chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2005 (τροποποιήθηκε) Ο κακός moderator Ladau μου έσβησε το τόπικ ΕΠΙΤΗΔΕΣ κι εγώ για να τον εκδικηθώ, θα το ξανακάνω. Το λοιπόν, το Long Way Round είναι ένα ντοκυμαντέρ που γυρίστηκε πέρσι την άνοιξη όταν ο Ewan McGregor (ο γνωστός ηθοποιός) μαζί με τον κολλητό του φίλο Charlie Boorman (ο όχι και τόσο γνωστός ηθοποιός) ξεκίνησαν να κάνουν τη διαδρομή Λονδίνο-Ν.Υόρκη ταξιδεύοντας ανατολικά διανύοντας περίπου 20.000 μίλια. Στις 115 μέρες που κράτησε το ταξίδι πέρασαν από Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουκρανία, Ρωσία, Καζακστάν, Μογγολία, Σιβηρία Αλάσκα και Καναδά. Το ντοκυμαντέρ που αποτελείται από 7 επεισόδια ξεκινά από τις προετοιμασίες μέχρι και την άφιξη στη Ν.Υόρκη. Όταν φτάνουν στα βάθη της Ασίας το όλο εγχείρημα γίνεται τουλάχιστον συγκινητικό όχι μόνο επειδή οι δυσκολίες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες αλλά κι επειδή μέσα από τα μάτια του ταξιδιώτη συνειδητοποιείς ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος εκτός από το δυτικό. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ νιώθω κάτι ανάμεσα σε ζήλια και θαυμασμό. Long Way Round EDITο ΚΑΛΟΣ μοντ Ladau ας κάνει μια αλλαγή στον τίτλο καθώς λέγεται Long Way ROUND και να σβήσει το 2ο τόπικ που έκανα κατά λάθος (ε τι μόνο αυτός θα με ταλαιπωρεί;) Eκανε εκανε Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2005 από τον Ladau Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 !!! !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Αυτός είναι moderator! :D Οντόπικ, όποιος θέλει του το γράφω ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 chris_boss πού μπορούμε να βρούμε το ντοκυμαντέρ ? Καλό ακούγεται...και οι φώτο λένε... Ειδικά η πρωτελευταία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Ρε κακε αντμινιστρατορα? Γιατι βρε? ε? Γιατι? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Έχω "ακούσει" ότι τα επεισόδια κυκλοφορούν και σε διάφορες "μηχανές αναζήτησης" από τις οποίες μπορείτε να τα "προμηθευτείτε".. Εγώ πάντως τα "προμηθεύομαι" αυτήν την ώρα... Για όσους δεν θέλουν να βάλουν σε κόπο τον chris_boss... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 Έχω "ακούσει" ότι τα επεισόδια κυκλοφορούν και σε διάφορες "μηχανές αναζήτησης" από τις οποίες μπορείτε να τα "προμηθευτείτε".. Εγώ πάντως τα "προμηθεύομαι" αυτήν την ώρα... Για όσους δεν θέλουν να βάλουν σε κόπο τον chris_boss... <{POST_SNAPBACK}> Γιώργο είσαι έφεδρος Αξιωματικός και πρέπει να ξέρεις από Δ.Μ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 :D πάντως λάθος μηχανές διάλεξαν ε; πως τα κατάφεραν οι βλάκες με τέτοιες μπακατέλες φτιαγμένες για χοντρούς μεσήλικες (copyright κάποιος συν-φορουμίτης) (ουφ αρκετά κακός έγινα σήμερα, αύριο πάλι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 ΗΜΑΡΤΟΝ! επιτελους! (ξανα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 :D πάντως λάθος μηχανές διάλεξαν ε; πως τα κατάφεραν οι βλάκες με τέτοιες μπακατέλες φτιαγμένες για χοντρούς μεσήλικες (copyright κάποιος συν-φορουμίτης) (ουφ αρκετά κακός έγινα σήμερα, αύριο πάλι) <{POST_SNAPBACK}> Ποιός είναι ο λόγος που δεν αναφέρεις ονομαστικά τον συν-φορουμίτη;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 chris_boss θενξ! City δεν ηταν οτι ηθελα να τον βαλω σε κοπο, απλα "Που πα ρε Καραμητρο με 56Κ;" :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deco 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 Και μετα εμεις λεμε οτι ζουμε,και οτι αγαπαμε την μοτοσυκλετα ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 :D πάντως λάθος μηχανές διάλεξαν ε; πως τα κατάφεραν οι βλάκες με τέτοιες μπακατέλες φτιαγμένες για χοντρούς μεσήλικες (copyright κάποιος συν-φορουμίτης) (ουφ αρκετά κακός έγινα σήμερα, αύριο πάλι) <{POST_SNAPBACK}> Θα με αναγκάσεις να προβώ σε σπόιλερς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 Είναι και φτωχούλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 λες να είναι φτωχός ο McGregor; :D χλωμό θα ήταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 Καλά, προφανώς δεν περίμενα να είναι φτωχός. Έβλεπα τα extras και ξαφνικά εκεί που έκαναν κάτι βλακείες σαν παιδάκια, βλέπω πίσω να εμφανίζεται ένα F4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tarantino 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 Παιδιά, όποιος θέλει να δεί τί πάει να πεί τρέλα του προτείνω να δεί την ταινία που πέχτηκε πέρσυ στους κινηματογράφους με τίτλο "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας"!!! Τώρα κυκλοφορεί σε DVD στα βίντεοκλάμπ και δανείζεται στοιχεία απο την πραγματική ζωή του θρυλικού ηγέτη Τσέ Γκεβάρα, πρίν γίνει το σύμβολο ενός ολόκληρου έθνους (αλλά και κάθε επανάστασης ανά την υφήλιο). Σενάριο: Το 1952 δύο νέοι άνδρες από την Αργεντινή, ο Ερνέστο Γκεβάρα και ο Αλμπέρτο Γκρανάδο, ξεκίνησαν ένα οδοιπορικό για να ανακαλύψουν την πραγματική Λατινική Αμερική. Ο Ερνέστο είναι 23χρονος φοιτητής ιατρικής με ειδικότητα στη λεπρολογία και ο Αλμπέρτο, 29 ετών βιοχημικός. Οπλισμένοι με μια ρομαντική αίσθηση περιπέτειας, οι δύο φίλοι αναχωρούν από το Μπουένος Άιρες πάνω σε μια ετοιμόρροπη Νόρτον 500 του 1939. Η μηχανή τους συνεχώς χαλάει εκείνοι όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν. Ο κόσμος που βλέπουν και οι άνθρωποι που συναντούν εναλλάσσονται διαρκώς, κι η πορεία τους αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις δικές τους αντιλήψεις. Όταν φθάσουν σε οικισμό λεπρών βαθιά στον Περουβιανό Αμαζόνιο, οι δύο νέοι αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αξία της προόδου όπως αυτή ορίζεται από τα οικονομικά συστήματα και καταλήγει ν’ αφήνει τόσους πολλούς ανθρώπους απ’ έξω. Οι εμπειρίες που ζουν ξυπνούν μέσα τους τους άνδρες στους οποίους θα εξελιχθούν προσδιορίζοντας το ηθικό αλλά και πολιτικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν στην πορεία της ζωής τους. σημείωση: Το έργο είδα μαζί με έναν φίλο μου όπου μετά απο το σόκ που υπέστει τόν έχω χάσει..Φήμες λένε πώς έχει κλειστεί στο υπόγειο γκαράζ του και κάνει τις απαραίτητες μετατροπές στο DRZ-400 SM για να δοκιμάσει και αυτός να κάνει το ίδιο ταξίδι !!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 :D πάντως λάθος μηχανές διάλεξαν ε; πως τα κατάφεραν οι βλάκες με τέτοιες μπακατέλες φτιαγμένες για χοντρούς μεσήλικες (copyright κάποιος συν-φορουμίτης) (ουφ αρκετά κακός έγινα σήμερα, αύριο πάλι) <{POST_SNAPBACK}> Ποιός είναι ο λόγος που δεν αναφέρεις ονομαστικά τον συν-φορουμίτη;;; Ακόμα περιμένω να απαντήσεις (αν θέλεις φυσικά) :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 ο λόγος είναι, ότι δεν θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά ΜΕ τον συνφορουμήτη - ούτε πρόκειται (δεν ξέρω τι άλλες απαντήσεις περιμένεις... πες μου σε PM ή στο MSN) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 Λοιπον ειδα το 1ο επισοδειο και προχωραω ακαθεκτος στο 2ο ... Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ...πορωτικο! Απο το 1ο επισοδειο θελω να παω να αγορασω ενα GS και να παρω τα βουνα... Και μια φλογα :P Στην αρχη οι ηθοποιοι προτιμησαν το ΚΤΜ 950 για την περιοδεια αλλα η αντιπροσωπεια της ΚΤΜ δεν τους υποστηριξε γιατι πιστευε οτι δεν θα τα καταφερουν ... Ετσι στραφηκαν στην BMW ... m@l@kes aystriakoi... (για την συγκεκριμενη φαση μιλαω και για την αγγλικη αντιπροσωπια...) ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΤΕ ΑΜΕΣΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 πόσα είναι όλα; το μουλαράκι έχει 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 (τροποποιήθηκε) Στην αρχη οι ηθοποιοι προτιμησαν το ΚΤΜ 950 για την περιοδεια αλλα η αντιπροσωπεια της ΚΤΜ δεν τους υποστηριξε γιατι πιστευε οτι δεν θα τα καταφερουν ... Ετσι στραφηκαν στην BMW ... <{POST_SNAPBACK}> Ουπς! Καποιος πηρε την απαντηση του! (περιμενα σιωπηλα μεχρι να το ελεγε καποιος) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2005 Τριανταφυλλε ... και εγω δεν το εθεσα οπως θα ηθελα μα δεν κρατιεμαι ... Τωρα μιλαω σοβαρα και δεν γραφω με χιουμοριστικο υφος, αλλα εννοειται πως ουτε με ειρωνικο και διαθεση τσακωμου. Μια απλη παρατηρηση κανω ... Εμενα και φανταζομαι και σε πολλους αλλους θεατες του φιλμ μου εκατσε οτι "η ΚΤΜ κωλωσε" ... Και ευλογα μου καθεται το οτι κωλωσε επειδη δεν πιστευαν οτι θα τα καταφερουν τα adventure και οχι οι ηθοποιοι... Δεν το αναφερω επειδη επροκειτο για την (λεξη ταμπου) ΚΤΜ. Και η yamaha να ηταν θα το ελεγα με θαρρος... Αλλα σου λεει, που θα βρισκουνε μαστορα μεσα στην μογγολια που κανενα εβδομαδες για να βρουνε πολιτισμο... και οπως εγραψα πιο πανω δεν αστειευομαι αλλα ουτε περιμενω και απαντηση... δεν δημιουργω εντυπωσεις για να το κανουμε κοντρα KTM vs BMW αλλα πες μου κι εσυ σαν αντικειμενικος θεατης, πως σου φανηκε σαν κινηση το κοτεμα της ΚΤΜ.... ε ειναι και αυτη η εστω δηθεν φημη με τα εστω δηθεν προβληματα της που σε κανουν να υποθετεις το ευκολο... :/ :/ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2005 (τροποποιήθηκε) Μπερδεμα! Μηπως πιστεψε η ΚΤΜ οτι δεν θα τα καταφερουν οι ηθοποιοι? Ρωταω εγω Γιατι σου λεει "που να μπαινουμε στα εξοδα τωρα για κατι "βαρεμενους" ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ... μη ... τρελαθουμε κι ολας! Τοτε να παμε ολοι τη Δευτερα το πρωι και να πουλησουμε τα μηχανακια μας! Η ΚΤΜ δεν θεωρησε αξιο προσοχης το εργο και δεν το εκμεταλλευτηκε οπως θα επρεπε, λυπαμαι για αυτο γιατι ηταν μια ευκαιρια να δειξει πολλα!!! Anyway... δεν με νοιαζει γιατι δεν δουλευω για την ΚΤΜ! ε ειναι και αυτη η εστω δηθεν φημη με τα εστω δηθεν προβληματα της που σε κανουν να υποθετεις το ευκολο... Η.. φημη δυστηχως για καποιους ειναι μονο στην ... Ελλαδα! Τα adventure να μη τα καταφερουν??? Come on... be real! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες