Jump to content
CIVIL

YZF-R250

Recommended Posts

ase pou etsi opos fenete stis photo prepei na kanei poli perissotera $$$ apo to ninja 250 .
+1

Σιγα μην ειναι με διπλα δισκοφρενα και αναποδες μπουκαλες...αμα βγει ετσι θα κανει πανω απο 5500 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να είναι ένα ένα ss 250cc όπως πρέπει να είναι θα κάνει 6000+ και δεν θα μπορείς να το οδηγήσεις με Α1 λόγω ιπποδύναμης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας ειμαι καινουργιος στην παρεα.

Ειμαι 17 χρονων μενο στον Πειραια αλλα ειμαι απο ενα χωριο κοντα στο Μεσολογγι.Ξεκινισα να οδηγαω ενα παπι στα δεκατεσερα και στα 16 ο θειοσ μου μου εδωσε την παλια του μηχανη μια DT 200 ειναι διχρονη.ειμαι αρκετα ηρεμος οδηγος και προσεχω πολλη με την μηχανη αν και γω σαν 17χρονος κανω βλακειες αλλα Δοξα το Θεο δεν εχω πεσει στον δρομο.Μου αρεσουν πολυ οι ss μηχανες και περιμενο πως και πωσ να παω 18 να βγαλω διπλομα.

Αυτα ειναι λιγα πραγματα για μενα για να ξερετε με ποιον συνομιλητε.

Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξεις:Μηπως ξερετε ποτε θα κυκλοφορισει η YAMAHA YZF250R γιατι ειχα κολισει με την ninja 250r αλλα μολις ειδα οτι θα βγει YZF 250 τοτε ξεχασα την ninja.Σας ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ρε παιδια εδω και ποσο καιρο περιμενετε το ρ250 ? αφου δεν το εχει παρουδιασει η yamaha μετα το 2010-2011 τουλαχιστον θα βγει .

οσο για τις εικονες που κυκλοφορουν πιστευω ειναι καθαρα photoshop .

Γνωμη μου ειναι πως δεν θα κυκλοφορισει ποτε .

Για κοιτα ομως κατι αλλο που θα ερθει συντομα . VTR 250

HONDA VTR 250

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τιμη θα ειναι σχεδον ιδια με το ninjaki λογο ανταγωνιστικοτητας..ιδια τιμη (περιπου) θα εχει και η gsx r250...ημερομηνια δν εχει οριστει αλλα αναμενεται για το 2010..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οτι διαβασα θα εχει 4.250 τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω ακριβως....παντος μου φαινεται λογικη η τιμη για να χτυπηση εμπορικα το ninja....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πειτε μ ενα λογο για να μην αγορασει καποιος το ninjaki..η yamaha σιγουρα θα εχει εστω και λιγο υψηλοτερη τιμη... εχει και λιγοτερα αλογα ... (λογικα θα εχει και τελικη κατω απο 180 ...π εχει η ninja.. ) δν μετραει μονο η ομορφια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θα θελησει να ξεπερασει το Ninja σε πωλησεις θα πρεπει να κοστισει λιγοτερο απο 5000. Ισως αδυνατον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν παρατηρήσεις και συνήθως δεν είμαι άνθρωπος που πείθετε εύκολα με πράγματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το πιστεύω διότι αν ήταν φοτοσοπ δεν θα είχε βγει σε περιοδικό στην ιαπωνικό και κάτι άλλο επειδή τυχαίνει να έχω ένα συγγενή στην ιαπωνικό με έχει ενημερώσει πως εκεί θα κυκλοφορήσει τον Αυγουστύλο του 2011 ενώ εδώ θα έρθει περίπου τον Ιανουάριο του 2012 επίσης μην προτρέχετε τα πράγματα πριν τα μελετήσετε η φήμες διαδίδονται πριν από 1 με 1.5 χρόνο της κατασκευής του κάθε προϊόντος

ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα