GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2008 Για σας παιδία, ενδιαφέρομαι για το Ducati sport classic 1000s. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το μηχανάκι?? Από ότι έχω βρεί έως τώρα στον ξένο τύπο ξέρω ότι έχει πολύ επιθετική θέση οδήγησης και τα κλιπ ον του <<κόβουν χέρια>>. Φυσικά σαν γνήσια ιταλίδα ξέρω ότι θα βγάλει παιδικές αρρώστιες και για αυτό θα κρατήσω και το BMW μου. Μπρεί να μην είναι το πιο γρήγορο η δυνατό, ούτε καν άνετο, αλλά είναι πανέμορφο και το στιλ cafe racer του 70 σε ταξιδεύει σε πραγματικά άλλες εποχές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 B) Με την ευχη μου.Το μοτερ νομιζω προερχετε απο το Multi οποτε ειναι δοκιμασμενο.Αλλα αφου σου αρεσει,θα το παρεις ετσι κι'αλλιως,οποτε,καλοταξιδο. Ειναι πραγματι,πανεμορφο μηχανακι. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Γιωργο τοσο καιρο το ζαχαρωνεις....... :P Παρτο να τελειωνουμεεεεεεεε...... Θα το δωσεις βολτιτσα ετσι? :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 B) Απο χρημα,τι λεει???Ακριβο????? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Γιωργο τοσο καιρο το ζαχαρωνεις....... :P Παρτο να τελειωνουμεεεεεεεε...... Θα το δωσεις βολτιτσα ετσι? :rolleyes: Αν ολα πανε καλα μεσα Απριλη θα το παραγγειλω :D :D :D και εννοειτε οτι θα το παρεις βολτα ;) !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 B) Απο χρημα,τι λεει???Ακριβο????? B) Ακριβο το ατιμο, 13800 κανει :cry: και αν υπολογισεις οτι πριν απο 4 μηνες πηρα και το BMW... Και για οποιον δεν το ξερει: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 ..Eπειδη για το συγκεκριμενο μηχανακι, ανοιξε θεμα ενας φιλος, ριξε και ΕΔΩ! μια ματια!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 ..Eπειδη για το συγκεκριμενο μηχανακι, ανοιξε θεμα ενας φιλος, ριξε και ΕΔΩ! μια ματια!! ;) :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 πολύ όμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 thn omorfia poy tin idate :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 thn omorfia poy tin idate :puke: :lol: :lol: :lol: Απλα, εισαι νεαρουλης, βρε Μπαμπη!!!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Αν ολα πανε καλα μεσα Απριλη θα το παραγγειλω :D :D :D και εννοειτε οτι θα το παρεις βολτα ;) !! Γιωργο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να το δεις απο κοντα εδω στην Λευκαδα στις 29 Μαρτιου...Θα σε ενημερωσω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ειπαμε ενταξει υπαρχουν ντουκατι πολυ ομορφα δεν ειμαστε κολλημενοι αλλα αυτο ειναι αηδια και κανει και 14.000 πεταμενα λεφτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ειπαμε ενταξει υπαρχουν ντουκατι πολυ ομορφα δεν ειμαστε κολλημενοι αλλα αυτο ειναι αηδια και κανει και 14.000 πεταμενα λεφτα.... Γουστα ειναι αυτα......... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Γουστα ειναι αυτα......... :) τι να πεις τεσπα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 :lol: :lol: :lol: Απλα, εισαι νεαρουλης, βρε Μπαμπη!!!!!!! :lol: :lol: Μην το λες, εγω 25 ειμαι :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Μην το λες, εγω 25 ειμαι :grin: ..Ναι, αλλα εχεις ΩΡΙΜΑ γουστα! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 ..Ναι, αλλα εχεις ΩΡΙΜΑ γουστα! :lol: :lol: ... :thumbsup1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Έιναι πανέμορφο, θυμίζει (χονδρικά) την MH900 evoluzione! Nα το πάρεις και να είσαι καλά να το χαρείς... υγ1: και να μας ανεβάσεις φωτογραφίες! υγ2: κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα που κυκλοφορούν τη στιγμή αυτή και το ομορφότερο από όλα τα classic που βγάζει η ducati... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gitano_Canastero 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 πάλι είμαι αλλά δεν αντέχω. .Eπειδη για το συγκεκριμενο μηχανακι, ανοιξε θεμα ενας φιλος, ριξε και ΕΔΩ! μια ματια!! wink.gif Μαυρογέρακα είσαι το αρχείο μας. Τι μνήμη είναι αυτή ρε φίλε; Και όντως είναι κουκλάρα, αλλά για περιορισμένη χρήση νομίζω. Ίσα -ίσα για να μην μοιάζει με μεγάλο μπιμπελό, για κομμάτι μουσείου. Αν είχα τα φράγκα για τρείς μηχανές, θα ήταν η τρίτη, με δεύτερη μια καλή, σπάνια, πανέμορφη και πανάκριβη MV Agusta. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Ειναι κουκλι και ακρως εντυπωσιακο τοσο ηχητικα οσο και απο θεμα εμφανισης.Απο τα μηχανακια που γουσταρεις να καβαλας,ασχετως επιδοσεων.Ειχα δει ενα ολοκαινουριο τις προαλες στο δρομο και εντυπωσιαστικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Τι μνήμη είναι αυτή ρε φίλε; ...Μπαααα.. Μην υπερεκτιμας την αδυναμη μνημη μου... Απλα, ειναι ΚΟΛΛΗΤΟΣ! φιλος, αυτος που το εβαλε, και το συζητουσαμε για καιρο, γι'αυτο το θυμηθηκα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες