Jump to content
Sign in to follow this  
Αδάμ

Suzuki 85L

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω το Suzuki 85L..Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό τη μηχανή.Εάν έχετε κάτι καλύτερο στο νου σας πείτε το. Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό ειναι το 85. Το 85L έχει κάποιες διαφορές στις αναρτήσεις, έχει μεγαλύτερες ζάντες και είναι και 4 kg βαρύτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό ειναι το 85. Το 85L έχει κάποιες διαφορές στις αναρτήσεις, έχει μεγαλύτερες ζάντες και είναι και 4 kg βαρύτερο

..Τελος παντων.. Εξαρταται απο την ηλικια, και τα ζητουμενα σου..Εγω περνω το αναλογο 50αρι Aprilia, στο 16χρονο γιο μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτα απ'όλα η μοτοσυκλέτα που θα πάρω δεν θα βγαίνει στο δρόμο.Ή μέσα σε βουνό θα είναι ή σε πίστα. Δεύτερον θεωρώ ότι τα 50 είναι λίγο αδύναμα μπροστά στα 85 και γι'αυτό το λόγο σκέφτομαι για 85.΄(Και εγώ 16 χρονών είμαι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πρώτα απ'όλα η μοτοσυκλέτα που θα πάρω δεν θα βγαίνει στο δρόμο.Ή μέσα σε βουνό θα είναι ή σε πίστα. Δεύτερον θεωρώ ότι τα 50 είναι λίγο αδύναμα μπροστά στα 85 και γι'αυτό το λόγο σκέφτομαι για 85.΄(Και εγώ 16 χρονών είμαι)

..Φυσικα! και ειναι πιο αδυναμα! Any way, για χρηση μονο σε πιστα, κοιτα και κατα ΚΤΜ μερια! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Για τη δουλεια που το θες πιστευω ειναι κορυφη και μπραβο σου που ρωτας να ενημερωθεις και πιστευω πως οποιοσδηποτε ξεκινα ετσι μαθαινει πολυ καλα στο τελος.. B)

Αγορασε αυτο και ψαχνε κοσμο που ξερει βουνο να πηγαινετε παρεα και να μαθαινεις και αργοτερα και καναν αγωνα trail raid. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα