Αδάμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Σκέφτομαι να πάρω το Suzuki 85L..Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό τη μηχανή.Εάν έχετε κάτι καλύτερο στο νου σας πείτε το. Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Aυτο εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αδάμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Αυτό ειναι το 85. Το 85L έχει κάποιες διαφορές στις αναρτήσεις, έχει μεγαλύτερες ζάντες και είναι και 4 kg βαρύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 B) Για ποιο λογο ΑΚΡΙΒΩΣ θελεις να αγορασεις μοτοσυκλετα??? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Αυτό ειναι το 85. Το 85L έχει κάποιες διαφορές στις αναρτήσεις, έχει μεγαλύτερες ζάντες και είναι και 4 kg βαρύτερο ..Τελος παντων.. Εξαρταται απο την ηλικια, και τα ζητουμενα σου..Εγω περνω το αναλογο 50αρι Aprilia, στο 16χρονο γιο μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αδάμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Πρώτα απ'όλα η μοτοσυκλέτα που θα πάρω δεν θα βγαίνει στο δρόμο.Ή μέσα σε βουνό θα είναι ή σε πίστα. Δεύτερον θεωρώ ότι τα 50 είναι λίγο αδύναμα μπροστά στα 85 και γι'αυτό το λόγο σκέφτομαι για 85.΄(Και εγώ 16 χρονών είμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Πρώτα απ'όλα η μοτοσυκλέτα που θα πάρω δεν θα βγαίνει στο δρόμο.Ή μέσα σε βουνό θα είναι ή σε πίστα. Δεύτερον θεωρώ ότι τα 50 είναι λίγο αδύναμα μπροστά στα 85 και γι'αυτό το λόγο σκέφτομαι για 85.΄(Και εγώ 16 χρονών είμαι) ..Φυσικα! και ειναι πιο αδυναμα! Any way, για χρηση μονο σε πιστα, κοιτα και κατα ΚΤΜ μερια! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αδάμ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Είπα ή σε πίστα ή σε βουνό...Νομίζω ότι το ΚΤΜ δεν έχει 85αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 ..εχει εκει ΠΕΡΙΠΟΥ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 B) Για τη δουλεια που το θες πιστευω ειναι κορυφη και μπραβο σου που ρωτας να ενημερωθεις και πιστευω πως οποιοσδηποτε ξεκινα ετσι μαθαινει πολυ καλα στο τελος.. B) Αγορασε αυτο και ψαχνε κοσμο που ξερει βουνο να πηγαινετε παρεα και να μαθαινεις και αργοτερα και καναν αγωνα trail raid. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris_D 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Είπα ή σε πίστα ή σε βουνό...Νομίζω ότι το ΚΤΜ δεν έχει 85αρι 85 cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες