zanzibar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 εχω ενα προβλημα παιδες.μεγαλο κιολας.εχω πατερα μπατσο σε λιγες μερες βγαζω διπλωμα για μεγαλη μηχανη.εχω καποια χρηματα στην ακρη και επισης οταν παρω μηχανη τα υπολοιπα φραγκα θα μπουν γραματειο.ο πατερας μου λογω ολων αυτων που εχει δει επειδη ηταν τροχαια δεν θελει ουτε να το ακουει οτι θελω μηχανη.δεν υπαρχει περιπτωση να τον ρωτησω αλλα οταν παρω σπιτι σιγουρα θα γινει της καλομοιρας B) .εχει κανεις καμια ιδεα πως να του το φερω.λογω αστυνομικης ανατροφης του πιστευει οτι οσοι μεγαλοι αντρες εχουν μηχανη ειναι λοξοι,αλητες :D , οπως τις παλιες ταινιες μιχαλοπουλου(δεν θελω δουλεια κ μεροκαματο,θελω 1000αρα και θανατο ).πως να του αλαξω γνωμη στα 56 του?πιστευει οτι μηχανη =θανατος.λετε απλα να την παρω και μετα να του πω να με πει μεγια?πλακα δεν θα εχει?θα κανει καιρο να το ξεπερασει?ειχε κανεις ποτε τετοιο προβλημα?κατι τελευταιο.εχετε ακουσει το cd Pearl Jam - Lost Dogs ?τα σπαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 B) Το εζησα αυτο πριν πολλα χρονια.Θα αργησει να το ξεπερασει.Αλλα εχει και τα δικια του.Υπομονη. B) Παρε κατι κοντα στο dreambike σου.Αυτα δεν φοβιζουν και τοσο και πες πως θα το εχεις για καμμια εντουραδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Πες του για την κίνηση και την οικονομία καύσιμων. Προσπάθησε να εκθειάσεις τα θετικά στοιχεία της μηχανής γενικότερα. Μετά γύρνα το στο φιλότιμο και πες του ότι σε μεγάλωσε σωστά ώστε να έχεις το μυαλό που απαιτεί η μηχανή. Δεν είσαι γκαζο-killer, απλά σου αρέσει και σε ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ! Μετά του σκας το παραμύθι για μεγάλο κυβισμό και του λες διάφορες πίπες περί ενεργητικής ασφάλειας κλπ που έλεγα κι εγώ στον δικό μου. Μεγαλύτερες ρόδες, καλύτερα φρένα, ασφαλή επιτάχυνση και τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 56 είναι ο άνθρωπος... Μπορείς και να κάνεις υπομονή να βγει στη σύνταξη... :P :P :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Συνήθως οι πατεράδες αστυνομικοί στο τέλος γίνονται καλύτεροι με τα παιδιά τους σε αυτό το θέμα. (μου έχουν τύχει δύο τέτοιες περιπτώσεις παλιά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Στα μεγάλα μου αδέρφια ο πατέρας μου ποτέ δεν ήταν υπερ και ποτέ δεν τους άφησε να έχουν μοτοσυκλέτα.Κάτι που δεν έγινε με εμένα.Στα 21 μου πήρα κανονικα,και με την συγκατάθεσή του.Τι θέλω να πω.Νομίζω πως αν πείσεις τους γονείς γενικά πως είσαι αρκετά ώριμος και παράληλα αντιλαμβάνεσαι τους κινδύνους που κρυβει η οδήγηση μηχανής δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Και ο μεγαλήτερος κίνδυνος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Να σε ρωτήσω κάτι φίλε. Είναι καθόλου θεοσεβούμενος ο πατήρ σου????? Αν ναί παίχτο ιστορία σε φάση.... .....πατέρα έχω ανατραφεί σε καλή οικογένεια και όπως ξέρεις δεν είμαι αλήτης. Γι αυτό, δώσε μου την ευχή σου, ρίξε λίγο αγιασμό στο μοτόρι να με έχει καλά ο Θεός και να με προσέχει!!! Εχω ένα πάθος και σίγουρα δεν θα το αφήσω. Γι αυτό καλύτερα να οδηγώ με την ευχή σου ! ;) Διπλωματία δήλαδής !!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 ..ΠΡΩΤΑ! το περνεις (αρα, ηδη μιλας απο "θεση ισχυος"!) και μετα το συζητατε! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Το οτι ο πατερας σου ειναι αστυνομικος δεν σημαινει και "αυτεπαγγελτα" προβλημα...Δηλαδη αν ηταν Παπάς θα σε "εψελνε" ή Στρατιωτικος θα σε τουφεκιζε;...Μην τρελλαινεσαι κιολας...Ολοι λιγο πολυ εχουμε ζησει την "ανησυχια" σου και σπανιζει η περιπτωση γονιου που θα σου πει "ελα δω γιε μου,παμε να σου παρω μοτουσκλετα"...Ως μοτοσυκλετιστης θα σου πω οτι πρεπει να δειξεις στον πατερα σου να καταλαβει οτι "δεν τα τσουβαλιαζουμε ολα"...Να κατανοησει οτι εσυ θελεις μοτοσυκλετα και θα εισαι συνεπεστατος ως οδηγος αλλά και πολυ προσεκτικος...Ως πατερας κι εγω, θα σου πω οτι απο το παιδι μου θα ηθελα να προσεχει διπλά απο εμενα...διοτι ανησυχεις ως γονιος οπως και να το κανουμε:) Υπαρχει δυσκολια στο να κανεις τον γονιο σου να σκεφτει ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη απο το "μηχανη δεν θα παρεις ποτέ" μεχρι το "θα σε στηριξω στρην επιλογη σου"...Ειναι και στο χερι σου.Και να ξερεις κατι,με αντιδραση και φασαρία μονο κακο μπορεις να κανεις...Ενω με κουβεντα και επιχειρηματα θα τους κερδισεις ολους...Και θα τους εχεις και δίπλα σου:) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Πές του να μπεί στο mybike να δεί οτι οι μηχανόβιοι είναι και γ@μώ τα παιδιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Πιστευω οτι ενας διαλογος θα ηταν καλος για αρχη.. Και μετα πριν παρουσιασεις την μηχανη στο σπιτι αρχισε σιγα σιγα να του παρουσιαζεις τον προστατετικο εξοπλισμο δειχνοντας του οτι εισαι συνειδητοποιημενος στην επιλογη σου και υπευθηνο ατομο.. βαζοντας πανω απο ολα την ασφαλεια σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Πές του να μπεί στο mybike να δεί οτι οι μηχανόβιοι είναι και γ@μώ τα παιδιά!!! Nαι και να του κάνεις και παράθεση το τόπικ εκείνο με τους κάγκουρες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Απλά πήγαινε και πάρτο.. και σκάσε μύτη στο σπίτι με τζάκετ, γαντάκι και κράνος.. δείξε καλή διαγωγή ;) Θα βοηθήσει. Διαφωνώ όμως με το γραμμάτιο σε αυτή την ηλικία και δεν ξέρω ποια οικονομική κατάσταση. Μην τσιτωθείς οικονομικά με μία αγορά μηχανής. Πρέπει να έχεις μια καβάντζα για κάτι απρόοπτο. Αν ήμουν στην θέση του πατέρα σου δεν θα με πείραζε τόσο η μοτοσυκλέτα σαν νοοτροπία, όσο το ότι θα χρεωθείς για κάποιο βίτσιο.. και ειδικά (αν κατάλαβα καλά) αν μένεις στο ίδιο σπίτι και όσο να 'ναι έχουν κάποιο λόγο σε αυτά που κάνεις και ξοδεύεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Nαι και να του κάνεις και παράθεση το τόπικ εκείνο με τους κάγκουρες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Εγώ πάντως όταν το σκεφτόμουν να πάρω και τους το είχα πετάξει η ατάκα που είχε πει ο πατέρας μου ήταν "Αν φέρεις μηχανή στο σπίτι θα στην κάψω εδώ επιτόπου". Μετά από μερικές μέρες η μηχανή ήταν στο γκαράζ και σε πληροφορώ πως δεν έκανε τίποτα, εντάξει, υπήρχε μια γκρίνια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά σε κάποια φάση το συνήθισαν... Το γκολ είναι να μην δώσεις δικαιώματα για να βρουν πατήματα να σου την πουν... δηλαδή τι σημαίνει αυτο... α. το κράνος θα το φοράς πριν βγεις από το σπίτι και θα το βγάζεις όταν θα ξαναμπαίνεις... β. το ίδιο με τα γάντια, αν είναι δυνατόν μη τα βγάζεις καθόλου, τρώγε με αυτά γ. το μπουφάν δεν το συζητάμε, δες μήπως σε βολεύει να κοιμηθείς με αυτό Στην αρχή πάντως πρέπει να είσαι υπόδειγμα και φυσικά εξαρτάται και από την μέχρι τώρα συμπεριφορά σου και το κατά πόσο σε εμπιστευόνται. :cheers: Πάντα φιλικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zanzibar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 ltheo2000 τετοιες ατακες ακουω καθημερινα :P .αν την φερεις στο σπιτι θα στη σπασω στο κεφαλι.το θεμα ειναι οτι θιξατε ενα θεμα,τα γραματεια.στους μπατσους οταν γενιεται ενα παιδι κανουν κρατηησεις απο τ μισθο και οταν γινει 21 του το δινουν σαν εφαπαξ.ετσι προσφατα πηρα εγω 10 κατι χιριαρικα και ο αδερφος μ 11κατι.ο αδερφος μου πηρε αμαξι(ο βλακας δε με ακουσε)και για να μην εχει τοκουσ και τετοια τ εδωσα τ μισα μ για να τ ξεπληρωσει.τωρα εχω 4500 και μου δινει 400$ το μηνα.εγω δεν εχω τοκους γι αυτο <_< ετσι σκεφτομαι να παρο μοτο καντα στα 10χιριαρικα.θα δωσω τα 4000 μπροστα και απο 400 το μηνα του αδερφου μ και αλλα τοσα απο τη δικη μου δουλεια θα το εχω τελειωσει το πολυ σε χρονο.αλλα ο πατερας μου επειδη δε θελει μηχανη ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.θα βρω καποιον αλλα παλι θα γινει πανικος σπιτι ειδα στο 0300 την παρουσιαση των bmw f800,650 gs .μου αρεσαν πολυ να πω.το σκεφτομαι για τ 800.στο περιοδικο λεει 10 χιλιαρικα.ξερει κανεις να μου πει ποσο αληθευει αυτο?αν και θα παρω στη bmw hellas αλλα αν καποιος εχει ηδη ρωτησει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Φιλε zanzibar το μεγαλυτερο προβλημα δυστυχως στις οικογενειες ειναι οτι δεν υπαρχει επικοινωνια παιδιων-γονεων απο τη βρεφικη ακομα ηλικια.Οπότε φτανοντας στην Εφηβικη ηλικια τα παιδια με τις γνωστες...διεκδικησεις και απαιτησεις,εχουν τους γονεις απεναντι τους αντι να τους εχουν δίπλα τους...Κι εκει ειναι το θεμα κι οχι στο επαγγελμα του πατερα σου ή στην αντιδραστικη σου σταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 :D ...πω πω φιλε τι μου θυμίζεις !!! ...η συμβουλη μου πρεπει να το φερεις σιγα-σιγα!! ...πρεπει να αρχιζει να το πιστευει πρωτα και μετα του το φερνεις ! ...το 800αρι κανει σε στανταρ εκδοση 10χιλ. αλλα βαζοντας και τα υπολοιπα ξεφεύγει! ....θα σε συμβουλευα να ξεκινήσεις με ενα πολυ φθηνότερο μηχανακι και εχεις καιρο ακομα να παρεις καποιο μεγαλο εργαλείο οταν εχεις ο ιδιος αποψη πια για το τι ακριβως σε αντιπροσωπευει στο μοτοσυκλετιστικο χωρο! .......... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Το οτι ο πατερας σου ειναι αστυνομικος δεν σημαινει και "αυτεπαγγελτα" προβλημα...Δηλαδη αν ηταν Παπάς θα σε "εψελνε" ή Στρατιωτικος θα σε τουφεκιζε;...Μην τρελλαινεσαι κιολας...Ολοι λιγο πολυ εχουμε ζησει την "ανησυχια" σου και σπανιζει η περιπτωση γονιου που θα σου πει "ελα δω γιε μου,παμε να σου παρω μοτουσκλετα"...Ως μοτοσυκλετιστης θα σου πω οτι πρεπει να δειξεις στον πατερα σου να καταλαβει οτι "δεν τα τσουβαλιαζουμε ολα"...Να κατανοησει οτι εσυ θελεις μοτοσυκλετα και θα εισαι συνεπεστατος ως οδηγος αλλά και πολυ προσεκτικος...Ως πατερας κι εγω, θα σου πω οτι απο το παιδι μου θα ηθελα να προσεχει διπλά απο εμενα...διοτι ανησυχεις ως γονιος οπως και να το κανουμε:) Υπαρχει δυσκολια στο να κανεις τον γονιο σου να σκεφτει ξαφνικα απο τη μια μερα στην αλλη απο το "μηχανη δεν θα παρεις ποτέ" μεχρι το "θα σε στηριξω στρην επιλογη σου"...Ειναι και στο χερι σου.Και να ξερεις κατι,με αντιδραση και φασαρία μονο κακο μπορεις να κανεις...Ενω με κουβεντα και επιχειρηματα θα τους κερδισεις ολους...Και θα τους εχεις και δίπλα σου:) Φιλε zanzibar το μεγαλυτερο προβλημα δυστυχως στις οικογενειες ειναι οτι δεν υπαρχει επικοινωνια παιδιων-γονεων απο τη βρεφικη ακομα ηλικια.Οπότε φτανοντας στην Εφηβικη ηλικια τα παιδια με τις γνωστες...διεκδικησεις και απαιτησεις,εχουν τους γονεις απεναντι τους αντι να τους εχουν δίπλα τους...Κι εκει ειναι το θεμα κι οχι στο επαγγελμα του πατερα σου ή στην αντιδραστικη σου σταση... Με τα παραπανω συμφωνω 1000% Και εγω πανω κατω τα ιδια περασα στα 16 αλλα τωρα που εγινα γονιος η οπτικη μου οσο αφορα καποια πραγματα εχει αλλαξει αρδην!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Με τα παραπανω συμφωνω 1000% Και εγω πανω κατω τα ιδια περασα στα 16 αλλα τωρα που εγινα γονιος η οπτικη μου οσο αφορα καποια πραγματα εχει αλλαξει αρδην!! :) Και πιστευω οτι ειμαστε και εμεις τυχεροι αλλά και τα παιδια μας διοτι εχουμε την "τιμη" να ειμαστε οι ιδιοι μοτοσυκλετιστες.Και αυτο ειναι κερδος διοτι ειναι καλυτερο να ξερεις τα ομορφα και τα ασχημα της μοτοσυκλετας και να συμβουλευεις πανω σε αυτα τα παιδια σου,παρα να αντιδρας "οπως ολοι" χωρις να εχεις ιδεα απο μοτοσυκλετα και το αποτελεσμα να ειναι τσακωμος και τα παιδια να ανεβαινουν σε μηχανες και στον καθε τυχοντα με πολυ μεγαλυτερο ρισκο και κινδυνο ατυχηματος...Ειμαι υπερ τού να μαθω τα παιδια μου να οδηγουν και μοτοσυκλετα και αυτοκινητο,να τους δωσω να καταλαβουν τους κινδυνους που διατρεχουν και απο κει και μετα ας αποφασισουν ο,τι θελουν.Σε καθε επιλογη τους θα με εχουν δίπλα τους...και φίλο τους ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Nα ΜΗΝ πάρεις μηχανή. Να ακούσεις τον πατέρα σου. Θα σε γνωρίζει-ξέρει καλύτερα απότι εμείς, όσο νάναι.... edit :Και για πρώτο μηχανάκι 800 ή 800 κομμένο, είναι πάρα πολύ...θα τσακιστείς και θα έχει και δίκιο! Η τιμή της είναι όντως 11000 κομπλέ. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον Πόρθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zanzibar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 σας ζηλευω που μιλατε ετσι για τ α παιδια σας.μακαρι να ειχα και εγω ενα πατερα που να ενδιαφεροταν.αυτο πιστευω ειναι το προβλημα.ακομα και αυτοκινητο πρωτη φορα με φιλο εμαθα γτ απλα ο δικος μου δεν ενδιαφεροταν να μου δειξει.για τα κυβικα πιστευω εχετε δικιο.ισως ειναι πολλα για αρχη.για το f650gs τι λετε? :D μπορει να ειναι παλι 800 αλλα πολυ πιο ηρεμο και φιλικο.και πιο οικονομικο και στην αγορα και συντηρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 σας ζηλευω που μιλατε ετσι για τ α παιδια σας.μακαρι να ειχα και εγω ενα πατερα που να ενδιαφεροταν.αυτο πιστευω ειναι το προβλημα.ακομα και αυτοκινητο πρωτη φορα με φιλο εμαθα γτ απλα ο δικος μου δεν ενδιαφεροταν να μου δειξει.για τα κυβικα πιστευω εχετε δικιο.ισως ειναι πολλα για αρχη.για το f650gs τι λετε? :D μπορει να ειναι παλι 800 αλλα πολυ πιο ηρεμο και φιλικο.και πιο οικονομικο και στην αγορα και συντηρηση. Εκπαίδευσε τον ;) Με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται ;) Εγώ το F800 θα το έπαιρνα χαλαρά για πρώτη μηχανή. Απλά προσεκτική συντήρηση και κάγκελα οπωσδήποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 .μακαρι να ειχα και εγω ενα πατερα που να ενδιαφεροταν. Μην το λές αυτό! Το οτι δεν σε αφήνει να πάρεις μηχανή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι δεν ενδιαφέρεται για σένα ο πατερας σου! Επειδή ενδιαφέρεται και φοβάται μην πάθεις τίποτα δεν θέλει να πάρεις μοτό. Απο κει και πέρα, με καλή συζήτηση, διπλωματία και επιβεβαίωση οτι τα μυαλά σου τα έχεις μέσα στο κεφάλι σου σίγουρα θα καταφέρεις κάτι καλό! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου, η λύση είναι η εξής: Ο πατέρας σου πολύ λογικα φοβάται το γεγονός ότι θα καβαλάς δίτροχο.Εχουν δει πολλά τα μάτια του και ανησυχεί.Και έχει απόλυτο δίκιο.Μην ξαναπείς ότι δεν ενδιαφέρεται...Προφανώς δεν το κάνει επειδή φοβάται ότι θα γίνεις αλήτης, υποθέτω ότι σε ξέρει καλά.Λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να του δώσεις χρόνο και να τον πείσεις ότι είσαι ασφαλής.Αρχικά μιλάς για ασφάλεια και αμυντική οδήγηση.Οτι βλέπεις το μέσον καθαρά και μόνο πρακτικά, και όχι ότι το γουστάρεις ιδιαίτερα. Δεύτερη κίνηση, παίρνεις κατι μικρό.Τις περισσότερες φορές έτσι συνηθίζουν στην ιδέα του δίτροχου και ξεπερνούν το φόβο.Το μικρό είναι οικείο, δεν προκαλεί δέος, δεν τρέχει (που σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης τους σημαίνει ασφάλεια) και πείθει για το χρηστικό μέρος του επιχειρήματος. Μετά από ικανό διάστημα, αφου θα έχουν πειστεί μόνοι τους ότι είσαι ασφαλής, παίρνεις και το μεγάλο. Ολο αυτό θέλει χρόνο, όμως πιστεύω ότι είναι καλό και για σένα.Καλύτερα από τα μικρά στα μεγάλα.Συνήθως τα λάθη με τα μικρά μηχανάκια είναι πιο ανώδυνα από ότι στα μεγαλύτερα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες