Jump to content
panosxlv650

Αύξηση διοδίων!!!

Recommended Posts

Mακάρι πάντως να μπορούσαμε σαν my bike να βρούμε κάποιον νομικό ώστε σε κάθε μ@2κια που βλέπουμε ή γίνεται στο δρόμο (λακούβες που προκαλούν ατυχήματα, δρόμος χωρίς καθόλου διαγράμμιση ή και πρόσφυση κ.ά)να κάνουμε μηνύσεις. Πιστεύω πως θα μας βγεί πιο φτηνά απ΄το να πληρώνουμε τσάμπα χαράτσια.

:_thumbsup: Αυτο ειναι το πιο σωστο.Να γινει κατι οργανωμενα.Αν ειναι και οι αλλοι μεσα να ξεκινησουμε.Δεν θα μας κανουν ολους παρανομους σ'αυτη τη χωρα πια. :swear:

Πρέπει να γίνει καταγραφή από την τροχαία Αλέξανδρε. Απο εκεί και πέρα αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή να τραβηχτείς στα δικαστηρια...

Ειναι υποχρεωση της τροχαιας να ερθει.Τωρα πια,δεν υπαρχει δημος η κοινοτητα,αλλα αναδοχες εταιριες που θα πληρωνουν.Οποτε καπου θα βρεις ακρη.Και αν υπαρχει και δεδικασμενο,ακομα καλυτερα. :thumbsup1:

Να πάνε να Γ!@%##$ουν . αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια και εμεις παιζουμε τη ζωη μας κορωνα-γραμματα σε καθε στροφη της κωλοεθνικης αυτης της χωρας. αυτα δεν ειναι διοδια -ειναι το τίμημα που πληρώνουμε στο βαρκαρη να μας πάει απένταντι

1ον-ΔΕν ξαναπληρώνω διοδια

2ον-θα καταγγέλω κάθε γ@#$@#%μενη λακουβα που βρισκω, καθε μερα, σε καθε αρμοδιο

3ον-σε περιπτωση βλαβης της μηχανης ή ότι άλλο{μακριά απο μας} απο λακουβα θα μηνυω την αντιστοιχη αρχη

«ΟΔΗΓΙΑ 1999/62/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 17ης Ιουνίου 1999»

Προβλέπει πως νοείται ως αυτοκινητόδρομος «κάθε οδός η οποία έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων, η οποία δεν εξυπηρετεί τις παρόδιες ιδιοκτησίες και η οποία: i) εκτός από ορισμένα σημεία της ή εκτός από προσωρινές διευθετήσεις, διαθέτει, για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, διακεκριμένα οδοστρώματα τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα που δεν προορίζεται για την κυκλοφορία, είτε, κατʼ εξαίρεση, με άλλα μέσα, ii) δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς, iii) χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα ως αυτοκινητόδρομος»

Επίσης δείτε τι αναφέρει το Άρθρο 7:

«2. α) Διόδια και τέλη χρήσης επιβάλλονται μόνο στους χρήστες αυτοκινητοδρόμων ή άλλων οδών με περισσότερες από μια λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όταν οι οδοί αυτές έχουν χαρακτηριστικά ανάλογα προς τα χαρακτηριστικά των αυτοκινητοδρόμων καθώς και στους χρήστες γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων».

και βαση ευρωπαικου νομου που θα τον εκτυπωσω και θα τον δειχνω σε καθε τραμπουκο υπηρετη αυτης της παρανοικα και ηλιθια σκεπτομενης "χωρας" οταν θα δοκιμαζει να με σταματησει

Αυτα που λες εχουν ξαναγραφτει.Ψαξε για τοπικ με τιτλο Παρανομα Διοδια.Στα γενικα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

Τροποποιήθηκε από τον mars

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απο ότι το υπολόγισα γενικά πήραν γύρω στο 25% αύξηση!!!!Ποιός απο εμάς πήρε τώρα τελευταία 25% αυξηση? :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ απο ότι το υπολόγισα γενικά πήραν γύρω στο 25% αύξηση!!!!Ποιός απο εμάς πήρε τώρα τελευταία 25% αυξηση? :what:

Κανείς... συμπληρώνω εγώ.

+1 Στη χύμα διέλευση... να πάνε να γ@μηθούν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχουν το θεω τους ....

ΔΕΝ με ξαναπληρωνω οταν θα παω Αιγιο ( Κορινθου - Πατρων ) .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα διόδια πάνω είναι διακοσμητικά για εμάς αλλά κάτω υπάρχουν και μπάρες,έτσι? Δύσκολα τα πράματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορε τι ξήλωμα έχει να τραβήξει η τσέπη μου στην Κορίνθου-Τριπόλεως!!!

Σκέφτομαι να ζητήσω επίδομα διοδίων απο την δουλειά μου!!! :o

Τροποποιήθηκε από τον cineboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα διόδια πάνω είναι διακοσμητικά για εμάς αλλά κάτω υπάρχουν και μπάρες,έτσι? Δύσκολα τα πράματα...

Γιώργο δυστυχώς δεν είναι έτσι. Τις προάλλες για Αθήνα τα πληρώσαμε όλα.. ναι δεν έχουν μπάρες αλλά πλέον δεν σε "αφήνουν".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο δυστυχώς δεν είναι έτσι. Τις προάλλες για Αθήνα τα πληρώσαμε όλα.. ναι δεν έχουν μπάρες αλλά πλέον δεν σε "αφήνουν".

www.bloka.gr! Τα μόνα διόδια που θα πλήρωνα πρόθυμα είναι στον Πολύμυλο (Εγνατία), όταν ανοίξουν. Γιατί είναι άψογος δρόμος, δύσκολο τεχνικό έργο και λειτουργεί σωστά (γιατί αρκετά πράγματα σε αυτή τη χώρα φτιάχνονται σωστά αλλά αφήνονται αμέσως στη μοίρα τους).

Εδώ όμως έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να πληρώνουμε για κάτι που δεν υπάρχει ακόμα. Αν έφτιαχναν πχ. πρώτα Πλαταμώνα, Τέμπη και Μαλιακό τότε εντάξει να πλήρωνα παραπάνω, αφού θα υπήρχε και ανάλογη αύξηση στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τώρα δηλαδή σε τι βελτιώθηκε το Κόρινθος-Πάτρα και τολμήσαν να κάνουν αύξηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 Αλλαξανε τα πραγματα. :yes:

B) Ποιος παει απο Εγνατια ομως οταν η Καστανια ειναι αδεια???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι μου λεει οτι γουσταρεις στροφιλικι αγριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
www.bloka.gr! Τα μόνα διόδια που θα πλήρωνα πρόθυμα είναι στον Πολύμυλο (Εγνατία), όταν ανοίξουν. Γιατί είναι άψογος δρόμος, δύσκολο τεχνικό έργο και λειτουργεί σωστά (γιατί αρκετά πράγματα σε αυτή τη χώρα φτιάχνονται σωστά αλλά αφήνονται αμέσως στη μοίρα τους).

Εδώ όμως έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να πληρώνουμε για κάτι που δεν υπάρχει ακόμα. Αν έφτιαχναν πχ. πρώτα Πλαταμώνα, Τέμπη και Μαλιακό τότε εντάξει να πλήρωνα παραπάνω, αφού θα υπήρχε και ανάλογη αύξηση στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τώρα δηλαδή σε τι βελτιώθηκε το Κόρινθος-Πάτρα και τολμήσαν να κάνουν αύξηση;

Στο ραδιόφωνο του Alpha άκουσα σήμερα ότι άρχισαν να κατασκευάζουν σταθμούς διοδίων και σε παρακάμψεις (ιδιωτικές εταιρείες είναι, δε μπορούν να έχουν διαφυγόντα κέρδη), όπως π.χ. στην παράκαμψη του Αγίου Στεφάνου.

---

Όπως έλεγε κι ο Κύρτσος, είναι σαν να πληρώνει κάποιος ενοίκιο χωρίς να κατοικεί στο σπίτι που νοικιάζει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αττικη οδος εκει να πληρωσω , ειναι ΔΡΟΜΟΣ με τα ολα του ! Το υπολυπο δικτυο ειναι ενα ασχημο αστειο . Πολυ ασχημο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά επειδη μέχρι πολυ πρόσφατα έκανα περιπου 80.000-100.000 χιλιόμετρα τον χρόνο λόγω δουλειάς, μπορώ να πώ οτι "αξίζει" κατα κάποιο τρόπο τα λεφτά που δίνω στα διόδια. Για κάποιον που κυκλοφορεί στο εθνικό δυκτιο μπορεί ευκολά να καταλάβει το τί εχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην εθνική οδό. Δεν λέω οτι ολα είναι τελεια και εκπληκτικά κατασκευαστικά. Απλά λέω οτι κάποτε έκανα για Θεσσαλονίκη Λαμία 4:30 ώρες και τώρα κάνω 3 μάξ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 Αλλαξανε τα πραγματα. :yes:

Nα τονίσω όμως ότι τον δρόμο τις καστανιάς τον αφήσανε στο έλεος του έτσι σιγά σιγά ούτε on of δεν θα μπορεί να περνα από εκεί άσε που για τα διόδια Πολυμυλου

ακούγονται ποσά τρελά από 4 ως 7 ευρώ μιας και τα επόμενα λέει θα είναι στα Ιωάννινα ενώ εγώ που θα θέλω να κατέβω Σαλονικα και να γυρίσω Κοζάνη θα πληρώνω για 130 χιλιόμετρα χρήσης τα μαλλιοκέφαλα μου τα ίδια που θα πληρώνει κάποιος Θεσ/κη-Ιωάννινα συν και το φωναζωωωω συνέχεια ότι δεν υπάρχει ΠΑΡΚΙΝΓΚ (πέρα από ένα σημείο ΣΤΑ Γρεβενά )και μόνο στην πλευρά του δρόμου προς Κοζάνη

ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγω δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά επειδη μέχρι πολυ πρόσφατα έκανα περιπου 80.000-100.000 χιλιόμετρα τον χρόνο λόγω δουλειάς, μπορώ να πώ οτι "αξίζει" κατα κάποιο τρόπο τα λεφτά που δίνω στα διόδια. Για κάποιον που κυκλοφορεί στο εθνικό δυκτιο μπορεί ευκολά να καταλάβει το τί εχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην εθνική οδό. Δεν λέω οτι ολα είναι τελεια και εκπληκτικά κατασκευαστικά. Απλά λέω οτι κάποτε έκανα για Θεσσαλονίκη Λαμία 4:30 ώρες και τώρα κάνω 3 μάξ.

πήρες γληγολότερη μηχανή γιαυτό! ο δρόμος ίδιος είναι :_zeppelin::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήρες γληγολότερη μηχανή γιαυτό! ο δρόμος ίδιος είναι :_zeppelin::_w00t:

Με κουτι 3 ώρες.

Με την μηχανή τόσο κάνω για Αθήνα..... :whistling: :whistling: :devil::ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πήγαιναν τόσα χρόνια τα λεφτά από τα διόδια πίσω στα έργα θα ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν πήγαιναν τόσα χρόνια τα λεφτά από τα διόδια πίσω στα έργα θα ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος..

..Απλα, δεν θα χρειαζονταν σημερα διοδια!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo:

ΑΠΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8047

:huh: :huh: :huh: :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo:

ΑΠΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8047

:huh: :huh: :huh: :huh:

B) Διαβασε τις προηγουμενες απαντησεις μου και θα δεις οτι εχω παραπεμψει κιάλλον συμφορουμιτη στο σχετικο τοπικ.

Μακαρι να ισχυαν αυτα που λεει το link που μας εδωσες,αλλα οπως δυστηχως θα δεις και μονος σου,μονο για εφε τα λεει ο Κατσικοπουλος B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα