Jump to content

Recommended Posts

Η ομορφια και η ασχημια ειναι οπως ολοι γνωριζουμε υποκειμενικα θεματα.Στα δικα μου ματια φανταζει πανεμορφη η BMW μου κι αυτο μου φτανει. :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδή ένα άσχημο Africa Twin δεν θα έκανε σωστά την δουλειά του???

:respekt:

Άσχετο πως είναι ΗΟΝDA ( :blush2: ) θα τα έκανε όλα αυτά και με το παραπάνω! :_rock-on:

χμμμμ μου ήρθε λίγο Αθως τώρα...

κάτσε να βάλω ένα poll

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν μιλαμε δηλαδη μονο για αξιοπιστια,αλλα και για απλη κατασκευη που τα κανει περισσοτερο ατρωτα ή λιγοτερο ευπαθη αν προτιματε.

<{POST_SNAPBACK}>

Και περισσότερο άσχημα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Παντως, εμενα, οσες φορες μου επεσε, (Με μενα πανω 'η απο το stand.. :blush: )

.. τη σηκωσα. ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!!(Και, ειδικα σε μια "φαση" στο ταξιδι μας, τον Ιουνιο,που μου επεσε δεξια, και ακουμπησε σε πεζοδρομιο, ηταν με 45 μοιρες κλιση, το πολυ!!Σαν "πουπουλο" τη σηκωσα!!(Ποιος? Εγω!!!! 63 κιλα, :rolleyes: και η μηχανη "τριβαλιτζη"!!!

:D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Vito Varadero = black_hawk X 2  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

..Vito Varadero= black_hawk + Μαριλυ μαζι!! :lol: :lol:

..Εμ, ετσι εξηγουνται οι επιδοσεις του varadero! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<<Long Way Round>> TO BIΒΛΙΟ !

post-1020-1168518358_thumb.jpg

ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ <ΝΙΚΟΣΚΚΚ> :thumbsup:

400 ΣΕΛ. ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ :shock:

ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ

KAI ΕΙΘΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ :cry2:

ΤΑ DVDIA ΔΕΝ ΤA ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ !!!!

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ!

post-1020-1168518599_thumb.jpg

ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑΣ

post-1020-1168518622_thumb.jpg

ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ

post-1020-1168518647_thumb.jpg

post-1020-1168518681_thumb.jpg

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟ

post-1020-1168518715_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το βιβλιο ή το dvd;

Που μενεις;

Το βιβλίο λογικά σε βιβλιοπωλείο

το DVD όμως πως μπορούμε να το προμηθευτούμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιβλιο να το παρετε αν σας αρεσε η ολη ιστορια.Εχει πολλα παραπανω στοιχεια,περιπετειουλες ,αναφορα για την σχεση των δυο με τις μηχανες γενικα (δεν ειναι χθεσινοι δηλαδη με το σπορ οπως θα δειτε),χαρτες και περισσοτερες λεπτομεριες,φυσικα οσα μπορουν να χωρεσουν μεσα σε ενα βιβλιο.Ομως μηηη τρελαθουμε ,δεν ειναι κανενα μυθηστορημα κλασης.

Οσοι το διαβασουν και δουνε την ταινια θα την καταλαβουν πιο καλα μιας και δεν ειναι με ελληνικους υποτιτλους.

Αξιζει.Το εχω, το διαβαζω και μου αρεσει πολυ.

τα καταστηματα της bmw τα εχουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιβλίο λογικά σε βιβλιοπωλείο

το DVD όμως πως μπορούμε να το προμηθευτούμε?

Σωστός και ο Chriss boss

Check here

:_thumbsup::_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον D_artaGian

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω το εχω αναφερει και σε νωριτερο ποστ, το εχω σε divX, παντα χωρις υποτιτλους.

Οποιος το θελει για evaluation, να παρει μια γευση και επειτα να προχωρησει σε αγορα DVD, pm me. :secret:

^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Kαλα ε!Ειμαι πολυ γκαου.Που ημουν ρε τοσο καιρο?Java ετοιμασε μια κοπια εξαπαντως και πες μου ημερα τοπο και ωρα να ερθω να το παρω :_w00t:

Οσο για την ΚΤΜ vs ΒΜW τι να πω?Μου φαινεται παλαβο να πιστεψαν οι ανθρωποι της ΚΤΜ οτι δεν θα τα καταφερουν οι ηθοποιοι.Στο κατω κατω στα φρυδια τους αν θα τα καταφερναν ή οχι....αυτοι την διαφημηση τους θα την εκαναν.....νομιζω?

Μαλλον περισσοτερο φοβηθηκαν μην παει κατι στραβα με τα μηχανακια απ την στιγμη που θα γινοταν παγκοσμιως γνωστο το story της ολης φασης και θα ειχε ασχημο αντικτυπο στην εταιρια.Κι εδω δεν μιλαμε για Dakar που τρεχουν ενα σωρο ετοιμοπολεμα μηχανακια κι εχουν απο πισω ολοκληρες νταλικες με ανταλλακτικα και τεχνικους να τους ακολουθουν.Μιλαμε για δυο μηχανακια παραγωγης χωρις ιδιαιτερη τεχνικη υποστηριξη!

Το θεμα λοιπον δεν ειναι αν θα αντεχαν η οχι τα μηχανακια της ΚΤΜ ή της BMW,αλλα ποιος απο τους δυο κατασκευαστες εμπιστευοταν απολυτα το δημιουργημα του.

Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.

Δεν ξερω τιποτα περι του θεματος.....ετσι?Οτι εμαθα το εμαθα σημερα απο τα ποστ που διαβασα.Και η λογικη δειχνει πως η ΚΤΜ φοβηθηκε.Αγνοησε το θεμα εσκεμενα ρισκαρωντας μια πιθανη παταγωδης αποτυχια,ή μια πιθανη τεραστια επιτυχια που θα ειχε μεγαλο αντικτυπο στους "καταναλωτες" μοτοσυκλετιστες ολου του κοσμου.

Στην προκειμενη περιπτωση αυτα τα οφελη τα αποκομισε η BMW με το GS 1200 που μεσα στα δυο περιπου χρονια ζωης του εχει πουλησει τρελα ανα τον κοσμο.Νουμερα εξωπραγματικα για τις μεχρι προτεινος πωλησεις των παλιοτερων μοντελων της εταιριας!!!Κι αυτο δεν το λεω εγω...οι αριθμοι τα λενε!

αυτό ακριβώς πιστέυω και εγώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 φίλοι ο ένας γνωστός ηθοποιός κάνουν με 2 gs 2 απίστευτα ταξίδια...

το έχετε δει?

Long Way Round - Down

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
2 φίλοι ο ένας γνωστός ηθοποιός κάνουν με 2 gs 2 απίστευτα ταξίδια...

το έχετε δει?

Long Way Round - Down

Ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι , εγω το βλεπω συχνα. Πολυ στημενο .

Δεν ειναι και τοσο τραγικα οπως τα παρουσιαζουν. Ανα πασα στιγμη εχουν 15 ατομα απο πισω απο τις καμερες που τους φροντιζουν.

Μου κανει πιο πολυ κεφι να διαβαζω και να βλεπω φωτογραφιες σε μεγαλα φορουμ εξωτερικου απο ατομα που κανανε τετοια ταξιδια μονοι τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το LWR ήταν πιο καλό και πιο Hard Core, το LWD μου φάνηκε πιο βατό, πάντα υπήρχαν άνθρωποι να βοηθήσουν, άσε που υπήρχαν και μότο συνοδευτικές (σε 1-2 πλάνα φαίνεται και ένας μοτοσικλετιστής που δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως και να έχει αξίζει για 1000 δυο λόγους να το δεις. Τοπία διαφορετικοί λαοί, ήθη και έθιμα, τρελό ride... εγώ τους ζήλεψα.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα