stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Γειά χαρά σε όλους, Πρόσφατα ρώτησα για ένα HONDA SH 125cc μεταχειρισμένο σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο έμπορος, 2000 ευρώ + 100 ευρώ για την πινακίδα. Σε άλλο μαγαζί που ρώτησα για MOTO 50cc καινούργια μου είπαν 60 ευρώ η πινακίδα. Η τιμή της πινακίδας πάει ανάλογα με τα κυβικά ή κάποιος μου γαργαλάει τον behind; Αν ξέρει κανείς κάτι ας το ποστάρει, Ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Όταν καταθέσεις τα χαρτιά για την πινακίδα, πληρώνεις ένα παράβολο της τάξεως των 9? νομίζω και το ποσό των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο μηχανάκι σου (πόσο κάνουν για 125?) Τα 100? κτλ είναι μπαρούφες. Εγώ για το 1150 πλήρωσα 96? συνολικά. (παράβολο και τέλη κυκλοφορίας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Για 125cc ειναι 15? τα τελη κυκλοφοριας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Όταν καταθέσεις τα χαρτιά για την πινακίδα, πληρώνεις ένα παράβολο της τάξεως των 9? νομίζω και το ποσό των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στο μηχανάκι σου (πόσο κάνουν για 125?) Τα 100? κτλ είναι μπαρούφες. Εγώ για το 1150 πλήρωσα 96? συνολικά. (παράβολο και τέλη κυκλοφορίας) Ευχαριστώ ALX, από που αλλού θα βγάλουν οι άτιμοι χρήματα, θα του πω ότι θα κάνω εγώ τις διαδικασίες για την πινακίδα να δω τι θα μου πεί. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι την έχει κάνει εισαγωγή από εξωτερικό τι γίνεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Ε άρα 24? πάει η όλη δουλειά ΑΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Τα υπόλοιπα που σου λένε είναι τα νταβατζιλίκια των διεκπεραιωτών :) Ευχαριστώ ALX, από που αλλού θα βγάλουν οι άτιμοι χρήματα, θα του πω ότι θα κάνω εγώ τις διαδικασίες για την πινακίδα να δω τι θα μου πεί. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι την έχει κάνει εισαγωγή από εξωτερικό τι γίνεται! Όλα αυτά που σου είπα ισχύουν αν και εφόσον το μηχανάκι είναι εκτελωνισμένο με έτοιμα τα χαρτιά του για να βγάλει άδεια/πινακίδα. Αν δεν έχει εκτελωνιστεί, αλλάζει η δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Ειναι η αμοιβη του διεκπεραιωτη που την βαρανε οσο θελουνε. Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους, αν τους πεις οτι θα την κανεις μονος σου την διαδικασια...δεν σ'αφηνουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Ειναι η αμοιβη του διεκπεραιωτη που την βαρανε οσο θελουνε. Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους, αν τους πεις οτι θα την κανεις μονος σου την διαδικασια...δεν σ'αφηνουν... Ναι καλά! Έτσι μου έλεγε κι εμένα κάποιος όταν έφερα το BMW από Γερμανία. Είχε λέει έναν γνωστό που έκανε αυτές τις δουλειές για να μην τρέχω και ταλαιπωρούμαι εγώ. Μου είχε ζητήσει 200? όταν μίλησα μαζί του!!!!!!! Μου έλεγε πως αν πάει αυτός θα την έχω την άδεια αυθημερόν χωρίς κόπο κτλ γιατί αλλιώς θα με τραβάνε μέρες! Τελικά δεν πείστηκα από τον τύπο και ξεκίνησα μόνος μου να πάω στο Υ.Σ του Χολαργού. Ρώτησα την διαδικασία και πήγα πρώτα στο κλιμάκιο της Εφορίας που στεγάζεται εκεί να πληρώσω. 9? μου λένε και μένω μλκας! Τι είναι τα 9? τους λέω. Το παράβολο μου απαντάνε. Τα πολλά που θα τα δώσω τους ξαναρωτάω. Δεν έχει να δώσεις πολλά μου απαντά. Μετά από μένα πας και πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας δίπλα και μετά τα καταθέτεις όλα στο υπουργείο στο άλλο κτίριο και περιμένεις να πάρεις την άδεια και την πινακίδα. Πληρώνω λοιπόν τα τέλη και πάω δίπλα να καταθέσω τα χαρτιά. Σε μία ώρα συνολικά είχα πινακίδα και άδεια στα χέρια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Ειναι η αμοιβη του διεκπεραιωτη που την βαρανε οσο θελουνε. Το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους, αν τους πεις οτι θα την κανεις μονος σου την διαδικασια...δεν σ'αφηνουν... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, τώρα ξέρω πως θα το χειριστώ, απο δευτέρα θα πάω απο'κεί να δώ τι θα γίνει και αν έχω νέα θα τα ποστάρω το συντομότερο. 'Αραγε θα εκλείψει ποτέ η απάτη από αυτή τη χώρα ή κυκλοφορεί με το οξυγόνο πακέτο και την αναπνέουμε κάθε μέρα άθελα μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Καλα σιγουρα αν τους γραψεις και κανεις αυτο που θελεις δεν νομιζω οτι μπορει να σε σταματησει κανεις. Παρολαυτα εχω φιλη που αγορασε καινουργιο αυτοκινητο και ο αντιπροσωπος της πουλησε πολυ τσαμπουκα στο συγκεκριμενο θεμα (μαλλον ειδε οτι υπηρχε προσφορο εδαφος). Εν τελει το αφησε η κοπελα το θεμα πανω του....με το αζημιωτο φυσικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ναι καλά! Έτσι μου έλεγε κι εμένα κάποιος όταν έφερα το BMW από Γερμανία. Είχε λέει έναν γνωστό που έκανε αυτές τις δουλειές για να μην τρέχω και ταλαιπωρούμαι εγώ. Μου είχε ζητήσει 200? όταν μίλησα μαζί του!!!!!!! Μου έλεγε πως αν πάει αυτός θα την έχω την άδεια αυθημερόν χωρίς κόπο κτλ γιατί αλλιώς θα με τραβάνε μέρες! Τελικά δεν πείστηκα από τον τύπο και ξεκίνησα μόνος μου να πάω στο Υ.Σ του Χολαργού. Ρώτησα την διαδικασία και πήγα πρώτα στο κλιμάκιο της Εφορίας που στεγάζεται εκεί να πληρώσω. 9? μου λένε και μένω μλκας! Τι είναι τα 9? τους λέω. Το παράβολο μου απαντάνε. Τα πολλά που θα τα δώσω τους ξαναρωτάω. Δεν έχει να δώσεις πολλά μου απαντά. Μετά από μένα πας και πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας δίπλα και μετά τα καταθέτεις όλα στο υπουργείο στο άλλο κτίριο και περιμένεις να πάρεις την άδεια και την πινακίδα. Πληρώνω λοιπόν τα τέλη και πάω δίπλα να καταθέσω τα χαρτιά. Σε μία ώρα συνολικά είχα πινακίδα και άδεια στα χέρια μου. ΕΠΕΙΓΟΝ: Σκοπευω να αγορασω σε λιγες ωρες ενα μεταχειρισμενο vstrom 650 2 εβδομαδων αντιπροσωπιας αλλα απο ιδιωτη. Το προβλημα ειναι οτι ο μεσιε(ιδιωτης) δεν εχει βγαλει ακομη αδεια κυκλοφοριας αρα και πινακιδα. Τι δικαιολογητικα χρειαζομαι(π.χ πραξη εκτελωνισμου), ποσο το μαλλι και που παω πρωτα, εφορια? Προτεινετε αν ξερετε και εφοριες, τμ. συγκοινωνιων, δυτικα της Θεσσαλονικης. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2008 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες