Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 :D Καλημέρα αδέρφια Είμαι καινούργιος στο σιτε αλλά και στις μηχανές!Θέλω την βοηθειας σας σε ενα μεγαλο προβλημα που εχω εδω και μερικές βδομάδες!!Ειμαι 25 ετών εχω ανεξερέτου κυβισμου δίπλωμα και δεν ξέρω τι να πάρω!Εμενα ο έρωτας μου ειναι η yamaha fazer!Σκεφτόμουν να παρω εκείνη ως πρώτη μηχανη τιν απλή βεβαια οχι την s2!!Aλλα δεν ξέρω τι να κάνω!Ειναι πολύ δυνατη μηχανή?Σκεφτομουν τιν aprilia rs 125 ή την kawasaki ninja 250r αλλα πάνε με τιν ηλικία μου και βασικα δεν μου αρέσουν οι ss!Μένω λούτσα και την θέλω και για Αττικη Οδο!Δεν ξερω πείτε γνωμη και βοηθήστεμε αδερφια please!!! Ευχαριστώ για την ώρα σας Γιώργος B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Αφου σ'αρέσει το fazer, ΑΥΤΟ να πάρεις!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 αν ειναι η πρωτη σου θα σου ελεγα να παρεισ κατι πιο μικρο και ευελικτο τωρα αν το εχεισ παρε το fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Αφου σ'αρέσει το fazer, ΑΥΤΟ να πάρεις!!!!!! File mou kalimera se euxaristo gia tin voithia alla mipos viazomai na paro 600 ara apo tora??skeftomai amaksi exo ara mporo se vroxes kai tetoia na to pairno kai na kratao to bike gia kalokairia!!esei ti mixani exeis??poia einai gnomi sou!!Vasika eida kai mia honda cbf 500 nomizo alla exeis ta idia me tin fazer einai kai 300 euro poio akrivi kai ksero oti oi 400 500 den vriskeis antallaktika kai einai kai akrivi i honda!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Παρε αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Αν πρόκειται για πρώτη μηχανή σκέψου πολύ καλά και το bandit.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 FAZER ΔΑΓΚΩΤΟ :_rock-on: Αν και θα σου προτεινα να παρεις κανα παπακι για κανα 6μηνο να εξηκιωθεις με τους 2 τροχους, την συμπεριφορα τους σρο δρομο κτλ... Αν το εχεις περασει αυτο το σταδιο τοτε πηγαινε στο fazer κατευθειαν. Αν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου δεν θα παθεις τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 File mou kali ivea gia tin bandit alla tin vgazei i suzuki akoma?metaxirismeni tin vothame allios tha epairna ana duke palio!!!Alla einai oraia skepsi kai oraia mixani!! Koita ekana me mia kawasaki er-5 kai me auti ekana mathima alla einai 53 hp nomizo alla i fazer einai 74 an den kano lathos!mipos auti oi diafora kai sin 100 kyvika exo provlima?san mixani einai kouklara kai den paizei provlima eikonomiko!den ksero ti na kano? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Φιλε Yamahas... θα σου πω την γνωμη μου μιας κ ενα χρονο πριν βρεθηκα κ εγω στην θεση σου!! Καταρχην με 4 χρονια "εμπειριας" με ενα skooter αποφασισα να παρω κ εγω μια μηχανη της προκοπης... εψαξα ρωτησα φοβηθηκα τα αλογα τα κυβικα το βαρος μεχρι που μιλησα με εναν φιλο οδηγο αγωνων με εμπειρια νικες κ παααααρα πολλα χιλιομετρα στην σελα!! Ξερεις τι μου ειπε?? Παρε οτι θες κ οτι σαρεσει!! Να χτυπησεις-πεσεις-τσακιστεις μπορεις ακομα κ με 50αρι, οποτε μην το σκεφτεσαι ετσι!! Το μυαλο κ ο φοβος θα σου κρατησουν το δεξι καρπο κ οχι τα λιγα αλογα! Κ τελικα πηρα το καινουργιο hornetακι... λατρεια απτην πρωτη στιγμη που ηρθε!! 15000χλμ λοιπον με το hondaκι μου, μια σαβουρα στο ενεργητικο της (με 30 χλμ μεσα στην πολη απο νερα κ οχι απο γκαζι) κ ολα μια χαρα κ αν θες πιστεψε το... αρχιζει να μην μου φτανει το γκαζι της ..................... γιατι οπως λεει κ ο φιλος της 64RACING TEAM ....ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 File mou kalimera se euxaristo gia tin voithia alla mipos viazomai na paro 600 ara apo tora??skeftomai amaksi exo ara mporo se vroxes kai tetoia na to pairno kai na kratao to bike gia kalokairia!!esei ti mixani exeis??poia einai gnomi sou!!Vasika eida kai mia honda cbf 500 nomizo alla exeis ta idia me tin fazer einai kai 300 euro poio akrivi kai ksero oti oi 400 500 den vriskeis antallaktika kai einai kai akrivi i honda!! Πέραν του οτι είναι Χόντα και τα ανταλλακτικά είναι κομματάκι πιό ακριβά, πιστεύω οτι το cbf 500 μετά απο λίγο καιρό θα το νιώθεις ''λίγο'' και θα αναζητήσεις κάτι παραπάνω! Το fazerάκι είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, αξιοπρεπές και άνετο. Πάει ταξίδι λόλω φέρινγκ και μπορείς να το φορτώσεις ότι θές! Καλύτερα ( προσωπική μου άποψη πάντα) να πάρεις κάτι πιό δυνατό, όχι βέβαια και κανα 1000άρι, ουτως ώστε να σε φοβίζει και λίγο ωστε να μήν παίρνουν και πολύ τα μυαλά σου αέρα και να το δουλέυεις σωστά και φρόνιμα! Να έχεις και λίγο γκάζι παραπάνω για ασφάλεια! Γιατί το γκάζι φίλε μπορεί να σε τσακίσει, αλλά μπορεί και να σε σώσει! Απο το να ξεκινάς απο μικρές μηχανές και να τις αλλάζεις κάθε λίγο, καλύτερα να πάσεις μία και να κάνεις καμιά 70000 χλμ πριν τη δώσεις! Να μάθεις τον όγκο της, τα πρέπει και τα ΔΕΝ πρέπει της. Επίσης να έχεις ΚΑΛΑ φρένα! Του fazer είναι πολύ καλά! Εγώ ένα cbf 250 που ήταν η πρώτη μου μηχανή και την κράτησα 11 μήνες πήγα κατευθείαν στο fazer 1000 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και δόξα το θεό χωρίς κανένα ατύχημα! Απο κεί και πέρα άν θές κάτι πιό απλό για καμιά βολτίτσα το καλοκαίρι μόνο τότε είναι περιτό να πάρεις μία τέτοια μηχανή! Πάρε κάτι μέχρι 250 κυβικά! Ενα Γιαμάχα YBR 250 πχ και καί τη βόλτα σου θα σε πάει, και το ταξιδάκι σου, και εύκολή είναι! Αυτααα ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Φιλε Yamahas... θα σου πω την γνωμη μου μιας κ ενα χρονο πριν βρεθηκα κ εγω στην θεση σου!! Καταρχην με 4 χρονια "εμπειριας" με ενα skooter αποφασισα να παρω κ εγω μια μηχανη της προκοπης... εψαξα ρωτησα φοβηθηκα τα αλογα τα κυβικα το βαρος μεχρι που μιλησα με εναν φιλο οδηγο αγωνων με εμπειρια νικες κ παααααρα πολλα χιλιομετρα στην σελα!! Ξερεις τι μου ειπε?? Παρε οτι θες κ οτι σαρεσει!! Να χτυπησεις-πεσεις-τσακιστεις μπορεις ακομα κ με 50αρι, οποτε μην το σκεφτεσαι ετσι!! Το μυαλο κ ο φοβος θα σου κρατησουν το δεξι καρπο κ οχι τα λιγα αλογα! Κ τελικα πηρα το καινουργιο hornetακι... λατρεια απτην πρωτη στιγμη που ηρθε!! 15000χλμ λοιπον με το hondaκι μου, μια σαβουρα στο ενεργητικο της (με 30 χλμ μεσα στην πολη απο νερα κ οχι απο γκαζι) κ ολα μια χαρα κ αν θες πιστεψε το... αρχιζει να μην μου φτανει το γκαζι της ..................... γιατι οπως λεει κ ο φιλος της 64RACING TEAM ....ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!! :D Xaxaxaxaxa!!Sostos!!File mou se euxaristo poli gia ta legomena sou ta vrisko poli entaksei kai nomizo oti exeis dikio!!kai me papi pefteis kai me 1000!!!sou euxomai na kliseis ta 300.000 kmh kai na eisai mia xara eti kai allios i hornet ta spaei kai einai kai 106 hp an den kano lathos!!!!!?kali sinexeia kai euxaristo gia tin voithia!!!! Πέραν του οτι είναι Χόντα και τα ανταλλακτικά είναι κομματάκι πιό ακριβά, πιστεύω οτι το cbf 500 μετά απο λίγο καιρό θα το νιώθεις ''λίγο'' και θα αναζητήσεις κάτι παραπάνω! Το fazerάκι είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, αξιοπρεπές και άνετο. Πάει ταξίδι λόλω φέρινγκ και μπορείς να το φορτώσεις ότι θές! Καλύτερα ( προσωπική μου άποψη πάντα) να πάρεις κάτι πιό δυνατό, όχι βέβαια και κανα 1000άρι, ουτως ώστε να σε φοβίζει και λίγο ωστε να μήν παίρνουν και πολύ τα μυαλά σου αέρα και να το δουλέυεις σωστά και φρόνιμα! Να έχεις και λίγο γκάζι παραπάνω για ασφάλεια! Γιατί το γκάζι φίλε μπορεί να σε τσακίσει, αλλά μπορεί και να σε σώσει! Απο το να ξεκινάς απο μικρές μηχανές και να τις αλλάζεις κάθε λίγο, καλύτερα να πάσεις μία και να κάνεις καμιά 70000 χλμ πριν τη δώσεις! Να μάθεις τον όγκο της, τα πρέπει και τα ΔΕΝ πρέπει της. Επίσης να έχεις ΚΑΛΑ φρένα! Του fazer είναι πολύ καλά! Εγώ ένα cbf 250 που ήταν η πρώτη μου μηχανή και την κράτησα 11 μήνες πήγα κατευθείαν στο fazer 1000 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και δόξα το θεό χωρίς κανένα ατύχημα! Απο κεί και πέρα άν θές κάτι πιό απλό για καμιά βολτίτσα το καλοκαίρι μόνο τότε είναι περιτό να πάρεις μία τέτοια μηχανή! Πάρε κάτι μέχρι 250 κυβικά! Ενα Γιαμάχα YBR 250 πχ και καί τη βόλτα σου θα σε πάει, και το ταξιδάκι σου, και εύκολή είναι! Αυτααα ^_^ Kalimera se euxaristo nai exeis dikio auto leo na kano na paro tin fazer kai se 3 xroniakia ksana vlepo!!!pantos apo 250 piges 1000??mpravo re thirio!!!!!pantos eisai tixeros gamo ta ergalia i 1000 i fazer!!sou euxomai kala taksidia!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Xaxaxaxaxa!!Sostos!!File mou se euxaristo poli gia ta legomena sou ta vrisko poli entaksei kai nomizo oti exeis dikio!!kai me papi pefteis kai me 1000!!!sou euxomai na kliseis ta 300.000 kmh kai na eisai mia xara eti kai allios i hornet ta spaei kai einai kai 106 hp an den kano lathos!!!!!?kali sinexeia kai euxaristo gia tin voithia!!!! Kalimera se euxaristo nai exeis dikio auto leo na kano na paro tin fazer kai se 3 xroniakia ksana vlepo!!!pantos apo 250 piges 1000??mpravo re thirio!!!!!pantos eisai tixeros gamo ta ergalia i 1000 i fazer!!sou euxomai kala taksidia!!! Ευχαριστώ φίλος! Να σε καλά και με το καλό να πάρεις το εργαλείο που γουστάρεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Ευχαριστώ φίλος! Να σε καλά και με το καλό να πάρεις το εργαλείο που γουστάρεις!!! Agapite file euxaristo poli na sai kala tora mipos gnorizeis an tin paro metritois tha mou kanoun kaliteroi timi??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 παρε το fazerακι το ς2...φιλικοτατη συμβουλη δε θα μετανοιωσεις ουτε στιγμη την επιλογη σου.μεγαλο παιδι εισαι με το μυαλο στο κεφαλι και το fazer μεχρι τη μεση των στροφων του ειναι γατακι.δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
none 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Nα πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο ..για να μην το μετανοιώσεις στο μέλλον και το πιο βασικό να είσαι συνετός οδηγός ώστε να το ευχαριστηθείς...σαν πρώτο μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gio10 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Αν το fazer σου φαίνεται πολύ δυνατό για αρχή προτείνω suzuki gs500f.Εχει το φαίρινγκ του ,είναι δικύλινδρο, και βρίσκεις 2ετίας σε άψογη κατάσταση με 2500 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Magkes sas euxariso poli den exo logia gia na po euxaristo mou dinete dinami!!nai tin fazer tha paro to exo pofasisi poia mazi me tin voithia sas vevaia!!!euxaristo poli gia ta minimata sas!!!!elpizo na stai panta kala kai me tis kaliteres mixanokinites kouklares agkalia!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Παρε ενα ΧΤακι και θα σε καλυψει αρκετα στα περισσοτερα που ζητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Magkes sas euxariso poli den exo logia gia na po euxaristo mou dinete dinami!!nai tin fazer tha paro to exo pofasisi poia mazi me tin voithia sas vevaia!!!euxaristo poli gia ta minimata sas!!!!elpizo na stai panta kala kai me tis kaliteres mixanokinites kouklares agkalia!!! Το ξέρω ότι έχεις πωρωθεί τώρα για το fazer, αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Αν δεν έχεις μέχρι τώρα ούτε παπάκι, θα έλεγα να μην πάρεις ακόμα το fazer. Σίγουρα και με 50άρι μπορείς άνετα να φας τα μούτρα σου, αλλά όπως και να'χει είναι πολύ πιο εύκολο στην χρήση και απαιτεί λιγότερη εξοικείωση για να το χειριστείς. Προσωπικά με το tiger, παρόλο που οδηγώ μηχανάκι 15 χρόνια, έχουν υπάρξει αρκετές δύσκολες στιγμές. Ακόμα και αν δεν κινδυνέψεις, σίγουρα δεν θα σου αρέσει να μαζεύεις κάθε λίγο και λιγάκι την καινούργια σου μηχανή από τον δρόμο γιατί την πάρκαρες σε κατηφόρα με την μούρη προς τα κάτω, ή γιατί σου έσβησε στην ανηφόρα, ή γιατί το σταντ στηριζόταν σε μαλακό χώμα κτλ, κτλ. Είναι πολύ όμορφο να αγοράζουμε αυτό που μας αρέσει, αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή και σύνεση και να μπορούμε να κρίνουμε μέχρι που μας παίρνει. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πάρεις κάτι άλλο για λίγους μήνες για να ξεψαρώσεις λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 B) Παρε DUCATI 620 για να μαθεις τα βασικα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Αν ειναι να παρεις Fazer να παρεις το S2 αλιως πιστευω πως θα το μετανοιωσεις !! ειναι γ@μω τα εργαλεια και μη φοβασαι θα τα καταφερεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, θα το συνηθίσεις και όσο γκάζι και να έχει το ελέγχεις οδηγώντας σε χαμηλές στροφές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες