coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Γειά σας και απο εμένα με λένε Κώστα και εχω ενα APRILIA 125 rs 2007 το οποιο σκέφτομαι να το αντικαταστησω πολυ πολυ συντομα με μια naked στα 600 cc. Χαιρομαι που γίνομαι μέλος αυτης της μεγάλης παρέας μοτοσυκλετιστών!θα τα πουμε και μεσα απο τα διαφορα θεματα που σιγουρα μας απασχολούν!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλως ηρθες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Θα σου έλεγα να πάρεις το Suzuki GSR 600 με ΑΒS... χεχεχε (όχι όχι δεν είμαι προκατειλημένος!) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Θα σου έλεγα να πάρεις το Suzuki GSR 600 με ΑΒS... χεχεχε (όχι όχι δεν είμαι προκατειλημένος!) :P καθολου προκατειλημενος :D είναι στα υπόψη παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 γεια σου coot !! μην παρεις το GSR το S2 ειναι καλυτερο :P :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 καλως τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 HONDA CBF 600 Καλως ηρθες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλωσηρθες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
whitesnake 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλωσήρθες! Hornet 600 ή CBF600 πάρε, είναι καλύτερα και από τα 2 από πάνω!! :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2008 από τον whitesnake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Γειά σας και απο εμένα με λένε Κώστα και εχω ενα APRILIA 125 rs 2007 το οποιο σκέφτομαι να το αντικαταστησω πολυ πολυ συντομα με μια naked στα 600 cc. Χαιρομαι που γίνομαι μέλος αυτης της μεγάλης παρέας μοτοσυκλετιστών!θα τα πουμε και μεσα απο τα διαφορα θεματα που σιγουρα μας απασχολούν!!! Καλως τον!Ελπιζω να εισαι Αθηναιος να εχω παρεα στις βολτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
allleo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Για σου κωστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Καλως τον! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ HONDA!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 γεια σου κωστα καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Μπράβο σου φίλε!!! naked !!!!!!!!!!!!! Καλωσήλθες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Kαλώς ήρθες! Θα δώσεις το φανταστικό RS που είναι "αέρας" και θα πάρεις μια μπουρούχα πάνβαρια (έτσι θα σου φανεί!), που θα κατεβάζει τα άντερα του, θα τρώς τον αέρα της αρκούδας και φυσικά το κράτημα που έχει το RS ούτε στα πιο τρελά όνειρα! Κρίμα! Δεν μπορείς οικονομικά μιλώντας, να κρατήσεις το εργαλειάκι σου -για τα γούστα- και να πάρεις ένα V-Strom για να πηγαίνεις βόλτα με το κορίτσι σου; Το έχουν ξεφτιλίσει από τιμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Αστις παπουδιερες και παρε το εργαλειο του χουλιγκανισμου, Street Triple... :D Welcome... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Αστις παπουδιερες και παρε το εργαλειο του χουλιγκανισμου, Street Triple... :D Welcome... Και μετά απορώ γιατί γέμισε η αγορά με μεταχειρισμένα ενός έτους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Και μετά απορώ γιατί γέμισε η αγορά με μεταχειρισμένα ενός έτους! :lol: :lol: Πές τα ρε Βιτο!!!!!!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 welcome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 B) Καλως ηρθες B) Γνωμη μου παντα,Αγορασε το ΤΕΡΑΣ 695.Πολυ καλο σχολειο γιατι σε κοβω του χρονου για 750 η 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες