lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Μπραβο παιδια! Φοβερες οι φωτο τι να πω ελιωσα απο τα γελια! Παντα τετοια! Εγω δυστυχως ειμαι χωρις μηχανη αυτο τον καιρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Νατααααα.... :D :D :D :D :D Ο συγκεκριμένος κύριος άρχισε να γλυκοκοιτάει "κάτι" από την περιοχή του Iago dell Lario...Oouupss! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 by the way περαστικα λύκε και απο εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Πω τι χάσαμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Ο συγκεκριμένος κύριος άρχισε να γλυκοκοιτάει "κάτι" από την περιοχή του Iago dell Lario...Oouupss! .......... Mandello del Lario... ;) ... @Domus ...μακαρι ρε συ!....να ομορφύνει και η πολη μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gavlogazakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Α ρε φ*στη μου αυτα βλεπω και λεω ποτε θα παω να κλεισω μηχανη για αγορα. Πρεπει να περασατε τελεια!!!! Παντα τέτοια παιδια και αχωριστοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Πω-πω...ωραία πρέπει να ήτανε... :o :o :o Μπράβο, παίδες (και παιδούλες) :thumbsup1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Λοιπον η εκδρομή ηταν απλά καταπληκτική!!!!!!Η Μέρα ηταν απίθανη με θερμοκρασία κατάλληλη για βόλτα!!!!Ολα καλά όλα ωραία,λίγες οι κακές συννενοήσεις και λίγα μπερδέματα!!!!!! Το "ντους" που καναμε στον καφέ διπλα στους καταράκτες στην Εδεσσα ήταν ακρως δροσιστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φανταστικο το ανέβασμα για Νυμφαίο και καταπληκτική η Θέα πο εκεί ψηλά!!!!! Ο silver μας εκανε και Γεωγαφική Ξενάγηση!! Απλά ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρονο για να δούμε και τις Αρκούδες του Αρκτούρου....... Φυσικά δεν έλειψε και λίγη περιπέτεια αφού ποτίσαμε το μηχανάκι μου με 1 λίτρο λάδι βραδυατικα,αφού από ένα ελεγχο για για την σταθμη λαδιού στο μοτέρ δεν βλέπαμε λαδι πουθενά :o :o :o :o το αποτέλεσμα ειναι να γίνω νούμερο σε κάθε στάση στο γυρισμό ειτε αυτή γινόταν σε πάρκινγκ είτε σε φανάρι!!!!!!!!! :P :P :P Λες και ήμουν σε ντισκοτεκ του '80 και τα ντουμάνια με πνίγανε εμένα και ολους του υπολοίπους!!!!! Υ.Γ. Σας χρωστάω ένα πλύσιμο στα ρούχα σας για την μπόχα που σας "πότισα"!!!!!!! Παμε για αλλα λέμε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasgt3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 μπραβο παιδια πολυ ωραια εκδρομη τελειες φωτο κριμα που δεν μπορεσα....... αντε multy τη γλυτωσες ...την αλλη φορα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Μπράβο ρε παιδιά. Βλέπω ότι χάσαμε την καλύτερη βόλτα. Την επόμενη δεν την χάνω με τίποτα και φυσικά δεν θα μπορεί να ασκήσει βέτο η κυρά οπότε θα τα πούμε και ότ γλυκό φάγατε φάγατε γιατί όταν θα είμαι δεν βλέπω να προλαβαίνετε. Πάντα τέτοια παιδιά. Πάντα τέτοια!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
qazeroti 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Μπραβο ρε παιδες!!! Απιστευτες φωτο!! Δες ρε Π@στη μου τι χανω με την δουλεια μου!@!!##!!@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπον η εκδρομή ηταν απλά καταπληκτική!!!!!!Η Μέρα ηταν απίθανη με θερμοκρασία κατάλληλη για βόλτα!!!!Ολα καλά όλα ωραία,λίγες οι κακές συννενοήσεις και λίγα μπερδέματα!!!!!! Το "ντους" που καναμε στον καφέ διπλα στους καταράκτες στην Εδεσσα ήταν ακρως δροσιστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φανταστικο το ανέβασμα για Νυμφαίο και καταπληκτική η Θέα πο εκεί ψηλά!!!!! Ο silver μας εκανε και Γεωγαφική Ξενάγηση!! Απλά ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρονο για να δούμε και τις Αρκούδες του Αρκτούρου....... Φυσικά δεν έλειψε και λίγη περιπέτεια αφού ποτίσαμε το μηχανάκι μου με 1 λίτρο λάδι βραδυατικα,αφού από ένα ελεγχο για για την σταθμη λαδιού στο μοτέρ δεν βλέπαμε λαδι πουθενά :o :o :o :o το αποτέλεσμα ειναι να γίνω νούμερο σε κάθε στάση στο γυρισμό ειτε αυτή γινόταν σε πάρκινγκ είτε σε φανάρι!!!!!!!!! :P :P :P Λες και ήμουν σε ντισκοτεκ του '80 και τα ντουμάνια με πνίγανε εμένα και ολους του υπολοίπους!!!!! Υ.Γ. Σας χρωστάω ένα πλύσιμο στα ρούχα σας για την μπόχα που σας "πότισα"!!!!!!! Παμε για αλλα λέμε!!!!! Εχω περιέργεια, τελικά είχε ή δεν είχε λαδια; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Εχω περιέργεια, τελικά είχε ή δεν είχε λαδια; θα το δουμε σήμερα..................Αν και πιστευω οτι το πνιξαμε........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 θα το δουμε σήμερα..................Αν και πιστευω οτι το πνιξαμε........... Αν το πνιξαμε εχεις παρει τις τσιμουχες στο χερι! Αν δεν το πνιξαμε, -και ηταν στεγνο- εχεις παρει τα ελατηρια των εμβολων στο χερι! Παντως πας χερι-χερι! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Αν το πνιξαμε εχεις παρει τις τσιμουχες στο χερι! Αν δεν το πνιξαμε, -και ηταν στεγνο- εχεις παρει τα ελατηρια των εμβολων στο χερι! Παντως πας χερι-χερι! :D Δηλαδή θα έχω Versys!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Αφου μου είπες :Το μοτερ αυτό ειναι ασπαστο!!!!!!!!! Αν καταφέρεις και το σπάσεις σου χαρίζω το δικό μου!!!!!!! Πάντως πιστεύω οτι οι τσιμουχες Γ@μη@ικαν!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Τίποτα δεν παθαίνει μην μασάς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dibo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Ωραίες φωτό! Αλλάξατε όμως ώρα και τόπο συνάντησης και έτσι δεν μπόρεσα να έρθω. Για την ακρίβεια τελείωσα νωρίς με την αιμοδοσία (κατά τις 9 είχα ήδη τελειώσει) και πάω Καμάρα, περιμένω, περιμένω, τίποτα. Ευτυχώς είχαν συνάντηση εκεί κάποιοι από άλλο φόρουμ και πήγα μαζί τους. Anyway, την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι και εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) μπορει καποιος να προσεξει το αβαταρ μου??? ειναι απο την εκδρομη... Η αποδειξη οτι ο φιλος μας τα εφαφε ολα στα μουλοχτα!!! Αλλα η top notch team εχει ντοκουμεντα!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2008 από τον Vezouvios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 μπορει καποιος να προσεξει το αβαταρ μου??? Οχι γιατι το δικο μου ειναιο καλητερο και το εβαλα πριν απο σενα.. :lol: :lol: :lol: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Οχι γιατι το δικο μου ειναιο καλητερο και το εβαλα πριν απο σενα.. :lol: :lol: :lol: :P :P ναι αλλα εγω τον εχω στην υπογραφη μου πλεων!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Μη το πειράζετε το παιδί βρε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Λαμόγια!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 μπραβο παιδια πρεπει να ηταν μαματη η εκδρομη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 <-Φάε σαν χύτρα να γίνεις!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Είστε άρρωστοι Janabeti το GIF το δουλεύεις αέρα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες