gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.....ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΑΝΙΩΔΩΣ 1 ΦΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ TIGER 2000 HONDA 200CC ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΚΑ 1 ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΩ ΔΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΕΡΝΑΕΙ 1 ΜΗΝΑΣ 2,3,4,5,6 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ HONDA ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ ΤΑ ASTRA (ΟΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ) ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ (ΜΑΛΛΟΝ) ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ KAWASAKI, SUZUKI, YAMAHA, HONDA ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΕΡΟ.. Η ΡΟΔΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2.75- 18REINF . 48P (ΕΤΑΙΡΙΑ METZELLER ME22 (ΔΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ) ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΑΛΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΡΟΔΑΣ(ΛΑΣΤΙΧΟΥ) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣ ΥΠΟΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Α ΡΕ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Εμ..Δεν ηξερες..ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ??? :P (περα απο την πλακα... δυσκολα τα πραγματα, με τον... sarakakius...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΩΧ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Την μοτοσικλέτα σου την πήρες καινούρια?? Είναι εισαγωγής Σαρακάκη?? Αν ναι, πήγαινε μια βόλτα στον Σαρακάκη και ζήτησέ τους να το φέρουν. Αν το τυπάκι που αναφέρεις δουλεύει στον Σαρακάκη φθάσε μέχρι τον διευθυντή και εξήγησέ του για την ταλαιπωρία σου και την κοροϊδία του υπαλλήλου. Αν είναι Ελληνικής εισαγωγής ο Σαρακάκης είναι υποχρεωμένος να φέρει ανταλλακτικά (και να έχει και ένα ελάχιστο στοκ). Αν είναι Ελληνική εισαγωγής στείλε ένα εξώδικο μέσω του δικηγόρου σου καταγγέλοντας και τα συγκεκριμένα ονόματα (υπαλλήλου και διευθυντή) στην εταιρία και αντίγραφο στο ΙΝΚΑ (Ινστιντούτο Καταναλωτή) Καλή επιτυχία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ 96 ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΑΡΑΚΚΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ...Ο ΛΟΓΟΣ ΑΓΝΟΣΤΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.. ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ 1 ΦΑΝΑΡΙ 1 ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΔΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΟΥ ΣΑΡΑΚΚΑΚΗ? ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ? ΟΥΦ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ... ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΝΟΥΣΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ? ΟΥΦ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ... ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΝΟΥΣΑ... Κατάλαβα τι εννοείς!! ;) "Ελληνικής Εισαγωγής" λέμε όσα προϊόντα (στην περίπτωσή μας μοτοσικλέτες) έχουν εισαχθεί από την επίσημη εταιρία εισαγωγής. Να στο κάνω πιο λιανά.... Ο Σαρακάκης φέρνει ΚΑΠΟΙΑ (όχι όλα...) HONDA. Αν εσύ είχες μια (εκπληκτική κατά τ' άλλα) CBR400RR και έψαχνες ανταλλακτικά δεν θα έβρισκες βίδα και το κυριότερο δεν ήταν υποχρεωμένος ο Σαρακάκης να σε καλύψει.... Από τη στιγμή όμως που η μοτοσικλέτα σου έχει εισαχθεί από το Σαρακάκη είναι υποχρεωμένος βάση νόμου να σε καλύψει με ανταλλακτικά (και μάλιστα μέσα σε λογικά πλαίσια χρόνου) Πάρε ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ να σε πληροφορήσουν. http://www.inka.gr/ Θα βρεις δικηγόρους εκεί που μπορούν να σε κατατοπίσουν πλήρως.... Μην τον αφήσεις..... Ακόμα και σε δικαστήριο να φθάσεις θα χάσει γιατί οι δικαστές υποστηρίζουν τον "ανώνυμο" πελάτη μπροστά σε μια ΑΕ. Και δεν θα πληρώσεις κάτι γιατί θα πληρώσει η ΑΕ όλα τα έξοδα.... Βέβαια θα σε καλύψουν πολύ γρηγορότερα!! ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2008 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΡΕΛΑ.... ΠΩΠΩ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ.... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΤΡΕΛΑ.... ΠΩΠΩ ΩΡΑΙΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ.... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ... Και εγώ στο εύχομαι!!! (αν το....gta προέρχεται από την Alfa Romeo......Γουστάρω και εγώ τρελά.... :lol: :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 apo to gamo tin atihia bgainei....pou apo oti fenetai me paei trela.... se pikrana :) ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΙ ΜΠΕΝΩ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Καλωσηρθες.Κοιτα να γραφεις μικρα γραμματα κι Ελληνικα...πρωτιστως:) Οσο για το προβλημα σου,απο τη στιγμη που εχει γινει εισαγωγη του μοντελου σου απο τον Σαρακακους,δεν καταλαβαινω που το προβλημα;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Αν είσαι απο Αθήνα , μπορείς να επισκεφτείς το μαγαζί : HONDA PARTS CENTER TSITINIS. Μηχ.Βόδα 140. τηλ.2108620005. Το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω γιατί αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Μου έχει φέρει πολλά πράγματα για το μηχανάκι μου RVF-400. Αν χρειαστείς και άλλες γνώμες με μεταχειρισμένα δές και αυτά : MOTO PARTS Κωνσταντινουπόλεως 142 Μεταξουργείο. τηλ.210 5225601 ΑΝΑΠΟΛΙΤΑΚΗΣ .ΘΗΒΩΝ 442 τηλ.2105909541 MOTO STOP Στρατηγού Καλάρη 24. 210 8324225 ΟΛΓΑΣ 109 Αγ.Δημήτριος 210 9709111 ΤΣΙΚΝΗΣ Λένορμαν 36. 210 5225927 Τελευταία και πιο δύσκολη αν δεν ασχολείσαι με το internet , είναι το e-bay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΤΣΙΚΝΗΣ Λένορμαν 36. 210 5225927 Τελευταία και πιο δύσκολη αν δεν ασχολείσαι με το internet , είναι το e-bay. O Τσικνης φερνει τα παντα και εχει κι'αλλο μαγαζι στη Γρ.Λαμπρακη στο υψος του Κορυδαλου.700μετρα περιπου καθως περναμε τις φυλακες και παμε για κεντρο. S.O.S MOTO Tσιβαρακης.Εισαι στο φαναρι της ΕΛΑΙΣ και κοιτας προς Πειραια.Αριστερα σου,εχει μια ανηφορικη λεωφορο,την παιρνεις και στα 500μ περιπου ειναι το μαγαζι και εχει ενα υπογειο,γεματο μηχανακια εισαγωγης.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ..... :worthy: :lol: :lol: Nταξ Ρεσπέκτ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Sorry για τα κεφαλαία , το ξέρω οτι είναι σπαστικο απλα ήθελα να φαίνεται καλά..δν σας έβαλα τις φονες σε καμοία των περιπτώσεων.... :) Παλικαρια μου ενταξει ειστε απλα σαϊνια θα τα γυρήσω ολα... Σας χρωσταω 1 μεγάλο ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Οποιοσ ξερει και κατι περισσότερο το γραφει θα σας ενημερώσω οταν θα βρω ακρη... μεχρι τότε δώστε μου τα φώτα σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Παιδιά πάνε χρόνια που τελευταία ασχολήθηκα με το θέμα, αλλά απ' όσο γνωρίζω οι Έλληνες αντιπρόσωποι είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν οποιουδήποτε μοντέλου ανταλλακτικό τους ζητηθεί (έστω και με ειδική παραγγελία δλδ. με παράδοση μετά από εύλογο χρονικό διάστημα) ακόμα και αν προορίζεται για μοντέλο Ή αριθμο σειράς που δεν έχουν εισάγει οι ίδιοι. Την πληροφορία μου την είχε δώσει φίλος δημοσιογράφος ο οποίος την βάσιζε σε κανονισμό της Ε.Ε. σχετικά, και είχε "κυνηγήσει" μεγάλο αντιπρόσωπο* πασίγνωστης μάρκας ιαπωνικών μοτοσυκλετών, και είχε δικαιωθεί τελικά. Αυτά μου είχε πει πριν χρόνια ο εν λόγω φίλος-δημοσιογράφος αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι σήμερα που μιλάμε, ο Σαρακακης είναι εντελώς looser επιχειρηματίας στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί η διάθεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες που δεν εισάγει ο ίδιος (HONDA πάντα) μονο κέρδη μπορεί να αποφέρει. Το μόνο που χρειάζεται είναι parts lists για τα εν λόγω μηχανάκια και ούτε καν να στοκάρει τα εν λόγω ανταλλακτικά. Απλά όταν του ζητηθεί τα κάνει παραγγελία από το κέντρο ανταλλακτικών της HONDA και περιμένει να του έρθουν. Ότι κάνει η Yamaha δλδ. εδώ και χρόνια τώρα. Δεν υπάρχει ανταλλακτικό που η Yamaha να μου έχει αρνηθεί για γνωστό 400άρι μηχανάκι που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνική αγορά ΜΟΝΟ και δεν έγινε ΠΟΤΕ εισαγωγή από την Yamaha Hellas. Και μάλιστα είναι λίγες οι φορές που περίμενα με ειδική παραγγελία (10 μέρες max.) αφού τα πιο πολλά ανταλλακτικά του τα έχουν γιατί μπαίνουν και σε άλλα μηχανάκια (ίδιοι κωδικοί). Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και το ίδιο το parts list της μηχανής μου μου έφεραν όταν το ζήτησα με τον κωδικό του. Το ίδιο parts list με αυτό που έχουν οι ίδιοι και βλέπουν κωδικούς ανταλλακτικών για το συγκεκριμένο μηχανακι!!! Την ώρα που τα γράφω ήδη έχω παραγγείλει ξανά ανταλλακτικά (καπελότα συν ένα ειδικό Yamaha εργαλείο για αλλαγή καπελότων) και απλά επειδή δεν τα είχαν διαθέσιμα έκανα παραγγελία και σε 1 βδομάδα θα είναι εδώ. Αν και μου αρέσουν πάρα πολύ οι Honda διαπιστώνω ότι ο Σαρακάκης έχει ακόμα την ιδια άθλια αντίληψη περί διάθεσης ανταλλακτικών όπως και παλιότερα, και μου κάνει εντύπωση ότι δεν καλύπτει μοντέλο το οποίο εισήγαγε ο ίδιος κάποτε !!!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2008 από τον sotirisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 οι εταιριες ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΕΣ να παραγουν ανταλακτικα για καθε μοντελο μεχρι και 10 χρονια μετα την παυση της παραγωγης του. εισαι καλημενος οσο αναφορα αυτο? αν ναι στο παραγγελνουν και στο φερνουν.απλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Μια χαρα ολα αυτα αλλα...μονο με δικηγορο μαλλον θα βρω ακρη... Μονο που δν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για 1 κολοφτερο τόση διαδικασία!!! Η βλακεία της όλης φάσης είναι οτι τρωω την βροχή στη μαπα...ΚΑι η γαμοπολυεθνικες εχουν στήσει μια χαρα τα κολπακια τους ωστε να φέρνουν οτι πουλαει... και οτι δν τραβιεται προσπαθουν να στο φερουν με μεγάλη δυσκολια για να σου τα αρπάξουν χοντρα... Ρωτησα σε Σαρακακη ξανα και μου ειπε για αυτο το πλαστικο 100+ Ευρω και μετα αρχισε τις μπουρδες οτι εχει εντολη να συνεργαζεται μόνο με την ευρωπαϊκη Ηοnda (γαμοτο δηλαδη)... με λιγα λογια σου λέει οτι εχεις παλιο μοντελο δν αξιζεις να το εχεις πλεον πεταξετο και παρε κανα καινουργιο..ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............ΝΑ ΠΩ ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... ΘΑ ΠΩ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!! ΑΥΤΑ.... ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΚΡΑ.... THANKS.. Συνεχιστε να διατυπώνεται γνωμες και ιδεες για το ζητημα εχει πολύ ζουμι απο οτι βλέπω.... thanks και πάλι!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Σε πρασινο σου κανει? Γιατι απο τι βλεπω υπαρχει στην αποθηκη του Σαρακακη και εχει περιπου στα 50?.. Το παιρνεις και το βαφεις αμα δεν θελεις πρασινο.. Τωρα σε ποιο Σαρακακι πηγες και σου ειπε 100? δεν ξερω.. :) Α, και κατι αλλο.. Σιγουρα ρωτησες στο Σαρακακι και οχι σε καποιο μαγαζι Honda? Γιατι εδω και μια-δυο εβδομαδες και απο'δω και περα οτι τηλεφωνα και πελατες πανε εκει τους στελνουν σε καθετα Honda.. Μηπως μπερδευομαστε λιγακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Ρε συ στο κεντρικο ειχα παει στη καβαλας.... τι να πω... μαλακας δν ειμαι να τρωω την βροχη στη μαπα παντως εννοειθται πως το θέλω και σε πράσινο....σιγα το χρώμα θα μας χαλάσει? ΝΑ παω ξανα στα κεντρικά δηλαδη? ΡΕ με δουλευουν? ααααααααααααααα μπορω να σου πω και ποιο μαγαζι HOnDA επικαλειται το ονομα του σαρακακη ...δν εχω προβλημα.... και για να μην παρεξηγηθω ετσι οπως τα εγραψα τα κεντρικα στη καβαλας μου ειπαν 100 ευρω! ;) ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλα πως τα εμαθες ρε συ? Αν εισαι μεσα στα κεντρικα στειλε μου το ονομα σου (με πμ)για να μην με πεδεψουν παλι...αν οχι πες μου που να απευθυνθω... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Δεν ειμαι στα κεντρικα, σε καθετο Honda ειμαι, δεν εχει σημασια σε ποιο για την ωρα. Αν βρουμε μια ακρη θα σου πω σε πμ ελα παρτο η που να πας να το παρεις. Για την ωρα στειλε μου το πλαισιο σε πμ και θα τσεκαρω αν οντος υπαρχει αυτο το κομματι που λεει και απο'κει και περα βλεπουμε τι κανουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 ευχαριστω πολυ.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Daemon saved the day again!!!! Ωραίος φίλε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Το έχω ακούσει κι εγώ για τα 10 χρόνια διαθέσιμα ανταλλακτικά (μετά τη διακοπή παραγωγής του μοντέλου) αλλά το δικό μου μηχανάκι διέκοψε παραγωγή το 1993 και ακόμα βρίσκω τα πάντα από Yamaha (προφανώς υπάρχει μεγάλο stock στην Ιαπωνία ; ). Τεσπα, ελπίζω τέλος καλό όλα καλά για τον φίλο με το Honda. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2008 από τον sotirisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daemon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Δεν παιζει και πολυ αυτο με τα χρονια.. Ειδικα στην Yamaha που την ξερω καλα.. μπορεις να βρεις αντ/κα για 30 ετων μοτοσυκλετα και απο ενα 2-3 ετων να εχουν καταργησει καποια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gta 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 oups...προτιμω το τέλος καλο... :) :) :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες