Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 και που λες ρε φιλαράκι είμαι στη μεσογείων με τσίτα τα γκάζια και παω διχως αύριο, στα αριστερά μου ένα ρεισόνι ζεντεξάρι δώδεκα τούμπανο ρε το εργαλείο να με πηγαίνει με σκαστή πρώτη 124 στα κόκκινα, τονα χερι στον λεβιέ το αλλο στο μπεγλέρι! στα δεξιά μου ένας Ζητάς, κουλός στο μάτι αλλά μεγάλη κρυφοκουφάλα στις κόντρες, το αλάνι, ο μπάτσος της βούτας τον ε λενε, με σούζα ξεκινάει, με έντο σταματάει. λέω απο μέσα μου κουφάλες θα σας στείλω για τσάι απο τις 18:00 σήμερα. κανένας φλώρος δεν του βγαίνει του μήτσου του τουρμπιδι! και που λές ανάβει το πράσινο αφήνω συμπλέκτη το σηκώνω λαμπάδα και εκεί που γυρνάω να δω που ειναι τα κουλάδια, τι βλέπω? -τι βλέπεις ρε μήτσο? πωωωω, δεν βλέπω τίποτα! αυτό ειναι το πρόβλημα! τα αλάνια, πως τολμήσαν να μου ρίξουν κοοολώωωωνα... σε μέναα? τον μπαμπά του rossiiii. κατεβάζω ρόδα και βάζω την ταυτότητα στο στόμα, με πιανεις έτσιιι, -πωωω ρε μητσο, να μουνα να σε βλεπα! σωστόοοος πρώτη 150! δευτέρα 220! μπαίνω φέτα στην στροφή για σπάτα, τους βλέπω μπροστά, αριστερά ο νιντζάκιας δεξιά το "όργανοοοον". αρχίζω τις διπλοπενιές με το χιλιάρι ώσπου αρχίζουν οι ζεμπεκιέεεες, ώπα μήτσο λέω μέσα μου, άσε γκάζι γιατί σε βλέπω να φτάνεις Τόκυο σε λίγο! με παίρνει πρέφα το αλάνι το ζουξου-ρού και παέι να με κόψει, σφαλιαρίζω με το μπούτι το ντεπίζιτο και το χώνω προς τον μπάτσο, έχω κλάσει μπάμιες μέντες μέντολες και ότι άλλο φανταστείς. αλλά με λένε μήτσο έτσι? και τι τους κάνω? -τι τους κάνεις ρε μήτσο? τις πέρασα σουβλάκι τις κουλομαρίες ρε! εκεί που πήγαινα να καρφώσω τον ζητά κάνω αυτό το κάντ..ερ στιρ...κούντερ...κάουντιρ..εεε -κάουντερ στίρινγκ μήπως ρε μήτσο? ναι ρε αυτό τοοο...κάντερ ΣΤιρ, και τα ειδαν όλα τα κουλάδια! την σηκώνω λαμμπάδα και τα γιοσιμούρια βγάζουν φλόγες ρε φιλάρα, τα κορόιδα πίσω'μ βλέπαν αστεράκια σιγά μην περνούσαν τον μήτσο οι καρσιλαμάδες σ'λέω ρε φίλε! σε λίγο πλακώσαν και τα ελικόπτερα ρε φιλαράκι και κάτι ασφαλίτικα μπέ εμ βε να με κυνηγάνε! -όπα ρε μήτσο! και ελικόπτερα? ναι ρε σ'λέω δώσαν σήμα στη ΓΑΖΑ ότι βγήκε παγανιά ο μήτσος -στη ΓΑΔΑ θες να πεις ρε μητσάρα εκεί τελος πάντων, καλά που είχα φουλάρει το ντεπόζιτο ρε φιλαράκι, ε λέω ας τους τρέξω μέχρι τη Λάρισσα. εκεί έχω και ραντεβού με τον γκόστ ρίντερ να πιούμε καφεδάκι! -και τι έγινε ρε μήτσο μετά? ε, τι να γίν! ο γκόστ ρίντερ ήταν αυτός με το ζουξου-ρου που πέρασα, αλλά φορούσε κράνος και δεν τον κατάλαβα - :shock: :shock: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 ........ χαχαχααχαχχαχααχα χαχαχχαχα χαχααχαχ :worshippy: ΘΕΟΣ χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Φέτα: Όταν ο αναβάτης παίρνει θεαματικά μεγάλη κλίση στη στροφή, τότε λέμε «μπήκε φέτα». Αν όμως γλιστρήσει και πέσει τότε� «μπήκε φέτα και βγήκε τρίμματα». Νομίζω το σωστό είναι, "Μπαίνει φέτα και βγαίνει κομμάτια" (κατά το ρητό >>> ...Πάει κομμάτια...), ίσως να κάνω και λάθος. Πάντως πολλά δεν τα ήξερα, και κάποια άλλα τα έίχα ακούσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 να επισημάνω ότι την έμπνευση την πήρα απο το πόστ του anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 .... Καλά ρε φίλε, ποιός είσαι, ο Μήτσος ο Τουρμπίδης?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Μου θυμίσατε αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 @ anothercbrowner & Athan Άπειρα Αυτές είναι εμπνεύσεις!!! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 ....και τα καλα γινονται save as... :P save as λοιπόν...... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LiXoR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2010 Να Προσθεσετε και την φριτέζα Διχρονο scooter που βρομαει η Λαδιλα απο οπου περναει ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες