ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω κατά πόσο είναι φωτοσοπιά η φωτό, πάντως βγήκαν οι φήμες από Ιταλικό σάιτ >>> (click στην φωτό για μεταφορά στο σάιτ) ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2008 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) καλα προβλεπετε τρελη μαχη στην κατηγορια.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2008 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Οι ζαντες και ο ανεμοθωρακας ειναι απο Caponord... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fosmaniak 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 αμα δεν το δω δεν μπορω να πω λεξη το μονο που θα πω οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο για τον αγοραστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Τρελή φοτοσοπια!!! Φοβερές οι εμπρός δαγκάνες!!!! Ούτε τα SS δεν έχουν τέτοιες Πολλές τούμπες στο χώμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Μακάρι να βγεί κάτι τέτοιο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Κουκλί το άτιμο, αν πατήσει δρόμο προβλέπεται ομαδική παράκρουση.:_w00t: Όμως, κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θμιζει, που θα μου πάει, θα το βρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 ....εμενα μ αρεσει παντως !...ειμαι σιγουρος οτι οταν θα βγει θα ειναι ακομα πιο ομορφο !!!! ...Ducati reulesssssssssssssssssssssssssssss! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 αν θα ειναι καπως ετσι και με λιγο ογκο για να νιωθουμε οτι εχουμε μηχανη κι οχι παπι ναι θα μου αρεσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Μια ειναι η κ@βλ@ ---> Hypermotard ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Φωτοσοπια φαινεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες