Jump to content
Sign in to follow this  
GoodBye

ΛΑΣΤΙΧΑ Continental

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς λάστιχα continental?

Τα διαφημίζει στο site της η yamaha . Ενδιαφέρομαι να βάλω στο φειζεράκι μου τα Sport Attack .

Τα έχει δοκιμάσει κανείς , και αν ναι από διάρκεια ζωής σε νορμάλ καταστάσεις τί λένε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και γω περιμενω να περασει το track day και μετα παω να χτυπησω τα conti road attack...

Γενικως οτι εχω βρει στο νετ ειναι θετικο και για τα road και για τα sport. Το σκεφτομαι απο καιρο αλλα τωρα που τα εφερε και η yamaha (μοτοδυναμικη) με βολευει πολυ.

Ο μονος που ξερω που τα ειχε δοκιμασει (τα sport attack) ειναι ο sam.kostas αν δεν κανω λαθος ο οποιος ηταν και ιδιαιτερα ευχαριστημενος....στις αρχες τουλαχιστον που τον ειχα ρωτησει. Στειλε του ενα π.μ. και θα σε ενημερωσει σχετικα. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω διαβάσει καλές γνώμες για αυτά τα λάστιχα αλλά όλοι έλεγαν για μικρή διάρκεια ζωής . Σε αμερικάνικο τέστ έλεγε ότι μπορούν

να πάνε μέχρι 3.500 μίλια δηλ κοντά στις 6000 κμ και αν είναι αυτό αλήθεια τότε δεν συμφέρουν με τίποτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχει δοκιμάσει κανείς λάστιχα continental?

Τα διαφημίζει στο site της η yamaha . Ενδιαφέρομαι να βάλω στο φειζεράκι μου τα Sport Attack .

Τα έχει δοκιμάσει κανείς , και αν ναι από διάρκεια ζωής σε νορμάλ καταστάσεις τί λένε ?

Τα ειχα στο ντουκατι πολυ καλα λαστιχα με πολυ καλο κρατημα και στο βρεγμενο,αλλα σε ενα ταξιδι για το περσινο 36ωρο με ελαφρυ φορτωμα πηγαινοντας λιγο γρηγορα απο Αθηνα Πλαταμωνα βγηκαν λινα στο κεντρο(ειχαν κανει μονο 3000ΚΜ)αν τα θες για γρηγορα ταξιδια δεν κανουν αν τα θες για γενικη νορμαλ χρηση τοτε ΟΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω διαβάσει καλές γνώμες για αυτά τα λάστιχα αλλά όλοι έλεγαν για μικρή διάρκεια ζωής . Σε αμερικάνικο τέστ έλεγε ότι μπορούν

να πάνε μέχρι 3.500 μίλια δηλ κοντά στις 6000 κμ και αν είναι αυτό αλήθεια τότε δεν συμφέρουν με τίποτα .

Ενταξει αν πας για σχετικα μαλακο λαστιχο περιμενεις οτι δεν θα αντεξει και πολυ. Και παλί αυτο εξαρταται και απο τον τροπο οδηγησης σου.

Γιαυτο εγω λεω για τα ποιο τουρισταδικα road attack.

Τα ειχα στο ντουκατι πολυ καλα λαστιχα με πολυ καλο κρατημα και στο βρεγμενο,αλλα σε ενα ταξιδι για το περσινο 36ωρο με ελαφρυ φορτωμα πηγαινοντας λιγο γρηγορα απο Αθηνα Πλαταμωνα βγηκαν λινα στο κεντρο(ειχαν κανει μονο 3000ΚΜ)αν τα θες για γρηγορα ταξιδια δεν κανουν αν τα θες για γενικη νορμαλ χρηση τοτε ΟΚ.

3000κμ??? :wacko::blink::excl:

για το sport attack λες??? λιγο υπερβολη δεν ειναι? οταν βαζεις μπρος την μοτοσυκλετα μαζι με τον κινητηρα ζεσταινεις και το πισω λαστιχο με burnout??? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μακαρι να μου κρατουσαν εμενα 3.000 τα λαστιχα θα ευχαριστουσα το θεο :lol: :lol:

εσυ μαλλον καις περισσοτερο λαστιχο απο βενζινη :lol:

Τωρα καταλαβα και γιατι δεν ερχεσαι στις εκδρομες...θα χρειαστεις αλλαγη ελαστικων στην μεση :P

Τροποποιήθηκε από τον MotoGamoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ μαλλον καις περισσοτερο λαστιχο απο βενζινη :lol:

Τωρα καταλαβα και γιατι δεν ερχεσαι στις εκδρομες...θα χρειαστεις αλλαγη ελαστικων στην μεση :P

:lol:

σοβαρα τωρα αμα το βαρας 300αρες μπαντες σουζες κτλ τρωγεται για τη πλακα αμα το βαλεις και σε καμια πιστα... ασε φυλακη κατευθειαν πας

τωρα εχω κανει ρεκορ ομως 4 μηνες με το ιδιο λαστιχο με τους μηνες το βλεπω πλεον γιατι με τα χιλιομετρα δε συμφερει

τη βγαζω με το motard τωρα εκεινο εχει φτηνα λαστιχα :lol:

2.000 εκανα και με αυτο παει το πισω λαστιχο σλικ εγινε και δεν εκανα ουτε ενα burn out ε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Yamaha που ρώτησα μου είπαν ότι ο κατασκευαστής δίνει διάρκεια ζωής 12-14000κμ για τα sport και πάνω από 20.000 για τα road .

Σε ευχαριστώ πολυ παντως ... Νομίζω ότι με σώζεις από έξοδα ...

Τροποποιήθηκε από τον GoodBye

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει αν πας για σχετικα μαλακο λαστιχο περιμενεις οτι δεν θα αντεξει και πολυ. Και παλί αυτο εξαρταται και απο τον τροπο οδηγησης σου.

Γιαυτο εγω λεω για τα ποιο τουρισταδικα road attack.

3000κμ??? :wacko::blink::excl:

για το sport attack λες??? λιγο υπερβολη δεν ειναι? οταν βαζεις μπρος την μοτοσυκλετα μαζι με τον κινητηρα ζεσταινεις και το πισω λαστιχο με burnout??? :P

Καθολου υπερβολη ειχα και καμια 12 μαρτυρες που ειχαν δει το λαστιχο πριν ξεκινησουμε για Πλαταμωνα απο Αθηνα και το ειδαμε λιγο πριν την Ξανθη και μας επεσε η μασελα,αν το βαλεις και πας για αρκετη ωρα λιγο φορτωμενος με 180-200 θα με θυμηθεις.Δεν υπαρχει λαστιχο για SS που να βγαζει πολλα ΚΜ γι αυτο αλλωστε υπαρχουν ST λαστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα