Jump to content
egglezos

SUZUKI FX 350cc ή YAMAHA Z 200cc ???

Recommended Posts

Συμφονό μαζι σου αλλά αν φτίαξω ένα τέτιο μιχανάκι θα είναι ενα απο τα καλήτερα μες την πόλη

για καλο και για κακο κλεισε και μια θεση στο νεκροταφειο και αγορασε και ενα αλεξιπτωτο .....τωρα για το καλυτερο χμμμμ το πιο καγκουρικο σιγουραααα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Suzuki FX 650cc......??? :crazy: Μάλιστα.. Πάω να πάρω διαστάσεις απ'το πλαίσιο του Vectra. Χωράει-δε χωράει μοτέρ Audi RS4.. :_zeppelin:

Ρε σεις, και ΤΝΤ στο καύσιμο να του βάλετε, ΔΕΝ θα γίνει GSXR!.. Ούτε Duke! Πόσες φορές ακόμα πρέπει να γραφτεί ότι τα πλαίσια απ'αυτά τα 2 παπιά δε φτιάχτηκαν απ'το εργοστάσιο για να σηκώνουν 50 και 60 άλογα?? Μόνο οι dragster-άδες τα χρησιμοποιούν οι οποίοι το πλαίσιο του παπιού που χρησιμοποιούν το έχουνε κάνει τούμπανο, και τα λεφτά που δίνουν για να συντηρούν/αλλάζουνε μοτέρ αν τα μάζευαν θα είχαν ανοίξει σπίτι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι διαβάζω γαμώ την αγία κατσαρόλα........

Και εγώ λοιπόν θα ρίξω ένα Μ3 μοτερ σε ένα Lada.....πανεύκολη παντρεία.....και μόλις ανοίξει ο κομπρεσσορας του Μ3 και αρχίσει το αμαξι και τσαλακώνει απο όλες τις πάντες, θα σκέφτομαι απο μέσα μου...Μηπως με τα ίδια λεφτά να είχα πάρει το Ibiza Cupra, να ζούσα τις επόμενες 3 ωρες να είχα πάει το Μαράκι για ποτό και να του πάταγα και ένα;

.....και μέτα ΠΟΥΦ.....μια λάμψη...

Κοίτα μαμά!!!!Μπορω να βάλω το κεφάλι μου στον κώλο μου!!!!!!!!

Έλεος.....

:worthy: ελιωσα λεμε

@f33l πεσε κοιμησου φιλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσενα αυτο που λες σου φενετε λογικο???

ΠΑΠΠΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!! και 4 τουρμπο να του βαλεις παππι θα παραμηνει!!

+10000000000000000000000000000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
με 3 χιλιαρικα περνεις μια αξιοπρεπεστατη μηχανη εγω θα σου ελεγα με την καυ%^&λα που εχεις καλητερα ειναι να πας να παρεις μια μηχανη και να την οδηγας

χωρις διπλομα(αν και αυτο μαμακια ειναι)παρε να παρεις το κινιτο φερετρο...!και μην μου πεις οτι ενα φτιαγμενο σκατοπαπο ειναι πιο ωραιο απο ενα tdm Η ενα

fazer????

τι λετε ρε παιδια??? τι λετε στον ανθρωπο??? να παρει tdm?? εχει ξανακαβαλησει το παιδι μηχανη?? αυτο λεει για παπι και εεισ του λετε για μηχανες?? αμα ειναι να σκοτωθει μια φορα με το παπι,με μηχανη μεγαλη θα σκοτωθει 10... ειναι δυνατον αν δν εχει καβαλησει μηχανη (οχι μηχανακι) να μπει κατευθειαν στα 600 η στα 850-900 κυβικα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι λετε ρε παιδια??? τι λετε στον ανθρωπο??? να παρει tdm?? εχει ξανακαβαλησει το παιδι μηχανη?? αυτο λεει για παπι και εεισ του λετε για μηχανες?? αμα ειναι να σκοτωθει μια φορα με το παπι,με μηχανη μεγαλη θα σκοτωθει 10... ειναι δυνατον αν δν εχει καβαλησει μηχανη (οχι μηχανακι) να μπει κατευθειαν στα 600 η στα 850-900 κυβικα?

καλυτερα μοτο παρα παποτουμπανο με τη μοτο θα εχεις σωστα φρενα κλπ δε θα σπασει τι μακακια αν ειναι που το απευχομαι την κανεις εσυ ενω με το παπι μποριε να σπασει και κανας σκελετος και να μη κανεις μακακια απλα να γινει. Προς θεου δεν υποστιριζω να παρει ο παιχτης μηχανη αλλα ενα παπι σψοοτερ μικρη μοτο ΜΑΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

What about if you have suzuki fx with DR 650 μοτερ? ΤΟΤΕ??? ποιος θα συμπλεκταρει κ θα λεει τι με περασε παναγια μου?

οπα οπα μεγαλε δεν καταλαβε συγκρινεις το tdm με ενα fx; και 650;;;;

εισαι σοβαρος ρε συ;;;τι θα βαρεθει πιο γρηγορα ενα παπι που θα βγαινει μια ωρα στον δρομο και μετα παλι συνεργειο για κολλησεις στο πλαισιο η μια μηχαναρα που μπορει να κανει τα παντα;;;;;;;και ταξιδια και βολτες και παντες και σουζες

θες κιαλλα;;;και εγω εχω οδηγησει το τδμ και δεν το βρηκα βαρετο και στην τελικη μαλκς ειναι αυτοι που το εχουν τοσα χρονια;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΝΑΙ ειναι καλυτερο το παπι....

Μετά συγχωρήσεως φιλαράκο, δεν σε ξέρω κι όλας και ίσως γίνομαι αγενής,

αλλά έχεις βαρέσει μπιέλα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@f33l πεσε κοιμησου φιλικα

τι σε χαλασε απολα αυτα που ειπα?

οσον αφορα για το fx 650 μπορω να βρω φωτο στο ιντερνετ (μιας κ το δικο μου δεν ειναι τοσο κ ουτε προκειται να το κανω τοσο)

1 τελευταιο πραγμα για να καταλαβετε την ιδεολογια μου μοναχα και να μη νομιζεται οτι ειμα ενας ακομα καγκουρας..

Stock bikes are NOT fun.. ισως κανα streetaki ξαναλεω.. αλλα on/off bikes με abs κιωλλας.. DEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι fx και Z και πρασινα αλογα ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

1967 Zundapp C 50 :_rock-on::_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, το παπί είναι παπί ότι και να κάνεις. Ένα καλό παπί είναι καλύτερο από τα άλλα παπιά, και καλύτερο από τα πάντα ( εκτός των σκούτερ ίσως ) για την πόλη, αλλά race machine δεν είναι. Τώρα παπιά με πολλά αλόγατα, παπιά ντράγκστερ και λοιπές παπαριές, έχουν αξία μόνο για να περνάς την ώρα σου φτιάχνοντάς τα ( δε λέω, άμα σκαλίζεις μόνος το μηχανάκι σου είναι άλλη η γλύκα ) και για να κάνεις φιγούρα στους συμμαθητές σου.

Για να τρέχεις πάντως δεν είναι.

edit. π.χ. σήμερα το μεσημέρι στη Θηβών μου κόλλαγε ένας αστείος με μια μ@λ@κία που ήταν κάποτε c50 . Και βραμ και βρουμ και από δω και από κει, εγώ τον έγραψα κανονικότατα, οπότε παρατήρησα το εξής. Ξεκινάει μαμιώντας, και αρχίζει να φρενάρει τρίζοντας καμιά 20ριά μέτρα από το επόμενο φανάρι, και σταματάει στο όριο.

Ε που να φρενάρει ο παπάρας με το καρουλάκι, με πέλμα ελαστικού 3 δάχτυλα?

Τροποποιήθηκε από τον Asterios25

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΤΟΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΝSR ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΤΟΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΝSR ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

αμα κλεισει κανενος το σπιτι δεν ειναι δικο του προβλημα φιλε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΝSR

Δεν γίνεται αυτό. Απλά νομίζει οτι θα το κάνει NSR γιατί πολύ απλά δεν έχει ιδέα πως είναι ένα NSR. Δεν λέω συγκεκριμένα για τον φιλαράκο, για τον οποιοδήποτε ισχύει.

Πάρε μια οποιαδήποτε πάπια και σύγκρινε την με το YZF R125. Σε ένα καλό στροφιλίκι θα σου κλ@σει τα @@, δεν πα να φοράει και το μοτέρ από το Apollo 13. Και θα κάνει και ένα κουβά λεφτά η μόντα και άλλα τόσα η συντήρηση. Καλή μαγκιά να κάνεις ένα παπί να βγάζει κάτω άλογα, αλλά δεν έχει παραπέρα. Μόνο άλογα βγάζει, δεν γίνεται μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHA POWER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΕΤΥΧΕΣ (για να σου δειξω οτι ξερω πως σκεφτεστε)

4ον και κυριοτερο ΟΧΙ το μηχανακι μου δεν ειναι σαν αυτο

scooter_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειχα ξαναπει σε αλλο topic..

Αλλο 0-400,αλλο τελικες,αλλο ασφαλεια...

Στα 0-400 Ζ 125 περναει ΧΤ(το εχω δει μπροστα μου..)

Τελικες ενταξει τις μεγαλες δεν τις πιανεις..

οπως και στην ασφαλεια επισης..

Καλα χρυσα τα FX και τα Z αλλα αμα αρχισεις να βαζεις αλλα μοτερια αρχιζουν να γινονται killing machines..

Σε αυτη την ηλικια ειμαι και βλεπω διαφορα πραματα στην Κομοτηνη...

Μοτερ απο καρατ00μπανο Runner 180 πανω σε σκελετο απο Jog..νταξ τι να πω.. :/

Θα γουσταρα ενα Ζ με 200ρι μοτερ αλλα δεν λεει να φας το κεφαλι σου..ολοι εχουμε περασει(και περναμε :_innocent: ) την φαση μας με τα φτιαγμενα μηχανακια..τουλαχιστον ας το κανουμε οσο ασφαλεστερα μπορουμε :_thumbsup:

P.S F33L απο TG ? :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου και εγω ειμαι μικροτερος απο εσενα εχω ενα DT 200 ξαφνικα ηρθε δεν το περιμενα.ειμαι σε ενα χωριο και εχω απο τα γρηγοροτερα μηχανακια στο χωριο και το χωριο μου εχει Z200 WR200 KTM200(ολα διχρονα) και αλλα πολλα.παμε με τα παιδια βολτες και σε μια βολτα ειπαμε να τα ανοιξουμε με δευτερες ανοιγουμε λοιπον και με το που κουμπονω τριτη αντε γεια,τουσ εφυγα.δεν επιδιοκα τετοια μηχανη αλλα μου την εδοσε ο θειος μου και παλι δεν εχω βαλι ποτε κοντρα με κανεναν και να πουλησω μουρη δεν χρειαζετε αυτο που μου αρεσει ειναι να καβαλαω το DTaki και να κανω βολτουλες.οποτε μην σε νοιαζουν τι λενε οι αλλοι.και αφου μαζεψες λεφτα δεν χρειαζετε να παρισ ενα Z καλιστα μπορεις να παρεισ ενα WR200 που ειναι μηχανη ειναι οχι παπι που ετσι μπορεις να πουλησεις ποιο πολυ μουρη και να εισαι και γρηγορος αν θελεισ ετσι και η μηχανη θα ειναι πολυ πιο ασφαλης.αυτη ειναι η γνωμη μου και μην ξεχνας οτι ειμαι 17 και ξερω τι θες να πεις αλλα μην σε νοιαζουν οι αλλοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου αρεσει οταν λενε οτι τα παπια δεν ειναι μοτοσυκλετες. Μια χαρα μοτοσυκλετες ειναι για τον σκοπο που εχουν κατασκευαστει. Για τις επιδοσεις που πιανουν και μια χαρα στριβουν και μια χαρα φρεναρουν. Το γεγονος οτι τα τουμπανιαζουν και μετα ουτε να στριψουν μπορουν ουτε να φρεναρουν δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι μοτοσυκλετες και μαλιστα πολυ χρησιμες

Αντε πια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθλιο...

Εκανε που εκανε τη μοντα του εβαλε καρμπυρατερ dell'orto απο 2χρονο κι ολας... , χωρις καν ενα φιλτρο... οσο για την εξατμιση... να μη πω για κρανος...

ειναι για πολυ κραξιμο το βιντεακι .

Οπως ειπε κι ο φιλος πιο πανω τα παπακια ειναι μοτοσυκλετες φτιαγμενες για να κανουν μια δουλεια πολυ καλα , τωρα το να βαζεις πραγματα πανω τους για να ανεβαινουν σε ιπποδυναμη ειναι μια τρυπα στο νερο δε θελει και πολυ μυαλο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα