil:

κανογαντοστολοκαταστάσεις? τι πήρες απο εξοπλισμό??

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω testatreta συναδελφε.Να σε ρωτησω κατι η καμπανα ετσι βαραει σε ολα τα 999 ειδικα μετα τα 150 χιλιομετρα οταν αφηνω το γκαζι κανει κατι σαν πριονι(δεν το εκανε οταν οδηγουσα εγω αλλα ενας φιλος που την δοκιμασε μου το ειπε και μετα την ακουσα σαν συνοδηγος εγω δεν την καβαλαω ακομα μονος μου)!

anothercbrowner απο εξοπλισμο τιποτα ακομα γιατι δεν την εχω καβαλησει μονος μου αλλα θα παρω μολις ανεβω αθηνα απο ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ κρανος μπουφαν γαντια στανταρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...