stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Χαιρετίζω όλους τους EASY αλλά και τους HARD Riders της Όμορφης Ελλαδάρας μας!!! :greece: Είμαι νέος στο forum, είδα φως και μπήκα που λένε! Ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι που με απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Έχω ένα KYMCO Agility 50cc και θέλω να το δώσω γιατί δεν τραβάει μία στις ανηφόρες. Θα μου πείτε, δεν είδες τι αγόραζες; Είδα, αλλά ήθελα κάτι οικονομικό (1315 ευρώ), καινούργιο, 50άρι λόγω διπλώματος και όχι παπί. Τώρα θέλω κάτι σε 125cc αλλά όχι πάπια! Είδα το HONDA SH 125cc εισαγωγή απο έξω μάλλον γιατί δεν έχει πινακίδες. Το βρήκα μεταχειρισμένο 2000 ευρώ (καινούργιο 3200), μοντέλο 2007, 7000χλμ. από έμπορο. Βέβαια υπάρχει κι ένα Nipponia ENVY 150cc που είναι μάρκα μ'έκαψες αλλά καινούργιο κάνει 2000 ευρώ και εξωτερικά είναι ίδιο με το HONDA. Τα χρήματα που θέλω να δώσω είναι maximum 2000 ευρώ (προτιμήσεις: καινούργια ή μεταχειρισμένα). Αν έχετε καμιά πρόταση για αυτά τα δύο (ή και για άλλα - δεν κολλάω εκεί) είναι καλοδεχούμενη. Για το HONDA SH τι λέτε, είναι καλή περίπτωση ή λόγω των χλμ. θα αρχίσουν τα προβλήματα; Το κοντέρ υπάρχει περίπτωση ο έμπορος να το έχει γυρίσει πίσω; (το μαγαζί το ξέρω πολλά χρόνια, αν λέει κάτι αυτό, είναι στην οδό κυρίμη στη μενεμένη Θεσ/νίκης - έχει και κότα το όνομα του μέσα, για να μην κάνουμε διαφήμιση). Από ανταλακτικά, Service είναι ακριβά τα HONDA; Τα κλεφτρόνια τα προτιμάνε αυτά ή να μη φοβάμαι αν καταλήξω στο HONDA; Επίσης ο έμπορας μου είπε ότι για πινακίδες θέλει 100 ευρώ. Στέκεται αυτό; Γιατί σε μαγαζί για 50cc που ρώτησα μου είπαν 60 ευρώ. Ανάλογα με τα κυβικά πάει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 To Nipponia είναι Κινέζικης προέλευσης, ως γνωστόν. :) Έχω οδηγήσει τέτοιο μηχανάκι (άλλη ονομασία βέβαια...) και μπορώ να σου πω ότι είναι τίμιο για τα λεφτά του, και με το παραπάνω. Αν θες να το ψάξεις στο ίντερνετ πιο διεξοδικά υπάρχει σε δύο εκδόσεις, η XY150T-6 η απλή και η XY150T-7 η πιο πλούσια. Μπορείς πάντως να το βρεις από άλλη εταιρεία κοντά στα 1800?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 To Nipponia είναι Κινέζικης προέλευσης, ως γνωστόν. :) Έχω οδηγήσει τέτοιο μηχανάκι (άλλη ονομασία βέβαια...) και μπορώ να σου πω ότι είναι τίμιο για τα λεφτά του, και με το παραπάνω. Αν θες να το ψάξεις στο ίντερνετ πιο διεξοδικά υπάρχει σε δύο εκδόσεις, η XY150T-6 η απλή και η XY150T-7 η πιο πλούσια. Μπορείς πάντως να το βρεις από άλλη εταιρεία κοντά στα 1800?... Ευχαρστώ hayabusas, το έψαξα λίγο στο Net και μόνο έναν έμπορο βρήκα από Αθήνα ο οποίος το έχει 1700 ευρώ σε άλλη μάρκα, απλά αν ξέρει κανείς τπτ για τα HONDA να μας διαφωτίσει λίγο καλά θα είναι... To Nipponia είναι Κινέζικης προέλευσης, ως γνωστόν. :) Έχω οδηγήσει τέτοιο μηχανάκι (άλλη ονομασία βέβαια...) και μπορώ να σου πω ότι είναι τίμιο για τα λεφτά του, και με το παραπάνω. Αν θες να το ψάξεις στο ίντερνετ πιο διεξοδικά υπάρχει σε δύο εκδόσεις, η XY150T-6 η απλή και η XY150T-7 η πιο πλούσια. Μπορείς πάντως να το βρεις από άλλη εταιρεία κοντά στα 1800?... Ευχαρστώ hayabusas, το έψαξα λίγο στο Net και μόνο έναν έμπορο βρήκα από Αθήνα ο οποίος το έχει 1700 ευρώ σε άλλη μάρκα, απλά αν ξέρει κανείς τπτ για τα HONDA να μας διαφωτίσει λίγο καλά θα είναι... To Nipponia είναι Κινέζικης προέλευσης, ως γνωστόν. :) Έχω οδηγήσει τέτοιο μηχανάκι (άλλη ονομασία βέβαια...) και μπορώ να σου πω ότι είναι τίμιο για τα λεφτά του, και με το παραπάνω. Αν θες να το ψάξεις στο ίντερνετ πιο διεξοδικά υπάρχει σε δύο εκδόσεις, η XY150T-6 η απλή και η XY150T-7 η πιο πλούσια. Μπορείς πάντως να το βρεις από άλλη εταιρεία κοντά στα 1800?... Ευχαρστώ hayabusas, το έψαξα λίγο στο Net και μόνο έναν έμπορο βρήκα από Αθήνα ο οποίος το έχει 1700 ευρώ σε άλλη μάρκα, απλά αν ξέρει κανείς τπτ για τα HONDA να μας διαφωτίσει λίγο καλά θα είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 B) Δεσ για κανα KYMCO που συνδιαζει τιμη Κινεζικη και μοτερ HONDA. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stinger 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 B) Δεσ για κανα KYMCO που συνδιαζει τιμη Κινεζικη και μοτερ HONDA. Ηταν το πρώτο που έκανα, πήγα από'κεί που πήρα το δικό μου (είναι αντιπρόσωπος KYMCO) αλλά δεν βρήκα κάτι σε Scooter στα χρήματα που διαθέτω, σε καινούργιο. Είδα ενα Grand Dink αλλά είχε 15000χλμ. Υπάρχει καμμιά παρατήρηση γι'αυτό ή καμμιά πρόταση για κανένα άλλο μοντέλο KYMCO; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Το SH φοράει τα ίδια ακριβώς πλαστικά μέρη με το κινέζικο... loooooool! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poligantemis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 paidia geia sas katarxin... egw exw ena xy150t-7 (to kineziko).. xreiazomai antalaktika alla pistepste me de mporw na brw pou8ena.. gurisa oli tin a8ina.. gia ayto ama 3erete kanena magazi pou na exei antalaktika peite mou kai mena mpas kai kataferw na to kanw na tsoulisei...! euxaristw.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 για μενα προτιμησε το sh.εχω απο τα πρωτα που ειχαν ερθει ελλαδα.Εχει κανει 43.000 χλμ και δεν εχει κανει κιχ.Νομιζω πως 2000 ειναι πολλα και οτι βρισκεις και το 150 με αυτα τα λεφτα και εχεις και παραπανω δυναμη απο το 125.Τεσπα,το 125 ειναι πολυ καλο και τιμιο.Υδροψυκτο,ανετοτατο,με τελικη δικαβαλος 120 χλμ και εχει και πολυ καλα φρενα σε σχεση με τα παπια!!!Και κατι αλλο ακουστηκε εδω οτι το sh φοραει τα ιδια πλαστικα με τον κινεζο.Αυτο ειναι λαθος εχουν τεραστιες διαφορες τα πλασικα.Απλως μοιαζουνε και τπτ παραπανω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χαιρετίζω όλους τους EASY αλλά και τους HARD Riders της Όμορφης Ελλαδάρας μας!!! :greece: Είμαι νέος στο forum, είδα φως και μπήκα που λένε! Ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι που με απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Καλησπέρα και καλώς ήλθες! (Σε καλοσορίζω, καίτοι νεότερος :P ). Έχω ένα KYMCO Agility 50cc και θέλω να το δώσω γιατί δεν τραβάει μία στις ανηφόρες. Θα μου πείτε, δεν είδες τι αγόραζες; Είδα, αλλά ήθελα κάτι οικονομικό (1315 ευρώ), καινούργιο, 50άρι λόγω διπλώματος και όχι παπί. Τώρα θέλω κάτι σε 125cc αλλά όχι πάπια! Είδα το HONDA SH 125cc εισαγωγή απο έξω μάλλον γιατί δεν έχει πινακίδες. Το βρήκα μεταχειρισμένο 2000 ευρώ (καινούργιο 3200), μοντέλο 2007, 7000χλμ. από έμπορο. Βέβαια υπάρχει κι ένα Nipponia ENVY 150cc που είναι μάρκα μ'έκαψες αλλά καινούργιο κάνει 2000 ευρώ και εξωτερικά είναι ίδιο με το HONDA. Τα χρήματα που θέλω να δώσω είναι maximum 2000 ευρώ (προτιμήσεις: καινούργια ή μεταχειρισμένα). Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σκουτεροειδή, ούτε ''γνωρίζω'' κάποιο, από τα δυο. Για μένα πάντως, τον πρώτο λόγο θα είχε το Honda, αλλά όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο, θα κοιτούσα και άλλα SH... Αν έχετε καμιά πρόταση για αυτά τα δύο (ή και για άλλα - δεν κολλάω εκεί) είναι καλοδεχούμενη. Piaggio Vespa! Κυκλοφορούν σε πολλούς κυβισμούς και εκδόσεις, είναι αξιόπιστα μοντέλα (τα περισσότερα τουλάχιστον), βρίσκεις πανεύκολα ανταλλακτικά και πληθώρα αξεσουάρ, φθηνά σε αγορά και συντήρηση (τα πιο παλιά δίχρονα τουλάχιστον), μεταπωλούνται εύκολα, είναι cult, τί άλλο θέλεις; Για το HONDA SH τι λέτε, είναι καλή περίπτωση ή λόγω των χλμ. θα αρχίσουν τα προβλήματα; Το κοντέρ υπάρχει περίπτωση ο έμπορος να το έχει γυρίσει πίσω; (το μαγαζί το ξέρω πολλά χρόνια, αν λέει κάτι αυτό, είναι στην οδό κυρίμη στη μενεμένη Θεσ/νίκης - έχει και κότα το όνομα του μέσα, για να μην κάνουμε διαφήμιση). Τα χλμ του δεν είναι πολλά, για μηχανάκι ενός έτους, ούτε θα έχει φθορές εξαιτίας των χλμ. Απεναντίας, στην ουσία καινούργιο είναι. Όσο για το κοντέρ, ναι υπάρχει περίπτωση να το έχει γυρίσει πίσω, αν και είναι κάπως απίθανο (πόσα να έχει κάνει σε ένα χρόνο; ). Δεν ξέρω βέβαια για τον συγκεκριμένο έμπορο, που αναφέρεις, γενικά το γράφω. Από ανταλακτικά, Service είναι ακριβά τα HONDA; Τα κλεφτρόνια τα προτιμάνε αυτά ή να μη φοβάμαι αν καταλήξω στο HONDA; Επίσης ο έμπορας μου είπε ότι για πινακίδες θέλει 100 ευρώ. Στέκεται αυτό; Γιατί σε μαγαζί για 50cc που ρώτησα μου είπαν 60 ευρώ. Ανάλογα με τα κυβικά πάει; Αυτά θα μπορεί να σου τα απαντήσει καλύτερα κάποιος κάτοχος SH. Όσο για τις πινακίδες, μεταξύ 50ριών και μοτοσυκλετών πρόκειται για διαφορετικούς φορείς, διότι πινακίδες για 50ρια εκδίδει η Τροχαία, ενώ για μοτοσυκλέτες το υπουργείο. Δεν ξέρω, κατά πόσο ανεβαίνουν και τα τέλη ταξινόμησης ανάλογα με τον κυβισμό της ταξινομούμενης μηχανής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες.... Να' σαι καλά και πάντα όρθιος! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 από τον Παναγιώτης Δ. Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris SH 150i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 ego file mou exo to Sh150i apo telh ianouariou 2008, to exo kanei 18000km mesa se aytous tous 13 mhnes. ola ayta ta xiliometra einai mesa sthn polh. to mhxanaki einai en kinisi olh mera. k to vradi tou vazo k ena kouti apo piso k kanoume volta tis pitses :PPP milame gia skylo. ayto p me xalaei einai to tampouro kai oti einai monima to fos anoixto, epishs oti den exei plagiostati, prepei na pliroseis extra gia na to peraseis kai gia na to peraseis koveis ena meros tou plastikou apo kato:(. apo service tora, otan ekana to megalo sta 11000km p allaksa hmanta takakia k ola ta sxetika mou eipan mia 200ara k epatha anakoph. ego eimai yper tou SH alla file panta se kathe fournia tha vgei k ena provlimatiko, mipos o prohgoumenos to poulise giati tou evgale kati? OeO? ase pou einai dedomeno oti ta xiliometra ta exoun gyrisei. logo kapoias empirias eimai yper sto na doseis ena xiliariko parapano na pareis kati kainourgio, kalo kai me psygeio. kai panta na thimase h HONDA h YAMAHA. gia mena ayto einai nomos. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2009 Κάνε μία βόλτα από εδώ http://forum.scooterclubhellas.gr/viewforum.php?f=69 Θα σου λυθούν πολλές απορίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2009 Ως φανατικός υπέρμαχος της λογικής'ότι πληρώνεις παίρνεις' , και λαμβάνοντας υπόψιν οτι θες να πάρεις κάτι με όχι αμελητέο κόστος, η καλή λειτουργία του οποίου εγγυάται την ασφάλειά σου, ψηφίζω δαγκωτό το Χοντάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2009 Φιλε μου αν και έχω κινέζικο με το ίδιο σκεπτικο που έχεις εσύ τώρα το αγόρασα! ΜΗΝ διανοηθείς να το πάρεις το κινέζικο! Στο δικό μου (δεν ξέρω αν φταίει το οτι το "πείραξα" στα κυβικά) έχουν αλλαχτει σχεδόν όλα τα μηχανικα μέρη και ανταλλακτικά πουθενά! μπασταρδεμένα honda με yamaha! ξέρεις τώρα καταστάσεις που πάει ο μάστορας με το χαλασμένο διακόπτη απτα φώτα πχ και κοιτάζει αν μοιάζει κάποιος απο κάποιο honda! μακρυά απο κινέζικα! μεταπωλητική αξία μηδέν! δε λέω οικονομική κρίση αλλά πάρε καλύτερα το sh! κανε check αν είναι εντάξει ατρακάριστο κλπ κλπ κ πάρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες