Jump to content
Sign in to follow this  
Θάνος

Aπο παιχνιδια στο νετ πως παμε;

Recommended Posts

Twilight hammer ftw !!!(rogue ftw , UD ftw , female ftw :D ) Gul Dan ftw

Θανο πες συντεταγμενες του χωριου σου για να ερθω να στα κανω σμπαραλια

Twillights Hammer και γω. 70 Shadow Priest (Night Elf Male) αν και σκέφτομαι retalent σε Disc.

χαχα! εγω ειχα night elf rogue σαν main λογω παρεας -_- tier2 και 2,5 πριν το tbc. τωρα.. απλα ειναι 70 με μετριο pvp gear για οταν εχω καμια ωριτσα για κανα bg.. ημουν genjuros και τωρα tarren mill. απο κει και περα 5-6 alt 20 με 30 lvl undead ολοι. Twillights hammer εχω μια undead rogue και εναν undead priest καπου στα 26 lvl και τα 2. ^_^

Τροποποιήθηκε από τον animehia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παιδες εχθες το βραδυ καθως κοιταζα για τεχνικα χαρακτηριστικα στο bikeZ βλεπω μια διαφημιση για το εν λογω

παιχνιδι. Εγω πρωτη φορα ξεκινησα κατι τετοιο και μου φαινεται

πως θα κολλησω λιγο :D

Απο οτι καταλαβα ειναι παιχνιδι που μονος σου δεν στεκεσαι με τπτ, εξου και ο τιτλος του φυλετικες μαχες, εαν ψηνεται κανεις

ή υπαρχει κανεις εκει μεσα και θελει σκεφτηκα να κανουμε μια φυλη σαν myBike αλλα ας ειναι με αλλο ονομα!

που να παίιξεις και το ogame www.ogame.gr .Απ τα καλύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε καμενοι, Wow παιζεται??? Στον Argend Down με τους alliance ειμαι εγω. Ειναι κανεις αλλος σε αυτο τον server??

προσωπικα ειχα να μπω κανα χρονο και οι χαρακτηρες μου στην Horde ειναι ολοι εκει και απειραχτοι.

Τροποποιήθηκε από τον AngelsGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ παίζω αυτό με τις φυλές, νέος είμαι ακόμα στον server 25, αν μπορώ να μπω, ευχαρίστως....

Επίσης ρίξτε 1 ματιά και σε αυτό, λέει: http://www.tavasilia.com/IndexKC.php

Έχει ελληνική κοινότητα 1500 ατόμων και συμμετέχουν όλες σχεδόν οι ευρωπαικές χώρες.

Επίσης, είναι πολύ οργανωμένο και οι συμπαίχτες είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Δείτε το μία, αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Online games....έχουμε και λέμε.....

WOW (horde ftw!!!)

Call if Duty 4 multiplayer

buzzerbeater (www.buzzerbeater.org) για τους πορωμένους μπασκετόφιλους!!!

και παλιότερα lineage μέχρι που επαίξα WOW βέβαια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι και εγω στις φυλετικες μαχες με το ιδιο ονομα (paitos)

για στειλτε τπτ να ξεκινησω res και τπτ οδηγιες για καλη αρχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κι εγώ παίζω αυτό με τις φυλές, νέος είμαι ακόμα στον server 25, αν μπορώ να μπω, ευχαρίστως....

Επίσης ρίξτε 1 ματιά και σε αυτό, λέει: http://www.tavasilia.com/IndexKC.php

Έχει ελληνική κοινότητα 1500 ατόμων και συμμετέχουν όλες σχεδόν οι ευρωπαικές χώρες.

Επίσης, είναι πολύ οργανωμένο και οι συμπαίχτες είναι πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Δείτε το μία, αξίζει.

Εαν παιζεις στις φυλετικες μαχες στον Ελληνικο server πες μου! Το αλλο που λες μπηκα και το ειδα, καλο φαινεται, για πες καμια λεπτομερια!

Φτιαχνεις βασιλειο; παιζεις σαν ενας παικτης;

ειμαι και εγω στις φυλετικες μαχες με το ιδιο ονομα (paitos)

για στειλτε τπτ να ξεκινησω res και τπτ οδηγιες για καλη αρχη

Εχεις μηνυμα στο παιχνιδι ;) και οτι θες ρωτα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο WoW και βλακειες. παιξτε αληθινα παιχνιδια: Age of Empires 3. τρελο κολλημα απο τοτε που βγηκε. Εχω ολα τα expansions.

εχει κανα τριμηνο που το εκοψα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θάνο, είμαι στο γερμανικό server, αλλά σήμερα άρχισα και στον ελληνικό. Μπορώ να μπω στη συμμαχία σας;

Όσο για τα βασίλεια, παίζεις σαν ένας παίκτης, ανεβαίνεις ως 3 lvl προς το παρόν, αλλά ίσως μπει και τέταρτο κάποια στιγμή.

Ουσιαστικά, όλοι μαζί συνεργάζονται ή τσακώνονται :P για να μεγαλώσει το βασίλειο. Μπορείς να αποκτήσεις και αξιώματα, όπως δήμαρχος, δούκας κτλ

Κατά βάση είναι fantasy παιχνίδι ανάπτυξης ρόλων (rpg) αλλά παίζει μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών. Μάχες δεν πολυέχει....

Δες και το help αρχείο στην αρχή ή το forum. Στην αρχή φτάνει να ασχολείσαι κανα 10 λεπτο τη μέρα ώσπου να αρχίσεις να αποκτάς πολλές ευθύνες.

Αυτά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θάνο, είμαι στο γερμανικό server, αλλά σήμερα άρχισα και στον ελληνικό. Μπορώ να μπω στη συμμαχία σας;

Όσο για τα βασίλεια, παίζεις σαν ένας παίκτης, ανεβαίνεις ως 3 lvl προς το παρόν, αλλά ίσως μπει και τέταρτο κάποια στιγμή.

Ουσιαστικά, όλοι μαζί συνεργάζονται ή τσακώνονται :P για να μεγαλώσει το βασίλειο. Μπορείς να αποκτήσεις και αξιώματα, όπως δήμαρχος, δούκας κτλ

Κατά βάση είναι fantasy παιχνίδι ανάπτυξης ρόλων (rpg) αλλά παίζει μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών. Μάχες δεν πολυέχει....

Δες και το help αρχείο στην αρχή ή το forum. Στην αρχή φτάνει να ασχολείσαι κανα 10 λεπτο τη μέρα ώσπου να αρχίσεις να αποκτάς πολλές ευθύνες.

Αυτά....

Ευχαριστω για τις πληροφοριες ;) Για τις φυλετικες μαχες τωρα, ή πες μου εδω πως μπαινεις ή στειλε πμ να και θα σε βρω

εκει! Η φυλη μας παντως ειναι η G.F. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
www.crescendo-net.gr Παίδες σε αυτό το λινκ είναι ο La2 private server του νετ μου.Όσοι πιστοί προσέλθετε...Α και αν σας πετύχω μέσα λέτε το παρασύνθημα και χελπάρω... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα