ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τα δικα μου ειναι ευτηχως λιγα. Τον Νοεμβρη του '89 μετα απο 3 χρονια δηλαδη που πρωτοκαβαλησα μηχανακι,ηρθε η πρωτη στουκα.Εως τοτε δεν ηξερα τι παει να πει...ασφαλτος. Ημουν με το CB125T και πιστευω εφταιγα (αν και αποζημιωθηκα) για δυο λογους.Ο ενας γιατι ετρεχα με 90χαω μεσα στην πολη κι ο δευτερος επειδη ειχα ενα φρενο μπροστινο για γελια κι ομως το αψηφουσα (το νεαρον της ηλικιας βλεπεται) Κι οχι γιατι ηταν κακοσυντηρημενο,απλα ηταν η μουφα που ειχε βαλει η Honda πανω σε αυτο το μηχανακι.Δισκοφρενο με ντιζα!!!!!!!Δεν φρεναριζε με τιποτα Το 50αρι CB να φανταστειτε ειχε υδραυλικο!!! Ευτηχως δεν επαθα το παραμικρο αφου ειχα καταφερει να αποφυγω την μετωπικη και βρηκε η μοτο με το πισω μερος της στην πισω γωνια του αυτοκινητου (πηγαινα πλαγιολισθαινοντας με μπλοκαρισμενο τον πισω τροχο) Την επομενη εβδομαδα ακριβως (κατι με κυνηγουσε τοτε...δεν εξηγειται αλλιως :P ) καταφερα να στουκαρω με το πλαι (αφου και παλι απο το μπλοκαρισμα του πισινου τροχου ειχα "πεταξει" κωλια) σε μια κλουβα Nissan που μου βγηκε απο στενο παρανομα ενω ημουν σε δρομο προταιρεοτητος με την υπερβολικη ταχυτητα των 30χαω(Ουτε με τοσα δεν σταματουσε αυτο το μηχανακι!!!). Ημουν και δικαβαλος,αλλα ευτηχως ο φιλος που ειχα πανω δεν επαθε τιποτα.Εγω απεκτησα μια κακωση κνημης. Μετα καλοκαιρι του '91 (φανταρος στην Ροδο) εφυγα εξω σε μια στροφη σε εναν παραλιακο δρομο εξω απο την πολη της Ροδου.(Ηταν νυχτα...βιαζομουν γιατι ειχα αργησει στην εξοδο μου και το κακο εγινε. Φωτα το μπουρδελο ειχε λιγο καλυτερα απο φακο!!! φωτισμο ο δρομος δεν ειχε,δεν υπολογισα κι εγω καλα την στροφη και ετσι βρεθηκα μεσα σε κατι καλαμιες που ηταν εκει διπλα απο τον δρομο. Ευτηχως για καλη μου τυχη το σημειο που επεσα ηταν σε αμμουδια. Πρεπει να εκανα κι ενα φοβερο αλμα αφου το επιπεδο του δρομου ηταν κανα μετρο ποιο ψηλο απο το επιπεδο της αμμουδιας που "ξαπλωσα" :P Την εβγαλα καθαρη με κατι μολωπες και με ενα στραβο τιμονι,μια σπασμενη μανετα συμπλεκτη,και ενα χαζοστραβωμα των τιμονοπλακων. Μετα κι απο αυτο,μολις απολυθηκα το πουλησα το ρημαδι.Δεν με πηγαινε με τιποτα!!! Εκτοτε περασαν 9 χρονια για να ξανανιωσω το συναισθημα της τουμπας. Το 2000.Τοτε ειχα το πηγασο (μολις 3-4 μηνες) οταν και με εκλεισε ενας μαπας στριβοντας μπροστα μου παρανομα.Ο δρομος γυαλι....φρενα πανικου γιατι ηταν πολυ κοντα μου ο μαλαξ οταν εστριψε....μπλοκαρισμα μπροστινου τροχου....και ξαπλα ο ALX με τον πηγασο απο πανω του.!!! Ενα στουμπιγμα στον αστραγαλο (φοραγα βεβαια μποτες που ειχαν προστασια στους αστραγαλους) κι αυτο ηταν.Αφου δεν υπηρξε επαφη με τον μαλακα δεν αποζημιωθηκα ποτε αν κι ο φταιχτης ηταν ο αλλος που με αναγκασε να πεσω.Και ειχε ερθει κι Τροχαια!!! Ο πηγασος ειχε καποιες γρατσουνιες στο φαιρινγκ και μια ραγισμενη χουφτα.Ευτηχως. Με λιγα λογια....3 απο τις 4 τουμπες/στουκες,ηταν με το μπουρδελο της Honda.Toσα μηχανακια αλλαξα εκτοτε.Την οδηγηση μου δεν την αλλαξα κι ευτηχως περα απο την τουμπα με τον πηγασο δεν εχω κατι αλλο να επιδειξω Ευτηχως Αυτα λοιπον τα δικα μου "κατορθωματα" :/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 8 , 2005 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Tora prepei na apantiso kai ego? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Tora prepei na apantiso kai ego? <{POST_SNAPBACK}> Βεεεεβαια....εκτος κι αν ειναι η μοναδικη σου αυτη,οποτε την ξερουμε ηδη :P Και ξερεις τι λενε?Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Και ξερεις τι λενε?Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο!!! <{POST_SNAPBACK}> San tous MPAOKTSIDES "Oso me pligoneis toso me poroneis" :D Eixa kai kana 2-3 fetes palaiotera alla apo dikes mou m@l@kies tou stil "Ela mporeis na plagiaseis liiiiigo akomi" ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) Δέν θέλω νά αναφερθώ σέ ολες μιά καί στά πρώτα χρόνια πού καβαλούσα μηχανάκι ηταν τουλάχιστον μία τό μήνα...Ε μετά τήν πρώτη δεκαετία σταμάτησα νά πέφτω η απλά εβαλα μυαλό..? Μία ομως πτώση δέν θά ξεχάσω ποτε στήν ζωή μου στήν Κηφισσίας , αριστερή λωρίδα μέ καμμιά 140 αριά , κατά τίς 2 τήν νύχτα , ηλίθιος οδηγώντας τό πανάκριβο alfa romeo του αλλάζει λωρίδα καί μέ χτυπά στό πίσω μέρος τής μηχανής , τινάζοντας με στόν αέρα ,προσγείωση μέ τό κεφάλι στήν ασφαλτο,σύρσιμο τουλάχιστον 30μετρων καί σταμάτημα σέ κολώνα.Από πίσω τό πιστό μου μηχανάκι μέ ακολουθεί καί αγκαλιάζοντας με σταματά καί αυτό στήν κολώνα φυσικά πάνω μου.Απολογισμός:καπάκι πλαινό τής μηχανής (ελιωσε) πολλά πλαστικά σπασμένα , ψαλίδι στραβωμένο, 7 ράμματα στό κεφάλι ,3 πλευρά σπασμένα καί ευτυχώς μικρή αιμοραγία τού πνευμονα,ενα γόνατο διαλυμένο, ρίξη χιαστών , εκδορές κλπ.Ευτυχώς η Yamaha καί τό Κ.Α.Τ ειχαν ολα τά ανταλακτικά καί μας επισκευασαν (χρόνος αποκατάστασης γύρω στούς 3 μήνες)Ο τύπος αφαντος(σταμάτησε μετά τό ατύχημα μέ πήγε στό νοσοκομείο καί απλά τήν κοπανησε).Ηταν πρίν 10 χρόνια.Επονται καί αλλες πτώσεις αλλά χαζές θά ελεγα μπροστά σέ αυτήν. Θά ελεγα λοιπόν οτι δέν σέ σκοτώνει σέ κάνει σοφοτερο οχι δυνατότερο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 από τον DR.EVIL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Δύο πτώσεις λόγω βροχής.... Μία λόγω πάγου.... Και μία που με έριξε όταν ήμουνα σταματημένος, ένας παππούς με το κλουβί του (έχω κάνει και ένα σχετικό post) και τον πήρα στις σφαλιάρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 ftoxadaki egw! (pros to paron) :/ :/ mia fora mono, to 1991. imoun me to papaki kai etrexa se xwmatodromo. htan bradu kai den ypologisa kala mia strofh :( . zhmies? enas ragismenos kathrefths! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 μια με ελα lead 50 ενος φιλου που δεν μου ειχε πει οτι δεν ειχε πισω φρενα και μια με τη μπεμπα οπου μπηκα σε μια φαινομενικα ανοιχτη στροφη (οχι γρηγορα,αλλα κανονικα-οχι παντως αργα) η οποια μετα εκλεινε αρκετα αποτομα...πατωντας μετα φρενα εχω την αισθηση οτι το ABS δεν επιασε και βρεθηκα σε ενα χαντακι 1,5 μετρο βαθος...διπλα απο εναν γκρεμο αριστερα και εναν αλλο γκρεμο δεξια.... !!! βασικα ειμαι τυχερος που ζω κιολας... φιλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 δόξα το Θεό! με την βεσπα μου έχω 3-4 στο ενεργητικό μου...:D με το CBR και το ΧΤ προσέχω λίγο παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cheeky]boy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Στο παλμαρέ σας να προσθέσω την πτώση μου με το ποταπο φτιαγμένο 180 Runner μου που είχα ως Teenager-Kagouras σε ενα ποταμάκι στο όμορφο κέντρο των Ιωαννίνων μετά απο καταρακτώση βροχή. Ως γκαζιάρης μεγάλος (...) ήθελα να πετάξω λίγο κώλο στο ποτάμι και ειδα τιν πίσω ρόδα να μου κλείνει το μάτι και μετα πήγαινα και πήγαινα με το μηχανάκι πανω στο πόδι μου. Σύρθηκα για 15 μέτρα αλλα περισσότερο σαν να έπεσα απο καμια καλοκαιρινή μπανάνα ήταν. Δεν ξέρω πως μου άνοιξε και φορούσα ενα παντελόνι για snowboard και δεν εγδαρα το πόδι μου όλο. Ο πόνος πέρασε μετα απο 10 λεπτά και σηκώθηκα πήρα το γδαρμένο θηρίο και συνέχισα πιο συνετά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmakris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Διαφωνω με τετοιου ειδους topics σχετικα με πτωσεις κλπ. Δεν θα το αναλυσω περισσοτερο, απλα δεν μου αρεσει να μετραω posts με ατυχηματα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 με το CBR και το ΧΤ προσέχω λίγο παραπάνω... Παναγιωτη αυτο εγω δεν το επιασα Το πηρες δλδ το 1000αρι;;;; DR.EVIL θα εχω εφιαλτες σιγουρα μετα απο το ποστ σου ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απορω πως εχεις κουραγιο και οδηγεις ακομα .... Οσον αφορα το τοπικ, δεν εχω κανενα πεσιμο στο ενεργητικο μου... Φτυστε με φτυστε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Opos eipe enas gerontoteros: "Einai autoi pou exoun pesei kai autoi pou tha pesoun" (de se gkantemiazo java)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DR.EVIL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Φίλε gmakris διαφωνώ πού διαφωνείς, εμαθά στήν ζωή μου νά μαθαίνω καί από τά λάθη τών αλλων διαβάζοντας τά παραπάνω post...κάτι μένει javanese ξαναοδήγησα αμέσως μόλις εγινα καλά , αλλά πήρα ακόμα ενα μάθημα οπως παίρνω καθημερινά καινούργια μαθήματα αυτοάμυνας τελικά οπως φαίνεται οδηγώντας μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 (τροποποιήθηκε) Παναγιωτη αυτο εγω δεν το επιασα Το πηρες δλδ το 1000αρι;;;; Δυστυχώς όχι (ακόμα) Νικόλα, έχω ένα cbr 400άρι.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 pitsirikas otan eixa to scooter kaname diagonismous toumpas se elenxomenous xorous opote (den tis metaw kan) me mixanh exw faei mia pou agorasa xorafi sthn epidayro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 Διαφωνω με τετοιου ειδους topics σχετικα με πτωσεις κλπ. Δεν θα το αναλυσω περισσοτερο, απλα δεν μου αρεσει να μετραω posts με ατυχηματα.......... <{POST_SNAPBACK}> Θα συμφωνησω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 και εγώ δεν θέλω να τα λέω - ευτυχώς είναι λίγα και ελαφρά αυτό που ισχύει ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ότι όποιος δεν έχει πέσει θα πέσει, απλά να εύχεται να είναι ελαφριά ...φούντα του τσολιά θα αναφέρω μόνο ένα που χάνεται στα βάθη του χρόνου και είναι μάλλον είναι η πρώτη μου μηχανοκίνητη τούμπα ...καρελάκι μεγάλης ξαδέρφης μου (αυτό που κάνεις πετάλι να πάρει μπρος), παρατημένο στο χωριό και εγώ να το παίρνω συχνά όποτε πήγαινα (μέχρι που κάποιος λογικά το πέταξε)... πρέπει να ήμουν κάπου μεταξύ 12 και 16 (είναι αρχαιότητα και δεν θυμάμαι) τι εντούρο και μαλακίες... καρελάκια και παπιά κυριαρχούν στους ελληνικούς χωματόδρομους όπως πήγαινα κοντά στην τελική του, έρχεται η (γνωστή υποτιθέμενα) 90 μοιρών στροφή και εγώ απλά πήγα σχεδόν ευθεία το φανάρι του κρέμασε και έχασκε στον αέρα, εγώ να στάζω αίματα (για ράματα -που ποτέ δεν έκανα) από γόνατο και αγκώνα, αλλά η αγωνία μου να είναι πως θα στηρίξω με... σφήνες ξυλαράκια το φανάρι για να μη φανεί τι έγινε (λες και δεν θα έβλεπαν εμένα ή τις γδαρσιές στο -ήδη ταλαιπωρημένο πάντως- κουστουμάκι του καρελιού) είπα ότι βρήκα ένα κούτσουρο πάνω στη στροφή (το οποίο δεν φάνταζε πολύ αφύσικη δικαιολογία για τα μέρη εκείνα) - δεν είχα άλλα "κοινωνικά" side effects (ίσως η ξαδέρφη να είπε να μην το ξαναπάρω - αλλά δεν νομίζω να ακολούθησα την εντολή) αχ εποχές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 Metrane kai oi toumpes me to BMX? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 του είχες βάλει μοτέρ; σιγά μην μετράμε και πόσες φορές έχεις πέσει πεζός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 Με το παπι ειχα στουκαρει 3-4 φορες :/ Φυσικα δεν εφταιγα <_< .Με το πηγασακι εχω μια γλυστρα στον 111 κοντα στο στενο παγκρατιου,ειχε βρεξει και εφυγα φετες,χωρις ζημιες ευτυχως.Το αστειο ειναι οτι εχω πεσει 5 φορες σταματημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 του είχες βάλει μοτέρ; σιγά μην μετράμε και πόσες φορές έχεις πέσει πεζός <{POST_SNAPBACK}> oxi tha metrame me karelakia!!! Na po kai me to papaki tote? Me ta alogata leme toumpes/stoukes! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 επαναλαμβάνω μια φράση που δεν της έδωσες βάση αλλά μάλλον δεν το έζησες και γι'αυτό "τι εντούρο και μαλακίες... καρελάκια και παπιά κυριαρχούν στους ελληνικούς χωματόδρομους" άντε σε κάνα χωριό να δεις πάρε και κάνα σούπερ-κατεμή με τακούνια και άντε να κυνηγήσεις κάναν αγρότη που άργησε να πάει να ποτίσει ή κάνα 15χρονο που κάνει την πλάκα του... και άμα τους φτάσεις έλα να μου πεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 επαναλαμβάνω μια φράση που δεν της έδωσες βάση αλλά μάλλον δεν το έζησες και γι'αυτό "τι εντούρο και μαλακίες... καρελάκια και παπιά κυριαρχούν στους ελληνικούς χωματόδρομους" άντε σε κάνα χωριό να δεις πάρε και κάνα σούπερ-κατεμή με τακούνια και άντε να κυνηγήσεις κάναν αγρότη που άργησε να πάει να ποτίσει ή κάνα 15χρονο που κάνει την πλάκα του... και άμα τους φτάσεις έλα να μου πεις :) <{POST_SNAPBACK}> Etoimos gia fitilaki eisai? eutixos i distixos tous xomatodromous tous eixa faei gia pollaaaaaaaaaaaaa xronia! Opote... asto! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 τι φιτιλάκι... κόντρα σε μένα είπα να πας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες